Rimmel BB Cream (9 in 1 Skin Perfecting Super Make-up)

Elk merk heeft een BB Cream. Van budgetprijzen en drogisterijprijzen tot luxe prijzen. Als ik het heb over budget ben ik dol op de BB cream van Catrice, en kijkend naar de duurdere BB’tjes ben ik helemaal weg van Kiehl’s. Ik had nog nooit een drogisterij BB cream geprobeerd van ongeveer €10. Maar sinds vandaag is daar verandering in gekomen aangezien ik de Rimmel BB Cream 9 in 1 Skin Perfecting Super Make-up op mijn snoetje heb gesmeerd.

Meestal ga ik ook zelf op zoek naar reviews/reacties van anderen om te kijken wat zij er van vinden. En ik moet zeggen dat het 50/50 was. Of hij was heel fijn of het was drie keer niets. De BB cream van Rimmel zit in een plastic tube met een draaidop. Niets mis mee. Ik heb twee kleuren kunnen testen, Light en Medium/Dark. Light is al niet heel erg licht en Medium/Dark is voor mij veel te donker. Die zou ik alleen kunnen gebruiken als ik echt heel bruin ben geworden en dan nog zou het denk ik té zijn. Maar wie weet is Medium/Dark wel iets voor de getinte/donkere dames onder ons! In principe heb ik dus maar 1 kleur kunnen testen: Light.

Ik vind de verpakking wat lijken op Miss Sporty, dus heel bijzonder is het niet echt. Ik vind het er best goedkoop uit zien. Maar goed, het gaat natuurlijk om de inhoud. En vaak als ik een BB cream test, kijk ik hoe fijn het is om het met de vingers aan te brengen. Dat zegt mij iets over hoe goed het product qua gebruik en substantie is. Als ik dan allemaal vlekken en strepen krijg, moet ik meer moeite doen om het netjes aan te brengen. Als het met de vingers als prima werkt, dan kan het met bepaalde tools zoals een goede foundation kwast, een buffing kwast of een BeautyBlender er alleen nog maar mooier uit zien.

 photo 4-766.jpg

Het smeren met de vingers gaat prima, het laat geen vlekken of strepen achter. Ook matcht de kleur Light redelijk goed met mijn huid. Mijn nek is altijd wel een stuk witter en moet ik bij elke BB cream of foundation meenemen. Sommigen kijken naar hun nek qua kleur als leidraad voor het gezicht om een foundation/BB cream kleur te kiezen. Bij mij is dat letterlijk geen gezicht omdat mijn hoofd donkerder is dan mijn nek, wat zou betekenen dat ik mezelf dan altijd witter moet maken en dat is nu juist niet de bedoeling.

Voor

Na

De dekking van de Rimmel BB Cream is bij mij licht tot medium. Het lijkt heel natuurlijk, ik hou er zelf meer van als het mijn neus nog net wat beter zou dekken maar ik klaag zeker niet. Ik vind dit een hele fijne BB Cream en met sporten blijft deze ook nog eens goed zitten, zeker als je ‘m af zou poederen. Ik zie verder geen velletjes en het droogt mijn huid ook niet uit. Nog steeds vind ik die van Catrice en Kiehl’s iets fijner omdat die beter dekken, maar de finish van de Rimmel BB Cream vind ik mooier omdat het niet zo veel glanst en een natuurlijke uitstraling heeft omdat mijn sproetjes nog zichtbaar zijn. Ook leuk voor de verandering!

Is dit een aanrader? Ik vind van wel! Het is zeker een fijne BB cream mits je een rustige, gehydrateerde huid hebt die niet al te bleek is, want dan zou deze BB Cream van Rimmel weleens heel goed kunnen matchen. Als je een onrustige huid hebt, dan is deze dekking te licht. Rimmel London is te koop bij drogisterijen zoals Etos, DA, Kruidvat en Trekpleister. Rimmel BB Cream 9 in 1 Skin Perfecting Super Make-up kost €9,99 voor 30ml. Een mooi prijsje voor een beautymeisje!

Heb jij deze al geprobeerd en wat vond jij er van?

0 reacties

Ida -

Ik heb deze bb cream uitgetest in de winkel en nu ik thuiskom merk ik dat ik hem echt PERFECT vind! De kleur light matcht perfect en je ziet gewoon niet dat ik wat op heb!

Ik ga hem morgen zeker weten kopen! 😀

Joëlle -

Ik vind hem niet fijn te donker en hij vlek en geeft een zwaar gevoel en bij mij dekt hij ook niet goed
Voor mij is hij niet bestemd :no:

Rozemarijn -

Toch is er een wat geel/grauwe ondertoon in de bb cream….Of ligt dat aan de foto? Ik ben er niet heel enthousiast over, deze bb cream is voor mijn huid met wat rode ondertoon net niet de goede kleur…. Maar tis wel weer een fijne review.

