Complete Look of the Day: The Summer is Magic

 photo 30-796.jpg

Gisteren konden jullie mijn shoplog zien met onder andere een hoop zomerse spulletjes uit Albufeira. En om dat vakantiegevoel nog een klein beetje vast te houden, wilde ik een Outfit of the Day laten zien en wat voor make-up look ik al 3x (echt niets voor mij!) op mijn ogen heb geschilderd. Ik <3 die look!

 photo LiveLifeGorgeous-15.jpg

Eerst maar eens de outfit, want die is namelijk supersimpel. Ik heb een jurkje aan met een mintgroene kleur aan de bovenkant. Het bovenstuk bevat ook gouden draden wat het nog net wat leuker maakt vind ik zelf. Daaronder hangt een lichtblauwe zweefrok. Er zit een goudkleurig kettinkje aan de jurk met ‘parels’. Dat kettinkje zou je er natuurlijk ook af kunnen halen maar ik vind ‘m wel leuk bij het jurkje passen. Dit jurkje kostte maar €10 en zit heel fijn. Het enige nadeel is dat de onderrok niet heel lang is dus ik moet wel oppassen!

 photo 30-7100.jpg

De sandalen heb ik ook gekocht in Albufeira, ze waren €15 en ik draag ze behoorlijk vaak.

 photo 30-7117.jpg

Dan de sieraden. Ik draag oorbellen van Bijoux Brigitte. Ze zijn goudkleurig en er zitten drie bedeltjes aan: een zeester, mintgroene vis en een krab. Perfect voor bij een zomerse outfit dacht ik zo. Ik draag ook mijn twee Portugese ringen, de vierkante lichtblauwe ring (eerste foto) en mijn luipaardring. En ik heb mijn Guess horloge om. Wel veel sieraden bedenk ik me nu!

 photo 30-7114.jpg

En dan de make-up. Ik draag vrijwel nooit dezelfde looks, geen dag is hetzelfde. Maar deze look heb ik al 3x nagemaakt. Ik weet niet waarom maar ik vind het zo’n fijne zomerlook. De basis is L’Oréal Lumi Magique Foundation met Catrice Concealer en MAC Transparant Powder. De wenkbrauwen doe ik bijna altijd met mijn MAC wenkbrauwpotlood in Dirty Brunette. Mijn ooglook is volledig gemaakt met het Sleek Sunset palette op de matte highlighter onder mijn wenkbrauwbot na. De goudroze kleur (onderste rij, tweede van rechts) gebruikte ik op mijn ooglid. De bruine glitterkleur (onderste rij, derde van rechts) gebruikte ik als highlighter in mijn binnenste ooghoek. De gouden kleur (bovenste rij, tweede van rechts) gebruikte ik in mijn crease en onder mijn ogen. De roestbruine koperkleur (onderste rij, derde van links) gebruikte ik in mijn buitenste ooghoek en op 1/3 deel onder mijn ogen.

 photo 30-7110.jpg

 photo 30-7116.jpg

Als highlighter (mat, gebroken wit) gebruikte ik Walk of Shame van Urban Decay. Een laagje Le Volume de Chanel mascara en voor wat extra pit het Essence Hot Chocolate bruine oogpotlood op de waterlijn. Om te shapen gebruike ik MAC Bone Beige, de blush is Coral Glow van Dior. En als highlighter op mijn jukbeenderen ging ik voor wat geks. Ik gebruikte de mono Snatch van Urban Decay. Dit is een roze kleur met grove gouden glitters. Dat is weer eens wat anders! Op mijn lippen zit de lipgloss van Lovely Girl Lipgloss nummertje 1: een zachte koraal kleur. Ik ben gek op die kleur!

Dat was mijn zomerse Portugese vakantie outfit. Wat draag jij met warm weer?

0 reacties

Missbeautynerd15 -

Wat een mooie outfit <3

alicia rots -

:heart: vet mooi hoor

ser -

You’ve got the magic in you!

Olijfje -

Mooie look!

