Dior Addict Gloss

 photo DSC_2146.jpg

Tijdens het Dior event viel ons oog al op de mooie Dior Addict lipglosjes. Ze blijven telkens in je ooghoek glimmen als je de parfumerie binnenloopt. De laatste keer konden we geen weerstand meer bieden en besloten we beide twee lipglosjes te kopen: 343 Spring Ball en 267 Nuit de Juin. Is het weer tijd voor een Diorgasme?

 photo DSC_2166.jpg

Zo mooi als de lipsticks van Yves Saint Laurent zijn qua uiterlijk, zo mooi vind ik de lipgloss van Dior. Wauw, die verpakking is prachtig! Wat een lust voor het oog. Dat komt met name door de dop en de naam die er op geschreven is in transparante letters. Het had nóg meer luxe geweest als de lipgloss ook van echt glas was geweest. Dat is niet echt heel handig, maar wel luxer dan dubbelwandig plastic. Maar goed, wie valt daar nou over.

 photo DSC_2163.jpg

 photo DSC_2174.jpg

Er is een ruime keus uit de Dior Addict Gloss producten. Licht tot fel, met of zonder shimmers. Wij gingen voor de glans, pracht en praal en kozen er twee uit mét shimmers. En allemachtig, wat is dat mooi in het zonlicht. Helaas valt dat heel slecht te fotograferen dus we hopen dat je ons op ons woord gelooft.

Dior Addict Gloss 343 Spring Ball: een perzikkleurige gloss met veel gouden en soms wat zilveren shimmersDior Addict Gloss 267 Nuit de Juin: een lichtroze lipgloss met zilveren en blauwe shimmers

De glans en de shimmers zijn ontzettend mooi. Net als de kleur op de lippen zelf. Ze geven een subtiele kleur af met heel veel glitterbommetjes om lekker te shinen. De lipgloss brengt makkelijk aan en plakt niet. Pas als je heel hard met je lippen over elkaar wrijft voel je de glitters. Wederom blijft deze lipgloss niet superlang zitten, hooguit een uur of twee. Maar tot nu toe ben ik ook nog nooit een lipgloss tegengekomen die echt heel longlasting is. Dat ligt dus niet aan Dior. Ik vind ze persoonlijk zelf bijna nog mooier dan de MAC Dazzleglasses.

 photo DSC_2199.jpg

Dior Addict Gloss 343 Spring Ball & Dior Addict Gloss 267 Nuit de Juin

 photo DSC_2202.jpg

Dior Addict Gloss 343 Spring Ball & Dior Addict Gloss 267 Nuit de Juin

 photo DSC_2225.jpg

Dior Addict Gloss 267 Nuit de Juin

Zoals je hem hier ziet op de vergrote lipswatch, zo ziet het er in het echt ook uit. Deze foto is het meest representatief. Op de full-face foto’s komen deze glosjes helaas niet helemaal goed tot zijn recht. Waar het hem in zit, weten we niet maar het was blijkbaar lastig fotograferen. Nu lijken de lipglosjes namelijk heel erg op elkaar als je de full-faces vergelijkt en dat is zeker niet zo. Dior Nuit de Juin is in het echt veel rozer op de lippen zoals hierboven.

 photo DSC_2226.jpg

Dior Addict Gloss 267 Nuit de Juin

 photo DSC_2230.jpg

Dior Addict Gloss 343 Spring Ball

Dior Spring Ball is wat warmer van kleur en komt op de full-face nogmaals niet zo goed tot zijn recht. Er komt wel een FOTD van mij aan, waarbij ik ‘m ook draag en het effect beter/representatiever is. Die foto kan ik er helaas nu nog niet bij zetten anders verklap ik de FOTD, haha!

 photo DSC_2231.jpg

Dior Addict Gloss 343 Spring Ball

Willemijn met Dior Addict Gloss 343 Spring Ball over Lipstick Queen Pinky Nude heen.

 photo DSC_2197.jpg

De glans van de foto’s geeft wel goed weer hoe mooi ze glanzen. Ik vind ze echt heel erg mooi. Om het effect van de kleur te versterken kun je een tweede laagje gloss aanbrengen of gebruiken over een lipstick heen. Maar ze zijn in ieder geval goed te  gebruiken zonder basis eronder.

Het nadeel? Zoals altijd bij high-end merken is het niet voor ieder zijn budget weggelegd. Dior Addict Gloss kosten per stuk €29. Nogal een lieve duit, maar wat geeft het een goed gevoel als je dit jezelf of iemand anders cadeau geeft. Dior Addict Gloss, wat glans en schitter je toch prachtig. Voor ons is het in ieder geval zeker wéér een Diorgasme, omdat we ons net een Victoria’s Secret Angel voelen met deze engeltjes op onze lippen.

Wat voor kleur zou jij uitkiezen? Heb jij ervaring met de Dior Addict Gloss?

43 reacties

Sabrina -

Ik heb vorige week Nuit de Juin gekocht en ben er super blij mee!

