MAC Veluxe Pearlfusion Shadow Palette: GreenLuxe

 photo DSC_0029.jpg

Als je samen blogt, steek je elkaar enorm aan. Zo liet Willemijn mij haar pareltje MAC BrownLuxe zien uit de MAC Veluxe Pearlfusion Shadow collectie op de computer. Een prachtig palet, maar wel met meer standaard bruin/gouden kleuren. Ik ging zelf weer eens een kijkje nemen bij de counter zelf in plaats van online. Daar stuitte ik op mevrouwtje MAC GreenLuxe. Ik overtuigde Willemijn dat ze met me mee moest om die te zien. Flups, er lagen opeens twee stuks van GreenLuxe in ons winkelmandje.

 photo DSC_0030-1.jpg

Van alle paletjes die er zijn vond ik deze qua swatches het mooist. Laat je niet in de luren leggen door de naam GreenLuxe, want zo groen is het nu ook weer niet. Het is veel minder opvallend groen dan de naam doet vermoeden. Maar waarom dan toch deze? Ik leg het je haarfijn uit en het is eigenlijk simpel. Ik vond dit het meest bijzondere palet qua kleurenkeuze en de anderen niet zo.

Ik vind de verpakking mooi strak en het doosje klikt makkelijk dicht. Een fijne verpakking. Tijdens het swatchen vond ik eigenlijk alle kleuren stuk voor stuk mooi. Wat ik trouwens wel jammer vind, is dat de kleuren an sich geen aparte namen hebben. MAC doet dat meestal wel bij allerlei andere paletten. Dus ik noem ze van boven naar beneden maar gewoon 1, 2, 3, 4 en 5.

 photo DSC_0032-1.jpg

1: Een warme beige highlighter, licht neigend naar een zacht perzik kleurtje.

2: Ken je de kleur van licht/groen zeeschuim? Daar lijkt dit op alleen dan met de structuur van een MAC Pressed Pigment. I <3 it so much, wat een losse glitterbom!

3: Dit is een ontzettend bijzondere kleur en het mooist van allemaal samen met nummer 2. Een hele aparte olijfkleurige, lichte tint. Dit is zo’n kleur die zo bijzonder is dat iedereen er mee zou stralen. Blauwe ogen, groene, bruine, hazel, gemixt. Dit is een topkleur!

4: Doet me denken aan een kleur uit het Too Faced Return of Sexy Palette. Een mosgroene kleur met grove gouden glitters, kijk uit voor de fall-out!

5: Dit is een dupe van de kleur Too Faced Label Whore. Niet van Urban Decay Loaded, want die heeft geen bruine ondertoon. Een mooie kleur die net iets afwijkt van het hele palet omdat het meer een koele groen/blauw is. Leuk om te gebruiken als eyeliner om de boel goed aan te zetten.

 photo DSC_0033-1.jpg

 photo DSC_0566.jpg
MAC Veluxe Pearlfusion Shadow: Greenluxe 1, 2, 3, 4, en 5

Oeh check nummer 2 en 3, mooi of niet? Het is soms zo jammer dat je het op een foto niet altijd goed over kan laten komen en ik zou je bijna smeken om het even te gaan swatchen bij een MAC counter want ze zijn in het echt nog veel gepigmenteerder. Ik hou zelf het meest van de eerste drie kleuren, de lichte kleuren voor de verandering. Vooral nummer 2 en 3 zijn mijn favoriet. Je moet wel oppassen bij de oogschaduws met een grovere structuur (2 en 4) voor fall-out dus even een extra tikje op de kwast is geen luxe!

Willemijn heeft met het nieuwe palet een prachige look gemaakt. Ze vertelt er hieronder zelf over.

Willemijn: Wat een BEAUTY van een palet is dit. Ik ben niet zo’n fan van groen, maar met dit palet ben ik heel blij. Ik heb nummer 3 aangebracht op mijn ooglid, Daarna heb ik nummer 4 aangebracht op het buitenste deel van mijn ooglid, in de buitenste ooghoek en in de crease tot in de binnenste ooghoek. Daarna heb ik nummer 5 aangebracht in het uiterste punt van de buitenste ooghoek en een beetje naar binnen geblend. Vervolgens heb ik nummer 2 aangebracht in de binnenste ooghoek voor flink wat glitter en nummer 1 vind je op mijn binnenste ooghoek. Op de onderste wimperrand heb ik nummer 4 aangebracht. Verder heb ik Dip Down (donkerbruine gelliner van MAC) op de bovenste wimperrand gebruikt en Chanel Le Volume mascara aangebracht.

De MAC Veluxe Pearlfusion Shadow paletten zijn permanent toegevoegd aan het assortiment dus je hoeft gelukkig niet te haasten naar de counter. Een palet kost €38. Omgerekend per oogschaduw is dat €7,60. Dat  verzacht de portemonneepijn weer een beetje.

MAC Veluxe Pearlfusion Shadows, ga jij ze bekijken of laat je ze aan je voorbij gaan?

0 reacties

Danielleeee -

Mooi palette, en prachtige look !

Eva -

OHMYGOD

Amber -

Weten jullie dat ik op dit soort momenten een hekel aan jullie heb? Ik moeeeet het kopen!!! Hihi grapje natuurlijk.. alleen maar fijn, dan weet je van te voren dat je iets wel of niet moet kopen! Thanks ladies. :heart:

Sofie -

Ik zou bijna denken dat er iets mis is met de pigmentatie :s Gelukkig blijkt dat aan de foto’s te liggen :) IRL zijn deze kleuren ongetwijfeld prachtig!

Mandy -

Wauuw! Echt prachtige kleuren. Bij het zien van de swatches was ik nog niet helemaal overtuigd maar op de ogen komen de kleuren prachtig over. Ik wil!

