Yves Saint Laurent Rouge Volupté Lipstick – Rose Opéra (nr. 29)

 photo DSC_0635.jpg

Kuch, wat moet ik er nog over zeggen? Het is absoluut niet de eerste keer dat je een lipstick van de Yves Saint Laurent Rouge Volupté lijn ziet langskomen op LiveLifeGorgeous. Onder deze heerlijke tag kun je al onze lovende woorden nog eens teruglezen over deze parels van de lipstickzee. Ik trapte weer in de val van deze gouden schoonheid en kocht in Italië nummertje 29: Rose Opéra.

 photo DSC_0633.jpg

Nu nog maar 1 nummertje van een YSL Rouge Volupté lipstick en ik heb lingo! Beschamend maar waar! Laatst las ik in de comments hier op LiveLifeGorgeous dat een bezoekster het had over een koraal kleur die Yves Saint Laurent verkoopt, genaamd Peach Passion (nr. 13). Bij koraal/perziktinten kwijl ik sowieso, maar als ze daar ook een lipstick van hebben uit de YSL Rouge Volupté lijn kun je al helemaal tien emmers neerzetten. Ik zocht en zocht maar vond eigenlijk niets, waarschijnlijk heb ik pech (en mijn portemonnee geluk) maar ik kon die kleur niet vinden in Nederland.

 photo DSC_0626.jpg

Ook in Italië kon ik deze koraalkleur niet bemachtigen, maar ik zag nummertje 29 staan en die vond ik toch ook echt verdomd mooi. Te mooi om te laten staan in ieder geval. Daarnaast had ik deze kleur tot nu toe nog nooit in Nederland gespot. Sowieso worden er niet superveel kleuren verkocht in Nederland van de YSL Rouge Volupté lipsticks, wat heel jammer is. Er zijn meer kleuren beschikbaar van de YSL Rouge Volupté Shine lijn, maar die blijven minder lang zitten omdat ze zo’n glossy finish hebben. Willemijn en ik kopen daarom altijd een lipstick uit de Rouge Volupté lijn. Deze mooierd heet dus Rose Opéra (Franse benaming) en in het Engels wordt deze Opera Rose genoemd. Mocht je ‘m zoeken, het is nummer 29.

 photo DSC_0621.jpg

Ken je trouwens van die geheime make-upwensen? Zo wilde ik stiekem altijd graag nog eens MAC Chatterbox kopen. Ik swatchte YSL Rose Opéra en die deed me er ontzettend veel aan denken! Eenmaal weer thuis liet ik meteen mijn nieuwe YSL liefde aan Willemijn zien. Soms zijn we dan voorspelbaar eng, want ze zei: ‘Zo jee! Die lijkt echt heel veel op mijn MAC Chatterbox!’ En ik wist gewoon bij voorbaat dat ze dat ging zeggen! Hups, we pakten MAC Chatterbox erbij om te kijken of we gelijk hadden.

 photo DSC_0652.jpg

Yves Saint Laurent Rose Opéra & MAC Chatterbox

En jawel! Wat een mooie tweeling is MAC Chatterbox + YSL Rose Opéra! Het enige verschil is dat Rose Opéra nét een ietsiepietsie heel klein minuscuul beetje lichter is. Maar verder zijn ze zowat identiek, een supermooie dupe. Iedereen blij, want nu hoeft Willemijn niet stad en land af te zoeken naar YSL Rose Opéra en hoef ik niet voor de MAC counter te springen om Chatterbox. Op de swatch hieronder zie je de lipstick full-face. De kleur komt redelijk goed overeen, in het echt is het nog net een klein beetje feller. Een mooie medium tint die verzorgd staat. En wat is die formule toch geweldig, zo zacht als roomboter.

 photo DSC_0676.jpg

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Lipstick: Rose Opéra (nr. 29)

 photo DSC_0634.jpg

Ik hou van deze kleur, ik denk wel dat dit naast Rose Culte mijn favoriete kleur is van de YSL lipsticks die ik heb. Rose Opéra is zo’n frisse kleur, heerlijk! Het is een medium roze kleur met een warme ondertoon die de hele boel opfrist. Perfect voor…voor altijd, 24/7! De Yves Saint Laurent Rouge Volupté lipstick in de kleur #29 Rose Opéra kostte me €25, dat scheelt toch weer een vijfje want in Nederland kosten ze €30 per stuk.

Joepie, deze mooierd gaan jullie nog vaker zien hier op LiveLifeGorgeous! Heb jij deze kleur weleens in Nederland gespot of heb jij hem toevallig ook?

