Sunday Monday jasjes!

 photo Photobucketuploaden-2.jpg

Naast dat wij enorme fans zijn van lipstick, houden wij ook erg veel van jasjes. En wij hadden het geluk dat we allebei een jasje uit mochten zoeken bij de webshop SundayMonday.nl. Kijk snel verder om te zien welke jasjes wij gekozen hebben en hoe we die combineerden.

 photo FOTDSimmer30.jpg

Mijn jasje was een verrassing, ik wist natuurlijk wel wat ik gekozen had maar waar ik blijkbaar overheen had gekeken was dat het jasje bestond uit pailletten. Glitterdeglim, ready for Christmas! Het jasje heeft een aztek print met koele en warme kleuren en kun je daardoor makkelijk combineren met allerlei kleurtjes. Zou ook best leuk staan over een grijze maxi dress met turquoise pumps eronder. Maar ja, die items heb ik niet!

 photo LiveLifeGorgeous-17.jpg

Maar wat ik wel heb is het volgende:

 • Aztec pailletten jasje van Sunday Monday
 • Basic t-shirt HEMA
 • Levi’s Demi Curve High Waisted
 • Portugese sandaaltjes uit Albufeira

Saar was zo onder de indruk van alle glitters dat ze maar moeilijk weg te slepen was bij de outfit foto’s, de lieverd! Ik was achteraf niet zo heel tevreden over de keuze van mijn schoenen. Ik denk dat mijn neppe petrolkleurige Lita’s hier ook leuk onder hadden gestaan, misschien beter zelfs. Het t-shirt van HEMA combineert toevallig wel weer leuk met het Sunday Monday jasje.

 photo FOTDSimmer29.jpg

Saar: ‘Mag ik ook zo’n jasje uitzoeken bij Sunday Monday Martine?’

 photo FOTDSimmer10.jpg

Mijn make-up look is al eerder aan bod geweest. Klik daarvoor op dit artikel: FOTD MAC Simmer.

Sunday Monday Outfit van Willemijn
Ook ik heb een leuk item bij Sunday Monday gescoord! Ik koos voor dit knalgele jasje met zwart/gouden ritsen. Een echte eyecatcher! Ik koos maat S en die valt perfect. Hij kostte oorspronkelijk maar liefst €79,95 maar was er nu voor maar €39,95! Koopje dus! Ik vind hem heel erg leuk. Ik heb hem gecombineerd met de volgende items:

 • Wit T-shirt van H&M
 • Tommy Hilfiger jeans
 • Zara pumps
 • Michael Kors horloge
 • Ray-Ban bril

 photo LiveLifeGorgeous-18.jpg

 photo 20-8283.jpg

Willemijn’s Make-up

Gezicht
Voor mijn gezicht ging ik voor een basis van foundation en concealer. De blush is de prachtige perzikkleurige Powder Blusher met gouden shimmers van Illamasqua. Ik houd van die blush! Het is misschien wel mijn meest gedragen blush.

 • MAC Studio Sculpt Foundation gemixt met Catrice BB Cream
 • Bobbi Brown Creamy Concealer
 • MAC Prep + Prima Transparent Powder
 • Illamasqua Sophie Powder Blusher
 • Inglot oogschaduw voor mijn wenkbrauwen

Ogen
Mijn ooglook maakte ik met Pink Frontier van MAC op het ooglid, de binnenste ooghoek en boven de arcadeboog. In de crease gebruikte ik Wrapped Up uit het Sleek Oh So Special palet. Onder mijn oog zette ik met oogpotlood een bruin lijntje (Bourjois Kohl & Contour) en die heb ik vervolgens met Pink Frontier vervaagd. Als eyecatcher gebruikte ik Havoc van Illamasqua, een geweldige auberginekleurige eyeliner.

 • Sleek Oh So Special Palet
 • Chanel Le Volume
 • MAC Soft Ochre Paint Pot
 • Bourjois Kohl & Contour Oogpotlood
 • Illamasqua Precion Ink in Havoc

Lippen

 •   Lipstick Queen Sinner Lipstick in Pinky Nude

En dat waren onze looks en outfits van de webshop Sunday Monday, zeker even een kijkje waard als je weer eens zit te webshoppen.

Heb jij weleens iets besteld bij Sunday Monday?

 

0 reacties

Suzanne van Haaster -

Jippie wat een leuk artikel en ik heb de comments ook gelezen!
Bedankt meiden! Ook voor de leuke comments!
X Suzanne

ser -

Mooi mooi mooi!
Verliefd op het gele jasje!

Misty -

De combinatie van Martine vind ik een tikje oubollig, (sorry) die van Willemijn vind ik wel erg leuk.

Marieke -

Aah leuk!! Die webshop is van een oud lerares van me hihi!

Suzanne -

HHAHAHA Wat leuk om tehoren marieke!
Nouh nouh zo oud ben ik nu ook weer niet 😉
Groetjes Suzane van Haaster
Ps wat doe je nu voor werk of opleiding? :yay:

Anna -

Wauw, super mooie jasjes!

Kelly -

Wauw, mooi jasje!

Melisse -

Wauw echt hele leuke jasjes! Vindt vooral die van Martine leuk

Linda -

Staan jullie geweldig!!!
De eigenaresse van die webshop is ook echt een schat, ze steekt zo veel liefde in SundayMonday!
Zelf heb ik de reversible dress in het groen waar ik altijd super veel complimentjes over krijg ! 😀

Suzanne -

wat lief vn je! En wat goed dat je zo blij bent met het groene jurkje
X

Marnel -

Prrrrrachtig!! Martine, je Lita’s hadden er ook mooi onder gestaan, maar dit staat ook geweldig hoor!! En Willemijn, lekker fel…leuk!! :handkiss:

Paola -

Het jasje van Martine is niet mijn smaak en die van Willemijn vind ik super leuk! De kleur zou mij niet staan, maar het model is top!

