Lush Wintercollectie 2013: Shower Gels

 photo DSC_1425.jpg

Niets zo heerlijk als de goddelijke ‘winter’ douchegels uit te moeten testen van Lush. Wat een vervelende baan is beautybloggen toch. Je begrijpt: ik spring met plezier en liefde voor jullie onder de douche om deze drie geurbommetjes even te testen. Wat is mijn favoriet?

In onze Lush Unboxing video zei ik dat Twilight er trouwens helaas niet bij zat. Maar wat zag mijn oog gisteren op de website  van Lush? Twilight zal alleen online verkrijgbaar zijn, dus mocht je ‘m toch nog willen kopen/proberen is dit je kans! Grappig, vorig jaar was blijkbaar Rose Jam (rechts op de foto) alleen online verkrijgbaar en niet in de winkels. Dat is me helemaal ontgaan.

// <![CDATA[
if (typeof(et_ord)=='undefined')
et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000);
if (typeof(et_tile)=='undefined') et_tile=1;
document.write('’);
// ]]>

 photo DSC_1429.jpg

Er zijn dus in totaal vier Lush Limited Shower Gels te koop dit najaar:

  • Ponche
  • Snow Fairy
  • Rose Jam
  • Twilight (alleen online)

Ponche

Ponche is ‘punch’ in het Spaans. Het idee achter deze fruitige douchegel komt van een Mexicaanse vruchtenpunch met tequila, vol vruchten als guava, sinaasappel en pruimen, gezoet met rietsuiker en verder op smaak gebracht met kaneel, vanille en tamarinde. De basis van deze douchegel is pruimenextract, kaneelinfusie zorgt voor een warme, kruidige noot, davana-olie heeft een citrusachtige geur en verzacht de huid, bocco ruikt naar zwarte bessen en mint.

Dit is een lekkere frisse douchegel die fruitig ruikt. Ik vind het niet perse een douchegel voor in de winter, meer een oppepper voor in de lente en zomermaanden. Maar aan de andere kant is dit wel een fijn product als je wat teveel glühwein achterover hebt getikt! Het maakt je duffe hoofd weer lekker fris. Ik zou het eerder Hangover Cure noemen in plaats van Ponche, haha! Ponche gebruik ik persoonlijk het liefst in de ochtend om wakker te worden. Van de kleur alleen al verdwijnt je ochtendhumeur als sneeuw voor de zon!

Lush Ponche 100g € 8,50
Lush Ponche 250g € 16,95
Lush Ponche 500g € 28,95

Snow Fairy

De welbekende Lush Snow Fairy. Man, man, wat stoppen ze eigenlijk voor zoets in dit goedje? Vloeibare suikerspinnen ofzoiets?

Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!

Jammer genoeg vermelden ze niet precies wat er in zit wat Snow Fairy zo zoet maakt. Ook uit de ingrediëntenlijst word ik niet zo wijs wat nu precies het hele zoete is. Er zit musk in en melkzuur, grappig daar zou ik in de eerste instantie totaal niet aan denken. Ik ben een zoetekauw, maar Snow Fairy vind ik zelf iets té zoet. Ik moest ook wel lachen over het stukje van de stoere mannen. Dat is echt zo en dat zou je gewoon niet verwachten! Mannen, het zijn gewoon zachte teddybeertjes…

Lush Snow Fairy 100g € 5,95
Lush Snow Fairy 250g € 13,95
Lush Snow Fairy 500g € 21,95

 photo DSC_1418.jpg

Rose Jam

De laatste en voor mij tevens nieuwe geur is Rose Jam. Een geur die sterk ruikt naar honing maar mét rozen erin verwerkt. Ik vind de kleur prachtig, ik krijg het er al warm van voordat ik onder de douche stap. Past perfect bij de winterse, koude dagen zo’n rood/roze kleur! Ik ben niet zo gek op rozen, maar wel enorm op honing. Een bakje thee met een lepel honing zou ik dan ook nooit afslaan. Als jij ook van honing houdt, weet ik bijna zeker dat je Rose Jam wel kunt waarderen. Ik ben er echt gek op. En het grappige is dat er niet eens honing in zit!

Rose Jam heeft een verslavende geur, rozen met een zoet geuraccent. Behalve roos absolue en rozenolie zit hier onder meer ook een infusie van vanillestokjes, sap van goji bessen en vitaminerijke, verzorgende argan-olie uit Marokko in.
Rose Jam Douchegel is heerlijk onder de douche, maar je kunt er ook je haar mee wassen!

Ik heb nog niet geprobeerd om mijn haar er mee te wassen, dat ga ik nog wel uitproberen. Hopelijk blijft de geur dan wat langer hangen. Ik merk dat mijn huid ook gevoed wordt en niet droog aanvoelt na het douchen. Dat zal  vast het werk van de argan-olie zijn. Jep, dit is zeker mijn favoriet dit jaar!

