Look of the Day: Haribo Party

Je hebt ons al kunnen spotten in de reclame van Haribo. Het is zo gek om jezelf terug te zien, maar wat was het leuk. We wisten beiden niet zo goed wat voor make-up we op moesten die dag dus we zaten ‘s ochtends gezellig samen aan tafel wat te kliederen en dit kwam er uit!

 photo Haribolook10.jpg

Martine: Ik zou die dag veel in de spotlights staan en moest doen alsof ik van mijn werk thuis zou komen. Vaak draag ik naar mijn werk een felle lipstick en hou ik de ogen rustig. Meestal omdat ik geen tijd heb voor een hele uitgebreide ooglook. Nu had ik dat in principe wel dus ik heb een neutrale ooglook gemaakt. Ik trok daarvoor mijn Too Faced Natural Eyes Palette weer eens uit de kast.

  • Velvet Revolver op het ooglid
  • Honey Pot in de arcadeboog
  • Sexpresso in de buitenste ooghok
  • Silk Teddy onder het wenkbrauwbot
  • Nude Beach in de binnenste ooghoek
  • Essence Hot Chocolate op de waterlijn, als zachte eyeliner en onder het oog
  • Le Volume de Chanel mascara

 photo Haribolook4.jpg

Omdat mijn foundation perfect moest zitten met een goede dekking koos ik voor Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation (warm almond). Daarover heen een flink poederlaagje van MAC Transparant Pressed Powder zodat ik niet teveel glim op de camera. Andere onzuiverheden bedekte ik met de Camouflage Concealer van Catrice.

Mijn haar zit hier trouwens rampzalig want ik had gefietst, dat heb ik nog wel even goed door geborsteld hoor, voordat we weggingen. Ik was het alleen vergeten voordat deze foto gemaakt werd, sorry. Op mijn wangen heb ik MAC Simmer aangebracht en als highlighter NARS Albatross.

 photo Haribolook2.jpg

En dan de lipstick, daar moest het allemaal om draaien. Omdat ik Illamasqua Scandal iets reclamewaardigs vond hebben, werd die het. Wat is die lipstick toch een kameleon. De ene keer lijkt het meer oranje/koraal, dan meer roze en in een ander licht weer rood. Wij zijn gek op Illamasqua Scandal!

Willemijn: Tijd voor een feestje! Ik koos voor mijn felgele feestelijke Zara top met hoge hakken en een skinny jeans en besloot het daarom rustig aan te doen met de make-up, zodat dit mooi in balans was. Mijn haren liet ik los en had ik met een grote ronde borstel geföhnd.

 photo Haribolook17.jpg

Ik ging voor een oude vertrouwde ooglook met het zo geliefde Sunset Palet. Ik gebruikte de rose gouden kleur op het ooglid, de roestbruine kleur in de crease en de lichtgoud/koperen tint in het binnenste 1/3e deel van mijn ooglid. De laatste kleur gebruikte ik ook op de onderste wimperrand. Ik depte Blonde Streak (MAC’s Pressed Pigemnt) in de binnenste ooghoek en op het bewegende ooglid voor wat extra sparkle. Ik maakte het af met MAC Dip Down Fluidliner en Chanel Le Volume mascara.

 photo Haribolook14.jpg

Op mijn gezicht draag ik MAC Studio Sculpt gemengd met de Catrice BB Cream. Als concealer heb ik Bobbi Brown’s Creamy Concealer gebruikt. Ik poederde af met de Studio Fix Powder Foundation van MAC, om mijn gezicht matter te maken en nog wat extra dekking te geven. De blush is mijn huidige favoriet, MAC Dainty. Wat is dat toch een prachtige kleur!

 photo Haribolook12.jpg

En last but not least, de lippen. Hier draag ik Fable van Illamasqua.

Heb jij ons Haribo spotje al bekeken?

0 reacties

Anna -

Wat een mooie looks!

Anniek -

Wauw, wat een gaaf reclamefilmpje! Echt leuk dat jullie daarin hebben mogen spelen!

