Review: Nanoblur

 photo DSC_1227.jpg

Tien jaar jonger in 4o seconden, wie wil dat nou niet? Tenminste, als je wellicht een jaar of 40/50 bent. Want ik ben bijna 25 en om nu 15 te worden, hoeft van mij niet zo nodig, haha! Maar dit product viel ons wel op tijdens het MOOI PR Beauty Speeddate Event. Ik was dan ook wel nieuwsgierig om te testen, want het is een matterende crème die je NA je foundation aan moet brengen. Inderdaad, ‘na je foundationroutine’???

 photo DSC_1232.jpg

Het heeft de werking van een matterende poeder. Nanoblur is een witte crème die lijntjes en poriën verdoezelt en de huid matteert. Je moet het zeker niet smeren, maar zachtjes deppend aanbrengen na je foundation. Dat vonden wij wel interessant. Wat zegt Nanoblur er zelf over?

Nanoblur is een optische crème die de ouderdomslijntjes, -rimpeltjes, kraaienpootjes, onzuiverheden en vergrootte poriën in een paar seconden weg tovert zonder de teint van de huid te veranderen. Het resultaat blijft zichtbaar totdat je het product afwast. Gebaseerd op een nano-optisch complex, een additief met miljoenen deeltjes die het licht perfect reflecteren in miljoen verschillende richtingen zodat je huid er totaal foutloos uit gaat zien.

 photo DSC_1229.jpg

// <![CDATA[
if (typeof(et_ord)=='undefined')
et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000);
if (typeof(et_tile)=='undefined') et_tile=1;
document.write('’);
// ]]>

 photo DSC_1238.jpg

Het product zit in een lichtdichte tube en heeft een draaidrop. Hygiënisch, het lijkt trouwens bijna op een middeltje wat je bij de apotheker koopt tegen een of andere kwaal. Ik heb het op meerdere manieren uitgetest

  • Alleen Nanoblur aangebracht en verder niets
  • Nanoblur gebruikt als basis voor mijn foundation/poeder
  • Nanoblur gebruikt als finish na mijn foundationroutine

De crème van Nanoblur is kleurloos, dus dat is mooi meegenomen. Geschikt voor iedere huidskleur!

 photo DSC_1391.jpg

Klaar met mijn foundationroutine. Tijd om de boel wat te matteren met Nanoblur

 photo DSC_1393.jpg

Nanoblur gebruikt als finish na mijn foundationroutine

De foto is best lief voor dit product. In werkelijkheid kon je wel zien dat het een ander verhaal was. Naast mijn neus op mijn wangen nam Nanoblur namelijk wel wat foundation mee, waardoor dat plekje weer wat roder was. Op zich is het best aardig, maar ik gebruik dan liever een poeder. Dat werkt sneller en makkelijker vind ik persoonlijk. Ook oogt het nu wel heel mat en kan ik me voorstellen waarom Nanoblur zegt dat je het kunt mixen met wat moisturizer voor een droge huid. Ik denk als je een heel vette huid hebt die snel glimt, dat Nanoblur best wel een goede uitkomst kan zijn. Het matteert heel goed.

Werkt het als basis vóór de foundationroutine/poeder? Nee, dat was echt een regelrechte ramp. Ik moest alles er weer af halen wat mijn foundation en poeder ging helemaal raar doen. Het werkt dus alleen ná je foundationroutine. Je moet het eigenlijk zien als een hele matterende poeder in crèmevorm.

En als je Nanoblur alleen gebruikt zonder andere producten? Dat zou weleens een schot in de roos kunnen zijn voor een oudere huid die geen foundation nodig heeft. Want ik zie wel dat het lijntjes vermindert en poriën minder groot maakt. Als je dus een hele mooie jonge huid hebt of een mooie oudere huid die geen foundation nodig heeft, dan is Nanoblur nog wel een uitkomst.

 photo DSC_1237.jpg

Als je tenminste +/- €40 over hebt voor dit product. Wow, wel erg aan de prijs, dat wist ik zelf ook nog niet. Nanoblur is in principe alleen te koop bij Boots, maar ik zag dat je het via deze website ook online kunt bestellen.

Ben jij bekend met Nanoblur?

36 reacties

Astrid -

Ik gebruik het alleen onder mijn ogen…daar ik 59 ben…werkt het goed. Strijkt een beetje glad en is mat..

sanne -

ik ben 13 als ik dit zou gebruiken zou ik 3 zijn ik Skip dit product wel even : :: :S :S :S :S :S :S :S

Miray -

Ik vind Martine maar ouder lijken………. :( :( :( :( :( :( :( :( :xmas: :xmas: :xmas: :xmas:

Kelly -

Deze lijkt me erg fijn!