Lush Rose Jam 100g € 8,50
Lush Rose Jam 250g € 17,95

De Lush Limited Shower Gels liggen nu in de winkel en is ook online verkrijgbaar.
Welke fles knijp jij leeg onder de douche of in bad?

0 reacties

Kelly -

Ponche lijkt mij erg fijn!

Marnel -

Ziet er heerlijk uit!! :yay:

Nynke -

Snow Fairy!!
Ik heb nog wat op voorraad van vorig jaar, hihi. Glogg vind ik overigens ook heerlijk, jammer dat die er dit jaar niet is!

Priscilla -

Ponche lijkt me de meest lekkere geur van de drie. Gewoon omdat ik graag met frisse, fruitige (citrusachtige) geuren douche. Word ik lekker wakker en energiek van 😀

Jana -

Rose Jam is mijn favoriet 😀 x

Sanne -

Oaj Willemijn, heel veel plezier morgen, geniet van je dag en ik wens je al het goeds toe.

Sanne -

Eigenlijk klinken ze allemaal lekker 😉 al zal snow fairy misschien toch iets te zoet zijn.
Maarja dat is dan weer een goed excuus om die te kopen, dan kan ik hem uitproberen 😉

saskia -

Super veel plezier morgen Willemijn!!! Xxx :heart: :love2: :kiss:
Zet zakdoekjes ook maar op je checklist! 😉

Lys -

Vorig jaar kon je Rose Jam wel kopen in de winkel hoor 😉 of ja, in België alleszins

beautybysandra -

Iedereen is altijd zo enthousiast over Snow Fairy. Ik wil hem zo graag een keertje proberen :)

Isabel Cristina -

Ben erg benieuwd naar snow fairy!

Heartshapedrosepetals -

Snow fairy moet ik toch echt eens gaan kopen!

Kiss & Make-up -

Rose Jam ga ik dit weekend halen! En Snow Fairy, mja, die is gewoon zalig eh :-)

Ellen -

Ik ga snow fairy halen denk ik! :)

Nena - whatevergivesjoy -

Snow Fairy wil ik graag eens testen! :)

Caro -

Ik ga voor snow fairy dit jaar! Ik hou van zoete geuren dus ik denk dat ik ‘m suuuper lekker ga vinden! :-)

Aranka -

Ik vind LUSH altijd net iets te zeperig qua geur, echt jammer. Ik vind rituals bijvoorbeeld veel prettiger. Ik ben ontzettend benieuwd naar alle bruiloft details, geniet ervan morgen! Ik hoop dat het de mooiste dag van je leven wordt!

Marijke -

Fijn, doe mij Rose Jam maar!

Willemijn, je zult het druk hebben met de laatste voorbereidingen, maar als je dit nog leest: alvast een hele mooie dag gewenst morgen. De weersvoorspellingen zijn goed, dus daar zal het niet aan liggen!
Have fun!

Willemijn -

Dankjewel Marijke! :)

Lotte -

Vorig jaarwaren mijn broer en mijn vriend de enige in huis die snow fairy wél lekker vonden, hihi. Heb een bestelling geplaatst in the uk, dus ben benieuwd naar oa. rose jamm!

Dionne -

lijkt mij heerlijk!

Minke -

Ze lijken me allemaal super lekker!

Dita -

mmhh lekker! :) Ben dol op Lush

Lotte -

Haha dacht op het eerste gezicht dat die flesjes nagellak was!
Haha

Saskia -

Heerlijk, ik vind ponche erg lekker!

Beau -

Ze klinken echt enorm fijn!

Joyce -

Ik ben inmiddels verliefd op snow fary. Net als Rose Jam kun je me snow fary ook je haren wassen. Gaat prima, is alleen niet een hele voedende shampoo.

Britt -

Ze lijken mij heel fijn!

Eline -

Ponche ruikt zo yum!

femketje -

snow fairy is zo lekker 😀

MySimplySpecial -

Ik ben heel benieuwd naar de geuren!

Kimberly -

Rose Jam vind ik echt een onwijs lekkere geur! <3

Allissa -

Goddelijk. Spijtig genoeg geen Lush hier.

Anneloes -

Mijn persoonlijke favoriet is Snow Fairy. Ik heb dit jaar een 500ml fles! En daarnaast vind ik Rose Jam ook lekker. Ponche vind ik persoonlijk niet lekker ruiken helaas :(.

Lotte -

Ik vind ze alle drie heel erg lekker! Heb zelf alleen Snow Fairy, maar had Rose Jam ook graag meegenomen. Ik vond ‘m trouwens niet naar honing ruiken, maar naar kaneel!

Sofie -

Ik ben helemaal fan van Snow Fairy :heart:

Ashleey -

Snow Fairy wil ik eens probere 😀

Laura -

Rose Jam en Snow Fairy lijken mij erg lekker! Ik hou van Lush en mijn stukje Snow Cake is bijna op… 😉

Martina -

Snow fairy wil ik nig steeds graag eens proberen :)

Reageer ook