0 reacties

Lindsay -

Ze verkopen Peach passion wel in Nederland! En het is ook mijn favoriet allertijden. Er is gewoon geen lipstick die in de buurt komt van die kleur! Ik kan ook echt emmers vol kwijlen van YSL lipsticks.

Ik heb m gekocht in Flevoland, daar was deze gewoon :) Ik doe er mega zuinig mee,en zit zelfs te denken om er nog een te halen puur als backup. Ik ga huilen als deze verdwijnt.

Natasja -

oeehh mooi!
ik heb gisteren mijn eerste YSL Rouge Volupte gekocht, in nummer 7 Lingerie Pink :heart:

Ashleey -

Wauwieee prachtige kleur!

Sanne -

Jaaaaa ik dacht dat ik deze ook had, maar mijne is iets donkerder volgens mij.
Ik zou wel eens een nóg iets lichtere lippenstift van YSL willen proberen.
Perfecte lippenstift, echt heel erg kwalitatief.
Thanks for sharing!

Mandy -

Echt een prachtige kleur! De YSL lipsticks zijn sowieso prachtig, ook al heb ik er zelf maar 1 haha. Ik wil meer! :heart:

mercedes -

VRAAGJE!? hoe krijgen jullie deze ysl lipstick goed op de lippen!??? … ik heb verschillende kleuren aangeschaft .. een tijdje terug al maargoed… het blijft glibberig en het ziet er op mijn lippen niet uit ..! zonde want ze zijn prachtig .. HELP? :yay: :yay: :yay:

Carlien -

aah wat een super lipstick en een super kleur! Ik ben verkocht!

Miranda -

Oh wauw wat een geweldige kleur.

danique -

oehhh deze staat al een hele tijd op mijn wishlist !
ik heb ook een aantal van YSL en ik vrees dat dat er nog veel meer gaan worden,hihi ! :love:

Marnel -

Ooohw, kwijl, kwijl!! Alleen die verpakking al! MOOI!! :love:

Chantal -

Wat een prachtige lipstick! :heart:

karolien smits -

Is de mac chatterbox nog verkirijgbaar?
Mooie kleur rose opera helaas niet bij de Douglas ici Paris te koop.

Fabiënne -

Wauw, wat een prachtige verpakking!

LaraLaurentia -

Gaaf kleurtje, ik heb ook een Rouge Volupte lipstick maar dan in Rouge Fou. Dat is ook zeker een aanrader :heart:

Linh -

Op feelunique kun je Peach Passion kopen. Ik heb um kunnen bemachtigen voor €25!

Marlien -

Jullie gaan zeker los bij de Ici paris XL deze week met 40% korting op alle lipsticks en glosses? 😉

LaraLaurentia -

Wat goed dat ik dit lees! :heart:

Lisa -

Ooh over deze lipstick heb ik ook een verhaal.. In maart 2012 heb ik me laten opmaken bij de Douglas voor een feestje, en de vrouw die me opmaakte gebruikte allerlei producten uit van YSL omdat dat merk toen in de promotie was. Waaronder deze lipstick dus, en ze had alle gebruikte producten opgeschreven in een boekje. Later ging ik terug om deze lipstick te kopen, maar helaas ze hadden hem niet. Vervolgens heb ik stad en land afgezocht naar deze kleur, en ik heb zelfs het hele internet afgestruind maar kon er bijna niets over vinden. Uiteindelijk heb ik hem bij een parfumerie in IJsselstein gevonden, die hadden bijna (!) alle kleuren.. Een beetje ver weg voor jullie maar toch 😉 Echt grappig dat jullie nu over deze lipstick schrijven… Zoo lang verhaal maar wou het toch even vertellen haha.. Leuk artikel, ben nog elke dag blij met mijn YSL 29 😉

Lisa -

Ik vond ‘m uiteindelijk pas in december ’12 (!) en voor die tijd keek in elke parfumerie waar ik was of ze hem hadden haha. Ik was gewoon een beetje geobsedeerd. Maar hij was het meer dan waard 😉

Lili -

Misschien een tip om een keer in Duitsland te zoeken naar die koraal kleur. Ik ga daar vaak (woon vlak bij de grens) en verbaas me er altijd over, hoeveel meer merken en ook uitgebreidere assortimenten ze daar hebben.

marilene -

Wat een plaatje!! en martieeeeeeennn hij staat je #livelifeGORGEOUS
Groetjessss!!

Dionne -

Prachtig kleurtje!

annamarie -

Zoooo mooi!
Ik heb er maar een, mar ik ben er wel dol op!

