NARS Velvet Matte Lip Pencil 'Bolero'

Een hele poos geleden zag ik NikkieTutorials in een video met een GEWELDIGE felle koraalkleur op d’r lippen. Mat, zacht en POW. Godzijdank vertelde ze in de video daarop welk product dat dit was. Dat was Het Velvet Matte Lip Pencil in de kleur ‘Bolero’. En toen Martine en ik een paar weken terug vrolijk aan het bestellen waren bij HQ Hair, overtuigde ik Martine ervan dat ze Bolero in d’r mandje moest stoppen. En mezelf natuurlijk ook. Zo gezegd, zo gedaan. En vandaag laat ik jullie Bolero zien!

De Velvet Matte Lip Pencils zijn dikke potloden. Ze zijn iets droger qua structuur dan lipsticks. Het zit een beetje tussen een lipstick en lippotlood in zou je kunnen zeggen. De fininsh is mat. Het potlood moet je slijpen, het is dus niet zo eentje die lijkt op een potlood maar in feite omhoog te draaien is. Om eerlijk te zijn, vind ik dit wel een beetje jammer, want van slijpen worden je producten altijd zo lelijk. Aan de andere kant is het wel weer hygiënisch natuurlijk. Nou ja, door naar de kleur.

Bolero is mat en fel zalmoranje. Echt een zomers knalkleurtje, want hij is fel en toch ook ‘licht’. Ik  ben dol op deze kleur! Je kunt hem zo dragen, maar je kunt er ook een mooie lipgloss of lippenbalsem overheen aanbrengen voor een glanzend effect.

Qua structuur/formule is Bolero vrij droog. Je lippen moeten echt gehydrateerd en velletjes-vrij zijn om dit product te kunnen dragen. Bolero blijft goed zitten, maar na een flinke maaltijd is ‘ie wel een beetje ‘versleten’ aan de binnenkant van je lippen. Dat is dan weer niet zo mooi. Ook is ‘ie na een uur of 4 aanzienlijk minder mooi. De kleur zie je nog goed, maar hij is op een aantal plekken erg versleten. Niet zo mooi. Maar al met al is de houdbaarheid echt niet slecht.

Bolero is echt een beauty, voor wie van dergelijke kleurtjes houdt. Hij blijft goed zitten, maar slijt wel lelijk. Ook mag Nars wat mij betreft nog wat sleutelen aan de formule en hem iets romiger maken.Voor €21,89 vind ik hem aan de dure kant, maar anderzijds had ik hem ook zeker niet willen missen… Wat sodeju wat is het een leuk kleurtje!

0 reacties

me -

51 euro voor wat oogschaduw zou ik dan ook niet uitgeven, er zijn grenzen hahahaha

Sheela -

Mooi kleurtje! x

Lisa -

Wat een prachtige kleur!

Sandra-Anna -

Staat je heel er goed!! :love:

Danique -

Hele mooie kleur, alleen jammer dat je ook echt ziet dat hij droog is.
Ik twijfelde om hem te kopen maar daardoor doe ik het toch niet.

jana -

Ooh hij is zo mooi 😀 x

Nikki -

Mooie kleurtje, maar ik hou wel echt van romige lippotloden

xx_Patries_xx -

mooie kleur zeg,… wel wat duur inderdaad

Amy -

Geweldig kleurtje! :heart:

Marloes -

Hij is mooi! Ik had hem ook bij NT in d’r filmpje voorbij zien komen

Joyce -

het is echt een heerlijk kleurtje!

Wendy -

Wauw, dit is ook echt mijn kleur :) Supermooi!

Kelly -

Mooi kleurtje!

Sofie -

Wel jammer dat hij wat droog is, want de kleur is wel mooi.

Marnel -

LEUKE KLEUR!!! Ik vindt de verpakking ook erg mooi. Staat je goed!! :jep:

Lisa -

Mooi kleurtje, maar inderdaad wel wat prijzig…

Joyce -

Wat een mooi kleurtje!

Beautyjuf -

Wat een mooie kleur! Staat je goed, Willemijn! :-)

Leonie -

Mooie kleur! Ik zou ‘m alleen zelf niet kopen want zulke kleuren staan mij echt niet! :(

MySimplySpecial -

Die kleur staat je mooi!

