Lush Wintercollectie 2013: Bath Ballistics

In bad gaan is iets wat ik vooral doe als het buiten koud en guur is. Heerlijk om jezelf dan even te verwennen met een ontspannend bad. Lush heeft een aantal lekkere producten voor in bad, waaronder de Bath Ballistics. Deze bruisballen -Bombardino en Cinders- zijn limited en komen uit de wintercollectie van dit jaar. Ik heb ze eens uitvoerig getest, is het een traktatie of kun je beter voor iets anders van Lush gaan?

Links zie je Bath Ballistic Bombardino en rechts zie je Bath Ballistic Cinders. Een BB (nee niet de crème!) is een bruisbal met wat extra’s. Het verzorgt je huid, soms zit er iets leuks in en het geeft een heerlijke geur en kleur af aan het badwater. Het is moeilijk om te kiezen voor welke je eerst moet gaan, wat is het leven toch soms lastig. Ik besloot voor Bombardino te gaan, die rook lekker naar citroen cheesecake.

Mijn Bombardino ziet er een beetje gehavend uit, hij moet eigenlijk een wit mutsje hebben van slagroom en twee oogjes. Hij mist het puntje op zijn muts en 1 oogje. Arm ding…ik heb ‘m maar snel uit zijn lijden verlost en in bad gegooid. De bruisbal zelf rook heel erg lekker naar een warme geur van citroen cheesecake met knisperende dingetjes. Het bad werd geel maar verder moet ik eerlijk zeggen dat het me iets teleurstelde. Ik vond dat je de geur alleen kon ruiken als je aan de bruisbal zelf rook. Verder niet echt. Nee, ik was niet onder de indruk terwijl de reviews op Lush heel lovend waren over Bombardino.

 Nee, geef mij maar Cinders, die geur was een stuk sterker. Grappig, mijn  bad werd ook geel van dit goedje. Wat ik hier vooral merkte, was dat mijn lichaam heerlijk vet was na afloop. Niet dat ik 10 kilo was aangekomen, nee mijn huid voelde een stuk vetter. Ik had absoluut geen bodylotion meer nodig! Dit is fantastisch voor als je een kurkdroge huid hebt. Ik raad deze echt aan! De Bath Ballistics an sich vond ik niet heel erg boeiend, maar qua verzorging zou ik zeker voor Cinders gaan.

Als ik een absoluut verwenmoment wil, moet ik eerlijk bekennen dat ik liever mijn Lush Bubble Bars er bij pak! Deze Bath Ballistics zijn limited edition en nu te koop bij Lush of via www.lush.nl.

Heb jij deze al geprobeerd?

35 reacties

Marita -

Oooh het drankje Bombardino is zó lekker! Advocaat met nog iets en dan warm met slagroom! Mmmmm.
Ik noem het altijd kleine warme milkshake. Mocht je ooit op wintersport gaan in Italië: proberen!

Marnel -

Mmmmm…lekker!

Natasja -

Shoot for the stars is mijn favoriet!

Marit -

ik heb cinders en hij ruikt zo lekker! :heart:

linda -

Aah daar zijn de altijd vrolijke bruisballen weer 😀 ik baal op dit moment zo hard dat we hier thuis geen bad meer hebben.. ik vind het ook heerlijk om in bad te gaan om te ontspannen en warm te worden. En eeb bruisbal die je huid voedt zodat je geen bodylotion meer nodig hebt. Dat klinkt mij -met mijn mega droge huid- écht als muziek in de oren 😀

Savannah -

Aah lekker, wil die Cinders echt uitproberen. Vaak krijg ik een droge huid van bruisballen dus ben benieuwd of hij idd je huid ‘vettig’ laat en niet zo droog!

Manon -

Ziet er lekker uit!

Tess Evea -

Klinkt heerlijk! Jammer dat ik hier geen bad heb!

Dita -

Mmmh lekker

Jana -

Heb zelf nog nooit eentje gebruikt, misschien toch eens doen ! x Jana

Jana -

Mmm..De tweede lijkt me heerlijk 😀 x

Marie -

Lush is toch altijd zo geweldig met zijn Limited editions !

Dionne -

`Ze lijken mij heerlijk!

Daphne -

Heerlijk ! Leuke review !

martina -

binnenkort heb ik een bad en dan ga ik heerlijk lush shoppen!

Josanne -

Oeh, heerlijk voor het badderen! :heart:

Kelly -

Lijken me ook weer heerlijk deze!

charile -

Lijkt me heerlijk! Helaas heb ik geen bad…

MySimplySpecial -

Ik moet toch eens een keer zo’n ding proberen!

Jasmine -

Ik had maandag mijn laatste Lush bad product opgemaakt, ik had er heel veel van en moest het opmaken. Nu dus weer een excuus om nieuwe dingen te kopen!

Natasja -

Hmm…. ik heb geen bad ,but I wish I had!

AnnaSophia -

Ik vind de Lush ballen heerlijk, en sla tijdens de sale dan ook altijd een jaarvoorraad in. :)

Minke -

Lijkt me fijn! Lush producten ruiken altijd zo lekker!

Amy -

Cinders koop ik ieder jaar opnieuw. Vooral die knettergeluidjes in bad vind ik heerlijk, net zoals de geur! :heart:

Bo -

Lijkt me een heerlijk product! :heart:

Eline -

Cinders lijkt me heerlijk!

Sofieke -

Ik vond Bombardino juist geweldig! Echt de bruisbal met de meeste geur bij mij! Misschien had ik een versere en was de geur daardoor zo sterk? Ik heb een halve gebruikt en rook het de volgende dag nog in de badkamer! Gek dat het zo kan verschillen! Wel hele leuke review, mijn 2 favoriete bruisballen van dit jaar! Melting Snowmen is ook een favoriet, maar dat is een bath melt! Ook heerlijk, en geen bodylotion meer nodig!

justme -

Ik vond bombardino ook echt tegenvallen.. vooral qua geur in het bad. Qua verzorging wel weer erg lekker.
Maar dit vind ik sowieso wel de saaiste bruisballen van de kerstcollectie. Golden wonder, secret santa en luxury lush pud zijn bijvoorbeeld wel weer heel leuk! Veel leukere effecten met leuke kleurtjes:D

Isabel Cristina -

Ze lijken me erg fijn, ik heb alleen geen bad :(

Vanessa -

Ze zien er heerlijk uit!

Sofie -

Ze lijken me heerlijk! Ik heb alleen jammer genoeg geen bad :)

Suzanne -

Ik ben echt dol op de bath ballistics van Lush, helaas geen bad in huis. Maar dankzij een vriendin gebruik ik ze nu ook in mijn voetenbadjes of ik duik bij mijn ouders in bad!

Kimberley -

Hmm lekker! Ik heb zelf 2 zeepjes uit de kerstcollectie :)

Reageer ook