Marjolein -

Hmm, vrees dat ik er te bleek voor ben haha! En ik heb het ook wel een beetje gehad met al die bb creams..

Anna -

Klinkt fijn! Ik wilde BB cream van Rimmel al heel lang eens proberen, ik blijf er maar goede dingen over horen!

Marnel -

Mooi product! Klinkt positief!! :love:

Kiki -

Hij klinkt goed!

Hester -

Ik heb er eigenlijk alleen maar goeds over gehoord. Nu ik ‘m zo zie vind ik de dekking wel erg medium maar zo erg is dat nou ook weer niet, en verder klinkt hij erg goed!

Celia -

Klinkt als een fijne BB Cream!

Nena - whatevergivesjoy -

Mijn favo is nog steeds die van Catrice!

Daphne -

Ik heb de bb cream ook en vind hem echt vreselijk. Ik krijg het helemaal niet mooi uitgesmeerd. Het lijkt allemaal op te ballen onder mijn vingers, alsof het schilfert ofzo haha, ok smerig. Krijg dit effect zowel met het gebruik van als zonder dagcreme eronder. :no:

Charlotte -

Dat had ik ook! Fijn om te weten dat ik niet de enige was. Ik denk dat BB creams gewoon niet voor mij zijn helaas, het leek zo makkelijk :(

Stella -

Ziet er mooi uit bij jou..ik was eerst fan maar bij mijn tweede tube iets minder, ineens smeert het niet meer goed uit en krijg ik donkere vlekken!

Jana -

Klinkt wel erg goed 😀 x

femketje -

klinkt niet verkeerd, maar ik zou toch wel net iets meer dekking willen 😀

Milou -

Leuke review! Martine, gisteren zat ik in de bus naar Corfu stad (ik ben op Corfu) en ik zag in de bus een meisje, Nederlands ze kwam uit Groningen en ze leek zo erg op jou! Ik wou bijna een handtekening vragen! Ze had ook echt precies dezelfde stem en lach, echt geniaal! Hahaha! 😀

Llucinxo -

Ik heb de light ook van Rimmel en hij is wel erg fijn, maar vind hem wel snel te zwaar aan voelen. Die van Catrice heb ik ook al veel over gehoord maar nog nooit geprobeerd, misschien toch maar eens doen. Zelf draag ik op dit moment vaak die van Nivea. xxx

Tine -

“Een mooi prijsje voor een beautymeisje”
Love it :)

Joyce -

ik vind ‘m er eigenlijk prima uitzien!

Dionne -

Fijne review!

MySimplySpecial -

Klinkt goed! Misschien toch maar eens proberen.

Black Sheep -

Ik heb laatst eindelijk het Ginvera testertje gebruikt wat ik al maanden had liggen. Liefde op het eerste gezicht. Voor mij is de zoektocht naar de perfecte BB voorbij.. eindelijk!!

Sanne -

Ik heb hem zelf ook uitgeprobeerd, maar was er helaas niet zo tevreden over… BB creams liggen mij niet zo denk ik, haha! Ik blijf maar bij het mengen van mijn foundation met mijn vertrouwde dagcrème en primer. :)

I scream beauty -

Best heel erg mooi!

Charile -

Klinkt goed!

Dita -

Wat een fijne review

Mademoiselle Sophistiqué -

hij ziet er echt heel mooi uit!

Ashleey -

Ze klinken erg fijn

Nora -

Ja dees vind ik zelf heel fijn! De dekking is trouwens ook best goed op te bouwen, het enige minpunt voor mij is dat’ie niet mat is, maar de ‘glans’ die die geeft is wel heel natuurlijk en mooi :).

Beautydagboek -

Ik heb hem ook geprobeerd, maar voor mijn droge huid vond ik de finish iets te poederig. Hij staat jou wel erg mooi!

Heartshapedrosepetals -

Leuk dat deze je sproetjes laat zien, staat je leuk!

Kimberley -

Jammer dat ie niet zo goed dekt, maar de finish vind ik wel erg mooi :)

Martina -

Er zit geen goede kleur voor mij tussen en ik wilde niet gelijk twee kleuren kopen… Wel hebbik er goede dingen over gehoord!

Sofie -

Klinkt goed! :heart:

Marijke -

Ben benieuwd naar de ingrediënten. Zit hier alcohol of parfum in?

Laura -

Ik heb hem ook en ik vind hem fijn! Vooral omdat er spf in zit en voor mij dekt ie gewoon goed! 😉

Anneloes -

Fijne review! Ik denk alleen dat zelfs de lichte kleur nog veel te donker is voor mij als ik het zo zie :(. Binnenkort maar even swatchen in de winkel, want ik ben wel al een poosje op zoek naar een fijne budget BB cream.

Reageer ook