Marc Jacobs Fragrances

 photo 30-7213.jpg

Ik weet het, parfum reviews zijn vaak nogal saai. Behalve deze, want ik zie je wel kijken naar die foto hoor! Ja, deze mini’s zijn behoorlijk schattig dus ik waarschuw je alvast. Ik heb immers niet gezegd dat je op klik verder moest drukken maar ik snap ook wel dat je jezelf niet in kunt houden!

 photo 30-7219.jpg

Kijk. Nou. Toch! Wat een schatjes zijn dit zeg! Het fleurt mijn parfum stash enorm op kan ik je vertellen. Ik zag deze lieffies dankzij mijn zus op het vliegveld staan. Dit zijn de vier best verkochte geuren van Marc Jacobs maar dan de miniatuur versies. Waarom is alles wat klein is toch zo leuk en lief? Ik heb weleens gelezen ergens (als het op dieren aankomt) dat het leuk is omdat er ronde vormen in te bespeuren zijn ofzoiets. Geen idee of dat zo is!

Alle flesjes zijn gewoon ontzettend leuk. Ik vind Oh, Lola! en Dot de leukste flesjes van de vier. Elk flesje bevat 4 ml waarvan twee eau de toilettes en twee eau de parfums.

 photo 30-7232.jpg

Alle geuren liggen in de trant van zoet en toch fris, voor mij zijn ze perfect voor overdag. Ik draag zulke geuren het liefst in het voorjaar en de zomer. Wat ik handig vind aan deze verpakking is dat je er altijd eentje kunt meenemen in een doosje en dat je ze dan niet perse alle vier mee moet nemen. Hieronder even een korte beschrijving per geur:

Marc Jacobs Oh, Lola!

Topnoten: peer en framboos
Hartnoten: magnolia en pioen
Basisnoten: vanille en sandelhout

Marc Jacobs Daisy

Topnoten: aardbei en violet baadjes
Hartnoten: violet bloemblaadjes en jasmijn boeket
Basisnoten: musk en vanille

Marc Jacobs Dot

Topnoten: rode bessen, dragronfruit en kamperfoelie
Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem en kokoswater
Basis: vanille, drijfhout en musk

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Topnoten: robijnrode grapefruit, framboos, groene bladeren
Hartnoten: viooltjes, wilde roos, jasmijn bloemblaadjes
Basisnoten: muskus, pruim en cederhout

 photo 30-7226.jpg

Ik kan je eigenlijk niet vertellen welke ik nu het lekkerst vind. Ik vind ze allemaal stuk voor stuk heerlijk warm, zoet, fris, verrukkelijk. Ik zou ze het liefst allemaal in een fullsize kopen als ik het geld had. Maar deze mini’s zijn een prrrima oplossing. Wie weet ga ik de komende tijd een van de geuren wel enorm waarderen boven de anderen (waarschijnlijk niet) en koop ik daar ooit een full size van. Maar deze optie is toch ook wel echt heel erg fijn. Nu kan ik genieten van al deze heerlijke luchtige lekkernijen.

 photo 30-7208.jpg

De miniaturen zijn te koop op vliegvelden. De Marc Jacobs Fragrances kosten €44, dus €11 per geurtje. Het is niet heel goedkoop maar ik vind het aan de andere kant ook best meevallen. Je doet langer dan je denkt met 1 zo’n flesje namelijk! Ik had laatst ook gehoord dat sommige miniaturen te koop zijn bij drogisterijen als je daar naar vraagt, dus wellicht kun je dat ook een keer proberen. Op vliegvelden hebben ze ‘m sowieso! Ik zou er zeker eentje scoren als ik jou was, al was het alleen maar om hoe ontzettend leuk het eruit ziet. I <3 THEM!

Welk van deze geuren is jouw favoriet of kun je ook niet kiezen?

0 reacties

Joëlle -

Ze zien er super cute uit
Ik kan niet kiezen…… :heart: :linlove: :love: :shopping:

Sofie -

Die flesjes zouden serieus verboden moeten worden… Wegens ‘way to cute’!

Sabine -

Omg hebbeeen!

Stephanie -

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Daissyyyy en de rest, ik wil!!
Heb sinds kort Daisy gekocht (100 ml) achter de douane op Schiphol, maar deze 4 zijn perfect! :heart:

Dhini -

wat cute. me love :love:

Joyce -

mijn god, wat zijn ze schattig!

