L’Oréal Infallible Lipsticks

 photo 6-885.jpg

Pas zag ik de reclame van deze L’Oréal producten en hoewel ze al langer in de winkel lagen, trok het nu pas mijn aandacht. ‘Die moeten we echt kopen en testen!’, kermde ik tegen Willemijn. We hebben drie mooie kleurtjes uitgekozen is dit een hit of niet?

Wij zijn altijd huge fans gebleven van de L’Oréal Rouge Caresse lipsticks, prima hupsakee lipsticks en ook goed voor beginnende lipstickliefhebbers. We zijn altijd op zoek naar lipsticks die goed gepigmenteerd zijn, héél lang houden en een ruime keuze uit kleurtjes. En we kunnen je vertellen: L’Oréal heeft ze!

Vroeger heb ik weleens een L’Oréal Infallible Lipstick geprobeerd in een vierkante huls. Aan de ene kant een lipstick, aan de andere kant een balsem zodat je de lippen gehydrateerd kon houden. Helaas werd de stick later kruimelig en gaf het totaal geen pigment meer af. Teleurstellend. Dit is zo’n soort zelfde recept alleen dan geen lipstick maar een lipgloss die indroogt en dus oogt als een lipstick. Ik snap de productnaam daarom dus wel, maar als je het zo bekijkt is het ook wel weer vreemd dat het een ‘lipstick’ heet terwijl je het aanbrengt als een lipgloss. Ach ja! Wat heeft L’Oréal er over te zeggen?

 photo 6-886.jpg

Het product

De nieuwe standaard in langhoudende lipsticks. Voor 24 uur een perfecte long long lasting kleur & 24 uur comfort, zonder concessies.

Het resultaat

24 uur een perfecte langhoudende kleur & 24 uur comfort.

  • De hele dag een perfect egale kleur.
  • De hele dag hydratatie, droogt de lippen niet uit.
  • De hele dag alsof je het net hebt aangebracht.

Hoe te gebruiken?

Stap 1: Breng de kleur aan.

Stap 2: Breng de beschermende balsem aan om je lippen de hele dag zacht aan te laten voelen.

 photo 6-896.jpg

Er zijn heel veel kleuren, van nude tot roze tot koraal tot rood tot plum. Er ligt van alles in de schappen en voor iedereen een vriendinnetje! De verpakking ziet er ook prima uit, beter dan die vierkante glimmende hulzen met een stick en balsem. De applicator brengt fijn aan, heel precies kun je er mee werken. Dat is ook wel nodig want het spul verroert geen vin meer als het eenmaal opgedroogd is op je lippen. En je wilt niet de hele dag als Clown Jopie doorbrengen (ja, zegt degene die inderdaad houdt van lipstick op een ‘vollere’ manier aanbrengen waar niet iedereen fan van is 😉 ).

 photo 6-8101.jpg

 photo 6-8103.jpg
109 Blossoming Berry, 121 Flawless Fuchsia en 111 Permanent Blush

De kleur die we vanzelfsprekend beide fantastisch vinden is de eerste van dit rijtje: Blossoming Berry… Dit is een prachtige, zachte koraalkleur zonder shimmers.

Flawless Fuchsia is een felle fuchsia met blauwe shimmers.

Permanent Blush is een lichtbruine nude kleur met een mooie roze ondertoon en subtiele gouden shimmers voor extra glans.

 photo 6-8117.jpg
Permanent Blush

 photo 6-877.jpg
Blossoming Berry

Flawless Fuchsia

De lipsticks/glosjes brengen vrij vol aan, daarmee bedoelende dat je best ziet dat je een laagje op je lippen hebt. Het opdrogen (stap 1) voelt niet heel lekker, de lipstick wordt dan erg plakkerig. Gelukkig gaat dat gevoel meteen weg als je stap 2 (de balsem) uitvoert. De lippen voelen gehydrateerd aan en ze houden het met zoenen, drinken, eten, kletsen zeker wel 8 uur uit als je niet té vet eet. Dus een werkdag moet makkelijk kunnen. Ik vind ook dat de lippen vrij lang gehydrateerd blijven, ik hoef maar 1x nog eens balsem aan te brengen.

