OPI Mariah Carey Holiday Christmas 2013 Collection

 photo DSC_1705.jpg

All I want for Christmas is…de OPI Mariah Carey collectie met de drie mooie nude liquid sand nagellakjes! Op de beauty speeddate van MOOI PR was ik heel nieuwsgierig naar de OPI tafel, want daar stonden de kerstcollecties al te schitteren. Ik kon niet langer wachten en bestelde deze meteen in diezelfde week via eBay.

 photo DSC_1708.jpg

In dit setje zitten de drie nude liquid sand lakjes Silent Stars Go By, Baby Please Come Home en Make Him Mine. Ik kocht dit setje via eBay, de verkoper is outletnail. Ik kan me herinneren dat ik ook de andere Mariah Carey mini liquid sand lakjes set met o.a. Stay the Night via eBay kocht. Dat lijkt misschien spannend, maar tot nu toe is altijd iedere eBay bestelling binnengekomen. Deze kwam razendsnel binnen trouwens, na 2 weken al vanuit de US.

// <![CDATA[
if (typeof(et_ord)=='undefined')
et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000);
if (typeof(et_tile)=='undefined') et_tile=1;
document.write('’);
// ]]>

 photo DSC_1710.jpg
OPI Silent Stars Go By

De kwastjes zijn veranderd en dat is goed nieuws. Eerder hadden de OPI mini lakjes een ander kwastje dan de full-size versies die wat minder goed lakte, vond ik tenminste. Nu hebben ze die veranderd en zijn de kwastjes ronder afgesneden. Dit lakt een stuk beter dus dat was een goede verandering! Wat voor kleuren zitten er in deze set?

  • Silent Stars Go By: een lichte nude kleur met beige ondertoon. Zo’n nagellak die overal voor geschikt is als je niet weet wat je op moet doen.
  • Baby Please Come Home: een taupe kleur die soms wat meer grijs oogt en soms wat meer een blauw ondertoon heeft. Staat prachtig bij taupe ooglooks.
  • Make Him Mine: Dit is een hele mooie nude liquid sand met een rosé ondertoon. Precies goed, hij heeft niet zo’n foute oranje ondertoon. Prachtige kleur!

 photo DSC_1712.jpg

OPI Baby Please Come Home & OPI Make Him Mine

Het was erg lastig om de swatches te fotograferen door de overload aan grove glitters en kleine glans spikkeltjes. Met flits, zonder flits: het lijkt helaas niet helemaal op hoe ze in het echt zijn. Ik heb er daarom ook nog een swatch van het internet bij gedaan. De bron weet ik helaas niet meer, ik had de afbeelding al wat langer op mijn pc staan. Hier zie je trouwens ook de swatches van een ander OPI Mariah Carey setje die ook uitkomt. Ook een leuk setje, maar ik vond die wat minder speciaal dan deze nude kleurtjes.

Baby Please Come Home

Silent Stars Go By

Make Him Mine

Wat ik wel vind met alle liquid sand lakjes van OPI is dat ze ongeveer drie dagen mooi blijven en op de derde dag zien ze er al een stuk grauwer uit. Kijk nog maar eens naar dit artikel waarin je het verschil goed kunt zien bij OPI Pussy Galore. Het eraf halen van liquid sand lakjes blijft een crime, gelukkig bestaat er de aluminium folie truc maar het is altijd wel weer even een werkje.

Mijn favoriete kleur is Make Him Mine, het is zo’n chique kleur en bijzonder door de rosé ondertoon die er in zit. Over het algemeen vind ik de kwaliteit van liquid sand lakjes niet heel fantastisch. Het blijft wel goed op de nagels zitten, geen sprake van chips/tipwear, maar het effect wordt met de dag minder levendig en dat is jammer. Toch vind ik ze te mooi om niet te dragen, vandaar dat ik dit setje wel aangeschaft heb en er erg blij mee ben!

Doe jij jezelf dit setje ook cadeau onder het mom van ‘voor de feestdagen’?

0 reacties

iemand -

Kijk op marktplaats via Lilian kun je ze leuk inkopen.

Amber -

Die foto van internet komt van Ebay, heb hem daar ook gezien. Bedankt, ik ga m nu meteen bestellen! Haha.

Marion -

Ziet er prachtig uit!

Missbeautynerd15 -

super mooie lakjes :heart:

Sofie -

Ik weet het niet hoor… ik denk dat deze kleuren me gewoon niet echt liggen…

Lisanne -

Baby Please Come Home lijkt er op een frosted sand lak van Gosh genaamd Frosted Purple! Die heb ik momenteel al 3 dagen chip-loos en net zo glanzend als dag 1 op mijn nagels! Dus dat is misschien een leuke budgetaanrader.

Silent Stars Go By vind ik ook prachtig!!

Carina -

Wauw wat een mooie kleurtjes

Ik heb een vraag: gebruiken jullie wel eens mua make-up? Zo ja wat is de kwaliteit daarvan? Goed of slecht?