Maxime -

Mooie kleur!

XO

Felidae -

In de verpakking lijkt hij veel feller dan op je lippen, al zijn allebei de kleurversies gelukkig prachtig

Rozemarijn -

Yay wat een mooie kleur. Ik vind het voor mezelf nog steeds moeilijk de juiste kleuren voor op mijn lippen te vinden. Misschien een leuke om daar eens tips over te geven?

Amanda -

Jammer dat hij zo droog is!

Alyssa -

Wat een mooie kleur! Perfect voor in de zomer, mooi peachy!

Charlotte -

Staat je heel erg goed!

Anna -

Mooi kleurtje, alleen houd ik echt niet van die droge textuur… Gaan m’n lippen zo viezig aanvoelen haha. En dan die velletjes.. Argh.

Make-up Manual -

Ik vind de kleur bij jou heel mooi staan. Niet te opvallend. Bij mij zou het er heel vreemd uitzien door mn donkere haren.

Minke -

Mooie kleur!

Desirée -

Ik vind de kleur echt prachtig, maar jammer van dat droge inderdaad..

Caro -

Mooie kleur, jammer dat ie zo droog is. Ik heb heel vaak last van droge lippen dus denk niet dat het dan wat voor mij is.

Danielle -

Ziet er mooi uit.

Berdiene -

Ik dacht dat er een vergelijking kwam met de lipstick van gisteren? Of heb ik dat verzonnen haha. Anyway, erg mooie kleur. Wel jammer dat ti wat droog is.

Lisa -

Hey, nee, dat dacht ik ook! Volgens mij ging het over Illamasqua Obey oid. Maar misschien bleken ze toch niet zo veel op elkaar te lijken :)

Mademoiselle Sophistiqué -

Heel mooi kleurtje maar geen match voor mijn droge lippen vrees ik

Bo -

Hooi, in het artikel staat: ma na een flinkemaaltijd…., hoort dat zo of bedoelen jullie maar? Het is niet arrogant bedoeld ookal komt het wel zo over, maar ik dacht ik zeg het even.

Liefs bo

femketje -

gorgeous tint 😀

Nena - whatevergivesjoy -

Is zo’n potlood dan echt gemaakt om alleen te dragen? :)
Had ik nog niet van gehoord…

Ik vind de kleur wel prachtig! Voor mij is dat lelijk slijten niet zo erg, ik werk zowiezo elk uur bij :)

Iris -

WOW!!! Super mooie tint.

Natasja -

Prachtige kleur! Het staat je wederom ook weer super.

Heleen -

Wauw, die kleur! :linlove:

Hester -

Inderdaad een leuk kleurtje, maar ik heb het idee dat er wel vaker zulk soort kleurtjes voorbij komen op jullie blog (bijvoorbeeld op de foto in de sidebar). Niet erg hoor, maar ik had eigenlijk wat anders, wat knallenders, verwacht. And again vind ik deze iets te droog.

Alexandra -

Klopt, ik sluit me hier bij aan. Het lijkt alsof ik steeds dezelde kleur voorbij zie komen.

Diana -

Dit wou ik ook typen 😛
Hoeveel dezelfde kleuren hebben jullie nu onderhand 😛 Staat wel mooi, maar het is steeds hetzelfde.. Soms zit er wel een plum kleur bij maarja..

Kimberly -

Ik vind de kleur echt super mooi! Wauw 😀

Just Love Life -

wat een mooie kleur!! :heart:

Dita -

Leuk kleurtje idd

Kelly Caresse -

Wat een prachtig lippenceel! Jammer dat deze zo duur is

Laura -

Heel mooi kleurtje! :heart:

Femke -

Mooi zeg! :)

beautybysandra -

Wat een prachtig kleurtje, alleen de prijs is een beetje jammer.

Beautydagboek -

Ik vind hem erg leuk! Jammer dat hij zo droog aanvoelt.

Charlotte -

Ik vind de kleur wel mooi… Ideaal voor in de zomer :)

Martina -

Deze heb ik laatst ook besteld! Wacht met smart tot hij binnenkomt :)

Sofie -

Pretty! :heart:

Reageer ook