Complete Look of the Day: Willemijns Wedding

 photo 1379490_633284700065828_883348274_n.jpg

Wat waren er gisteren ontzettend veel reacties op de mooie trouwvideo van Willemijn, en terecht! Het was dan ook een hele mooie dag, zelden heb ik zo’n emotionele intieme bruiloft meegemaakt…ik moest mezelf streng toe spreken om niet te blijven snotteren na al die mooie speeches. Waarschijnlijk was ik zo emotioneel, omdat Willemijn natuurlijk heel veel voor mij betekent als beste vriendin. Ik laat je zien wat ik aan had op mijn besties ‘mooiste dag’.

 photo DSC_2407.jpg

Ik werd op het allerlaatste moment geïnspireerd door een look van Jessie J. Zij combineerde rode lippen met een mooie shimmery ooglook die op het ooglid een mooie nude kleur had en verder rood/paarse tinten. Dat leek me ook wel wat. Ik pakte het Sunset palet erbij van Sleek, want daar zitten genoeg shimmery kopertinten in. Omdat je op een bruiloft lekker uit kunt pakken, gebruikte ik ook de mooie Furore van Illamasqua op het ooglid.

Mijn foundation is Catrice Infinite Matte Light Beige afgepoederd met een ELF Mineral Foundation. Ik heb mijn wangen geshaped met Bone Beige van MAC. Als blush gebruikte ik een perzikkleurige oogschaduw van Inglot. Wat gouden highlighter eroverheen uit het Kim Kardashian palet en klaar.

 photo DSC_2405.jpg

Hier zie je mijn ooglook. In mijn arcadeboog heb ik een kopertint gebruikt en in 1/3 deel van mijn buitenste arcadeboog een bordeaux paarse tint. Met een matte zwarte kleur heb ik een onopvallend lijntje gezet op en onder mijn oog. Illamasqua Furore gebruikte ik op mijn ooglid en in mijn buitenste ooghoek. Wat mascara van Chanel en dat was de kerst op de taart.

 photo DSC_2409.jpg

Rode lipstick staat mij niet heel geweldig, maar het past ook niet zo heel goed bij deze jurk moet ik zeggen. Dat is veel te veel rood op een of andere manier. Daarom besloot ik de kameleon Scandal te gebruiken van Illamasqua. Deze mooie rood neigt naar gelang het licht of je outfit naar roze, oranje, rood, koraal. Ook is deze mat van structuur en stond dat juist wel mooi bij al die glanzende oogschaduwcombinaties.

Mijn haar is gedaan door Dana, een van de kapsters bij kapsalon Jasper aan het Damsterdiep. Ik wilde mijn haar wat getoupeerd en een soort Grace Kelly rol om het wat chiquer te maken. Ik vond het wel heel chique staan, ik herkende mezelf bijna niet meer! Maar het was wel leuk om voor een keer geprobeerd te hebben. Toen ik ‘s avonds de rol er trouwens uit haalde, zat het ook heel mooi. Toen viel mijn haar naar 1 kant met wat slag, maar bleef het wel zo omhoog staan.

 photo 19-10-2013.jpg

Dit is de jurk die Alida en Willemijn mij destijds aangesmeerd hebben bij de Bijenkorf. Ik droeg ‘m ook op de bruiloft van mijn neef Danny & Nathalie in Italië, Cortona. De jurk is van Karen Millen. Het is een peplum jurk met een exta riempje waar een strik aan hangt. Die kun je er af halen, maar het is wat leuker met. Nu zullen een aantal van jullie wel zeggen dat zwarte open pumps veel mooier geweest waren, maar dat had ik al een keer geprobeerd. Omdat de jurk al in een effen kleur is, is het heel erg saai om er open zwarte pumps bij te dragen. Ik vond dat het wat moest breken en trok daarom mijn snake pumps aan. Tja, dat is nu eenmaal mijn stijl, haha!

Dat was dan mijn outfit, van Willemijn komt zeker nog een uitgebreide post met hoe zij er nu uiteindelijk uit zag op haar grote dag. Het was een prachtige dag en ik zal deze bruiloft dan ook niet snel vergeten. Het paste precies bij hoe Willemijn en Djurre zijn en dat was mooi om te zien! En nee, ik heb het die dag zelf niet droog gehouden…snotterdesnotter!

Heb jij nog trouwerijen voor de boeg en wat trek jij dan aan?

75 reacties

Sanne -

Heel mooi, beetje stoer en toch elegant.
Ps. Knap hoor op die schoenen!