Alvast bedankt :sunglasses:

Marnel -

Het is niet te geloven…alweer bijna kerst! Ik vind ze geweldig mooi…heeeeel apart!! :linlove:

Anita -

Ik vind het mooie kleuren! Make Him Mine vind ik wel het mooist!

Mandy -

Wat een prachtige kleurtjes! Deze gaan op mijn wishlist!

Cynthiiaa -

Wauw, prachtig om die grove chunky stukken te zien in de nagellak! Ik vind Silent Stars Go By het mooist, vooral door de kleur. :) Allemaal hebben ze zeker wat, maar de kleur.. ik wil die eigenlijk wel voor kerstmis zien te roven!

Nena - whatevergivesjoy -

Mooi, maar niet wauw voor mezelf! :)

Nynke -

Oeh, te mooi!!

Hester -

Like! Ik heb zelf een ‘normaal’ lakje van een Mariah Carey collectie, Sprung. Ook heel mooi!

Wendy -

Heel mooi, maar de hel van het verwijderen hield me tegen om deze aan te schaffen.

Anouk -

Silent stars go by :linlove: :linlove:

femketje -

super pretty lakjes 😀

EliseJoanne -

Prachtig:D!! Ik wil ze zó graag hebben, alleen al om het hebben namelijk ^^. Ze zien er prachtig uit op je nagels. Ik ben benieuwd vanaf wanneer ze bij de Douglas liggen!

Esmée -

Ze zijn heel erg mooi, ik zou deze wel willen voor de kerst! x

Kim -

Heel mooi, ik zal eens een kijkje op eBay nemen :)

Suzanne -

Wauw, supermooi! Ik vind vooral Baby Please Come Home echt prachtig. Inderdaad is het afhalen van zulk soort lakjes een hel, maar dat is het wel waard, vind ik.
Liefs, Suzanne.

Marieke -

Ik ben eindelijk een beetje klaar met de liquid sands… Al helemaal als het glitters zijn. Die wil ik gewoon shiny! :(

Jitske -

Oooh ik vind ze stuk voor stuk prachtig!

Fashion meets Beauty -

Mooie kleuren, maar ik heb nog full size kleuren staan van de vorige Mariah Collectie dus moet van de verstandig ikke eigenlijk eerst die opmaken 😉

Dionne -

Hele mooie lakjes!

Marloes -

Stuk voor stuk geweldige lakjes!

Kimberly -

WAUW! Ik ben verliefd :heart: Wat een mooie kleurtjes

MySimplySpecial -

Wat een mooie kleuren!

beautybysandra -

Wauww, wat een prachtige kleurtjes. Vooral de laatste vind ik erg mooi!

Beau -

Oh wauw ze zijn ontzettend mooi!

Beautytalk -

Ze zien er stuk voor stuk prachtig uit!
Eefje

Kelly -

Oh deze zijn echt gorgeous!

Minke -

Hele mooie lakjes!

Diana -

Wat een fantastische lakjes, vooral de ‘Silent Stars Go By’ vind ik erg mooi! :love:

Eline -

wauw ik ga hier zeker een van kopen, ben groot fan van de opi liquid sand lakjes :heart:

Tisha -

Ik hou van glitternagellak! Deze zou ik wel graag willen hebben, jammer dat OPI altijd zo duur is :(

Mirjam - Jewelyz -

Wauw, wat een mooie lakjes! Echt die glitter erbij, typisch iets voor de feestdagen!

Selena -

Hele mooie kleurtjes

Iris -

SUPER!!! Ik vind vooral make him mine erg mooi! Ik denk dat ik ze ga kopen :heart:

Lin -

Wat een mooi setje! I like!

Kimberley -

Ik hou van kerstcollecties! Wel vervelend dat deze zo lastig te verwijderen zijn, en dat ze na 3 dagen eigenlijk niet meer zo mooi zijn… alleen voor speciale gelegenheden dus :)

Eline -

Hele mooie kleurtjes, vooral Make Him Mine is prachtig!

Mariska -

Hele mooie lakjes vind ik het!

Aranka -

Wat een geweldige set zeg! Ik vind Make Him Mine echt suuuupermooi. Ik wist neit dat er nog een nieuwe Mariah set uit ging komen, supertof!

Anneloes -

Oh my, dit is niet goed voor mijn bankrekening denk ik… Prachtige kleurtjes!

Isabel Cristina -

Hele mooie kleurtjes!

Manon -

Oeeeh meiden dat ziet er echt prachtig uit, helaas verkopen ze deze niet bij mij in de buurt anders zou ik inslaan. :)

Sofie -

Geweldige lakken! :love:

Yunaa -

Mooi!! Vooral make it mine! Wat kost het setje?

Amanda -

Ze zien er mooi uit. Zelf kan ik alleen niet met de mini’s van OPI lakken. Mijn nagels zijn te lang en te breed en dan moet ik teveel haaltjes halen waardoor de eerste haal al droog is tegen de tijd dat de laatste er op zit. Erg jammer, want de fullsize lakjes zijn een stuk duurder.

Martina -

Wat een PRACHTIG setje is dit zeg! Echt mooie kleuren :)

Reageer ook