Kiss & Make-up -

Het gele jasje vind ik persoonlijk het mooiste! Zo lekker vrolijk.

Malou -

de vorm van het gele jasje vind ik superleuk ! de kleur enzo ook he, en die van Martine natuurlijk ook 😉

Ellen -

Allebei de jasjes zijn gaaf! Die van Martine vind ik het leukst!

Just Love Life -

wat een super leuke jasjes allebei!

Gayana Laura Emilia -

heerlijk dat knal gele jasje! :love: :love:

Miranda -

Oh beide jasjes vind ik erg mooi! En jullie make-up looks zijn ook erg mooi.

Anouk -

Aztec prints vind ik super! Beide jasjes staan jullie goed!

Michelle -

Wauw vooral het jasje van Martine staat haar echt beeeeldig, echt heel erg mooi! En het jasje van Willemijn is ook echt een jasje wat bij haar past :) Leukkk meiden!

Meer -

Ah vet! Heel verschillende jasjes :) staan allebei leuk!!

Tamara -

Wat een leuk artikel. De jasjes staan jullie goed.

Sarah -

Leuke jasjes! Willemijn’s jasje is mijn favoriet!

Tjuly -

Vind ze beide heel erg leuk!

Vera -

Dat gele jasje! <3

femketje -

oeh die eerste!

Rachelle -

Allebei heel leuke jasjes! Wel vind ik de webshop enorm tegenvallen. Weinig keuze en duur! Jullie hebben er de leukste stukken uitgehaald! :heart:

Marloes -

Hoi Rachelle,

Ik wil even reageren op je comment.
Ik heb een aantal stukken van SundayMonday, ze zijn dan wel niet het goedkoopste maar kijk wat je ervoor terug krijgt.
Alles van SundayMonday ontwerpt Suzanne zelf, behalve dan natuurlijk de accessoires en de ‘Found By’ stukken. Suzanne ontwerpt jurkjes en truitjes die je op heel veel verschillende manieren aankunt. De Chique Satin dress bijvoorbeeld kan je op minimaal 12 manieren dragen geloof ik. Oké hij kost dan wel €90, maar daar krijg je eigenlijk HEEL veel jurkjes voor. Zo is het eigenlijk bij al haar stukken. Alles is multi functioneel en wat ik er onwijs leuk aan vind is dat je als iets aan hebt van SundayMonday je gegarandeerd complimenten krijgt. Want bijna niemand zie je in die jurkjes. En denk eens in hoe verbaasd mensen zijn als jij op 1 avond 3 outfits weet te creëren met 1 jurkje….
Suzanne kiest voor haar ontwerpen hele mooie stoffen en het liefst kreukvrij dat je ze zo in een tas of koffer kunt gooien zonder je er druk om te maken.

Het weinig keuze stukje komt denk ik dan ook juist doordat ze zelf ontwerpt! Als je iets koopt weet je dat het bijna uniek is, gewoonweg omdat ze er niet 1000 laat maken.

Anyway.. Dat wilde ik even kwijt…

Suzanne van Haaster -

WOW MARLOES WAT EEN LIEF COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allissa -

Leuke jasjes! Vind die van WIllemijn het leukste. Nog effe lekker zomers.

Robin -

Hele leuke jasjes meiden;)

Kim -

Leuke jasjes allebei en ook allebei een mooie make-up look!

Saffira -

Leuke jasjes! De gele vind ik het mooist :)
X Saffira

Mieke -

Gave jasjes zeg!

Laura Louise - Fablouise -

Wauw, mooie jasjes zeg!! Ik ben er dol op 😉

Saskia -

Wat staan die jasjes jullie beiden leuk! Die gele van Willemijn vind ik erg mooi!

MySimplySpecial -

Leuke jasjes! Ik ben ook gek op mooie jasjes tegenwoordig!

Esther - Mango Sorbetto -

Wat een leuke jasjes! Staat jullie allebei heel goed!

Hester -

Mooie jasjes! Sowieso zijn jasjes leuk. Ik las trouwens eerst Sunday Mornin’, haha 😉

Nena - whatevergivesjoy -

Dat gele jasje is echt tè leuk!

Martina -

Beide jasjes zijn echt prachtig!!
Erg mooi gecombineerd ook :)

Minke -

Hele leuke jasjes!

Kimberly -

Ik vind het jasje van Martine heel erg leuk! En jullie looks zijn allebei echt heel geweldig :)

Rosa -

Heel leuk dat geel, je kan het goed hebben!

Caro -

IK hou ook van jasjes! Hele leuke outfits en looks allebei! :-)

Joyce -

allebei ontzettend mooie jasjes – die van martine is mijn favoriet!

joell93 -

Erg leuke jasjes! Onder het stukje van willemijn’s make-up staat mac prep + primA, ik moest heel hard lachen ;p

Ashleey -

De jasjes <3

denise -

wat een leuke jasjes zeg!
ik kende de shop nog niet.
liefs,
denise

Linda B -

loooove dat gele jasje :heart:

Ayla -

Mooie jasjes! Saar is zo lief!

Estbella beauty -

Het eerste jasje zo mooi!!

Dionne -

Dat eerste jasje is zo mooi!

Kelly Caresse -

Wat een leuk artikel zo met zowel de jasjes als de makeup looks! Ik heb ook een zwak voor leuke jasjes!

Sofie -

Ze staan jullie erg goed! Leuk artikel :)

MySuperSweetLife -

Beide jasjes zijn erg mooi! Vooral die met die pailletten. Jullie hebben er weer hele mooie looks mee gemaakt 😉
Liefs

Reageer ook