Vanessa -

Mooie looks en wat een super leuk filmpje!

Nena -

Wat heeft Willemijn toch een leuk kapsel :)

Jana -

Supermooie look! :) x

Kelly -

Ziet er mooi uit!

Diane -

Leuke look en fimpje! Maar als brildragend persoon, vraag ik me wel meteen af waarom Willemijn haar bril niet op heeft in het filmpje :sunglasses:

Martine -

Omdat ze dat te druk vond bij haar truitje van de Zara :)

Diane -

Bedankt voor je reactie Martine. Dat kan natuurlijk ook, al zou ik die keuze nooit kunnen maken geen bril omdat het niet bij je outfit ‘past’ met mijn -10 haha

Ik dacht misschien dat het niet mocht, reclame makers hebben soms rare ideeen vandaar 😉

Marnel -

Dankje!! We moeten nu nog een paar uur naar school, maar we kunnen niet wachten!!
Bedankt voor de aanmoedigede reactie! :love:

Marnel -

Leuke en mooie looks!! Die lipsticks!! Ik heb het mijn vriendinnen laten weten en morgenmiddag uit school, gaan we flmen….. :linlove: :yay: Ze vonden het zo’n leuk filmpje!! :jep:

Martine -

Vet, supertof! Succes en heel veel plezier!

Kiss & Make-up -

Hah, wat een toffe spot :-) Mooie looks ook.

Heartshapedrosepetals -

Wat een leuk filmpje! Hele mooie kleuren gebruikt voor de looks ook :)

Selena -

mooie looks!

Carlijn -

Die reclame is echt leuk geworden!! Was het leuk om te doen? Hoeveel tijd gaat daar in zitten? Best lang of niet?

Martine -

Ja zeker, het was een hele lange dag! Mede door de stopmotion van de beertjes! Het duurde van 08:00 tot 22:00. Dat is wel lang voor 1,5 minuut 😉

Tamara -

Prachtige looks! De blush en lipstick van Willemijn matchen echt perfect!

Sarah -

Mooie looks! 😉

Aranka -

Wauw, die Illamasqua Scandal lipstick is echt heel erg mooi, staat je geweldig!

Miss Y. -

Hele mooie looks, allebei! Willemijn je blush en lippenstift passen echt ontzettend goed samen!

Schattig reclame filmpje :love:

Beautydagboek -

De reclame was erg leuk om te zien! Jullie zagen er ook prachtig uit.

femketje -

oeh pretty looks 😀

Bychristiana -

Wat een onwijs leuk spotje, ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik hem dus nog niet had gezien, maar als je daar niet vrolijk van wordt; dan weet ik het ook niet meer;-) En wat zagen jullie er mooi uit;-)

Caro -

Leuk om te zien welke look jullie droegen! Ik vind het sleek sunset palette ook geweldig! Het filmpje had ik ook nog niet zien, hij is heel leuk geworden! :-)

nabila -

Mooie lip kleuren

Kimberly -

Jullie beide looks zijn echt heel erg mooi!

Hester -

Mooie en leuke looks! Ook wel typisch jullie (al heeft Martine ook vaak wat donkerdere ogen, maar ok)!

Estbella Beauty -

Weer een super leuke alleedaagse look!!

MySimplySpecial -

Mooie looks allebei!

Emma -

Hele mooie looks allebei

MySuperSweetLife -

Hele mooie looks! Ik heb de comercial helaas nog niet gezien. Die liptick is wel prachtig!
Liefs

Dita -

Leuke looks

Kelly Caresse -

Wat een mooie neutral looks! Ik vond jullie er ook zo leuk uitzien in het haribo reclame spotje!

Charile -

Mooie looks :)

Lotte -

Mooie looks! Honey Pot in de crease, da’s een goeie. Ga ik ook eens proberen! En mooie lipsticks dragen jullie inderdaad!

Martina -

Jullie dragen beide prachtige lipsticks van illamasqua !

Reageer ook