Allissa -

Praaaachtig!

Natasja -

Wauw! Wat een prachtige kleur! en het staat je wederom geweldig!

Selena -

Prachtig kleurtje!

Danai -

Staat je prachtig!

heel mooi bij je ogen :)

Bychristiana -

Dit vind ik echt een prachtige kleur, staat je ook geweldig!

Yvonne -

Wauw prachtige kleuren, echt super mooi!

Marissa -

Prachtig! Ik vind hem heel erg mooi, maar mijn MAC Chatterbox vind ik mooier <3

Celia -

Prachtige kleur!

Minke -

Wauw wat mooi! Ik hou echt van die verpakking 😀

Kelly -

Wauw, wat een prachtige kleur!

Mieke -

Wat een mooie kleur zeg! Deze lipsticks zijn het geld echt waard vind ik, gezien de pigmentatie/dekking en houdbaarheid! :)

Martine -

Ja zeker weten!

lot -

Haha nee, waarom laat je dit zien. Ik zoek al heel lang zo kleurtje, nadat 1 vann mn favo lipsticken uit het assortiment is gehaald.
Ik vind deze ook mooier dan chatterbox. Kunnen jullie ook eens een foto laten zien met chatterbox op en met deze?
Ik heb zelf een lipstick uit de shine collectie. En die ruikt zooo lekker? Deze ook? Helaas gaan ze idd wel erg snel op. En nu heb ik nog steeds de verpakking, omdat ik het zo mooie en dure verpakking vond haha.

Martine -

Als je morgen naar de video kijkt, dan zie je dat ik Rose Opera op heb en Willemijn Chatterbox. Hopelijk heb je daar wat aan :)

Danielleeee -

Prachtige kleur !

Anna -

Wat een prachtige kleur!

imaginglifeNL -

Prachtig! Ik heb een YSL lipstick helemaal opgemaakt in een soortgelijke kleur… past overal bij! :heart:

Saskia -

Wauw erg mooi!!

Beautyjuf -

Wat een prachtige kleur :-) Staat je erg goed!

Anouk -

Prachtige kleur, je hebt ook mooie volle lippen!

Joyce -

hij is schitterend!

Hester -

Hij is echt mooooi! En een perfecte dupe met Chatterbox! De verpakkingen zijn ook altijd zo heerlijk luxe <3

Heartshapedrosepetals -

Wow, die huls alleen al!

Simone -

Lijkt op Frozen Rose van Catrice!

Dita -

Prachtig! :)

femketje -

Gorgeous! ♡

Aranka -

Even serieus, ik kreeg net een hartverzakking van je! Je gaat dit niet geloven, maar ik was gisteren bij de ici paris waar ze 40% korting gaven op alle lipsticks. Na veelvuldig testen kwam ik tot de conclusie dat deze ysl 29 rose opera het moest gaan worden. De verkoopster bleef echter zoeken en ze kon hem nergens vinden, ineens bleek ook dat hij helemaal niet in het bestelsysteem stond! ICI paris verkoopt hem dus blijkbaar helemaal niet, ze hadden alleen de tester. Ik heb nu een mail gestuurd naar ICI paris XL maar heb daar nog geen reactie op gehad. Ik wil ‘m zo graag! Echt, wat een stom toeval dat jij deze ook gekocht hebt!

Chantal -

Oeh, wat een mooierd! :heart:

Manon -

Mooie lipstick

beautybysandra -

Wauw, hij is echt prachtig!

Amy -

Wat is hij mooi! Ik heb zelf ook een Rouge Volupte lipstick, die in Lingerie Pink. Die is echt al zo lang favoriet bij mij! :jep:

Nena -

Ik had altijd het idee dat deze lijn niet volledig dekte (wat de bedoeling is), maar klopt dit wel?
Hele mooi kleur (en dekkend lijkt me)! Want dat is de reden dat ik er nog geen heb aangekocht…

Martine -

Nee juist niet :) De Rouge Volupté lijn van YSL dekt heel goed maar die andere (Rouge Volupté Shine) die is minder dekkend. Net als de YSL Sheer lipsticks in die zilveren huls.

Daarom hou ik ook alleen van de Rouge Volupté lijn 😉

Esmée -

Wat een super mooie kleur! x

Laura -

Super mooi! Staat je goed en wat grappig dat chatterbox er heel erg op lijkt!

Sofie -

Wat een mooie lipsticks! :heart:

Martina -

Wauw beide prachtig!
Die van YSL vind ik net iets mooier (zachter)

Reageer ook