FOTD: Smokey Velvet Purple

14februari42 MAC Archies Girls

Vroeger had ik nooit zoveel met paars. Nee, geef mij maar de leuke koperkleuren met bruin en wat rood en zo! Toch ging ik de kleur steeds meer en meer waarderen en kan ik nu wel zeggen dat ik verliefd ben op paars. Het is niet mijn lievelingskleur, maar kleuren zoals paars, blauw en groen laten mijn ogen wel vaak knallen. Als je zo nu en dan in de winkels kijkt, zie je ook dat paars weer helemaal terugkomt. Het is bijna altijd wel dé trendkleur van het najaar.

DSCc 0001105 Dior Garden Edition: 841 Garden Roses

De look van vandaag droeg ik in deze video en ik kreeg er veel vraag naar.

Het was dan ook weer een tijd geleden dat ik smokey eyes gemaakt had en daar wilde ik weer eens voor gaan. Ik pakte het MAC Spoiled Rich Palette erbij en mijn Dior Garden Roses palet. Ik gebruik mijn palet van Dior veel te weinig dus voelde ik me schuldig tegenover deze beauty. Dat komt ook omdat er voornamelijk highlighters inzitten en de kleuren heel erg zacht zijn. Ik pakte de kleur linksboven (warm roze highlighter) voor onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. En wauw, wat oog die glans van Dior producten toch altijd mooi zacht.

 photo 27-8120.jpg

Op mijn ooglid bracht ik de bijzondere, donkere blauw/paarse kleur aan van MAC Ron Ron Run op het ooglid aan. MAC Pin-Up Purple (lichtpaars) zette ik aan in de arcadeboog. Maar daarna zette ik de arcadeboog ook aan met MAC Spoiled Rich (felpaars). Je kunt zo de overloop zien van heftig paars naar zacht paars. Als je goed kijkt zie je dat ik een lichtroze winged eyeliner heb aangebracht, het is een potlood van Essence maar daar verklap ik nog niks over. Voor wat extra sparkle op het ooglid (check de blauw glitters) depte ik de kleur Party Girl van Too Faced over het ooglid. Zie hieronder de foto waarbij je ook de glitters ziet in de oogschaduw zelf. Deze kleur is wederom fantastisch.

Onder het oog bracht ik de kleur Gravel aan van MAC en een zwart lijntje op de waterlijn. Chanel Le Volume de Chanel mascara maakt het af.

PC100321 Too Faced Sweet Dreams Palette

 photo 27-8112.jpg

De foundation die ik op heb is Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation in de kleur ‘warm almond’. Vroeger gebruikte ik die heel vaak en sinds mijn re-review ook weer! De concealer is van Catrice (Camouflage Cream) en daaroverheen een transparante poeder van MAC.

PC100281 Too Faced Sweet Dreams Palette

Als blush gebruikte ik weer eens een keer Too Faced Cocoa Rose aan (rechtsboven op de foto) met als highlighter Too Faced Candlelight Glow. De highlighter zette ik ook aan in mijn cupidoboog.

 photo 27-8109.jpg

Er was maar 1 product die het af kon maken in mijn ogen en waar ik echt enorm gek op ben: Velvet Rose van Essence. Deze lipkleur is geweldig. Je kunt natuurlijk ook voor een roze kleur gaan omdat je een paarse ooglook draagt, maar ik vind deze perzikroze combinatie met paars juist ook wel heel gaaf en verrassend. Paars is sowieso een kleur die mooi staat bij iedere oogkleur. Blauw, groen, bruin, grijs, gemixt. Paars is tof in elke variant die er is.

Als jij gekleurde smokey eyes maakt, waar gaat je voorkeur dan naar uit? Paars, blauw, groen?

0 reacties

Irene -

Cupido boog? Waar zit die?

Martine -

het is het boogje in het midden van je bovenlip! :)

Olga -

Jij blijft maar knapper worden zeg!!!

xx_Patries_xx -

mooie look zeg, paars is toch wel een moeilijke kleur vind ik

Amie -

Jij bent zoooooo de knapste beautyblogger van Nederland!!!

Dido -

Je ogen springen eruit met dat paars! Hele mooie look! :)

Anieska -

Wauw super mooi!Wat een prachtig geheel!Even een vraag, ik heb hangende oogleden, en daarom lijkt het bij mij nooit mooi!Heb je hier misschien tips voor? :)

Martine -

Bedoel je dat de vorm van je ogen iets naar beneden hangt of dat het ‘vlees’ van je arcadeboog/wenkbrauw wat over je oogleden heen valt?

Aranka -

Finally iemand gevonden met dezelfde oogkleur! Inspiratiebron #1!