Als je een enorm lange dag hebt en ‘s avonds nog even door gaat (feesten/uit eten/borrelen), dan zou ik het wel voor een tweede keer aanbrengen (om hier en daar bij te werken). Wat zijn dit fijne producten. Ze blijven enorm goed zitten en de pigmentatie is meer dan prima.

 photo 6-8133.jpg
Na ongeveer 8 uur blijft dit er van over. Prima uitgehouden, maar wel weer toe aan een touch-up. Goed resultaat!

 photo 6-889.jpg

En voor zo’n goed kwalitatief product met zoveel kleurenkeuze moet je ook betalen. Ze zijn niet budget en komen in de buurt van de MAC prijsklasse. Voor een L’Oréal Infallible Lipstick betaal je €15,99. Gelukkig kun je profiteren van kortingen. Bij de DA is er nu een actie, 2 + 1 gratis.

Wat voor kleurtje vind jij mooi?

69 reacties

ineke -

Ik gebruik altijd nr 403.
Die is nergens meer te krijgen.
Wanneer komt die weer terug ?

Marianne -

Ik heb de rode al een tijdje, sommige dagen zit ie er langer op dan andere, maar blijft heel wat langer zitten dan de standaard lipstick!
Het fijne is inderdaad dat als je een felle kleur hebt, de kleur niet vervaagt of gaat uitlopen.
IDEAAL!

Tas -

Oh, die lichtroze is prachtig!!

Kelly -

Ik vind Blossoming Berry echt prachtig!

Esther - Mango Sorbetto -

Ziet er goed uit! Mooie kleurtjes ook :)

Eline -

Permanent Blush is echt heel erg leuk! :heart:

Nynke-Boudien -

Ik vind het hele mooie kleurtjes!

Anna -

Wauw! Ik vind ze echt super mooi, fijn dat ze zo lang blijven zitten.

Paola -

Deze komen op mijn wishlist! Wachten op een nog iets betere actie (1+1 gratis) en dan: WELKOM mooie lipsticks

Dita -

Super mooi!

Chiara -

Bij mij houden ze het dus echt geen 8 uur uit. Na een uur of 3, 4 ziet het eruit zoals op jullie foto na 8 uur. Op zich is dat voor mij al een hele poos.
Het grootste nadeel vind ik dat ze heel drogend voor mijn lippen zijn. Mijn lippen trekken helemaal samen, eigenlijk zoals op Willemijns foto. Ik vind dat niet mooi en het voelt ook niet lekker. De enige manier om dat gevoel weg te krijgen is de balsem te gebruiken, maar die verdwijnt razendsnel van mijn lippen.
Ik had gehoopt dat dit iets voor mijn bruiloft zou zijn, maar ik ben erg teleurgesteld. Lip Finity werkt bij mij trouwens ook niet zo goed. Zelfde problemen.

Amber -

Ik heb er een kleur van, maar nooit echt goed gekeken naar de andere kleuren, wel errgg mooi! Bij Etos waren ze nu €10,- dacht ik.

Sophie -

Wat een prachtige kleuren en dekking!

Floor -

Ik zal nog eens gaan grabbelen in mijn spaarpot :)

Marion -

Wauw wat een mooie kleuren zijn dit! Lijkt me ook een erg fijn product!

Mirjam -

Ik gebruik ze sinds ze in het schap liggen en ze zijn prima. Lip Finity van Max Factor wint het nog steeds als het om houdbaarheid gaat, maar deze kleuren zijn een stuk mooier. Uitdrogen heb ik nog nooit last van gehad, maar misschien heb ik mazzel daarmee.

