Face of the Day: Peach Addict

 photo DSC_2358.jpg

Als je een nieuw product hebt, kun je als beautyliefhebber niet wachten om er lekker veel gebruik  van te maken. Dat heb ik op dit moment met mijn twee nieuwe Dior Addict glosjes. Ik ben er ook blij mee dat ik zowel een meer roze als een perzik variant heb. Ik ben gek op de prachtige gouden glans van Dior Spring Ball en besloot er een look bij te verzinnen.

 photo DSC_2357.jpg

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb:

  • Too Faced Naked Eyes Palette
  • Sleek Sunset Palette
  • MAC Pro Palet: Bone Beige (shapen) & Blushbaby (blush)
  • Chanel Le Volume de Chanel Mascara
  • Dior Addict Gloss Spring Ball

 photo DSC_2368.jpg

En om deze rakker draait de FOTD van vandaag, nog even een keer in close-up omdat het zo’n mooierd is.

 photo DSC_2366.jpg

Het oog bestaat uit een look vol koperkleuren. Ik gebruikte een oranje koperkleur uit het Sleek Sunset Palette op mijn ooglid. Een iets rodere variant daarvan bracht ik aan in de crease. In de buitenste ooghoek bracht ik de donkerpaarse bordeauxkleur aan. Met de zwarte kleur maakte ik een vervaagd oogschaduwlijntje boven en onder mijn oog. Dat is nu een beetje trendy. Als highlighter gebruikte ik Satin Sheets van het Too Faced Naked Eyes Palette in mijn binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot. Dit is een lichtroze highlighter met zoveel gouden shimmers dat je het lichtroze eigenlijk niet ziet. De mascara van Chanel maakt het af, zoals bijna elk van mijn ooglooks.

 photo DSC_2361.jpg

Mijn haren hebben een soort slag. Morgen laat ik je een video zien over een haartutorial die bij mij (en ik denk velen anderen) heel makkelijk werkt om krullen te maken. Dit is twee dagen (je leest het goed: twéé dagen) na de tutorial. Tja, die krullen van de Remington Pearl Wand houden zo ongelofelijk goed. Als je nog geen krultang hebt, zou ik echt die vragen voor Sinterklaas/verjaardag/Kerst.

 photo DSC_2363.jpg

Mijn gezicht heb ik weer lekker geplamuurd door middel van ‘hardcore shapen’. (Hardcore wat? Klik hier!) Ik vind het leuk om te spelen met make-up en vormen en door middel van shapen kan ik dat eens lekker haarfijn oefenen. Hier heb ik de ‘warme’ versie gebruikt van het ‘hardcore shapen’. Ik gebruikte MAC Bone Beige en MAC Blushbaby. Als highlighter op mijn jukbenen heb ik Too Faced Satin Sheets, weer die gouden (lichtroze) kleur inderdaad.

 photo DSC_2365.jpg

Om het af te maken gebruikte ik…Dior Addict Gloss Spring Ball. Hier komt de gloss een stuk beter uit de verf  dan in het artikel zelf. Misschien lag het er aan dat we deze FOTD bij mij thuis fotografeerden en ander licht hadden. Dus dit is ongeveer hoe Dior Addict Spring Ball er uit ziet, je kunt de perzik ondertoon nog goed zien en de mooie glans die het geeft.

Mijn “vlezige arcadeboog” hangt trouwens ook altijd iets over mijn oogleden als je kijkt naar de full-face foto’s. Maar persoonlijk vind ik dat helemaal niet zo erg. Het geeft een vrij heftige koper ooglook zoals deze namelijk juist iets subtiels en draagbaars door dat overhangende. En als ik dan naar beneden kijk: POW! Koper, jongûh! Verrassing. Dus wees absoluut niet ontevreden als je oogleden iets overhangend zijn. Als je het heel vervelend vindt, probeer dan eens juist de nadruk op de onderkant van je ogen te leggen met oogpotlood, een felle kleur onder het oog en wat sprankelende highlighter in je binnenste ooghoek.

Wat voor oogvorm heb jij en hoe hou je daar rekening mee qua make-up?

48 reacties

Sofie -

Die peachy tint onder de ogen: love it!

Anouk -

Op je wangen die kleur! Prachtig!

Eva -

Mooi zeg!

Anne Solveig -

Prachtige look!

Jana -

Supermooie zachte look :) x

Jantine -

Staat gewoon prachtig! Doe meteen inspiratie op

Kelly -

Heel erg mooi!

Danielleeee -

Hele mooi warme look !

Olga -

Weeral mooie look!!
Weer je wat ik eens leuk zou vinden? Een look die jou echt niet goed staat … Hahaha

Lytje -

Echt heel mooi, wauw hee! En ik ben al aan het sparen voor een krultang, haha.

Laura -

leuke look! alleen dat ‘hardcore’ plamuur laagje is echt heel goed te zien… it’s a no for me.