Marnel -

Toen ik de eerste foto zag dacht ik…WAUW!! En ik dacht het goed, want wat zijn het prachtige kleurtjes!! Goede aankoop!!!!!!!! :dance:

Kirsty -

Wauw wat een mooi palette! En de ooglook vind ik ook erg mooi geworden!

Marissa -

Wauw, ziet er super goed uit, maar wel flink prijzig. Zelfs voor MAC vind ik het duur.

Jana -

WOW zo mooi en mooie ooglook heb je gemaakt 😀 x

Nynke -

Ik ben niet zo weg van groen, maar wauw, deze is wel erg mooi!
De look ook vooral!

lovethatmakeup -

Ik vind de look echt prachtig en het palette ook! Jammer van de swatches maar begrijp wat je bedoelt met dat de foto soms niet echt een reëel beeld geeft van hoe de kleur in het echt is 😉

Celia -

Wauw, erg mooi palette en prachtige ooglook!

Cynthiiaa -

Oh wauw, wat een schitterende palette! De kleuren zijn uniek like hell, maar ook de grove shimmers erin trekken mij enorm. Mijn, je combineert de oogschaduws altijd als een baas, wauw. :p

Josephine -

Wow, deze kleuren passen fantastisch bij elkaar, I like! Nummertje twee is inderdaad mooi 😀

Anna -

Hele mooie look! Maar ik had wel een wat betere pigmentatie verwacht eigenlijk.

Kiss & Make-up -

Hij staat op mijn wishlist! Zo een mooie tinten!

Minke -

Wauw!! Super mooi!!

Kelly -

Wauw, wat een prachtig palette! :linlove:

Priscilla -

Ik vind dit een heeeeeeeel erg mooi palette maar ‘t ligt op dit moment even buiten m’n budget. *huilie*

Miranda -

Oh my! Wat een ge-wel-dige palette. Ja eigenlijk ben ik om, helemaal met de look erbij! Het is maar goed dat hier in de buurt geen MAC zit!

Joyce -

Heel mooi palette!

Natasja -

Wat een práchtig palette! En wederom natuurlijk ook weer een geweldige look. Ik ben (en blijf) een beetje jaloers op jullie make-up kunsten!

Nora -

Ik ga ze niet bekijken, want ik mag niets kopen! Het is wel echt stunning, de look laat de kleurtjes echt tot hun recht komen.

Danielle -

Wat een toffe kleuren combi. Ik vind hem net te duur. Dan ga ik liever voor Too Faced.

AnnaSophia -

Wat een mooi palletje. Tempting

Sarah -

Echt een bijzondere kleurkeuze. Al vind ik de inhoud echt wel weinig voor dat geld. 😉

Silke -

Een prachtige look, maar het palletje op zich spreekt me niet genoeg aan om 38 euro armer te worden :)

charile -

wauw, heel mooi!

beautybysandra -

Wauw, echt heel erg mooi!

Caro -

Wat een mooi platte! En een prachtige ooglook! :-)

R -

Is die onderste niet gewoon Club? Of heeft die iets meer roodtinten in het bruin?

MySimplySpecial -

Wat een mooie look!

Kimberley -

Mooie look heb je gemaakt zeg! :heart:

Tamara -

Ooh ik denk dat ik verliefd ben! Ik vind het palette echt prachtig!

helen -

nee ik heb me vergist, in de smokelux zit ook zwarte oogschaduw. ze lijken wel vrij veel op elkaar :S

helen -

Dit is het smokeluxe palet. Ik heb hem zelf ook namelijk. Wel een mooi palet en veelzijdig vergelen met de andere paletjes.

Diedeke -

Wat een prachtig palette is dit!

Rosa -

Hoeveel gram oogschaduw zit er eigenlijk in? Het ziet er zo smal uit. Wel gave kleur selectie:)

Nena -

Erg mooi en wat een fijne review! :)

Beautydagboek -

Dit zijn echt prachtige kleuren!

femketje -

Prachtige look! ♡

Hester -

Ik wist niet dat dit nu in het vaste assortiment zit, wel leuk want oh wat een prachtig paletje is dit! Ik houd van groen ook al heb ik zelf al groene ogen, vind ‘t gewoon een heel mooie kleur. De look die je ermee gemaakt hebt is ook weer prachtig Willemijn!

Emma -

Wat een mooie look! :yay:

Anouk -

Die kleuren zal ik niet snel dragen maar die look is prachtig!

annamarie -

Ik stond van de week zelf te kijken bij dit pallet op de website van mac.
Ik vind hem wel mooi, maar de swatches zijn niet echt wat ik zou willen. Ben er niet mega van onder de indruk.
De ooglook is wel onwijs mooi!

Sofie -

Heel mooi! :)

Anneloes -

Toen ik de swatches zag dacht ik ‘mweh’, maar die ooglook is echt prachtig! Mooi palette zeg :D!

Dionne -

Prachtige ooglook!

Michelle -

Ah ik heb pastelluxe! Zó blij met dit palette, ookal zijn de kleuren als je het droog aanbrengt niet zo fel. Bij nat aanbrengen zijn ze feller, maar ik gebruik het palette meer als glitter topper over m’n oogschaduw :) Zo mooi!

Laura -

Heel erg mooi palet! Helaas wel wat duur voor mij.. Wel leuk om jullie beide looks te zien! 😉

Willemijn -

Het is dezelfde look, alleen het andere ook 😉 Heb de 2 best overkomende foto’s erbij gedaan.

martina -

deze kleuren zijn echt helemaal mijn smaak, erg mooi!

Marijke -

Mooi paletje, erg mooie look. Wel prijzig trouwens. Ik mis alleen de full-face foto van de look, geeft altijd net een beter beeld van hoe het er uitziet!

Reageer ook