Tips en bevindingen:
1 laagje is echt voldoende, dan gaat het niet brokkelen.
Bij de donkere kleuren vergeet dan niet ook de binnenrand van je lippen te doen, dus tegen het natte aan.
Martine stift ook altijd haar mondhoeken, ik kan dat echt niet doen zonder er clownesk uit te zien.
Als je dat leuk vindt kan je ook je favo gloss er over doen, de houdbaarheid gaat dan iets achteruit.
Als de bijgevoegde glos op is, ze zijn los te koop bij de HEMA en die werken ook. (de lippenstift dan weer niet kopen, die is bagger)
Etos eigen merk gaat wel, hoewel ook hun felle kleuren er al een poos uit zijn, alleen deze is snel uitgedroogd en moet je dan weggooien en het borsteltje is te lang voor het potje en gaat na een poosje ‘krom’ staan.
Hoe langer je het product laat drogen voordat je de glos erop doet hoe langer en beter het blijft zitten, zo herken je ook mindere merken, die moeten heel lang drogen.
Mijn vriendje klaagt nooit als ik zoentjes wil :D:D want ik geef niet af, ook handig bij verjaardagen en op kopjes en glazen.
Dit soort lippenstift loopt ook niet uit in de rimpeltjes bij je lippen, gewone lippenstift doet dat bij mij graag zonder extra maatregelen.

Ach en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Groetjes

Natascha -

Hey bedankt voor de tips 😉

Aangezien jij ze al lang bebruikt heb ik een vraagje… gaan ze bij jou ook zo vet in de lijntjes van je lippen zitten? Ik ben dol op de kleur blossoming berry maar hij gaat zo in de lijntjes zitten echt vervelend. :S Misschien ligt het aan de manier waarop ik hem aanbreng?

Kiss & Make-up -

Goed om te horen dat ze echt langhoudend zijn. Ik vind de kleuren op zich alledrie leuk. maar de finish vind ik iets minder. Ik weet niet wat het precies is dat me niet zo bevalt, maar ik denk dat ik het liever wat zachter heb.

Celine -

Ik heb deze ongeveer een maand geleden met voordeelkaart actie bij kruidvt gekocht. Echt een superfijne kissproof “lipstick”. Doordat ik er nog weinig op blogs over gelezen had dacht ik: De rest van de wereld weet dan waarschijnlijk al jaren hoe fijn dit is en ik heb t vast te laat ontdekt whahahaha

Malou -

WOW, permanent blush is echt prachtig! :heart:

Sofie -

Permanent blush lijkt me wel wat. Al is hij mss net iets te bruinige voor mij

Dionne -

Ziet er goed uit!

Josephine -

Wauw, Blossoming Berry is geweldig! Ze houden het ook erg lang uit, wat goed. Hoe gaan ze van je lippen, makkelijk of moet je goed schrobben?

Kelly -

Wauw deze zijn erg mooi!

emma -

wauw super mooi !! x

Evelien -

Permanent Blush vind ik heel erg mooi, maar de andere vind ik er niet goed uitzien qua textuur..

Jessica -

Dit is eigenlijk de reden dat ik nooit iets als een lipgloss koop in de drogisterij. 16 euro? Dat geef ik liever uit aan een mac-glossje. De kleur blossom berry vind ik wel echt gorgeous trouwens

Milou -

Leuk! Niet heel bijzonder. Is het trouwens niet heel slecht voor je lippen als het intrekt? Ik weet dat de lipbalsem voor daarna hydraterend is, maar alsnog is het volgens mij niet zo goed! :0

Yvonne -

Mooie Oogschaduw draag je Martine. Welk merk/kleur is dat?

Miranda -

Wauw voor zo’n prijs krijg ook wat moois terug;D

Kaylani -

Prachtige kleurtjes!

AnnaSophia -

Ik ben hooked aan deze lipsticks!

Marnel -

Wat een mooie kleurtjes!! Ik vind het geweldig! En wat een prachtige foto’s jullie ogen springen van het scherm, zeker Martine op die foto…wat sta je er daar mooi op!! :linlove:

Keerthana -

Ziet er goed uit! Ik vond de oude infallible lipsticks een beetje raar opdrogen en na een tijdje begon het te ‘brokkelen’. Maar deze zien er een stuk beter uit. Wel jammer van de prijs, daar kan je bijna een mac lipstick van kopen ❓

I scream beauty -

Mooie kleuren! En de houdbaarheid is ook goed! Fijne review!

Kim -

ziet er erg mooi uit! Ik vind vooral de kleuren die Willemijn op heeft erg leuk :)

Esmeralda L -

Ik sta elke keer te twijfelen, omdat ik bang was dat ze erg uitdrogend zouden zijn.
Maar de review maakt ze toch wel erg verleidelijk

Miss Y. -

Ik heb zelf geen volle mond, dus ik hou wat meer van lippenstift in de rouge caresse stijl, namelijk wat glossier. Moet je idd vaker aanbrengen, maar minder geknoei en voelt vaak beter aan.

