Teeez Desert Metals Mascara's

Mascara is voor ons als vrouwen één van onze belangrijkste beautywapens. Vandaag vel ik een oordeel over Teeez’ nieuwste strijdkracht, de Desert Metal Mascara. Deze mascara zijn ontwikkeld voor een vochtig en warm klimaat. Nu kwam de ontdekking van deze mascara eigenlijk dus een beetje te laat, want onze warme zomer is min of meer voorbij. Maar… zo dacht ik, de herfst is ook vochtig! Niet getest is altijd niks, dus ik ging voor de bijl en smeet mijn geliefde Chanel Le Volume in mijn ladekast en gebruikte 1,5 week lang de Desert Metal Mascara’s.

De mascara’s van Teeez zitten in een heerlijke over the top verpakking met drukke printjes. Dit is wat Teeez zelf over de mascara zegt:

Perfectly paraben free & lovely long lasting. This formula was specially developed for humid weather, and was even tested in the sauna! A holiday must have.

Teeez komt oorspronkelijk uit Nederland maar wordt ook verkocht Brazilië, vandaar dat ze eentje voor vochtig weer hebben ontwikkeld. De mascara’s zijn er in 4 verschillende varianten: bruin, blauw, zwart en long-wear.

De huls van de mascara is lekker dik. Het heeft ook een goede dop om beet te pakken. Het borsteltje is kegelvormig. Hierdoor kan ik perfect bij haartjes in de ooghoeken komen. Een fijn borsteltje!

En dan het effect. Natuurlijk een van de belangrijkste aspecten. Ik moet zeggen, ik ben niet ontevreden! Voor €7, dat is ruim 3 keer goedkoper dan Chanel Le Volume (!) heb ik een aardig goed effect! De Desert Metal Mascara scheidt de haartjes mooi en geeft heel veel lengte. Mooi! In vergelijking met Chanel Le Volume geeft ‘ie alleen niet het volume. Ik heb de mascara’s 1,5 week lang gebruikt en ik moet zeggen, ik heb eigenlijk nauwelijks verlangd naar Chanel Le Volume. Ja, ik ga die straks wel weer gebruiken, maar het is toch wel een heel goed teken dat ik niet na 2 dagen afgehaakt ben en mijn Chanel Le Volume er weer bij heb gepakt.

Midnight Sky op mijn ogen (zwart)

Het effect van Sapphire Nights is ook mooi. De kleur brengt mooi aan en je wimpers worden er kobaltblauw van. De blonde puntjes van mijn wimpers worden wel net iets blauwer trouwens.

Dan de houdbaarheid. Ook daar ben ik positief over! Ik heb snel last van gevlekte mascara onder mijn ogen. Maar weinig mascara’s houden het een dag uit op mijn ogen, omdat ze veel tranen. Maar oh yeah, Desert Metal bleef zitten. Niet 4, niet 6, niet 8, nee, wel 12 uur lang! Perfect. Zonder te slijten. Kijk, zo willen we het zien! Of ‘ie een regenbuitje kan overleven, kan ik moeilijk testen, want ik heb altijd mijn beschermende glazen schild voor mijn ogen (mijn bril ;)).

Dit heeft Teeez zeer zeker niet slecht gedaan. Het zijn fijne budgetmascara’s met een mooi effect. Als je opzoek bent naar een betaalbare blauwe mascara die goed blijft zitten, dan is Sapphire Night misschien een voor jou.

De mascara’s kosten €7 per stuk. Teeez is onder andere te koop bij een aantal drogisterijen zoals DA en Etos en bij Skins Cosmetics Groningen.

0 reacties

Eva -

Ziet er echt heel erg goed uit! Wauw!!

Astrid -

Bedankt voor de review :) Ik ga hem zeker halen, combi met blauw oogpotlood van Teeez lijkt me ook mooi.

Denice -

Oeh dat borsteltje lijkt me handig!

Ashleey -

Wat zijn ze er toch al beeldig uit!

Cynthiiaa -

Schitterende borsteltjes zijn het toch, ik vind het ook fijn dat je er meteen een mega volume mee creëert! Woa, love de kleur. It’s so damn prettah and ook best uniek van kleur. :) Wauw, langer dan 12 uur? GURL.. ME LIKE!