Claudia -

Ik denk dat een rode jurk met geen mogelijkheid ‘saai’ kan zijn!! Maar uiteraard voel je je het lekkerst in wat jij mooi vind, dus beide keuzes waren helemaal goed geweest ^_^

Trouwens, props dat je het daarop hebt uitgehouden, haha. Zulke hakken zijn niets voor mij! (de hoogte)

xxxLive Life Gorgeousxxx FAN -

Prachtig en trouwen de look van willemijn SUPER

Marion -

Wauw, wat een mooie look!

xx_Patries_xx -

je ziet er prachtig uit zo!

Cynthiiaa -

Wauw, je make-up is echt gorgeous! Prachtig, zo strak en ook zo sierlijk, maar hoe je de kleuren hebt gecombineerd.. nailed it! Mooi inspiratie look van Jessie J. 😀 Maar je jurk, oh oh.. de kleur.. de pasvorm, gewoon pure perfectie!

Diana -

Je bent zo mooi!
Gaaf kapsel, erg apart!

En dat jurkje staat je SUPER.

mercedes -

heel mooi aleen jammer dat je geen pumps aan had.. enkel laarsjes kappen je benen zo af

Lin -

Je zag er prachtig uit!!

Ik heb 2 november een bruiloft, maar weet eigenlijk nog niet goed wat ik aan ga trekken. Daar mag ik wel eens over na gaan denken!

Jill -

Wauw martine geweldige ooglook! (As always haha) zou je er een keer een filmpje van willen maken? Op 1 of andere manier lukt het me niet om een mooie ooglook te maken.. X :heart:

Linda -

Mooie look, mooie outfit en een heel gaaf kapsel! Zeer zeker Wedding waardig! 😀

Charlotte -

Toffe outfit! En ik vind je ooglook erg mooi :) Ben benieuwd naar de breakdown van Willemijns look!

Jana -

Wow je ziet er echt prachtig uit 😀 x

Anniek -

Wauw, je ziet er prachtig uit! Die ooglook is super, en de lipstick staat er goed bij!

Jana -

Heel erg mooie ooglook! Je zag er echt prachtig uit Martine! En heel begrijpbaar dat je het niet droog kon houden, op de bruiloft van je beste vriendin. Ik moest al een traantje wegpinken bij het van de video en dat terwijl ik Willemijn en Djurre helemaal niet ken 😉

Akkelien -

Je zag er prachtig uit! Hele mooie ooglook trouwens :)

Melanie -

Je zag er echt prachtig uit Martine!

Miriam -

Mooie ooglook. En prachtige jurk heb je ook aan, die vorm/model past goed bij je figuur.

Marnel -

Die look echt prachtig!!! Ook jij zag er helemaal tip top uit!! Mooi hoe je het vertelt! :yay: 😉

Marissa -

Wauw, je zag er echt prachtig uit! I love de ooglook!

Minke -

Hele mooie look!

Moosz -

Prachtig! 😀

Esra -

Wauw,je zag er mooi uit! :birthday:

Monique -

Heel mooi, lekker knal met dat rood!

I scream beauty -

Je zag er prachtig uit!

Lytje -

Wauw, wat zag je er mooi uit! Vooral de ooglook, wauw.

Laura -

Mooie jurk en prachtige look!

Sofie -

De ooglook is prachtig! Mogelijk zelfs één van de mooiste die we hier zagen langskomen :)

me -

Ik ben door de bruiloften heen of men moet het voor een tweede of derde keer proberen. 😡

Moniek -

Love het haar!

Tine -

Je zag er heel erg mooi uit, met je mooie jurk, je perfecte make up en je chique kapsel!! En je schoenen maken het geheel net wat meer “Martine” :)

Petra -

Ik ben dol op jouw uitgesproken looks! Te gek dat je lekker doet waar jij zin in hebt en je je goed in voelt. En zo ben je iig zeker niet dertien in een dozijn! Top! :handkiss:

Amanda -

Wat zat je haar mooi!

Hannah -

Wauwie! Ik vind vooral de combi van alles bij elkaar echt supermooi en heel kloppend!

Tess Evea -

Wat staat de make-up geweldig, ziet er super mooi uit!

Kirsten -

Mooi! Hoe vind jij de foundation die je draagt? Blijft hij lang zitten?

Kim -

Ik vind dat je er echt geweldig uitzag! Het jurkje en je haar echt waauw, dat wil ik ook!

