Illamasqua The Sacred Hour Collection

Yes, Illamasqua komt weer met een geheimzinnig mooie collectie aan, The Sacred Hour! Speciaal voor het najaar gebaseerd op diepe kleuren zoals paars maar ook bruin, grijs en koraal. We laten je drie producten zien uit deze fijne collectie die ons al in de herfststemming brengt, zeker met die druilerige dagen van afgelopen week.

De hele collectie bestaat uit de volgende producten, check ook de site:

  • Reflection Palette (4 oogschaduwkleuren)
  • 2 Velvet Blushers
  • Een set gave nepwimpers
  • 1 Lipstick
  • 2 Nail Varnishes, waaronder 1 nieuwe kleur
  • Precision Gel Liner (nieuw!)
  • Angled Brush (die hebben wij en blijft een topkwastje!)
  • Skin Base Lift: een nieuw product namelijk concealer waaronder een witte! Die zouden wij weleens willen proberen.
  • Sacred Stones by Swarovski Elements: supergaaf, Swarovski stenen die je op je huid kunt plakken voor hele vette over-the-top looks!

Lipstick ‘Shard’ – Velvet Blusher ‘Peaked’

Martine – Illamasqua Velvet Bluser ‘Peaked': Ik was de gelukkige die de blush Peaked uit mocht proberen. Illamasqua introduceert in deze collectie twee nieuwe blushes met een nieuwe formule, namelijk de ‘Velvet Blushers’. Er zitten er twee in het assortiment: Peaked en Sleek. Illamasqua Sleek wordt omschreven als dusky coral. Ik heb de kleur Peaked die omschreven wordt als dusky rose. Het lijkt een soort oudroze, neigend naar een rode, warme ondertoon wat ergens perfect past bij de herfst. Op het gezicht lijkt het echter weer wat anders, meer koeler, een soort paarsige bessenkleur. Het is heel moeilijk om goed te beschrijven wat voor soort kleur dit is, maar apart is het zeker zoals we van Illamasqua gewend zijn! Het komt op de foto’s redelijk overeen, maar kijk mijn shoplog van Italië maar eens terug. Daar heb ik ‘m ook op en lijkt het weer stukken koeler. Crazy!

Illamasqua Peaked op de lippen en wangen

De formule vind ik -net als het merk zelf- ook al zo apart. Het is een crème maar voelt op een of andere manier mat aan, inderdaad zoals de naam zegt wat fluweelachtig. Het is niet zo soepel als een normale creamblush. Ik vind het wel even puzzelen met aanbrengen. Met een stippling brush zie ik niks. Met mijn vingers lijk ik eerst op Pipo de Clown en is het ook meteen bam in your face. Met een spons gaat het wel. In de eerste instantie was ik dus niet zo enthousiast. Maar ik leerde dat je ‘m lichtjes aan moest brengen met je vingers (echt heel weinig product gebruiken!) en meteen uit moest smeren/deppen. Dan denk je eerst: ‘Tja…daar is Pipo weer!’ Maar alsof het heilige uur aanbreekt, verandert de blush qua substantie in een poederblush en oogt het wel natuurlijker. De blush wordt er steeds mooier op naarmate hij meer intrekt en een matte poeder finish achterlaat. Heel apart en ook heel mooi! Ik denk zowel mooi voor lichte als donkere huidtinten. Door de matte poeder finish blijft de blush goed op zijn plek, de Velvet Blushers zijn zeker leuke, nieuwe producten. Ze kosten £18, omgerekend ongeveer €21.

Willemijn – Illamasqua Lipstick ‘Shard': Shard is de nieuwste lipstick van Illamasqua, die in de Sacred Hour collectie is toegevoegd. Deze donkere, grijspaarse lipstick is niet eentje voor iemand die niet van spannende lipsticks houdt. Hij is volledig mat en brengt behoorlijk lastig aan. Hij is heel droog. Volgens mij hoort het ook bij het effect wat de lipstick moet geven. Deze lipstick creëert namelijk geen perfecte randen en een volle creamy lip, maar gaat meer voor het smokey effect. Je kunt hier ook perfect ‘bitten lips’  mee maken (zoek maar eens op google ‘bitten lips make-up’). Ik vind het wel cool! Mooi voor een feestje, of een thema make-up. De houdbaarheid is goed. Hij blijft met gemak een paar uur mooi zitten.

Dit is zeker geen alledaagse lipstick en laat ook vast en zeker niet ieder beautyhart sneller kloppen, maar voor de liefhebbers is dit een hele leuke. De lipstick kost £16,50 pond. Dat is zo’n €18.

