Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour

 photo DSC_3126.jpg

Queen Bé weet niet van ophouden. Ik denk dat jullie wel bekend zijn met haar Heat parfum lijn. Ze begon met Heat, daarna volgde Heat Rush en Midnight Heat. Zelf vind ik Midnight Heat het lekkerste van de drie. Een heel zoet en zwoel parfum in een mooie paarse flacon. Nu komt ze met deze limited edition om de hoek kijken waar ze ook een lekkere lange naam voor bedacht heeft: Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour. Alsjeblieft.

 photo DSC_3130.jpg

Dus wat heb je voor je verjaardag gekregen? Nee, oké ik hou op met flauw zijn. De naam is wel heel erg lang maar dat hoort de geur niet te beïnvloeden. De fles komt in een bepaald formaat, je kunt dus helaas geen kleiner formaat (met een kleiner prijsje) cadeau doen aan iemand of aan jezelf. Het is een fles van 100 ml maar kost €25. Dat is best te behappen. De flacon is herkenbaar en dat is altijd goed als het gaat om marketing. Het ziet er fris en licht uit door de blauwe kleur die loopt naar transparant/lichtblauw glas.

 photo DSC_3134.jpg

Plus de welbekende dop met haar initiaal er in verwerkt. Tja, je moet natuurlijk wel weten wie of wat je opspuit nietwaar?! Dit is wel een vreemde eend in de bijt als je kijkt naar alle Heat parfums. Ze zijn overwegend allemaal zoet maar deze is heel erg fris. Nu hou ik ook best van fris maar ik moet bekennen dat deze geur me totaal niet trekt. Wat maakt dan dat ik het niet zo’n fijne geur vind?

Topnoten: roze peper, acaï bes en mango
Hartnoten: basia edua loo orchidee, violet blaadjes en jasmijn
Basisnoten: vanille, sandelhout en vetiver

De topnoten lijken me heel lekker. Uit de hartnoten kan ik bepalen dat de jasmijn misschien invloed heeft op mijn ‘niet-zo-lekker’ mening. Maar verder vind ik vanille en sandelhout ook altijd heel lekker ruiken. Dan zou het alleen de jasmijn kunnen zijn. Hmm, of zit mijn neus verstopt? Ah nee ik weet het al! Ik spuit nu nog een keer de geur op maar dan in de lucht. Dan ruik ik inderdaad meer het zoete met een fris fruitig effect. Dat ruikt wel lekker. Het doet me denken aan een zomerse, frisse dag op het strand.

 photo DSC_3186.jpg

Het is de zuurgraad van mijn huid die het verziekt. Dat heb ik soms bij bepaalde geuren wel vaker. Ik noem het mijn ‘poepzuurgraad’ haha! Soms hebben geuren die heel veel meiden erg lekker vinden bij mij de neiging om naar iets vies te gaan ruiken. Deze van Beyoncé ruikt bij mij na een tijdje naar WC-Eend. Nee, niet echt fijn. Deze geur blijft ook minder lang hangen. Als ik moet kiezen zou ik eerder voor Beyoncé Midnight Heat gaan. Maar nogmaals, de zuurgraad van mijn huid doet niet veel wonderen voor hoe dit goedje bij mij ruikt. Maar misschien bij jou wel!

Ik hoop dat dit voorlopig de laatste flacon was uit de Heat collectie. Het is ook een limited editie, dus dat vind ik dan wel leuk verzonnen. Maar ik hoop dat ze wel weer hele andere parfums gaat maken, net zoals Pulse.

Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour parfum is nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor €25. Een parfum voor vrouwen die houden van licht zoete en frisse geuren.

Staat deze ook op jouw wensenlijstje voor Sinterklaas?

29 reacties

Wendy -

Voor een celeb geur echt heerlijk! Ben helemaal gek van Heat, maar deze zal mij zeker gaan bekoren!

Sandra -

ik had precies hetzelfde toen ik deze geur opspoot in de winkel. Ik vond m ruiken naar wc luchtverfrisser!

