M·A·C Kwasten (210 & 231)

In september kocht ik 2 nieuwe make-upkwasten van MAC. De 210 en de 231. Het zijn de derde en vierde kwast die ik aan mijn MAC kwastenstash heb toegevoegd. Vandaag een review van deze kostbare houtjes met haartjes eraan.

Want kostbare kwasten zijn het zeker. Voor de beide kwasten betaalde ik €22,00 prer stuk! Ik wilde al langere tijd een rond, smal eyelinerkwastje en besloot hem nu maar eens te kopen. Daarnaast ben ik – zoals jullie weten – dol op multifunctioneel. En toen mijn multioog op de 231 viel, wilde ik hem gelijk hebben. Om bijvoorbeeld oogschaduw mee aan te brengen, een lijntje te blenden, highlighter in je binnenste ooghoek aan te brengen en misschien zelfs wel lipstick!

231 Small Shader Brush
De 231 is ontwikkeld voor het aanbrengen van oogschaduw. De kwast is plat en heeft de zogenaamde ‘peddelvorm’. De kwast heeft synthetische haren en is heerlijk zacht. Je kunt hiermee zowel creme- als poederproducten aanbrengen. De kwast is heel klein, zeker 2 keer zo klein als de 239 van MAC. Dit maakt hem fantastisch om gedoseerd oogschaduw aan te brengen, voor highlighter in mijn binnenste ooghoek, concealer onder de wenkbrauw te zetten voor een extra strak resultaat en oogschaduw of eyeliner aanbrengen/blenden op de bovenste of onderste wimperrand. En ik breng er zelfs lipstick mee aan! Wat een fijne kwast!

De 231 is een aanrader als je opzoek bent naar een kleine, multifunctionele kwast van uitstekende kwaliteit!

210 Presice Eyeliner Brush
De 210 is dé kwast voor precieze lijntjes. Deze kwast heeft zachte, synthetische haartjes en hij is perfect om eyeliner mee aan te brengen. Dat komt omdat de haartjes precies lang en stevig genoeg zijn. Nog nooit kon ik zó’n dunne en strakke eyeliner zetten. Als je echt een dikke winged/cat eyeliner wilt maken, dan is deze misschien een beetje te klein, maar voor dunne, precieze lijntjes is deze perfect. Een kwast als deze had ik nog niet en het is daarom de perfecte aanvulling op mijn kwastenstash!

De 210 van MAC is de kwast voor jou als je graag een eyelinerkwastje wilt die heel fijn en precies werkt. Hij is ook perfect voor beginners trouwens!

Ik ben heel erg blij met mijn MAC kwasten. MAC heeft mij tot nu toe nog nooit teleurgesteld wat betreft haar kwasten. Ik kocht mijn kwasten in de MAC Pro Store in Amsterdam, maar de kwasten worden ook verkocht in de counters van de Bijenkorf en Douglas en online in de webshop van MAC.

0 reacties

Alana -

kwast 231 lijkt me fijn voor heel veel dingen!! 😉

kato -

lijken me fijn! xx

Sofie -

De 231 lijkt me inderdaad een fijne kwast. Kan je voor lekker veel dingen gebruiken :)
Zo’n eyeliner kwastje gebruik ik liever niet, dus daar ben ik weinig mee :)

Sofie -

Ik vind de 231 de perfecte kwast voor lipstick, ik gebruik hem trouwens enkel daarvoor.

Ingrid -

Hoi,

Je zou eens naar een winkel kunnen gaan voor kunstschildersbenodigdheden… Daar hebben ze ook hele fijne penselen van echt haar voor een zeer schappelijke prijs. Gebruik ik al jaren!

Groetjes!

Nora -

Ik heb één MAC kwast, de 210. Grootste liefde, mijn eyeliner zit altijd perfect. ^_^

Cynthiiaa -

Wow, de eyelinerpenseel is echt ontzettend dun, ziet er mooi uit! :) Ik ben benieuwd wat voor lijnen hij trekt, want ik wil een flinterdun kwastje, gewoon like extra small ofzo. ;””) Maar ook 231 lijkt mij amazing, want daarmee kun je best veel doen. 😀 Zelf loop ik ook altijd te prusten in de kleinste hoekjes, wat een uitkomst!

Nena - whatevergivesjoy -

Ik wil graag die eyeliner kwast ook nog! :)

Marloes -

Klinkt goed zeg. Ik heb geen één kwast van MAC. Maar als ik er ééntje wil aanschaffen dan is het de 210!

Martina -

Voor mijn oogmake up gebruik ik ook Mac kwasten, erg fijn!

Angelique -

vooral de 210 lijkt mij ideaal! Misschien maar over na denken om hem aan te schaffen :-)

Tess Evea -

Ik vind de kwasten er erg mooi en professioneel uit zien! Toch vind ik ze zelf iets te prijzig en dat zou me dan ook weerhouden om dit aan te schaffen, verder ziet het er goed uit!

Black Sheep -

Ik heb de precision eye set van Sigma. Ook een aanrader! En ze worden gelukkig ook los verkocht.

Marnel -

Houten stokjes met haren…..super leuk verzonnen!! Ze kunnen eigenlijk wel wat haargroeimiddel gebruiken, zo duur dat ze zijn!! Nou ja, ik geloof wel dat je er heel precies mee kunt werken. Zeker die 210, die lijkt me heel erg fijn! Ze lijken me wel het geld waard! 😉 :jep: :handkiss: :haha:

Laura -

Die eerste lijkt me echt heel fijn! maarreee… 44 eurotjes voor 2 (toch wel kleine) kwastjes…?

Fabienne -

Lijken me hele fijne kwasten

Tessa -

Ik ga die eyeliner kwast kopen! Twijfel al een hele tijd maar na deze review is ‘t zeker voor mij! Dank je wel 😀

Dionne -

lijken mij fijn!

Beautydagboek -

Het eyelinerkwastje heb ik ook een die is heel fijn!

Isabel Cristina -

Zien er goed uit! Ik wil ook heel graag kwasten van MAC aanschaffen… alleen de prijs houd me een beetje tegen.. :blush:

Silke -

Dan raad ik je Sigma aan! Deze worden qua kwaliteit vaak vergeleken met MAC, maar zijn wat zachter qua prijs (zeker als je een set koopt!) :)

MySimplySpecial -

Ik ben gek op kasten van MAC, jammer dat ze zo duur zijn.

Miranda -

Mooie kwasten. Vooral de 231 spreekt mij aan.

Marlijn -

Lijken me hele fijne kwasten maar ik vind ze persoonlijk wel erg duur.

Jitske -

Ze lijken me fijn, maar ik vind ze wel erg duur hoor!

Kelly -

Lijken me hele fijne kwastjes!

beautybysandra -

231 lijkt me echt een hele fijne kwast!

Jac -

hahah ;p

Silvy -

Het lijken mij goede kwasten! Nu moet ik het nog even doen met eBay kwasten..

Aranka -

Ik vind het altijd zo zonde om veel geld te besteden aan kwasten, hoe goed ze ook zijn…. Mac is wel een beetje over de top!

Minke -

Hele mooie kwasten! Ze lijken me heel fijn! (net zoals alle kwasten van MAC haha)

Sofie -

Het lijken me erg fijne kwasten :heart:

Reageer ook