Look of the day: Lovely Lilac

Ik ben de laatste tijd weer helemaal in to de looks op LLG! Zo zag je al de I Preach Peach en de Lovely Lace looks voorbij komen. En vandaag heb ik er nog eentje voor jullie! Een look met lila en paars. Beide kleuren die ik de laatste tijd niet veel meer heb gedragen. En nu had ik er weer eens zin in. En waarom dan niet op de foto zetten en ‘m jullie laten zien?

De basis voor deze look was mijn nieuwe Pressed Pigment van MAC in Blonde Streak. Een zilver met gouden glitterpigment. Ik wilde hem over een Cream Pigment gebruiken, om te kijken wat het effect zou zijn (binnenkort een review met mijn conclusies). Maar ik wilde eens wat anders dan nude of koraal. En toen zag ik Dab. Nog bijna ongebruikt in mijn stash. Deze lila kleurige Cream Pigment van Illamasqua moest het worden.

Gezicht

 • MAC Studio Sculpt Foundation gemixt met Catrice BB Cream
 • Bobbi Brown Creamy Concealer
 • MAC Prep + Prima Transparent Powder
 • Illamasqua Cream Blush in Dixie

Op mijn gezicht draag ik mijn dagelijkse recept van MAC Studio Sculpt en de Catrice BB Cream. Naast nog wat concealer en transparante poeder draag ik alleen wat blush, in de kleur Dixie van Illamasqua. Die is warmroze van kleur en zorgt voor iets meer warmte in de look, aangezien de lippen en ogen vrij koel van kleur zijn.

Dan de ogen. Het is zo jammer dat je het sprankelende van het Pressed Pigment van MAC niet te zien is op de foto. Nadat ik Dab over mijn hele oog had aangebracht heb ik de crease aangezet met Celebrate uit het Oh So Special palet. In het binnenste 1/3e deel heb ik Pamper aangebracht, voor een iets warmere roze kleur. Vlak boven de crease zit de mooie lichte paarse kleur in Aubergine, van Gosh. Als lijntje heb ik Noir aangebracht. Een lijntje van poederoogschaduw geeft net een wat zachter effect.

Onder mijn oog heb ik weer Aubergine aangebracht en in het buitenste 1/3e deel nog een beetje van Celebrate. Oh en ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen welke mascara ik gebruikt heb… 😉

Ogen

 • Illamasqua Cream Pigment in Dab
 • MAC Pressed Pigment in Blonde Streak
 • Gosh Eyeshadow in Aubergine (felpaars)
 • Sleek Oh So Special Celebrate – donkerpaars
 • Sleek Oh So Special Pamper – koraalroze
 • Sleek Oh So Special Noir – zwart
 • Chanel Le Volume Mascara

Lippen

 • L’Oreal Infallible Lipstick in Flawless Fuchsia

En dan als laatste de lippen… Daar draag ik de L’Oreal Infallible Lipstick in Flawless Fuchsia. Wat een geweldige lipsticks zijn dit! Hier kun je trouwens onze review lezen.

Ik moet zeggen, het was leuk om paars weer eens geprobeerd te hebben, maar toch is het niet helemaal iets voor mij. Nee, ik mis mijn warme perzik- en nudekleurtjes te veel! Ik vind het wel grappig, want een paar jaar geleden was ik juist helemaal into koele kleuren. Maar sinds mijn rode en goudblonde haar en gouden sieraden ben ik 180 graden gedraaid!

Houd jij van lila/paars? En wat is jouw look van vandaag?

0 reacties

Nynke -

Je ooglook!
Ik ben fan.. Super mooi!

xx_Patries_xx -

wow heel mooi zeg!

Jana -

Wat een prachtige look :) x

Jessica -

Wauuuuw. Prachtig!!!! :yay:

Dionne -

Wat een mooie felle lipstick

Anna -

Wat een prachtige look, lila staat je fantastisch!

Danielleeee -

Prachtige look !

Kelly -

Ziet er mooi uit!

Romy -

Mooie look, de oogschaduw is prachtig!

Melissa093 -

Ik vind je ogen erg mooi opgemaakt! Zelf ben ik altijd aan het knoeien met oogschaduw e.d. hihi

Esmay -

Ik vind het leuk! het is niet te “BAM in ya face purple!!” , maar wel mooi natural nog! I like 😀

Dita -

Prachtige look! :)

Marnel -

Een prachtige ooglook!! :linlove:

Maud -

De lipstick vind ik zoooo mooi! <3

jesiska -

Hoi iedereen,

Wie o wie kijkt er naar YouTube filmpjes van beautybloggers? :) en wil mij helpen afstuderen!

Zouden diegene mee willen doen aan een onderzoek naar het word-of mouth effect van beautybloggers op YouTube? (en natuurlijk doorsturen naar vrienden en kennissen) Het duurt max. 15 min. Onder de respondenten zullen er 2 goodiebags ter waarde van 50 euro worden verloot. De link naar de enquete is als volgt:

http://www.thesistools.com/beautygurus

Jullie zouden mij enorm helpen!

