RiRi Hearts MAC: Talk That Talk Lipstick & RiRi Woo Lippencil

 photo DSC_1627.jpg

Als Rihanna- en/of beautylover zaten jullie waarschijnlijk gisterochtend al in spanning af te wachten wanneer de RiRi Hearts MAC collectie online zou komen. Wij ook! Alleen waren wij voor ons werk op een congres en konden we niets online bestellen. Wij hadden gelukkig het voordeel dat we twee producten toegestuurd kregen om te reviewen met onder andere de populaire Talk That Talk lipstick. Wow, wat is deze collectie om te kwijlen. Morgenochtend zal de RiRi Hearts MAC Collection in de MAC counters liggen dus klik snel verder voor een eerste verpletterende RiRi indruk!

 photo DSC_1628.jpg

 photo DSC_1631.jpg

We beginnen met het RiRi Woo Lippencil die net zo popiejopie is als de gelijkgenaamde MAC RiRi Woo lipstick. Kijk die verpakking! We vinden dit wel een van de mooiste collecties qua uiterlijk. Het roze met het rosé goud, het staat zo vrouwelijk en mooi. Op het lippencil zie je Rihanna’s handtekening in felle neonroze letters, hoe gaaf is dat. Bij voorbaat ben je al verliefd.

 photo DSC_1660.jpg
MAC RiRi Woo Pro Longwear Lippencil & MAC Talk That Talk Retro Matte Lipstick

 photo DSC_1671.jpg
RiRi Hearts MAC: RiRi Woo Pro Longwear Lippencil

Maar is het RiRi Woo Pro Longwear Lippencil ook goed? Zeker weten, er is geen negatief punt te bespeuren. Het potlood smeert romig uit, je kunt het netjes/scherp aanbrengen + het is een matte eyecatcher, of moeten we lipcatcher zeggen? MAC omschrijft het pencil als koel, crème rood. Echter vinden wij het potlood niet echt een koele ondertoon hebben, eerder een warme oranje ondertoon. In principe maakt dat niet veel uit, want het is een ideale basis voor welke rode lipstick dan ook. We weten niet hoe het kleurverschil is ten opzichte van MAC RiRi Woo lipstick, want die hebben we niet! Ga jij die morgen wel scoren?

 photo DSC_1636.jpg

 photo DSC_1640.jpg

Dan deze beauty: MAC Retro Matte Lipstick in de kleur Talk That Talk. Die. Verpakking. Is. Fantastisch. Ik vind het een hele bijzondere kleur en eigenlijk mooier dan RiRi Woo lipstick. Dat komt meer omdat ik al genoeg lipsticks heb met een rode koele ondertoon. Als je die nog niet in je stash hebt, is MAC RiRi Woo zeker een prachtproduct om mee te beginnen. Talk That Talk is een soort van burgundy/bruine matte kleur. MAC omschrijft het als een matte donkere pruimtint. Helemaal mee eens!

 photo DSC_1730.jpg
Boven: MAC Talk That Talk. Links: Illamasqua Shard. Midden: Make-up Forever 48. Rechts: Estée Lauder Black Cassis

Deze collectie van Rihanna is helaas zo limited als maar zijn kan en daarom is alles ook snel uitverkocht. Heel hatelijk maar marketingtechnisch gezien superslim. Dus zijn er dupes? Illamasqua Shard is net zo mat maar een stuk paarser. Make-up Forever 48 komt héééél dicht in de buurt bij Talk That Talk maar is alleen niet mat. Met wat poeder kun je dit verhelpen. Estée Lauder Black Cassis komt ook in de buurt maar is iets minder burgundy.

Ik heb tot nu toe nog geen Retro Matte Lipsticks van MAC geprobeerd. Omdat het zo’n matte structuur heeft merk ik -net als bij Estée Lauder Black Cassis- dat het zo nu en dan kleine stukjes extra lipstick achter laat op de lippen bij het aanbrengen. Maar het valt me nagenoeg heel erg mee. Als je stevig maar voorzichtig smeert krijg je het er vrij egaal op. Het is een hele donkere kleur dus je moet ervoor zorgen dat je wel elk plekje van je lippen in kleurt. En als je heel veel kletst moet je ‘m in het midden wat bijwerken na een uur of vier, want anders wordt die plek een stuk lichter en dat staat een beetje raar.

 photo DSC_1724.jpg
RiRi Hearts MAC: Talk That Talk Retro Matte Lipstick

Talk That Talk is een lipstick die bij iedereen mooi staat. Zowel bij hele donkere huidjes, waar Talk That Talk misschien wat meer bruiner kan zijn op de lippen als bij hele lichte huidjes. Voor degenen die ANTM volg(d)en: ken je winnares Nicole nog met die porseleinen huid en dat prachtige dikke lange oranje rode haar en krullen? Ik denk dat Talk That Talk bij haar ook supermooi zou staan. Dus wees absoluut niet bang dat je ‘te bleek’ (ik heb zo’n hekel aan dat woord) bent voor deze lipstick. Het kan juist ontzettend chique staan, ook zeker bij blondines!