Willemijn – Illamasqua Nail Varnish ‘Facet’
Facet is een grijsblauwe creamnagellak die bomvol gouden glittertjes zit. Een gave koel-warme combinatie. Heel mooi. Ik vind het een perfecte kleur voor het najaar. De gouden glittertjes schitteren prachtig! Lakken doet Facet makkelijk en in 2 laagjes dekt ‘ie! De houdbaarheid van de lak is ook goed, want zonder top coat zit deze nagellak al 3 dagen mooi op mijn nagels. Dit lakje kost £14,50 pond. Dat is zo’n €16.

Wij vinden The Sacred Hour collectie zeker geslaagd! Het zit weer bomvol bijzondere, gave producten waar ons Illamasqua-hartje sneller van gaat kloppen. De collectie is nu te bestellen op Illamasqua.com.

Welk product uit The Sacred Hour collectie trekt jouw aandacht?

0 reacties

Sabine -

Ik vind de spullen van Illamasqua altijd prachtig, maar de persfoto’s word ik misschien nog wel weker van!

theartismakeup -

ik vind deze collectie echt gaaf! Buiten het oogschaduw palette want ik heb het paranormal palette en ik heb wat problemen met creasen met die oogschaduws, en dit palette is weer dezelfde formule dus die skip ik maar. De lipstick vind ik zo mooi <3

Ashleey -

Wat een prachtige producten en dat lakje wauw!

Nynke -

Oeh, die lak! Die is inderdaad erg mooi :)
Wat zie je er trouwens heerlijk fris uit Martine!

Eva -

Die nagellak is fantastisch!

Marnel -

Apart, maar vooral ook heeel mooi!! Leuk!! :handkiss:

Kelly -

Ziet er mooi uit!

Danielleeee -

Leuke producten ! vooral de nagellak !

Minke -

Wat een mooie producten! De kleur van de lipstick vind ik erg mooi!

Marissa -

Ik hou van dit merk, ook al heb ik er niks van. Het is zó mooi <3 Ik vind de blush en lipstick echt prachtig.

Danielle -

Die nagellak ziet er heel mooi uit!

Miss Mamba -

Prachtig warme kleuren!

Caro -

Mooie producten! Ik vind vooral de nagellak heel gaaf en bijzonder! :-)

Lies -

Ben gisteren gaan beautyshoppen en ik was op zoek naar EXACT die kleur en textuur lippenstift! Kon ik niet vinden dus heb maar een andere gekocht… Maar nu ik dit weet 😀

Angelique -

de lipstick en nagellak zijn prachtig!

Miranda -

Wat een prachtige producten. De lipstick staat je prachtig, Willemijn! De nagellak ziet er erg mooi uit.

Tamara -

Wat is dat nagellakje mooi! Unieke kleur!

Robin -

Prachtige collectie:)

Joyce -

Hele mooie collectie weer!

Mariska -

Die nagellak is echt super leuk! :)

Desirée -

Ik vind de lak echt prachtig! Illamasqua is echt een heerlijk merk :heart:

Anouk -

Peaked is zoooo beautiful!!

Allissa -

I love it. Geef me die blush haha. Hele mooie producten!

AnnaSophia -

Wat een mooie producten! Ik ben echt benieuwd naar het merk.

Nena -

Ok, ik ben gek van die lipstick! Wauw!

Aranka -

Super super mooi! Ik ben nu al fan van die nagellak, hele aparte kleur. Het doet me denken aan een stofje waar je ook wel eens kleding van zien, gaaf!

beautybysandra -

wauw, die nagellak is echt prachtig!

femketje -

oeh die nagellak is gorgeous 😀

Miss Y. -

Wat een prachtige blusher!! Hij staat toch echt wel heel erg mooi!

Yara -

Ah wat een prachtige producten weer! Ik vind die nagellak zo mooooi!

Dita -

Wauw mooie producten

Amanda -

Voordat ik dit artikel zag zat ik al swatches van die lak te bekijken. Hij is zooo mooi. Heb hem direct op mijn wishlist gezet.

Kimberly -

Dat lakje vind ik echt onwijs tof!

Maud -

Wat een prachtige lipkleur zeg!

Charile -

Heel mooi!

Martina -

De kleur van de blush is erg mooi! Ik ben door jullie echt van illamasqua gaan houden!

Anneloes -

Damn, wat een prachtige perfectmooie herfstcollectie. En die steentjes :heart:!

Sofie -

Erg mooie producten! :love:

Jonne -

die lipstick staat je goed willemijn!

Laura -

Wat een mooie producten! Ik ga even kijken hoe de hele collectie eruit ziet! 😉

Dionne -

Wat een toffe nagellak! 😀

Reageer ook