Hester -

Prachtige look weer! Ik ben verliefd op je oogkleur.

Marnel -

Gaaf gecombineerd!! Ik kan niet wachten op die haartutorial!!!!!!! :linlove: Die krultang…. :heart: Ik wil hem ook!!

Fleur -

Wat heb je toch prachtige kleuren in je ogen!

Ashley -

Ik zou de bovenkant van je wenkbrauwen iets epileren zodat het minder puntig is, denk dat het veel mooier bij je staat

Martine -

Grappig hoe smaken dan kunnen verschillen, nee dat vind ik bij mezelf nogal lelijk. Ik hou juist van mijn natuurlijke ‘bitchy brows’ 😛 dat lift ook gelijk optisch de ogen. Ronde wenkbrauwen passen gewoon niet bij mij. Ik ben van mening dat je bij de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen moet blijven. Er zijn juist veel meiden die meer zo’n puntje willen hebben in de vorm van hun wenkbrauwen dus ik ben blij dat ik het al heb 😉

Fashion meets Beauty -

Nog irritanter als je hooded eyes hebt, en dan eentje erger dan de andere. Ik houd daar wel rekening bij, zodat mn ogen meer symmetrisch lijken.

Ashley -

Zo vervelend als je twee verschillende ogen heb, ik heb geen hooded maar bij mijn rechteroog hangt het ooglid meer dan de linker

Allissa -

Loooooovely

Milou -

Mooie look heb je gemaakt. En“vlezige arcadeboog” ?! hahaha, gek. Je ziet er prachtig uit, en dat HOORT! 😉 Liefs

Joyce -

Mooie look!

Selena -

Heel erg mooi!

Lin -

Check, hier nog een overhangend oog 😉

Mooie look, vind de kleur erg mooi bij je haar staan!

Jitske -

Wat zie je er mooi uit! Die kleuren oogschaduw laten de kleur van je ogen echt opvallen!

Kaylani -

Oooooh wat een prachtige look!

Marleen -

Mooie look ! Ik heb zelf ook een beetje hangende oogleden, waardoor mijn eyeliner al snel te dik lijkt, en ik krijg ‘m maar niet dun :(

Ik ben zo benieuwd naar de krullen tutorial !

Beau -

Het staat je echt prachtig!

Heartshapedrosepetals -

Heel mooi, ik houd van peach!

Charile -

Heel mooi!

Dionne -

Heel leuk!

Isabel Cristina -

Hele mooie look! Vooral je lipgloss is erg mooi!

Maaike -

Ik heb ook zo’n plooitje, maar dat komt bij mij doordat mijn ogen wat dieper liggen. Ik heb ook altijd onwijze donkerblauwe kringen onder mijn ogen daardoor. Verder heb ik heel weinig ruimte tussen mijn ooglid en mijn wenkbrauwen. Zie je een super mooie look, maar je hem zelf na en valt a) de helft weg en b) ziet het er een beetje fijngeplet uit.

Aranka -

Ik heb ‘n beetje hetzelfde als jou, een overhangend ooglid. Maar dan nog iets heftiger, maar aan één kant helaas. Ook hangen m’n ooghoeken naar beneden dus m’n eyeliner moet ik altijd overdreven omhoog plaatsen. Ik vidn het wel lastig! En ook niet zo pretty!

Dita -

prachtige look

Kimberley -

Wat is Dior toch een prachtig merk, geweldige lipgloss 😀 En de ooglook is ook mooi natuurlijk, haha.

Martina -

Deze look staat je weer onwijs mooi!

Caro -

Mooie look! Ik heb zelf ook een beetje overhangende oogleden en probeer mijn aracadeboog altjjd net wat hoger aan te brengen dan waar ie eigenlijk hoort anders zie je er niks van! :-)

Minke -

Hele mooie look! De lipgloss is inderdaad prachtig :)

femketje -

super pretty 😀

nikki -

Ik heb die lipgloss!

Carina -

Ik vind de gloss op de foto’s eerder rozig en dan vind ik de combi met oranjeachtige kleuren niet zo mooi. En je glimt wel heel erg.
Ik hou eigenlijk zelf nooit echt rekening met mn oogvorm, shape wel.soms een beetje met bronzer of een bruine blush maar ben er echt niet goed in xD

pamela -

super mooie look! die kleur oogschaduw staat je echt prachtig.

Sofie -

Wat een mooie kleur oogschaduw, ik hou van kopertinten :heart:

MySimplySpecial -

Mooie look weer en je haar zit leuk zo!

Beautydagboek -

De lipgloss is echt stunning! De koperlook past er perfect bij.

Laura -

Wauw, mooie look! Ik heb ook een beetje overhangende oogleden. En ik ben zo benieuwd naar die techniek, ik heb de pearl wand ook. 😉

Reageer ook