FOTD Prune Eyes

Schermafbeeldingen4 1 Make up trends najaar 2013

Van de week liet ik jullie de trends zien op het gebied van make-up voor het komende najaar. Het artikel kun je hier terug lezen. Ik was betoverd door de Prune Eyes trend, een mooie lichte pruimkleur op de ogen die er supermooi uit ziet, ook voor brillendragers. Ik maakte ‘m na alleen gaf ik er wel mijn eigen draai aan.

 photo DSC_1522.jpg

// <![CDATA[
if (typeof(et_ord)=='undefined')
et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000);
if (typeof(et_tile)=='undefined') et_tile=1;
document.write('’);
// ]]>

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb:

  • Dior Nude Pink Design Palet
  • Catrice Mono Vanilla & Charles (670)
  • Illamasqua Vow Pencil
  • MAC Pro Palette: Bone Beige, Blushbaby en Accentuate
  • Estée Lauder Black Cassis
  • Rimmel London Kate Moss Lasting Finish Matte Lipsticks 107
  • Yves Rocher 360 Mascara

 photo DSC_1520.jpg

De look is enorm simpel. De taupekleur uit het Nude Pink Design Palet (Dior, linksboven) bracht ik aan in een halve cirkel. Dus op het binnenste gedeelte van mijn ooglid, in de arcadeboog en eindigend op het buitenste deel van mijn ooglid.

Wat dan nog leeg blijft, is het middelste gedeelte van mijn ooglid en het deel onder het wenkbrauwbot. Ik gebruikte Catrice Vanilla & Charles op het midden van mijn ooglid en blendde die omhoog zodat het middelste gedeelte van de arcadeboog ietsiepietsie lichter werd. En hups, ook wat in de binnenste ooghoek. Om het oog nog frisser te maken gebruikte ik Illamasqua Vow op de waterlijn. Omdat ik niet wilde dat mijn wimpers erg op zouden vallen, gebruikte ik mijn fijne subtiele mascara van Yves Rocher. Ik heb dus maar twee kleuren gebruikt voor de look: taupe en crème, makkelijk!

Deze ooglook is trouwens ook uitstekend voor brillendragers, het frist de boel enorm op en laat je ogen bij een zwaar montuur mooi uitkomen. Check de Lush Unboxing video maar waar ik mijn bril van Osiris (Specsavers) op heb.

 photo DSC_1456.jpg

Ik heb mijn MAC Pro Palet gebruikt om te shapen, blush aan te brengen en highlighter. De review heb je al kunnen lezen in dit artikel.

 photo DSC_1513.jpg

Dan door naar de lippen, hier kreeg ik wel een aantal vragen over omdat je deze look ook al voorbij zag komen in de Lush Unboxing video en de This Months Favorites van september 2013. In mijn mondhoeken heb ik Estée Lauder Black Cassis aangebracht om het nog iets meer diepte te geven en de rest heb ik ingekleurd met Rimmel London Kate Moss 107.

 photo DSC_1510.jpg

Dan is dit de uiteindelijke look, ik heb twee trends gecombineerd. De Prune Eyes met de Wine-Hued lips. Ik hou van de herfst, ondanks dat mijn handen er nu al  af vriezen op de fiets. De kaarsjes, de boswandelingen, leuke nieuwe kleding en vooral de herfstige nieuwe make-up!

Ben jij ook betoverd door de Prune Eyes trend?

0 reacties

Marnel -

Dat is zo’n geweldig look!! Echt alles compleet!! Dat jasje is ook zo geweldig!! :linlove:

Sanne -

Als ik de plaatjes vergelijk vind ik jouw look velen malen beter.
Vooral de donkere lippenstift (die ik trouwens wel heel vaak terug zie bij bloggers) staat je heel erg goed.
Love the look.

Nena - whatevergivesjoy -

Ik blijf het ook weer gezelliger en gezelliger vinden. Als het nu maar eens lekker lang zou regenen ! Mooie look trouwens :)

Gaby -

Deze look is perfect voor het najaar, wauw! :love: Ik vroeg me af of de Kate lipsticks van Rimmel nog te koop zijn? Of was dat een LE…

Lind -

Ik ben overtuigd en verkocht!

MySimplySpecial -

Mooie look weer!

Aranka -

Mooie ooglook! Ik vind de lippen wat minder. Er staat wine hued look, bedoel je daarmee dat het eruit moet zien als na een rode wijn? Don’t get me wrong haha, maar zo ziet het er een beetje uit, alsof het al vervaagd is en in de plooien getrokken. But you’re eyes… gorgeous!!

femketje -

Ik vind het wel pretty! ♥

Isabel Cristina -

Hele mooie look!

Sheela -

prachtige look!

Dita -

Mooie look

Robin -

Mooie look staat je goed:)

Beau -

De lipstick staat je prachtig!

Eline -

wat een leuke look lekker herfstig zoiets fleurt de grauwe en koude dag weer op!
en het staat je trouwens prachtig martine!!
en dat jasje is ook FANTASTISCH! totally in love :heart:

Minke -

Super mooi!

Kelly -

Ziet er mooi uit! :)

Sophie -

Wooh, looks amazing!

Ashleey -

Ik vind het niet echt heel gaaf!

Ruth -

Awesome <3

Annelie -

Mooie kleur!!

beautybysandra -

Wauw, wat mooi!

Anita -

Mooie look, simpel maar toch mooi! x

Miranda -

Wat een prachtige look!

Martina -

Moooooi!!!

dionne -

Mooie look!

Eline -

Hele mooie look!

W. -

Mooie look. Ik vind alleen de ooglook een beetje wegvallen omdat de lipkleur erg opvallend is maar daar houd ik opzich wel van. Weten jullie nog mooie prune oogschaduwkleuren? :yay:

Roxanne -

Het lijkt wel alsof iedere kleur jou mooi staat! Ik vind je ooglook erg mooi en de kleur op je lippen staat erg goed. Mooi gecombineerd. :yay:

Carlijn -

Wauw ziet er leuk uit! Ik vind je ogen zo mooi :p

yuna -

Haha volgens mij is je Primark jasje een goede aankoop geweest! Ik zie hem steeds terugkomen :jummie: of heel veel fotos zijn op dezelfde dag gemaakt.. Hij staat je goed!

Martine -

haha we maken veel.foto’s en video’s op 1 dag.

Floor -

Mooi :love:

Anneloes -

Deze look staat je echt prachtig! De lipstick is wat mij betreft een perfect herfstkleurtje en de oogschaduw zou ik ook zo dragen. Love it!

Sofie -

Prachtige look! :heart:

Reageer ook