RiRi Hearts MAC collectie ligt vanaf morgen 5 oktober in de MAC counters en de Pro Store in Amsterdam. Ook is de collectie te koop via maccosmetics.nl maar daar is alles al bijna uitverkocht. Of dat nog aangevuld gaat worden weet ik niet.

Openingstijden hangen heel erg af van de plek waar het te koop is. Informeer bij jouw verkooppunt. In Groningen zit de MAC in de Douglas gevestigd aan de Guldenstraat en deze gaat meestal om 09:30 open. De MAC Retro Matte Lipsticks kosten €20 per stuk en de MAC Pro Longwear Lippencils uit deze collectie zijn €17 per stuk.

Wat ga jij morgen scoren of heb je al geluk gehad bij de online webshop?

// <![CDATA[
if (typeof(et_ord)=='undefined')
et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000);
if (typeof(et_tile)=='undefined') et_tile=1;
document.write('’);
// ]]>

0 reacties

Denice -

Hoelang ligt deze collectie in de winkel? want we hebben het geld niet om het nu te kopen dus ik moet wachten tot volgende maand……

Maxi -

Wauw

Melody -

die lippenstift lijkt super veel op mijn MAC Media lippenstift hahaha! ik baal wel dat ik de collectie nog niet gezien heb in eindhoven en ik bid dat ze het nog wel in amsterdam hebben volgende week :S

Miranda -

OMG Talk That Talk vind ik je zo gaaf staan, Martine!

Martine -

Dankjewel! <3

MySimplySpecial -

Mooi lippotlood en mooie verpakkingen!

Sanne -

Ik ga vanmiddag het lichtere oogschaduwquad kopen :) ik vind de lipsticks ook erg mooi maar ik draag zulke kleuren toch niet vaak, bruine oogschaduw wel.

Jitske -

Ik moet Talk That Talk hebben!!!

Milou -

Ik heb altijd best veel respect voor mensen die dit soort kleuren durven te dragen. Zelf zou ik zo’n kleur niet snel kopen, maar ik vind het altijd leuk om te zien hoe sommige mensen dit soort kleuren snel op zouden smeren. Leuk ^^

Nena - whatevergivesjoy -

Oh jee, ik wil alles… :(

Nora -

Oe, Talk That Talk… <3

Silke -

Prachtige kleuren!

Black Sheep -

Ik was het niet van plan. Want ik heb al zoveel rode en donkere lipsticks. Hij sprong precies online toen ik keek. De LE-adrenaline begon te stromen en toen moest het wel. Eerst m’n vriend heel lief (met pruil lip) aangekeken.
Talk that talk, beide potloden en de gloss zijn onderweg. En toen twijfelde ik nog over de mascara en de eyeliner. Toch maar niet gedaan.

Black Sheep -

Oh ja, voor de mensen die TTT zijn misgelopen:

MAC PRO ‘smoked purple’ is volgens iemand van MAC een goede dupe 😉

Willemijn -

Ooooh 😀 Geluksvogel!

Marnel -

Die zijn beide prrrrachtig!!! Dat lippencil staat Willemijn zo goed en die lipstick die kleurt zo mooi bij Martine’s haar…echt wauw!! 😡 :jep:

Angelique -

beide kleuren zijn echt geweldig!

Kiss & Make-up -

Talk That Talk vind ik maar niks, maar het Riri Woo pencil is erg mooi van kleur.

Esmée -

Oh wauw, wat is die lipstick apart, heel mooi! x

Dita -

prachtige producten

Sophie -

Ik ga morgenvroeg er al heen haha

Cindy -

OMG!!! Wat staat die lipstick je prachtig Martine!!! :linlove:

Selena -

Heel mooi!

Jana -

Die verpakkingen alleen al… Helaas is er niet echt een product dat ik per se wil hebben dus ik ga niets kopen denk ik..

Eva -

Echt prachtig! x

JOyce -

wauw, ik ben onder de indruk!

Minke -

Talk that talk is echt prachtig!