Charlotte -

Mooie kleur jurk en toffe sandaaltjes, alleen ik vind het jurkje niet heel flatterend bij je borsten. Als je een kleinere cupmaat had gehad, zou het denk ik wel kunnen, maar als je zo gezegend bent zou ik eerder kiezen voor een iets lager uitgesneden shirtje of v-hals. Hoeft niet superdiep, maar zo kun je wel vorm geven zonder dat het ordinair wordt of dat je het gevoel hebt de boel tentoon te stellen. Verder vind ik je outfits altijd erg leuk, ze staan je goed zonder dat je per se overduidelijk de laatste trends volgt.

Olga -

Mooi kleedje en leuke sandalen

Inge -

Wauw echt een hele leuke look!
Dat jurkje, zo leuk!

Judith -

Heel apart jurkje! staat je wel mooi hoor!

xx_Patries_xx -

wow wat een mooi jurkje zeg!! kleur staat je erg goed

Myrthe -

Wat een prachtig jurkje! Ik vind je make-up look ook heel erg mooi.

Eva -

Leuk! x

Laura -

Heel leuk, vooral het jurkje en de sandaaltjes. Ik moet doordeweeks werken en dan kies ik mijn outfit wel bewust (geen halter, strapless en spaghetti-topjes en niets te kort, strak, bloot), maar als ik vrij heb draag ik een kort broekje met hemdje of een luchtig jurkje.

Anna -

Oh wauw, die jurk is schitterend! Staat je heel erg mooi.

Sanne -

die sandalen zijn echt super!

BonBeauty -

Vind je outfit erg mooi, de sandalen zijn super! Ik ben ook gek op koraalroze kleurtjes :jep:

Celia -

Leuke outfit! Staat je prachtig :)

Nanda Love -

Dit vind ik echt prachtig!
Staat je goed.
Zal vanavond even je shoplog bekijken :yay:

Annemiek -

Leuke look!!! Vind alleen het kettinkje een beetje gek staan omdat die zo wijd is.. dus dat wat minder. Verder erg leuk! Helemaal als je bedenkt dat het jurkje maar 10 euro kostte!!

Miss Y. -

Die kleur staat je prachtig!! Vind vooral de sandaaltjes er zo leuk bij! Vrolijk en zomers :-)

Bo -

heel leuk jurkje en sandaaltjes zijn super. Ik zelf had alleen een ander riempje gebruikt bij de jurk, de riempje die rbij komen zijn echt zo ”uuhh” altijd

Tessa -

Wauw prachtig allemaal!!
x

Laura - what about her -

Mooie slippertjes zeg!

Milou -

Gorgeous look 😀

Jana -

Wat een mooie totale look 😀 x

Dionne -

Die jurk is super leuk! 😀

Cynthiiaa -

Oh my god, Martien.. je ooglook! Dropdeadgoooorgeous! Ik houd van de pow onder de ogen, ineens zo’n zonsondergang onder de ogen. Het jurkje is ook leuk van kleur, hip en de slippertjes eronder, matchy matchy!

Sheela -

ohh wat mooi! Dat jurkje, die schoenen, wauw! Alles staat je zo goed. Ik vind het een hele geslaagde look x

Diedeke -

Wauw, wauw en nog eens wauw! Prachtig Martine! :yay:

Marnel -

SUPER LEUK!! Staat je goed…helemaal compleet!! :love:

Vanessa -

Mooie, zomerse look! Die mintgroene kleur staat je heel goed.

Kiss & Make-up -

Die muntkleur staat je goed, leuke outfit!

Steph -

Heel mooie look Martine, staat je goed!
Op dit moment draag ik een zwart high-waisted shortje met een heel luchtig, high-low bloesje van Forever21, en mijn slippers. Qua make-up alleen wat waterproof mascara en wenkbrauwen gedaan. Haar is simpel opgestoken met een butterfly clip ^^

Dita -

leuke outfit, je jurk is echt mooi!

Charlotte -

Mooi! En die sandalen… wauw!