De kleuren staan jullie wel weer prachtig!

Amanda -

Ik vind ze wel erg duur voor een drogisterij lipgloss. Dat is ook de reden dat ik eigenlijk nooit iets koop van Loreal terwijl ze wel mooie producten in hun assortiment hebben. De kleur van Martine vind ik erg mooi!

MySimplySpecial -

Leuke kleurtjes en wat goed dat ze zo lang blijven zitten!

Robin -

Wauw prachtig;)x

Nynke -

Zeker mooi!
Jullie ooglooks vind ik ook echt super :)

Eline -

permanent blush is erg mooi :heart:

Lisanne -

Mooie kleurtjes! :yay:

femketje -

die fuchsia tint is gorgeous ;D

Lovethatmakeup -

Wauw die zien er echt heeeel goed uit!

Minke -

Mooie kleuren!

Desirée -

Die klinken zeker niet verkeerd, eens even kijken of er een kleurtje ‘voor mij’ tussen zit 😛

ChantalAngel -

O dit klinkt wel heel fijn. Ik loop ze elke keer voorbij omdat de verpakking zo onopvallend vind en de Maybelline super stay heb ik ook en ondanks dat ze goed blijven zitten en ik ze prettig vind, was dat korrelige op den duur wat minder prettig. Ik had verwacht dat dat bij deze van L’Oréal ook het geval zou zijn. Toch eens de aanbiedingen in de gaten houden.

Rosa -

Er zijn steeds betere kleuren verkrijgbaar met dit soort lipsticks!

Ashleey -

Ze zijn wel mooi en dat ze 8 uur blijven zitten wow

Mademoiselle Sophistiqué -

waaaauwie flawless fuchsia is echt prachtig

Marieke -

Blossoming Berry is echt een lief kleurtje! Die zou ik zo de hele dag dragen…
En even off topic: Willemijn, spotte ik jou eergister in de mamamini kringloop?

Willemijn -

Heee ja dat kan wel kloppen! Helpman?

Marieke -

Ja! Haha, ik doe er vrijwilligerswerk en stond achter de kassa. Je kwam alleen niet afrekenen haha 😉

Nena - whatevergivesjoy -

Ik ben niet zo voor lipglosses, maar als ik het bij Willemijn zie ben ik altijd opnieuw om! Ze heeft zulk een mooie vorm van lippen, dat het telkens zo mooi staat!

Charile -

Heel mooi!

Hester -

Mooie kleurtjes en de kwaliteit klinkt ook goed! De substantie ziet er echt grappig uit!

Lisanne -

Ze zijn prachtig!
TIP: Bij Kruidvat zijn ze nu 50% korting i.v.m. de publieksprijs die ze gewonnen hebben!

Malou -

Super leuk , weet je of dat ook geldt in België ?

Kelly Caresse -

Wat een prachtige lipglossen en vooral wat een goede houdbaarheid! Leuke kleurtjes vooral blossoming berry sprak me direct aan

Diedeke -

Ziet er echt goed uit!

Beautydagboek -

Wat een leuke lipglosses! En dat ze gewoon 8 uur volhouden is natuurlijk fantastisch. Ik ga deze onthouden.

Martina -

Wat leuk dat er veel verschillende kleuren te krijgen zijn en fijn dat ze goed houden! Het vervelendste vind ik als langhoudende lipproducten van je lippen brokkelen!

Laura -

Hele leuke kleurtjes, vooral Blossoming Berry! Ze lijken me ook erg fijn, maar wel prijzig (voor een drogisterijmerk)!

Lenet -

Waarom sta je altijd zo vroeg op om een reactie te plaatsen ? Het is vakantie meisje ook voor jou geniet er dan van ! ❓

Diana -

Hallo, sommige mensen moeten werken?! Bijv om 7 uur beginnen. Dan kijk ik ook nog even alle sites als ik te vroeg op het werk ben.

Céline -

Oh mensen! laat haar is gerust! ze doet niets verkeerd! Het gaat hier om het artikel

Reageer ook