Nina -

Ik vind het eigenlijk wel mooi. Het geeft een zachte finish, zonder dat het poederig lijkt. Wat je met… uhm, ja, poeder dus wel hebt 😛

neziyaaa -

Ik vind het heel erg duur eigenlijk en zou geen 5 willen zijn haha, wil liever zo snel mogelijk van het vo af. Een vriendin van me buurvrouw heeft ook nanoblur af en toe voor de poriën (maar zij zegt dat ze het meer als een soort maskertje gebruikt tren poriën dus, misschirn handig daavoor?)

Marnel -

Ziet er goed uit maar ik hoef niet 5 te worden….hahaha!! Ik vind dat je op de foto’s het verschil wel goed kunt zien hoor! :yay:

Minke -

Hmm, ik denk niet dat het echt wat voor mij is..

Rosalie -

Martin wat heb jij trouwens mooie ogen!

me -

Alsof een rimpeltje hier en daar het enige is wat er verandert als je ouder gaat worden. 😛 Nee, laat maat zo’n product, ik ben gewoon lekker 40+ maar iedereen schat me toch altijd al 10-15 jaar jonger dus ik heb het helemaal niet nodig. :haha:

Marissa -

Hmm.. klinkt niet zo goed en vind hem aardig prijzig.

Mademoiselle Sophistiqué -

die prijs is wel echt serieus 😀

Heartshapedrosepetals -

Apart, om het na de foundation aan te brengen. Zou het zelf niet snel kopen.

Beautydagboek -

Het ziet er inderdaad uit alsof je het bij de apotheker haalt, haha! Maar ik vind zelf het effect niet zo heel mooi, een poeder is dan mooier of het product op zichzelf dragen. Wel aan de prijs, wow!

Sanne -

Ik vind het een apart product, zelf zou ik toch liever een transparante poeder gebruiken.
En al helemaal voor de prijs, misschien zijn er mensen die het geld er wel voor over hebben, maar zelf vind ik het wel wat aan de dure kant

Selena -

ik vind het geen mooi product..

ilona -

Mischien ligt het aan mij maar ik vind eerlijk gezegd dat je met de nanoblur op juist rimpeliger lijkt als ik de foto’s bekijk geen idee waarom.. mischien mis ik de gezonde glow ofzo ? geen idee lol

Miranda -

Nah nee, geen product voor mij , als ik dit zo lees. Geef mij dan toch maar een poedertje 😀

Kimberley -

Ik hou zeker van matterende producten, maar deze vind ik zelfs wat té.. wel bijzonder dat je hem na je foundation aan moet brengen! Nieuwe technieken zijn altijd leuk 😀

MySimplySpecial -

Ik hou het wel gewoon bij poeder :-)

Aranka -

wat een gek product, een beetje onnodig, zonde zeg!

Lin -

Wat een vreemd product!
Geef mij dan maar gewoon een poeder, daar word ik blijer van denk ik.

femketje -

ik skip dit product wel XD

Nena - whatevergivesjoy -

Oef, te prijzig en ik snap het nut niet echt van het product. Het kan zoveel simpeler :)

Eline -

Ik snap het product niet zo, jammer!

Isabel Cristina -

Jammer dat het zo duur is!

Hester -

Los zou misschien nog werken voor mij maar ik ‘snap’ het product eigenlijk niet zo goed… Doe dan maar gewoon foundation en/of poeder!

Sofie -

Jammer dat het tegenvalt. Dit is niets voor mij :)

Dita -

Mh nee niets voor mij

Martina -

Wat een apart product! Niet iets voor mij :)

Anneloes -

Net zoals Lotte hierboven vond ik het meteen raar toen ‘ie zo matteerde, want een mooie glow laat de huid veel meer stralen en dat vind ik persoonlijk veel ‘jeugdiger’ uit zien. Kun je dan niet beter een lijnenvullende/porieverkleinende basis gebruiken (zoals dat spul van Benefit)?

Ashleey -

Nee ik hoef het niet

Lotte -

Ik vind een glimmende huid juist een jeugdige uitstraling hebben, dus ik snap niet zo goed waarom de crème matterend werkt, haha. Het maakt je huid zo dof! Maar dat het je lijntjes verdoezeld is natuurlijk wel prettig.

Carina -

Nano.. mij niet gezien!

Charile -

Hmm, niet echt een product voor mij ^^

Laura -

Zelf ben ik 15 en ik wil absoluut geen 5 lijken, haha. Dit product heb ik dus sowieso niet nodig, en hij lijkt me ook niet echt z’n geld waard. 😉

Reageer ook