Martine -

Haha nou gelukkig heb ik al aardig wat looks gemaakt hier op LLG, wat leuk dat je dezelfde oogkleur hebt! Wat voor kleuren gebruik jij? 😀

Lytje -

Prachtige look, hij laat je stralen! Velvet Rose is inderdaad prachtig.

Marloes -

De look staat je fabulous!

Anouk -

Prachtige look en je haar zit ook geweldig!

Jana -

Ziet erg mooi uit 😀 x

Hester -

Prachtig! Ik gebruik niet zo vaak (koel) paars maar het doet zeker wel wat voor mijn groene ogen. Verrassende combi ook inderdaad met je lipkleur! Ik dacht eerst ‘hè bah, wat doet ze nou weer’, maar nu ik beter kijk zie ik de lol er wel van in! En wat is dat Diorpalette adembenemend vormgegeven <3

stella -

oooooh, wat een prachtige look en een mooie foto! jouw gezicht is zo fotogeniek.
Zou je een keer weer een ooglook willen maken met je Too Faced palette Return to the Sexy?

Melisse -

Wauw hele mooie ooglook Martine! ik houd ook altijd heel erg van paars, staat mooi bij bruine ogen! 😀

Nynke -

Super mooie look, ik houd wel van paars!!
En je haar! :heart:

beautybysandra -

Wauw, echt heel erg moooi!

Seren -

Staat je super mooıi!

Maar even een tip: voor mij zeggen die namen van de oogschaduws die gebruikt helemaal niets. Zou je de volgende x ook de kleur erbij willen nemen. Nu kan ik nog steeds niet de look namaken, wat ik erg jammer vind.

İk hoop dat ik het duidelijk heb overgebracht;)

Mirjam - Jewelyz -

Erg mooie look!
Ik hou erg van paarse oogschaduw en gebruik het zelf ook vaak. Zeker straks in de herfst!

Lieke -

Wauw, wat een prachtige look!
Ik ga zelf bijna nooit voor paars omdat ik dit meestal een beetje te vind, maar de look die jij gemaakt hebt is echt super!

Dionne -

Prachtig!

Marnel -

Echt geweldig!! Je ogen, je haar…helemaal compleet!! WAUW!! :linlove: :yay:

Kim -

Heel mooie look! Staat ook echt prachtig bij je haarkleur :)

Heartshapedrosepetals -

Die ooglook is super!

I scream beauty -

Heel erg mooi!!

Nem -

Mooie look! Ik ben net een clowntje met paars want ik heb hele felle blauwe ogen :( maar jou staat het geweldig :)

Dita -

Erg mooi

Saskia -

Mooi gedaan, staat je echt heel mooi.

Fenna -

Prachtige look <3

Minke -

Hele mooie look!!

Desirée -

Lovely! Ik hou echt van zulke kleurencombinaties ^^

Esmée -

Wauw, het ziet er mooi uit! Goed gedaan. x

Danielleeee -

Prachtige look !

Beautyjuf -

Wauw, wat mooi!! De kleur paars staat je erg goed :-)

Tamara -

Wauw! paarse tinten staan je erg goed!
Het is een mooie draagbare look!

femketje -

wauwie 😀 super pretty!

Kelly -

Ziet er mooi uit!

Anna -

Wat een super mooie look! Paars staat je erg mooi.

Carlijn -

Wauw! Ik zou zelf nooit zo snel voor paars kiezen, omdat ik het te opvallend vind. Maar wauw! Dit staat je echt goed!

Brit -

Mooi!! Als ik een oogschaduw look maak ziet het er nooit zo uit hoe kan dat?

Martine -

Hi Brit, kun je beschrijven hoe je ooglook er dan uit ziet :). Het is ook zo dat iedereen een andere vorm ogen heeft dus de look die ik maak zal waarschijnlijk lang niet bij iedereen hetzelfde staan. Als je steeds vaker oogschaduw gebruikt zul je ook zien wat mooi staat bij jouw ogen.

Is het mooier als je de oogschaduw meer naar buiten zou aanbrengen/blenden? Is het mooier als je de oogschaduw meer omhoog richting je wenkbrauwen zou aanbrengen/blenden? Het is een een kwestie van proberen. Bij mijn ogen is het vaak mooier om het een tikkie meer naar buiten aan te brengen en blenden. Het is ook een kwestie van experimenteren. Is dit een beetje een antwoord op je vraag? :)

Sanne -

Wauw! Koele tinten staan jou zo mooi, en je haar is zoooo mooi!

Josephine -

Ik maak eigenlijk nooit smokey eyes, laat staan gekleurde! De paarstinten die je hebt gebruikt zijn heel mooi, staan je ook prachtig. Kleurt ook goed bij jouw haarkleur 😀

Reageer ook