Jumbo Boomgaard Thee Test op KKVV

Klik hier als je de video niet kunt zien

Welke thee zou jij wel uit willen proberen van de Jumbo Boomgaard thee? Welke thee drink jij altijd?

35 reacties

Everdiena -

Leuk :D. Ik zag ze een tijdje terug al liggen bij de Jumbo en had al zoiets van ‘mwa weet niet hoor’. Dus handig filmpje ik skip deze thee dus maar ;-). Als jullie nog meer vreemde maar zeker wel lekkere thee willen proberen zou ik eens een bestelling bij teabar in Amsterdam doen. Echt een aanrader.

Suzanne -

Peer vind ik zelf ook het lekkerst.

Joyce -

De tumbnail is GE-NIA-AL! :haha:

xx_Patries_xx -

wat een leuke verpakkingen zeg. Ik dring altijd groene thee met citroen of bosvruchten

vera -

Echt leuk met Saar zo in het midden!!

laura -

Leuk! pepernoten test of andere sinterklaaseten met elkaar testen!

Janniek -

Haha, geweldig filmpje! I love tea maar weet niet of ik de thee met peper aan durf 😉

Paola -

Super leuk filmpje en jullie gezicht bij die thee met zwarte peper haha!

Aranka -

Hahaha ik heb weer gelachen! Wat een bizarre smaken, en wat een goed idee om je moeder te pesten met die peper thee :yay:

me -

Die thee is verder prima en het klinkt allemaal erger dan het dat combismaken aangeven. Het versterkt gewoon de de vruchtensmaak wat erbij zit maar het zal er ook aan liggen wat je gewend bent. Mensen die b.v. altijd hun thee met suiker drinken zullen het anders proeven dan mensen zonder suiker in hun thee.

Bo -

Leuk filmpje! :heart:

HCN -

Ik heb thuis de kers en hazelnoot smaak, maar ik wil wel de kardemomthee proberen!

En kardemom is geen kruid, maar een specerij. Hoewel voor de gemiddelde huistuinkeuken-mens niet veel uitmaakt – het wordt vaak door elkaar gehaald – hier het verschil: Een kruid is het blad van een plant als smaakmaker (zoals peterselie, basilicum, munt) en specerijen zijn smaakmakers uit de andere delen van een plant (peperkorrels – de vruchtjes, kardemom – zaden, kaneel – de binnenste bast van de kaneelboom)

Kleine nuances, groot verschil 😉

Anna -

Haha wat een leuk filmpje alweer!
Stiekem wacht ik nog steeds op het filmpje: “Genante momenten: zoenen” 😉

femketje -

haha geweldig filmpje weer XD

Sofie -

Ik ben al geen theedrinker, maar eerlijk gezegd heb ik er nu helemaal geen zin meer in :)

Nora -

Awww Saar <3. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die aardbei met zwarte peper, dat klinkt wel als een smaak waar ik aan zou kunnen wennen/van zou kunnen houden. Die oolong peer klinkt best heerlijk! Ik vind het wel typisch, ik zit hier lekker blogs en filmpjes te kijken met een grote kop rozenthee :) heerlijk.

Marnel -

Haha grappig!! Die lieve Saar…zo schattig!!!!! :yay:

Maaike -

Ik hou van thee!!! Ik heb laatste Sweet Chilli thee gekocht van Higher Living. Is dus chocolade thee met kaneel, chili peper en nog veel meer kruiden. Ik hou van warme kruiden theetjes in de winter. De groene chai thee van Pukka is ook erg lekker.

Marlijn -

Leuke video! Zou ze zelf ook wel eens willen proberen!

Minke -

Leuk filmpje!

Sanne -

Ah ik zou die eerste best eens willen proberen om te ervaren hoe dat is haha, ik kende de thee verder nog niet dus ik ben wel heel benieuwd naar die middelste! Leuke test ook trouwens! :love:

Isabel Cristina -

Wat een aparte smaken, ik ben erg benieuwd naar de smaken!

Suzanne -

Oh klinkt echt niet lekker haha! Al ben ik dol op thee, doe mij dan maar herfst storm of gecaramelliseerde peer!

Martinelucia -

Wat een leuke challenge! En wat is Saar toch een schatje! Ze blijft er zo gezellig bij liggen, moppie! :heart:

Martina -

Wat een maffe smaken! Leuk filmpje!

Joyce -

Leuke uitdaging. Ik had al een aantal keer voor de thee soorten gestaan, maar denk dat ik er nu een paar ga aanschaffen.

Charile -

Super origineel gedaan :)

Anne -

Leuke video!
Misschien kunnen jullie een keer de toetjes challenge doen?
Je koopt de raarste en leukste soorten toetjes en dan… eten maar voor de camera!
Hahaha ik vind de challenges altijd erg leuk om te zien! Ga zo door! :jep:
Ps: Wanneer komt er een stash update van Martine?

xxxxxAnnexxxxx

Dita -

Ik was altijd al zo benieuwd naar deze thee

Sterre -

Superleuk filmje weeer! Ik zou de zwarte peper en de 2 met peer wel willen proberen. Zelf drink ik altijd rooibos!

Jasmijn -

Super leuk! :yay: :xmas:
Ps: ik heb hem nog niet gezien maar hij lijkt me leuk

Laura -

Wat leuk om te zien! Aparte combi’s, ik zal ze niet snel drinken. 😉

Beautydagboek -

Bizar aardbei met peper, lijkt mij ook helemaal niet lekker! De kers & hazelnoot ben ik dan wel weer benieuwd naar geworden :) Leuke test dame!

Kimberley -

Ughhh thee met peper, hoe verzinnen ze het?! 😛 Leuk filmpje weer!

Reageer ook