Sharon -

Waaauw, wat een mooie review! Echt mooi die verpakking ook, geen wonder waarom dat het zo snel is uitverkocht ;). Die lipstick staat je trouwens echt GORGEOUS martine, met de nadruk op gorgeous – haha!

Lizzy (Beautiefull.nl) -

Wauw, wat baal ik dat ik zaterdag moet werken. Had graag de RiRi Woo willen hebben.. Staat je prachtig hoor, Martine!

LoveeeBeautyx -

zijn er ook nog andere kleuren in de riri woo collectie met de rose gouden verpakking? trouwens, PRACHTIGE LIPSTICK! staat je erg mooi Martine!

me -

Ik heb niet zoveel met MAC (en ben blijkbaar een grote uitzondering :haha: ) maar het staat jullie goed.

Marissa -

Die lipstick is echt mijn kleur voor deze herfst/winter! Ik hou van zo’n paarse plum kleur!

Eline -

Ooooh, die lipstick!!!

Linda -

Jaaaa ik ben nu al fan!
Wat een ONWIJS gave afwerking op de producten, oog voor detail heeft deze dame zeker.
Net als de kledinglijn.. om-te-kwijlen! =)

Emke x -

mooie kleuren zeg!

Kelly -

Wauw, wat een moie kleuren!

beautybysandra -

Wauw, die lipstick is echt prachtig!

Kimberley -

Jammer dat de spullen zo limited zijn! De lipstick is wat te donker naar mijn smaak, maar het lippotlood vind ik echt prachtig :)

Martina -

Ik ga riri woo morgen proberen te scoren.
Ik vond riri woo en ruby woo wel verschillen als het Gaat om kleur/ondertoon!

Black Sheep -

Bij Temptalia kun je ze naast elkaar bekijken. De overgang is op haar lippen bijna niet te zien.

Sanne -

WOW de donkere lipstick is echt prachtig!
Ik heb het niet snel maar, dit is echt een kleur om verliefd op te worden :handkiss:

femketje -

love die donkere tint lipstick 😀

Myrna -

Wow het staat jullie allebei prachtig!!!

Monique -

Ik heb de nude kleurige lipstick online besteld! Die kleuren staan mij het beste. Ben toch bang dat ik er met Talk that Talk er te bleek uit kom te zien.

Hij staat jullie fantastisch!

Hester -

Die verpakkingen, zwijmel zwijmel! Vooral de donkere lipstick vind ik mooi omdat ‘ie zo lekker apart is!

charile -

Ze staan jullie prachtig!

Danique -

Wauw, wat een super mooie producten! Ik vind die donkere lipstick echt prachtig!

Fleur -

Ooooh wat is die donkere lipstick mooi :love:
Zou morgenochtend naar de counter rennen als ‘Dark Side’ van Mac niet al had, die lijkt er enorm op. Alleen niet mat. Misschien ook een dupe?
Fijne review weer!

Allissa -

Die lipstick is echt, prachtig. :heart:

Anja -

Talk that talk is hier onderweg! RiRi Woo had ik al uit de vorige LE, vond het toen zo jammer dat de verpakking niet speciaal was,
Ruby Woo is trouwens bijna exact dezelfde kleur als RiRi Woo, swatch ze naast elkaar en er is gewoon echt geen verschil.

Michelle -

Ik ben er nog niet verliefd op moet ik eerlijk zeggen.
Maar misschien heeft dat ook te maken met het feit dat ik zelf nog niet van die kleuren durf te dragen..

Isabel Cristina -

Hele mooie lipsticks!

Maaike -

Ik had geluk in de webshop en heb RiRi Woo als lipstick weten te bemachtigen. Echt super veel geluk gehad. Ik keek, bestelde, keek weer en weg was ie. Kan niet wachten tot ik hem heb. Ik vind Talk That Talk ook erg mooi, maar ik ben dan zo bang dat ik er als een spook uitzie. Ik wil binnenkort een MAC counter opzoeken om een mooie donkere berry kleur aan te laten meten :-)

Aranka -

Wauw, wat tof dat jullie ze al hebben! De verpakking van de lipstick vind ik alleen wel een beetje een domper, het doet me aan iets anders denken… you know what i mean? Tenminste, ik heb ooit zoiets gezien! Maar leuk dat jullie ook de andere merken ernaast hebben geswatched!

Heartshapedrosepetals -

Wow, die donkere lipstick. Prachtig!

Sofie -

Prachtige producten :heart:

Danique -

Wauw wat een geweldig mooie lipsticks! :heart:

Reageer ook