Face Of The Day: Statement

 photo DSC_2991.jpg

Gisteren liet ik jullie een van mijn favoriete glosjes van dit moment zien: Teeez Silky Nude. Ik kan me voorstellen dat jullie nieuwsgierig waren naar hoe deze er uit zag op de lippen en het klopt dat er nog geen full face van online geweest is. Bij deze dus met een FOTD er bij!

 photo DSC_3020.jpg

Dit is ‘m van heel dichtbij. Het is een lichte nude kleur met gouden en zilveren shimmers. Dit is puur aangebracht, dus zonder basis en niet over een andere lipstick heen. Het geeft lichtjes een warme gloed aan de lippen. Dit is ook een ideale lipgloss voor over andere nude kleuren heen zoals Catrice The Nuder The Better, MAC Innocence, Beware! of YSL Nude Beige.

7augustusdeel1100 De mooiste oogschaduws van Martine

6 832 MAC Pro Long Wear Eyeshadow (Pink Frontier)

Ik maakte de look met dit palet wat ik samengesteld heb bij Inglot. Dit was het eerste palet wat ik samenstelde en tevens ook mijn meest gebruikte palet. Ik gebruik deze doordeweeks vrij vaak voor mijn werk. Je zou het mijn everyday palette kunnen noemen. En ik gebruikte MAC Pink Frontier, jaja die heb ik ook in mijn bezit!

 photo DSC_3018.jpg

Ik begon met MAC Painterly Paint Pot. In de arcadeboog zette ik de lichtbruine taupe kleur van Inglot aan. In mijn buitenste ooghoek/arcadeboog/onder het oog zie je de donkerste paarsbruine kleur van het Inglot Palet. Om de boel wat meer rosé te houden heb ik alles geblend met de cranberry kleur uit het Inglot palet. MAC Pink Frontier bracht ik als laatst aan op het ooglid en een beetje onder mijn oog.

Als highlighter gebruikte ik WjCon All Over nummertje 2, een rosé bruine kleur. Ik maakte de look af met Chanel Le Volume de Chanel.

 photo DSC_3009.jpg

Ik baseerde de look op deze statementketting van de Zara. Zowel Willemijn als ik hebben deze ketting daar gekocht. We krijgen er veel vragen over en ondanks dat we ze allemaal beantwoorden met “Zara!” is dit weer zo’n gevalletje van een vraag die ons altijd gesteld zal worden (vooral via YouTube). Net als de vraag waar onze Sting jasjes vandaan komen en mijn neppe Lita’s, haha! Kun je nagaan, we hebben zelfs een keer een video gemaakt met het beantwoorden van al die vragen maar zelfs dat mocht niet baten.

DSC 0553 Illamasqua The Sacred Hour Collection

 photo DSC_3013.jpg

Als blush gebruikte ik Peaked van Illamasqua uit de Sacred Hour collectie. Het geeft iets liefs en rozigs aan de wangetjes. En misschien zie je het al maar chips, ik was vergeten mijn wenkbrauwen bij te werken. Dat maakt dan toch wel veel uit, ik snap ook niet dat ik dat vroeger niet deed. Het staat veel mooier als het eventjes bijgewerkt is.

 photo DSC_3012.jpg

De Teeez Silky Nude gloss past perfect bij de rest van de ooglook. Het heeft iets warms in zich maar ook wel roze. Ik ben echt gek op dit soort ooglooks met oudroze en taupe. Misschien hadden jullie het al gehoord maar er komt een Urban Decay Naked 3 palet, wanneer precies is nog niet bekend. Er wordt gezegd eind november/december 2013 of zelfs januari 2014. Maar wow, ik wil dat palet. Er zitten zoveel prachtige rosé kleuren in, ik weet bijna zeker dat ik nummertje 3 het mooiste palet ga vinden van alle Naked palets. Des te meer baal ik (weer) dat Sephora vertrokken is uit Nederland. Ach, in ieder geval een goed excuus voor een weekend Parijs of een vakantie naar New York!

Wat zijn jouw favoriete ooglooks?

38 reacties

Lisanne -

Gaaf! Je ooglook vind ik echt prachtig. Ben dol op zulke kleurtjes!

Anouk -

Mooie look, de lipgloss is prachtig!

Jana -

Wat een prachtige look :)x

Eva -

Mooi! Wat een leuke ketting!

Kim -

Hele mooie ooglook maar je foundation lijkt erg vlekkerig

Kelly -

Heel erg mooi!

Marnel -

Mooi!! Je ketting staat er idd ook echt perfect bij!! :love: Naked 3!! Gaaf!

wies -

staat je prachtig <3

Minke -

Hele mooie look!

Sofie -

Het glossje van Teeez is echt heel mooi! De hele look eigenlijk :)

Josanne -

Leuke look, lekker draagbaar! :heart:

Lenneke -

Mooi! En ik hou van je ketting.

Isabel Cristina -

Hele mooie ooglook!

Tess Evea -

Ziet er mooi uit, goed gemaakt!

Eline -

Mooie look, vooral de ooglook!

Jitske -

Supermooie look! Ik wil die lipgloss van Teeez ook!

Aranka -

Die ketting!!! Wauw, ja zara kettingen zijn echt heel gaaf. Alle statement kettingen daar vind ik heel mooi en goed afgewerkt.

Beau -

Leuke look! :)

xx_Patries_xx -

Mooie look hoor.

Ashley -

Heel mooie look en leuk gecombineerd 😀

Caro -

Hele mooie lipgloss! :-)

Dionne -

Mooie look, maar je ketting is wel heel mooi!

Joyce -

supermooi!

beautybysandra -

Echt heel erg mooi zeg!

Hester -

Mooie look! Grappig om te zien dat jullie wel vaker wat meer rozige of koperkleurige looks maken en die van mij vaak eigenlijk veel meer bruin zijn. Het glossje vind ik erg mooi en de ketting al helemaal! En wat betreft de comments op YouTube, die kijkers zijn gewoon zo lui als wat en vragen altijd maar zonder verder te kijken dan hun neus lang is. Zucht.

pamela -

de blush en de ketting!! wauw

Beautydagboek -

Een prachtige ooglook! Een mooie, warme look die inderdaad perfect voor iedere dag kan. En je Inglot palette is om bij weg te dromen, wauw!

MySimplySpecial -

Wat een mooie look weer!

Kimberley -

Mooie kleurencombinatie! Het staat je heel mooi :heart:

Paola -

Om heel eerlijk te zijn: Ik vind je looks altijd geweldig, maar deze look vind ik niet zo. Ik denk dat ik hem te saai vind.

Sofie -

Ik vind de kleuren die je hebt gebruikt prachtig! Staat je mooi :love:

Dita -

Mooie look

Maxime -

Wauw, erg mooie look! De kleuren staan je goed.

Laura -

Wauw, heel mooi! Die lipgloss is idd prachtig! 😉

Anneloes -

De look staat je prachtig. De warme kleuren staan heel netjes, maar toch mooi ‘herfstig’. I love it :heart:

Martina -

Wat een mooie ooglook! De kleuren staan je erg goed :)

Kelly Caresse -

Wat een mooie eyelook martine! De bordeaux/peachy tinten staan je heel goed. Mooi die statement necklace van zara

Reageer ook