M·A·C In Extreme Dimension 3D Black Lash

 photo DSC_1691.jpg

Er zijn merken waar je enorm fan van bent. Zo weet iedereen geloof ik dat wij enorme M∙A∙C fanaten zijn, hoe vaak wij wel niet om half 10 op de stoep stonden als er een limited edition was is niet meer op 1 hand te tellen. Er was echter 1 product wat ik nog nooit echt getest had. Ik besloot een van de nieuwste mascara’s te testen, de M∙A∙C In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara.

 photo DSC_1693.jpg

We willen natuurlijk eerst weten wat MAC belooft over het resultaat van deze mascara:

M∙A∙C’s vederlichte formule nu in een intens zwarter dan zwart pigment verzadigd de wimpers van wortel tot einde, geeft extreme lengte en intens volume, tegelijkertijd maakt het de wimpers zacht en flexibel. Het resultaat: extreme dimensie dit niet zal vlekken of klonteren. Exclusieve mega borstel om een optimale hoeveelheid van mascara aan te brengen. Getest door oogartsen.

Ik dacht zelf dat M∙A∙C mascara’s zo rond de €15 waren, maar blijkbaar is dat niet meer zo…vroeger waren ze goedkoper. Maar ja, alles was vroeger goedkoper. De meeste mascara’s van M∙A∙C beginnen vanaf €19. Deze variant kost maar liefst €22. Dus voor €8 extra heb je Le Volume de Chanel mascara die tot nu toe voor mij aan de top staat. Komt deze ook in de buurt?

// <![CDATA[
if (typeof(et_ord)=='undefined')
et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000);
if (typeof(et_tile)=='undefined') et_tile=1;
document.write('’);
// ]]>

 photo DSC_1699.jpg

De huls van de mascara is lekker ergonomisch ontworpen, want hij houdt fijn vast. Wat een megaborstel trouwens. De mascara heeft van die soort plastic ‘haartjes’. Ik ben daar wel erg fan van, want onze (oude) favoriete mascara’s van Max Factor False Lash Effect Fusion hebben dat ook. Die heb ik altijd met plezier gebruikt. Ik vind een grote borstel wel fijn, maar het moet ook weer niet té zijn anders zit mijn neusbrug in de weg. Gelukkig is deze net goed.

Van mezelf heb ik korte wimpers die licht gekruld zijn. Ik verwacht zoals M∙A∙C zegt dat mijn wimpers een heel stuk langer worden met lekker wat volume zonder het spinnenpoteneffect. Let’s see…

 photo USBSTICK.jpg

Voor en Na

De M∙A∙C In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara maakt mijn wimpers inderdaad langer met wat meer volume. Zo nu en dan vind ik ‘m wel wat aan de klonterige kant, maar dat was vooral bij de eerste keer gebruiken. Bij de tweede keer was dit al een stuk minder. Met de lengte zit het inderdaad wel snor. Maar voor het volume moest ik zeker wel een tweede laagje aanbrengen. Ja, het is zeker een fijne mascara, op de een of andere manier ben ik alleen niet zo overtuigd als bij Le Volume de Chanel. Ik heb ook een mascara van Catrice (Better Than False Lashes) waarbij het effect wel wat lijkt op deze met twee laagjes. En die kost maar rond de €5.

Persoonlijk vind ik dat Le Volume de Chanel veel meer doet voor mijn wimpers. Maar ik vind de M∙A∙C In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara zeker niet slecht. Het is een hele fijne mascara. Voor degenen die wel vaker mascara’s van M∙A∙C gebruiken, zou ik zeker eens zeggen dat je deze eens moet proberen.

Welke mascara’s van M∙A∙C heb jij wel eens uitgeprobeerd?

34 reacties

Stefanie -

Hoi Martine!
Wat ben ik zo blij dat ik iemand gevonden heb die enorme fan is van de mascara Le Volume de Chanel, want dat ben ik namelijk ook.
Ik ben al jaren op zoek naar een budgetvriendelijker alternatief voor deze mascara, maar tevergeefs.
Heb jij er toevallig al eentje gevonden waarvan je echt zegt ‘wauw, deze sluit er helemaal bij aan’?

lovethatmakeup -

Ziet er wel prima uit maar van MAC had ik wel wat meer verwacht.

Cynthiiaa -

De mascara verlengt ze inderdaad een stuk, maar denderend vind ik het niet. Alhoewel ik het wel herken dat ze in het begin klonterig zijn, de mascara’s dan. Vooral als je iets te enthousiast bent.. ik ben dat dus altijd. :”D Maar dan heb ik het na een verloop van tijd dat de mascara ineens heel mooi en egaal aanbrengt. :) Hij is wel damn nice zwart!