Esmée -

Wauw, wat een mooie mascara’s! x

Lisa -

Wauw, mooi resultaat! Ik ben zelf geen fan van gekleurde mascara’s, maar ik ga zeker eens kijken naar de zwarte of bruine versie!

Dionne -

Ziet er goed uit!

Nynke -

Ik ben altijd wel fan van volume, maar dit resultaat vind ik zeker mooi!

Annelie -

Ziet er goed uit! Die blauwe kleur ziet er gaaf uit.

pamela -

ziet er goed uit! ik ben nogsteets opzoek naar een verkooppunt van teez bij mij in de buurt

Hester -

Die blauwe is gaaf! Ik wilde zeggen voor de winter, maar in de zomer was ‘ie eigenlijk ook heel geslaagd geweest. Het effect vind ik ook prima, iets meer volume had gemogen maar ach… je kan niet alles hebben!

Nena -

Mooie verpakkingen :)

Angelique -

de blauwe kleur vind ik nog best gaaf

Tamara -

Mooi subtiel! Ziet er goed uit!

Noa -

Worden je wimpers er eigenlijk hard van, of blijven ze zacht en flexibel? : :happy:

me -

Gewoon een luxe klein potje gebruik van zoiets als oogcreme en klaar ben je met een luxe uitstraling. :haha:

Marloes -

Klinkt goed zeg. IK ga ze zeker een keer uitproberen!

femketje -

oeh die blauwe ;D

Beautyjuf -

Oehhh, wat een mooie verpakkingen :-) Dat vind ik zo geweldig aan dit merk! De mascara geeft een mooi effect.

michelle -

teeez is ook te koop in het spaarne ziekenhuis hoofddorp haha, vond het wel grappig dat ik het daar zag staan.

Chantal -

Die verpakkingen zijn zo leuk!

Amber -

Zo, ik vind het eigenlijk heel erg mooi. Heb altijd Max Factor mascara’s, maar ga deze zeker een keer halen, precies wat ik zoek in een mascara. En de verpakkingen zijn natuurlijk ook een leuk pluspuntje!

Marnel -

Ooohw die verpakking, alleen al om die in mijn stash te hebben! En als het dan ook nog goed werkt! Gekleurde mascara vind ik ook zo gaaf! We hebben een DA in ons dorp….. :linlove:

MySimplySpecial -

Ziet er goed uit!

Marissa -

Ja, super leuk! Een keer wat anders 😀

Mademoiselle Sophistiqué -

ik ben niet zo fan van gekleurde mascara maar deze is nog lekker subtiel, ziet er echt goed uit!

beautybysandra -

Die blauwe vind ik echt heel erg mooi!

Miranda -

Wauw inderdaad mooie mascara. En net wat jij zegt het is wel een stuk goedkoper dan Chanel. Wat leuk om te lezen dat je niet echt naar de mascara van Chanel hebt verlangd.

Anna -

Wat een leuk kleurtje, staat je mooi!

Natasja -

Wat een fijne review, het klinkt allemaal heel erg positief! En voor dat geld lijkt het mij echt een perfecte mascara.

Silke -

Leuke mascara’s! Misschien leuk om enkel bij de onderste wimpers aan te brengen (daar smudged m’n mascara altijd)

Kelly -

Deze zien er mooi uit!

Danielle -

Ziet er mooi uit!

Minke -

Erg mooi!

Aranka -

Ziet er goed uit! Ik zag teeez pas voor het eerst!

Amy -

Normaal ben ik niet into blauwe mascara maar Sapphire Nights vind ik wel erg mooi! :jep:

Joyce -

ziet er best goed uit!

Stacey -

Ik had meer verwacht van deze mascara’s, jammer

Carina -

Ik ben benieuwd naar de grijze, straks maar even googlen naar swatches daarvan..

Rosa -

Positief verrast!

Martina -

Mooi subtiel, al zou ik toch eerder voor een bruine of een zwarte mascara gaan :)

Reageer ook