Wjcon Lipstick Matt Sublime (603) & Wjcon Lipshine Rosa Baby (331)

 photo DSC_0685.jpg

De laatste review van het Italiaanse make-upmerk Wjcon staat vanmiddag voor jullie klaar. Ik baal eigenlijk stiekem dat ik niet nóg meer ingeslagen had in Perugia. Ze hadden een enorm assortiment. Ook bijvoorbeeld veel verschillende primers en geurwatertjes en en en…ach laat maar, wie weet bij een volgende vakantie naar Italië! Voor nu eerst deze lipstick en lipgloss.

 photo DSC_0687.jpg

De lipgloss tester die ik op mijn hand smeerde, vond ik fantastisch. Later toen ik deze gekocht had en uit de verpakking haalde, dacht ik echter: ‘Hmm?’ Ik dacht namelijk dat ik een perzikkleur had gekocht met heel veel rode en roze glittertjes. Geen idee hoe het kan, want op zowel de tester als dit product stond de naam + het cijfer Rosa Baby 331. Ik heb dus een koraalglosje aan de haak geslagen. Wjcon Lipshine Rosa Baby bevat 9 ml en heeft een basic verpakking met een sponsapplicator. Het ziet er mooi uit met die antraciet/zilveren dop.

 photo DSC_0688.jpg

Toch vind ik Rosa Baby niet heel bijzonder. De houdbaarheid is hetzelfde als de meeste lipglosjes, ongeveer 1 á 2 uur. De pigmentatie is verder wel heel goed en mooi, alleen op mijn toch al wat gepigmenteerde lippen zie je er niet veel van terug vind ik. De gloss is bij mij daarom mooier over een andere lipstick heen. Het is – net als Essence/Catrice – gewoon een fijn glosje maar niet heel bijzonder: een lieflijk roze kleurtje wat neigt naar koraal. Lekker graaispul voor €5,90 per Lipshine. Vrij goedkoop (wel duurder dan Essence/Catrice) maar best mooi. Toch zou ik deze niet perse aanraden. Nee, steek je geld dan alsjeblieft in een Wjcon All Over 1 en/of 2 highlighter als je eens een Wjcon filiaal tegenkomt in Italië.

Wjcon Lipstick Matt Sublime (603) & Wjcon Lipshine Rosa Baby (331)

 photo DSC_0966.jpg

Wjcon Lipshine Rosa Baby (331)

 photo DSC_0969.jpg

Wjcon Lipshine Rosa Baby (331) over Wjcon Matt Sublime (603) heen aangebracht. Zo vind ik ‘m veel mooier en komt de kleur beter tot zijn recht!
Dit effect heb ik ook als ik ‘m over concealer heen draag.

 photo DSC_0696.jpg

Jaaa, deze topper! Ik ben gek op deze lipstick. Velen van jullie zochten een soort dupe voor een lipstick die ooit in een Glossybox zat, Glossy Pink (lees hier de review). En nadat de mijne gebroken was, wilde ik ooit wel weer zo’n kleur kopen in lipstickvariant. Toen zag ik Wjcon Matt Sublime 603. Helaas geen naam, maar wel een nummer. Dit is ook zo’n soort oudroze lipstick. Hij is heel dekkend en dik. Dik inderdaad! Hij brengt wat dik aan en niet heel soepel. Dat komt waarschijnlijk omdat het mat is. Het doet me hoe dan ook denken aan de structuur van oudere lipsticks. Lipsticks die mijn moeder vroeger had, ook de geur ruikt typisch nostalgisch.

Het nadeel daarvan is als ik ‘m bij moet werken, dat ik het eerste laagje nog wel deels voel, snap je een beetje wat ik bedoel? Je hebt dan kans op een plamuurlaagje op de lippen. Het is dan mooier om hem eigenlijk er af te halen en weer helemaal opnieuw aan te brengen. Maar er is zeker mee te werken en de kleur vind ik echt mooi neutraal, het is een prima lipstick. De kleur trekt een beetje in de lippen en blijft zeker wel een uurtje of 4 zitten. Ook is de kleur mooi mat, maar oogt het niet droog. Heel fijn, ik pak deze er doordeweeks vaak bij omdat het een kleur is die overal wel bij past.

 photo DSC_0943.jpg

Wjcon Matt Sublime (603)

De lipsticks uit de Wjcon Matt Sublime lijn kosten ook maar €5,90 per stuk, daar kun je jezelf geen buil aan vallen. Ik zou deze kleur zeker aanraden als je eens in een Wjcon counter bent. Ik gebruik deze lipstick sinds ik ‘m heb zeker wel vaker dan 3 keer per week. Dat is veel voor een lipstickverzamelaar zoals ik!

Ga jij speciaal een tripje boeken naar Italië om eens wat make-up van Wjcon in te slaan 😉 ?

0 reacties

Melissa -

Wat een prachtig duo!

Nora -

Ik heb de all over 1 gekocht, wat een geweldige highlighter! Ik heb een lipstick (in witte verpakking, niet mat) gehaald voor mijn moeder en die is er helemaal gek op, dus ik geloof dat ik nog eens langs zal gaan… dank Martine (niet van mijn portemonnaie, die dacht eindelijk in een nobuy te zitten… zucht) :).

Diana -

was jij die die in italie woonde? of hoe heb je het bemachtigd 😛

Nora -

Ik geloof dat er een paar posts terug een ander meisje had gecomment die in Italie woont, maar ik woon ook inderdaad ook in Italie. ^^

Emke x -

die lipstick en gloss staat u super goed! xx
grt Emke x

Angelique -

vooral de lipstick vind k heel erg mooi

Beau -

Ziet er mooi uit!

Marieke -

Als ik die matte lipstick tegen kom, zou ik ‘m zeker kopen! Heel mooi.

Dita -

Mooie kleuren

Emma -

Super kleuren :yay: jammer dat je het hier niet in de winkels kan kopen.

Marissa -

Die lipstick vind ik echt prachtig mooi!

Suzanne -

Ik vind vooral de lipstick supermooi! Ik vind ‘nude’ kleuren sowieso altijd prachtig.

Marnel -

Dat lipglossje is geen miskoop, staat je ook goed, maar ik begrijp wat je bedoelt! Die lipstick…..APARTE KLEUR!! Leuk!!!! :dance:

MySimplySpecial -

Mooie kleurtjes allebei!

Dionne -

Ziet er goed uit!

Minke -

Ze zien er beide heel mooi uit!

Melisse -

Mooie kleurtjes!

Fabienne -

Beide heel mooi!

Nena - whatevergivesjoy -

Vooral de lipgloss is mooi!

Miranda -

Speciaal een ticket hmm nee, haha. Maar wat een geweldige make-up producten heeft Wjcon.

Kimberly -

DIE KLEUR! Wauw wauw 😀

Manon -

Ik hou van deze kleur!

beautybysandra -

Ik vind hem echt heel mooi!

Kelly -

Ziet er goed uit!

Martina -

Mooi draagbaar kleurtje!

Wies -

Mooie kleur!

Linda -

Wat een mooie kleuren!

femketje -

oeh die kleur staat je pretty 😀

Sannah -

Ze zijn allebei heel pretty !
Ik zou er geen ticket voor kopen haha, maar als ik er een keer ben… Dan sla ik even in !

X

Silke -

Haha, nee ik ga er geen tripje voor boeken 😉
De kleuren zijn niet echt mijn persoonlijke smaak. Ik houd meer van fellere kleuren :)

Reageer ook