Silke -

Mooi, dit is het soort effect dat ik zoek bij mascara’s! Misschien wordt die van Catrice mijn volgende aankoop. Het zou leuk zijn de twee naast elkaar te zien :)

Marnel -

Ziet er goed uit!! Alleen ik hou het toch bij de catrice en maxfactor mascara’s!! 😉

Hester -

Ik vind hem eerlijk gezegd niet zo mooi, ben gewoon niet echt overtuigd voor €22 en ik denk ook omdat MAC me hiermee gewoon een beetje teleurstelt, haha. Als deze van Catrice was, was het weer wat anders. Sinds wanneer typen jullie trouwens puntjes tussen de letters van MAC? 😛

Eline -

Hij is inderdaad een beetje te klonterig, maar het effect is wel oké!

Beautyjuf -

Als ik de foto’s zo bekijk, zou ik van deze mascara spinnenpootjes krijgen. Daarnaast vind ik ‘m te prijzig.

Nora -

Ik zou NOOIT meer dan 8 euro voor een mascara neertellen tbqh, volgens mij heb ik wat problemen want ik merk de verschillen ook vrijwel nooit. 😡

Nora -

Huh dat kusje was niet de bedoeling, het moest een gezichtje met een gesloten mondje zijn haha!

Kimberley -

Ik vind hem iets te duur in vergelijking met het effect, maar wel leuk dat je ook een keer een mascara van MAC hebt geprobeerd! :) Ik blijf bij mijn Essence/Catrice mascara’s, haha.

Aranka's Passies -

Echt een prachtige mascara! En wat een fijne review heb je erbij geschreven. Heel open en eerlijk. Het lijken haast nepwimpers zo mooi symmetrisch zijn die van jou!

Marissa -

Ik vind hem wat klonterig. Ik zou zelf nooit een mascara van MAC kopen. Ik word er gewoon niet door aangetrokken en daarbij zijn er veel goede budget alternatieven.

Carina -

Zou je ook een foto van je oog willen maken met een laagje mascara de volgende keer ? 😛

Martina -

Ik geef het liever uit aan een ander mooi product :)

Charile -

Ziet er goed uit, maar voor die prijs zou ik hem niet kopen.

Isabel Cristina -

Het klinkt goed! Ik kan helaas geen geschikte mascara vinden :no:

Kelly -

Ik ben niet helemaal overtuigd!

Manon -

Het resultaat is niet echt verbluffend voor zo’n dure mascara, lijkt wel een beetje spinnenpotig

Fabienne -

Ik heb nog nooit een mascara van MAC geprobeerd. Het resultaat ziet er wel mooi uit, maar ik vind het vergelijkbaar met goedkopere merken.

Beau -

Best wel duur voor het uiteindelijke resultaat…

Savannah -

Hmm te duur voor wat hij doet eigenlijk…

MySimplySpecial -

Ik blijf denk ik bij mijn vertrouwde max factor mascara.

Jitske -

Ik vind eigenlijk het effect niet zo mooi voor zo’n dure mascara, je wimpers lijken best veel aan elkaar te plakken!

Miranda -

Eerlijk gezegd ben ik niet echt overtuigd ik zal dan echt eerder gaan voor de mascara voor Chanel. Ik gebruik nu een mascara van Miss Sporty , echt een aanrader!

Marion -

Ziet er wel goed uit maar zou niet iets voor mij zijn. Vind hem toch iets te duur!

Janniek -

Hmm, weet niet of ik de de kwaliteit goed genoeg vind als je het bekijkt met de prijs.. Doe mij maar Essence 😉

beautybysandra -

Ik heb ook een mascara van Mac, helaas viel deze wel wat tegen. Al is hij wel prima over een andere mascara heen.

Nena - whatevergivesjoy -

Fijn, maar niet super lijkt me!

Eline -

Ik kan niet veel dure makeup betalen dus als ik dan toch iets koop van mac ga ik liever voor een msf, vind mascara’s altijd te veel op elkaar lijken..

Sofie -

Ziet er prima uit, maar voor die prijs zal ik hem niet kopen :blush:

Estbella beauty -

Hebben hem al een paar keer voorbij zien komen, maar zoals jullie hem beschrijven kunnen we misschien beter die van Catrice proberen die we overigens laatst nog in onze handen hadden ;). Duidelijk artikel.

Laura -

Oeh, veel te duur voor mij! Als ie een beetje te vergelijken is met een catrice mascara koop ik die natuurlijk veel liever! Fijne review! 😉

Reageer ook