NOTD Essence Only Purple Matters

 photo 20-886.jpg

De kleur paars is zoals bijna altijd weer een hele trendy kleur dit najaar. Koel of warm, dat maakt niet uit: purple it is. Ik kocht deze nieuw Nail Art Special Effect Topper van Essence in de kleur Only Purple Matters (17) en vandaag laat ik deze glitterbabe aan jullie zien!

 photo 20-8106.jpg

Er zijn ontzettend veel nieuwe nagelproducten bij gekomen. Essence is op dat gebied echt de Beauty Budget Queen. Ik was al gek op Circus Confetti en Cool Breeze, maar deze leek me ook heel spannend. Essence Only Purple Matters is een dikke lak bomvol paarse en roze glitters. Wat er nu precies 3D aan is weet ik niet, want als ik op een aparte, schele manier naar mijn nagels kijk is het niet alsof mijn nagels opeens omhoog komen zweven.

Mocht je nu denken: ‘Waar heb jij het nou over?’ Ik bedoel net als die 3D boeken van vroeger met verborgen afbeeldingen er in of vormpjes die opeens omhoog kwamen zweven. Gek was ik vroeger op dat soort boeken, ik leende ze altijd bij de plaatselijke bieb! Het is een wonder dat ik nog normaal kan kijken.

 photo 27-888.jpg

Ik heb Essence Only Purple Matters gecombineerd met twee kleuren: Sally Hansen Purple Heart en Illamasqua Kink. Op de pink en middelvinger zie je als onderlaag Purple Heart en op de ring- en wijsvinger zie je Kink als basis. Ik denk dat ik Essence Only Purple Matters stiekem met Illamasqua Kink net een tikkie mooier vind.

 photo 27-890.jpg

Ja, ik vind Essence Only Purple Matters een leuke Nail Art Special Effect Topper maar hij heeft niet mijn hart gestolen. Ik krijg niet zo’n wow-gevoel als bij Circus Confetti of Cool Breeze. Toch is het best een leuk kleurtje. Wat wel bijzonder was, was dat deze manicure veel beter hield met Illamasqua Kink als onderlaag. Na dag 1 had ik al chips bij de combo met Sally Hansen…

Essence Special Effect Nail Art 3D Topper ‘Only Purple Matters’ is nu te koop bij verschillende drogisterijen en kost €1,89. Geen geld om eens een avondje te shinen met deze topper!

Welke Special Effect Nail Art Topper van Essence vind jij het leukst?

0 reacties

Evy -

DEZE LIJKT SUPER VEEL OP EEN LAKJE VAN O.P.I. alleen e glitters zijn kleiner!

Emma -

Deze ga ik zeker kopen :yay:

Jana -

Best een leuk lakje πŸ˜€ x

Kelly -

Aahh, wat is deze prachtig!

Marnel -

WOW!! GAAF!! Ik ga hem ECHT halen!! Succes met eraf halen! :linlove:

Beautyjuf -

Hmm, niet helemaal mijn smaak…Sorry…

Miranda -

Oh wauw mooi!

beautybysandra -

Hij is echt leuk!

Anna -

Oh wauw, ziet er super mooi uit!

Martina -

Ik draag eigenlijk vrij weinig glitter nagellak!! Vooral omdat het verwijderwerk me nogal tegen staat πŸ˜‰

Martina -

Ik draag eigenlijk vrij weinig glitter nagellak! Vooral omdat het verwijderwerk me nogal tegen staat πŸ˜‰

Nikki -

Wat een leuk effect!

EsmΓ©e -

Ziet er mooi uit! Ik hou van paars. (:

Marijn -

Normaal ben ik helemaal niet van de paarse kleuren, maar dit lakje vind ik toch wel erg mooi!

Heleen -

Hm, ik denk dat ik hem wel ga halen, maar heb nog niet een kleur voor eronder, of ik gebruik die lila kleur die in de Euro Centrale collectie van OPI zat. Is dit trouwens maar 1 laag? Zo ja, dan vind ik hem heel erg goed dekken!

Martine -

Dit is 1 laag bovenop de basislaag. Je kunt ‘m ook zonder basislaag gebruiken, dan heb je denk ik wel 2 laagjes nodig maar hij dekt zeker goed.

Tamara -

Het is mooi sparkly! Maar idd Circus Confetti is 10X mooier!

Nora -

Ik vind ‘m leuk, maar zou hem niet zelf kopen tbh! Circus Confetti is de enige waar ik minuten frustrerend geboen naderhand voor over heb, hij’s zo leuk en mooi!

Lieke -

Ik vind het best wel een leuk effect lakje πŸ˜€

femketje -

ik heb ‘m zelf ook :3 super pretty!

Joyce -

ik vind ‘m er vooral op de laatste foto tof uitzien!

Danielleeee -

Super leuk lakje, prachtig kleurtje !

Kim -

Heel leuk effect!

Robin -

Wauw mooi die ga ik zeker halen;)
x

Heartshapedrosepetals -

Wow, cool effect! Ben nomaal helemaal niet van de glitters maar dit vind ik echt mooi πŸ˜€

MySimplySpecial -

Leuk kleurtje! Jammer van de chips op de eerste dag.

Hester -

Op de swatchfoto vond ik het er niet zo bijzonder uit zien maar op die laatste foto dacht ik wel ‘wow, da’s eigenlijk een heel leuk apart kleurtje!’ Dus ja, ik ben wel overtuigd! Lijkt me alleen wel een ramp om eraf te halen, haha.

Martine -

Dat is het ook haha! Aluminiumfolie in de aanslag πŸ˜‰

Denice -

Pretty! Het is een wonder dat ik nog normaal kan kijken…. Haha (: Leuk geschreven Martine!

Nena - whatevergivesjoy -

Ik kan er niet aandoen, maar elke keer ik paars op m’n nagels heb (alles wat donkerder is als lila) vind ik het niet passen :s

Sabine -

Hee, die lijkt op een lakje van de Accessorize die ik een paar jaar terug kocht, alleen zijn hier de roze glitters groter :) En owmahgwad ik leende dat soort boeken ook altijd! Geniaal, ik heb alleen geen idee hoe je het eigenlijk noemt. Je hebt ze nu ook met 2 images naast elkaar, werkt ongeveer hetzelfde, al vind ik de abstracte versie leuker :sunglasses: Als je op google zoekt naar abstract cross eye 3d kom je beiden tegen.

Heleen -

Je noemt ze stereogrammen! Had voor mijn profielwerkstuk er een boekje over gemaakt met wat zelfgemaakte sterogrammen erbij :-)

Caro -

Wauw ik vind ‘m echt super mooi hoor! :-)

Natasja -

Ontzettend mooie nagels zeg! Prachtig!

Olga -

Echt wel heel mooi

Anouk -

Wauw ik vind hem super gaaf! Love the glitters!!

Aranka -

Woah echt een mooie paars zeg! Ik vroeg me al tijden af wat nou het effect van die toppers was. Well i’ve got the answer now!

Dita -

Mooi lakje maar jammer dat het na 1dag al chipte

Kelly Caresse -

Wauw wat geeft dat een mooi effect op je nagels zeg, leuk kleurtje!

Estbella beauty -

Oeh leuk lakje we hebben best wel wat kleurtjes die er leuk onder passen!!

Laura -

Ik vind hem er erg leuk uit zien en dan vooral met Kink als basis idd. Ik zou hem best wel eens willen proberen! πŸ˜‰

Beautydagboek -

Wauw wat is hij mooi! Ik vind hem echt stunning πŸ˜‰

Dionne -

Wat een mooi lakje!

Reageer ook