Marijke -

Oh wat een schattige flesjes!!

Dionne -

Wat mooie flesjes!

Kiss & Make-up -

Wat zijn die flesjes toch altijd caaaaa-uuuuuute! :-)

Charlotte -

Erg leuk! Nu ben ik er wel erg benieuwd naar geworden :)

miranda -

Ahh wat cute! 😀

Lotte N -

Ik heb ook de Dot in het mini, zó lief!

Marloes -

Top! Ik zag ze op het vliegveld in New York staan, maar ik heb ze uiteindelijk niet gekocht. Waar ik
vanaf het eerste moment toen ik naar mijn gate liep, spijt van had.. Veel plezier ermee iig ;). Het zijn
heerlijke parfums!

roos -

Ah ze zien er echt schattig uit! Ik heb zelf al Dot en Daisy eau so fresh full size, heerlijke parfums.

Jessica -

Ik heb zelf de fullsize Daisy Eau So Fresh en die is echt zalig. De geur blijft lekker lang hangen en kan het hele jaar door gebruikt worden.

Kelly -

Lijken me heerlijke geurtjes, al zou je ze voor de flacons al kopen!

Anna -

Wat een prachtige flacons, wauw!

Simone -

Ahhh wat ziet dit er toch schattig uit. Wat ik wel jammer vind is dat er geen spraydopje op de flesjes zit, want ik ben zelf niet zo’n fan van dat ‘omkeren’ van het flesje tegen je huid. Maar aan de andere kant ook wel begrijpelijk, anders zou de prijs vast een stuk hoger liggen. I want them all! :jep:

Isabella -

Wat een mooie flacons! Ben nu wel erg benieuwd naar de geur!
xx Isabella

Danielleeee -

Ik vind ze echt super schattig !!

Tine -

Ze zijn inderdaad supercute!

Tirza -

Ziet er heel leuk uit! Alsof je ze op zou kunnen eten, haha. Nu maar hopen dat ze echt lekker ruiken dan.

Joyce -

Oh wat leuk! Jammer dat ze het alleen op vliegvelden verkopen, daar kom ik niet zo snel meer aankomende tijd haha.

Marnel -

Toen ik de review zag dacht ik, YES!! Ik was er zo benieuwd naar!! Toen jij dat flesje in je zomershoplog liet zien….zoooooo schattig!! Ze zijn echt geweldig! :love:

dresses and daisies -

Beetje te duur naar m’n smaak… wel leuk nat.

Desirée -

Wat een supercute setje! Ik ben gek op de geuren van MJ ^^ Dit staat trouwens ook gewoon erg leuk als decoratie ergens op een schapje ofzo :heart:

femketje -

Super schattige flesjes! ♡

MySuperSweetLife -

Wat zijn ze leuk!! Jammer van de prijs! Maar ze zien er erg schattig uit!
Liefs

Kimberley -

Ik vind de verpakkingen heel schattig. De geuren lijken me allemaal erg lekker, dus dit is een goede manier om ze uit te proberen :)

Minke -

Super mooie flacons!

Ashleey -

Zo lekker maar z ezijn zo klein, dat ik het wel veel geld vind.

Nena - whatevergivesjoy -

Ze zien er zo leuk uit hé :)

MySimplySpecial -

Zo schattig altijd die mini flesjes!

Caro -

Zo’n leuk setje!! Helaas kom ik voorlopig niet op schiphol..:-(

Estbella beauty -

Super handig wij houden wel van Marc Jacobs lekker fris!!

Hester -

Ik vind MJ vaak net iets te bloemig, ook al valt dat best mee als je naar de noten kijkt, maar Oh, Lola! vind ik nog wel lekker!

Kelly Caresse -

Wat een super schattige parfums en flesjes doe zijn vooral zo cute!!

charile -

Echt super schattig!

denise -

oooh wat een schatjes,
mooie foto’s ook,
en wat klinken ze lekker!
liefs,
denise

Llucinxo -

de Daisy Eau So Fresh wil ik al tijden proberen, maar ik vind ze zo duur…

dita -

Aah echt schattig!

Marlies -

Oh wauw die zijn echt geweldig!

Martina -

Ze zien er inderdaad ontzettend schattig uit!

Reageer ook