Laura -

“Daaronder hangt een lichtblauwe zweefrok”
ik BLEEF maar lezen: lichtblauwe zweetsok. Ik snapte al niet wat daar zo leuk aan was, haha 😛

Martine -

Hahaha :haha:

Marion -

Ziet er weer erg mooi uit!

Kim -

Prachtige outfit en look! Lekker zomers :)

Joyce -

Wat een leuk jurkje! Mooi gecombineerd ook met de schoenen en oorbellen!

margriet kuper -

super jurkje en sandalen..

margreetje -

Mooiste look die ik tot nu toe heb gezien :yay:

Waar komt het jurkje vandaan als ik vragen mag?

xx

Martine -

Portugal! 😀

Irene -

Aah, die sandaaltjes zijn prachtig!! Jammer dat we ze hier waarschijnlijk niet kunnen vinden.. Jurkje staat je super, mooi die kleur zo bij je haarkleur :)

Lisette -

Precies op het moment dat ik deze post zag hoorde ik “the summer is magic” op de radio hahaha. Leuk jurkje! :)

Martine -

Meen je niet, wat een toeval! Daar had ik de titel ook vandaan 😉

kitkatje -

t valt me nu echt op dat je een hele bijzonder kleur van ogen hebt, heel mooi!

Rainingpinksparkles -

Is het niet:
The summer is magical?

Martine -

Het is van dat liedje ‘the summer is magic’ :)

Desirée -

Staat je leuk! Love the sandaaltjes :heart:

Marit -

Ik vind het een leuke look, maar ik denk dat ik een wat openere hals je leuker vind staan! En wat een mooie sandaaltjes!

Amanda -

Net een zeemerminnetje :) love the collers :)

Amanda -

Die outfit, zo leuk en zomers! Alles matcht goed samen!

MySuperSweetLife -

Wauw, dat jurkje is mooi, je hebt alles ook prachtig gecombineerd!
Liefs

Rozemarijn -

wauw, wat ziet dat er mooi uit. Ik ben een beetje verliefd op dat jurkje! En ik ben niet eens een jurkjes mens..haha

MySimplySpecial -

Wat een leuk jurkje!

Alyssa -

Wat een mooi jurkje! Staat je prachtig :-)

Paola -

Yes weer een outfitpost! Ik vind dat de kleur van de jurk je echt heel mooi staat en dat het totaal weer heel leuk en mooi gecombineerd is!

Eline -

Prachtige outfit :heart:

Joyce -

dat jurkje is aan nog veel leuker dan dat ie er in de shoplog uitzag – ik ben fan!

femketje -

love je sandaaltjes 😀

stella -

Super mooie jurk en hele mooie schoenen. Ik zou ze alleen niet samen dragen.

Charile -

Heel mooi!

Cindy -

Wat een heerlijk kleurtje, staat je leuk!

Ik draag met dit weer vooral shortjes en loszittende tops met diepe armsgaten (klinkt wat vreemd nu ik het zo neertype) en qua kleuren meer lichte kleuren of juist felle kleuren. :sunglasses:

Michelle -

Mooie zomerse outfit, fijn dat je hem nu in Nederland ook aan kan! Je ooglook, daar ben ik echt een grote fan van. Had gevraagd of mijn broertje het Sunset palletje uit Londen kon meenemen, maar jammer genoeg was hij al uitverkocht!

Ashleey -

Prachtige look + ooglook!

Nena -

Hele mooie ooglook!

Martina -

Leuk om weer een complete look te zien! Ik vind de sandaaltjes erg leuk!

Jorinde -

Super leuke outfit. De mintgroene kleur staat je erg goed!

Laura -

Hele leuke outfit! Ook een prachtige ooglook! Lekker zomers! 😉

Mademoiselle Sophistiqué -

wat een prachtig jurkje!

Kimmetje -

Ziet er prachtig uir! Lekker fris die kleur. Ik draag ny graaf een donkerblauwe lange jurk met een centuurtje en dan een lavendelblauwe tanktop er onder. Staat ook lekker zomers. Met bruine leren slippers er onder. Feeling pretty 😛

Reageer ook