Anna -

Wel aardig dat ze de prijs zo netjes houdt voor haar fans. Overigens voelde ik me vereerd met je reactie op mijn reactie (is dit Nederlands?). Verder vind ik dat je een schattig hoofdje hebt met je haar in een knotje. Ik klink nu een beetje als een oma dus ik stop maar gauw.

Anouk -

Heb hem nog steeds niet geroken, snel eens doen!

Eline -

Ben nu wel heel erg benieuwd naar de geur, ga toch maar eens snuffelen!

Ashleey -

Wat jammer dat hij bij jou niet zo lekker is

Martina -

Ik vraag me af of dit een geur voor mij is, binnenkort maar even ruiken :)

Minke -

Hij lijkt me heel lekker!

Marnel -

Leuk geschreven!! :yay: Ik heb nog nooit iets van mijn “zuurgraad” gemerkt…misschien toch maar eens gaan ruiken!!

MySimplySpecial -

Ik ben wel benieuwd!

femketje -

mooie flacon 😀

amanda -

Wauuww op dit artikel moest ik wel reageren!! Zelf heb ik de heat en pulse (de lekkerste) maar voor die ga ik nog wel even een kijkje nemen 😉 I LOVE BEYONCE :heart: :linlove: 😉

Dita -

Ik ben erg benieuwd naar deze geur, ik ga deze zeker een keer ruiken.

Vanessa -

Ik ben benieuwd naar de geur!

vera -

Jammer dat je hem niet zo lekker vindt..
Toch even gaan ruiken je weet maar nooit :p ik heb zelf Beyoncé pulse ‘

Natasja -

Zoals jij hem beschrijft hoef ik hem niet te hebben, al is geur natuurlijk heel persoonlijk!

Kelly -

Ik ben erg benieuwd naar de geur!

Dionne -

Deze lijkt mij erg lekker!

Hester -

Ik houd niet van frisse geuren maar ik denk inderdaad dat dat aan je zuurgraad ligt want de geurnoten klinken wel lekker en dus ook niet echt fris ofzo! Hij lijkt me echt best lekker, wil hem wel een keer ruiken. Ik vind ook wel dat ze nu echt weer even wat vernieuwende parfums moet maken inderdaad.

Jeanine -

Wow das wel balen van je ph-graad! Ik vind deze persoonlijk ook niet zo geweldig. De gewone Heat vind ik wel echt heerlijk :)

Isabel Cristina -

Ben erg benieuwd naar de geur!

Myrna -

De flacon ziet er wel leuk uit, maar denk wel dat dit echt een geur is die ik eerst moet ruiken voordat ik ‘m zou kopen. Het zou geen geur zijn die ik op de gok even koop. Maar de andere geuren van Bey vind ik wel allemaal lekker dus waarschijnlijk deze ook wel.

Tess Evea -

De geur lijkt mij heerlijk. Ik ben zelf gek op de parfums die Beyoncé uitbrengt, telkens verbazen ze mij weer.

Aranka -

Haha WC eend, ik weet precies wat je bedoeld! Wist overigens niet dat dit door de zuurgraad kwam, weer wat geleerd.

Eline -

Ik ben dol op de parfums van beyonce ik vind ze allemaal heerlijk, heb deze nog niet geroken maar ik betwijfel of het iets voor mij is..

Sofie -

Jammer dat deze geur niet zo goed bij je past. Ik ben er wel erg benieuwd naar dus ga hem binnenkort eens ruiken :)

Suzanne -

Ik denk niet dat dit de geur voor mij is. Daarbij blijf ik echt bij mijn eigen favoriete geurtjes!

Koalabeautymama -

Heb nog nooit een “Celebrity” geurtje geroken of überhaupt gekocht. Gek eigenlijk.

beautybysandra -

Het lijkt me een heerlijk parfum. Zelf heb ik de eerste Heat & pulse, die vind ik allebei erg lekker dus ik kan me niet voorstellen dat ik deze niet lekker vind :)

Reageer ook