Silke -

Ik zou nooit zoveel geld neerleggen voor een glossje… Een lipstick, oké, die kan nog urenlang mooi blijven op je lippen, maar lipgloss is zo’n verspilzuchtig product omdat je het telkens opnieuw en opnieuw moet aanbrengen 😀

Anouk -

Dit is mijn favoriete lipgloss! Die van mij lijkt erg op nr 267!

Tess Evea -

Wat een mooie glossjes. Ik heb zelf een gloss aangeschaft van Chanel met 50% korting, dit was beter te doen!!

Marnel -

Wow!! Geweldig!! Die verpakking zoooo cool!! Prachtig!! :yay: :linlove: :jep:

Kelly -

Mooie kleurtjes!

Kimberly -

Ze zijn echt prachtig :heart:

Emma -

Wauw!

Angelique -

prachtige glans zit erin, geeft een mooie frisse look vind ik

Savannah -

Wauwie echt mooi!! I <3 Dior!!

lovethatmakeup -

WAUW wat een beauties!!

Jitske -

Wat een mooie glittertjes zitten erin, en wat een pigmentatie! Helaas gebruik ik te weinig lipgloss, anders was ik ze gaan kopen!

pamela -

ze zijn echt prachtig maar 29 euro voor een lipgloss zou ik niet zo snel uitgeven 😛

wies -

wat een prachtige kleuren!
Ik heb er zelf ook één. :)
xxx

Heartshapedrosepetals -

Jammer dat ze zo prijzig zijn, zijn wel echt heel mooi!

Kim -

Ontzettend mooi! Voor mij ook ietwat te duur

Desirée -

Die zijn wel echt prachtig zeg! :heart:

Irem -

Prachtige glossjes, diorgasm waardig !

Minke -

Ze zien er super mooi uit!

Mariska -

Ahhh, Dior liggloss. Mijn allereerste luxeproduct ooit. Gekregen van mijn vriendje op Schiphol toen we 17 waren en voor het eerst samen op vakantie gingen <3 Ik houd eigenlijk helemaal niet van glitter dingen op je lippen, maar deze lipglossjes zijn echt prachtig!

Kirsty -

Wauw! Vind ze allebei erg mooi! Draag alleen vaker lipstick dan gloss, dus ik zit nog even te denken of ik er één ga halen!

Beau -

Op zich zijn ze echt prachtig maar ik ben geen fan van lipgloss.

Dionne -

Wauw, heel mooi

Isabel Cristina -

Hele mooie zachte kleuren! :jep: :heart:

Karin -

Mooi maar veel te duur haha.
Ik heb vorig jaar een set lipglossen van Anastacia gekocht. Die plakken enorm als je ze net op doet. Maar dat wordt minder en ze blijven bijna de hele dag zitten.

Hester -

Ze zien er echt prachtig uit en wat hebben ze mooie shimmers!

Cindy -

“Het had nóg meer luxe geweest als de lipgloss ook van echt glas was geweest. Dat is niet echt heel handig, maar wel luxer dan dubbelwandig plastic. Maar goed, wie valt daar nou over.”

Als je je lipgloss zo vaak laat vallen als ik doe, dan is dubbelwandig plastic heel fijn hoor.

Charile -

Ze zijn heel mooi!

Kimberley -

Aah wat een mooie glittertjes! Ik heb 1 lipstick van Dior en daar ben ik echt verliefd op, gebruik hem alleen voor speciale gelegenheden 😛 Deze zou ik wel graag cadeau willen krijgen voor kerst, haha!

Saskia -

Ik heb ook een lipgloss van dior, ben er dolblij mee :-)

femketje -

lieve kleurtjes 😀

MySimplySpecial -

Mooie producten en de verpakking ziet er ook weer chique uit!

Marissa -

Ja, ze zijn heel mooi, maar of ze voor hun finish op de lippen nou echt €29,- waard zijn..

Marjolein -

Mooie glosses! Ik vind vooral Spring Ball een mooie tint :).

Sofie -

Wat een mooie zachte kleuren! :heart:

Aranka's Passies -

Wauw die glossjes zijn echt heel gaaf! Je kan wel echt zien dat dit een high end product is hoor, ook aan de prijs natuurlijk. Die lippen zien er gewoon uit om op te eten!

Martine -

Jaaaa en de glitters zijn zo verdraaid mooi gewoon!

nikki -

Ik heb laatst nog een Dior Lipgloss gekocht. En 29 euro is duur maar voor mij is het het echt waard. Alleen merk ik wel dat ik hem alleen op doe als ik echt uit ga of echt wat leuks ga doen. Ik denk bij elke keer als ik het aanbreng hmm zit weer drie euro op mijn lippen hahahaha

Laura -

Wauw, mooie kleurtjes én verpakking! Zelf zou ik alleen niet zo snel €29 neerleggen voor een lipgloss. 😉

Martina -

Ze zien er inderdaad ontzettend luxe uit! Ik zou zelf eerder gaan voor lipsticks, omdat ik die gewoon liever draag. Maar mooi zijn ze wel :)

Reageer ook