Het lijkt mij ook heel emotioneel als je beste vriendin gaat trouwen, ik weet nog dat een goede vriendin haar dochter kreeg, ik bleef maar snotteren haha!
xx

Fleur -

Staat je heel goed die jurk! Ook je make-up is echt prachtig. De laarsjes zijn niet helemaal mijn ding, maar het past wel perfect bij jou :)

Allissa -

Heel mooi! En ik had het ook niet drooggehouden als mijn beste vriendin zou gaan trouwen hihi,.

Momo -

Hoi Martine!
Jij zag er ook echt mooi uit! Ik hou van die jurk en van je make up. Stijlvol met een twist.
Ik heb net een aantal bruiloften achter de rug, waaronder een in Engeland van familie.
My god, bruiloften zijn daar erg netjes en traditioneel. Ik had een hoge fuchsia roze kokerrok aan met een witte blouse met zwarte polkadots. Mijn schoenen waren van die “charlie chaplin” schoenen met hoge hakken in zwart en wit. En dan nog een zwart klein hoedje/fascinator en langwerpige parel oorbellen. Dat hoedje wast trouwens “verplicht”, ze hadden ook helemaal een dresscode voor overdag en eentje voor in de avond. Ik had er ook nog een zwart kort colbertje bij voor in de kerk. Ik wilde er een beetje vintage/jaren vijftig achtig uit zien en dacht eigenlijk dat ik overdressed was. Nou niet dus, ik heb de grootste hoeden gezien en ‘s avonds erg extravagante avondjurken (die had ik niet eens, centjes op, oehoe). Leuk om een keer zo’n bruiloft mee te maken, maar ik zou het meer doen zoals Willemijn en Djurre. Op de bruiloft van dat familielid waren zelfs mensen die het bruidspaar daarvoor nog nooit ontmoet hadden. XD

Saskia -

Wat zit je haar mooi en een prachtige jurk!!

Esmay -

Je haren zaten echt prachtig! en I love die jurk <3

Marissa -

Wauw martine, supergaaf! En die ooglook :linlove: :linlove: :linlove:
Willemijn, nog van harte gefeliciteerd en veel geluk!
Liefs x

Annemiek -

You look gorgeous! :jep:

Heartshapedrosepetals -

Hele mooi look! Je haar zit ook echt prachtig 😀

Ruth -

Wat een ontzettend mooie outfit, je haar en make-up vind ik ook supermooi gedaan. Echt heel feestelijk!

Jitske -

Prachtig zie je eruit! En ik vind je laarsjes heel gaaf, kan ze helaas nergens vinden op internet :(

Beau -

Je zag er echt super uit! Je haar is echt mooi :)

Melisse -

Wauw mooie jurk en super vet haar!

Silke -

Je zag er geweldig mooi uit ! ( -:

Fanny -

Wat ben je toch een mooie meid :)

Miranda -

Je look en outfit en je haren wauw , mooi hoor!

Suzanne -

Wat zie je er prachtig uit! Die jurk staat je fantastisch!

Caro -

Mooie look! En die jurk staat je ook heel leuk! :-)

Kimberley -

Wauw, hele mooie ooglook! En als jij deze schoenen er het leukste bij vind staan, moet je het gewoon doen toch :happy:

Charile -

Echt heel mooi!

Eline -

Supermooie look, de jurk is ook echt schitterend!

beautybysandra -

Die jurk is echt prachtig!

Nena - whatevergivesjoy -

Leuke jurk en je haar is echt goed gedaan! Ik kan me best voorstellen dat het wat teveel rood werd met de jurk en nog een lipstick :)

Fenna -

Jij zag er ook prachtig uit Martine!

MySimplySpecial -

Wat een mooie jurk is dat!

Dita -

wauw, prachtig!

femketje -

gorgeous jurk 😀

Hannelore -

Wat zagen je er beeldig uit!

Nora -

Supermooi! Ik vind het ook stoer dat je voor je nieuwe laarsjes bent gegaan, die ga je sowieso niet meer vergeten na zo’n bijzondere gelegenheid :D.

Ashleey -

Prachtige look!!! <3

Kim -

Leuk om te zien! Je haren zijn echt prachtig gedaan, en de jurk is ook heel mooi :)

Chamali -

Je zag er prachtig uit en dat haar staat je goed!

Sofie -

Wat een mooie make-up en de jurk staat je prachtig! :love:

Anne Solveig -

Je zag er geweldig uit Martine! Hele mooie look!

Laura -

Wat zag jij er ook prachtig uit! Mooie ooglook en jurk! Ik ben benieuwd naar de blogpost van Willemijn! 😉

Martina -

Ontzettend leuk om te zien, de kleur van de jurk staat je mooi!

Reageer ook