Many Thanks!!

Silke -

Leuke om eens een niet-korale look te zien!
De kleuren staan je echt wel hoor! 😉

Caro -

Wauw hele mooi look! Vind het leuk om veel looks te zien hoor, dus ga zo door hihi! :-)

Joyce -

echt prachtig willemijn!

Miriam -

Mooie look Willemijn, wat kun jij je toch prachtig opmaken. Ik vind het wel leuk om je een keer met deze kleuren te zien, keer wat anders. En de lipstick is supermooi.

Lisanne -

Mooi, het staat je echt heel goed! :jep:

Miranda -

Ik vind je look erg mooi geworden. Leuk dat je nu zulke andere kleuren gebruikt dan een aantal jaren geleden.

Ayla -

Ziet er leuk uit! Mooie look! :heart:

Miss Y. -

Heel mooie ooglook! Je moet wat vaker experimenteren met andere kleurtjes! Vind de ‘standaard’ looks ook altijd erg mooi maar dit is wel weer heel verfrissend 😉

Kelly -

Wauw hele mooie ooglook en toch zo naturel, als ik dat doe heb ik direct een avond look.

Nora -

Die lipstick! Flawless :). Ik houd best wel van paars; koude kleuren staan mij meestal het best en mijn allerfavoriete ever-green oogschaduw is Amethyst van Chanel, die staat altijd prachtig. Ik heb vrijwel niets in lila, maar ik vind het wel heel mooi staan, het past erg goed bij jou, Willemijn!

Joyce -

Mooie look! De lipstick staat je erg goed!

femketje -

super pretty ooglook 😀

Lizzy (Beautiefull.nl) -

Mooie subtiele look! Staat je prachtig

Gayana -

je lippen! 😡 staat je erg mooi, heerlijk zo een opvallende kleur :heart:

Stien -

Er staat 1 keer “Sleek” met een”h” in plaats van een “k”

Mademoiselle Sophistiqué -

je lippen vielen mij als eerste op, maar toen ik de ogen van dichtbij zag, wauw, echt prachtig gedaan!

charile -

Prachtige look!

rozemarijn -

De look staat je te gek!

Milou -

Ik vind lila paars wel mooi, maar niet bij mij :p En wat mijn look is? Badjas, slordig haar en make up loos.. Ja ik weet het.. echt erg :$

Willemijn -

Ah joh, lekker toch 😉

Miss Y. -

Haha heerlijk, daar is een vakantie/ lang weekend toch voor? 😀

Lettie -

Ik vind het je prachtig staan! Hele mooie kleuren. Ik moet nog veel oefenen voordat ik me zo mooi kan opmaken!

Stacey -

mooie look heb je gemaakt :)

Shana -

Paarse kleurtjes op de ogen vind ik echt heel mooi! :)
Ook leuk met die lipstick erbij.

Minke -

Erg mooie look! :)

Natasja -

Letterlijk gorgeous! Al die pastel kleurtjes staan je elke keer zo mooi!

MySimplySpecial -

Wat een mooie lipstick!

Just Love Life -

ik ben niet zo van het paars, maar deze look is erg mooi :)

Ashleey -

Heel leuk om te zien! Lekker subtiel maar wel erg leuk!

Nena - whatevergivesjoy -

Jij kan jezelf altijd zo mooi, subtiel en toch heel erg leuk opmaken! Ik ben fan (:

Desirée -

Ik vind de ooglook echt prachtig, ik hou van zulke kleurtjes ^^

Laura -

Wat een geweldige kleur lipstick blijft het toch :heart:

Hester -

Je ooglook is weer zo’n kunstwerkje, prachtig! Vind het alleen wel een beetje veel met en de redelijk heftige blush en de lipkleur. Ik denk dat ik voor nude lippen zou zijn gegaan.

Beautydagboek -

Ik vind je ooglook echt geweldig, die sprankeling, prachtig! Ik ga hem eens proberen na te maken!

Anouk -

Mooie look en de lipkleur maakt het helemaal af!

Kelly Caresse -

Wat een leuke look, paars staat je ook echt heel mooi en ook de lipkleur matcht heel goed :)

Saffira -

O, echt een mooie look! Vooral je ogen en je lippen vind ik heel mooi gedaan.
X Saffira

Martina -

Wel leuk om een keer een look met deze kleuren te zien! Maar vind de andere tinten mooier bij je staan!

Diedeke -

Het staat wel leuk hoor Willemijn;) Al ben ik ook wel gewend aan je mooie looks met koraal en perziktinten… :)

Joëlle -

Ik vind deze look ook wel mooi voor een keertje en het staat je wel leuk hoor :blush:

Reageer ook