NARS Semi-Matte Lipstick Heat Wave

 photo Fotos7-693.jpg

Lipsticks. Heb ik er ooit genoeg van? NEE! 😉 En onder het mom van ‘Zo’n oranjerode lipstick heb ik écht nog niet’ kocht ik Heat Wave van NARS bij HQHair.com. En daar heb ik geen spijt van gekregen. Vandaag een review en swatches van deze hottie.

 photo Fotos7-660.jpg

 photo Fotos7-675.jpg

Want hot is ‘ie zeker! Heat Wave is een prachtige felle, roodoranje tint. Wat een prachtige kleur is dit! De lipstick heeft een bijna-matte finish en de kleur dekt onwijs goed. Ik had nog nooit eerder lipsticks van NARS geprobeerd en had eigenlijk niet echt een verwachting. En wat blijkt, NARS lipsticks hebben een top formule! Niet alleen is de kleur mooi en dekt de kleur perfect, ook vervagen ze ‘mooi’ (of eigenlijk ‘niet lelijk’, want een ‘verse’ lipstick is nog altijd het mooiste natuurlijk). Je hebt van die lipsticks die gaan vegen, brokkelen of in één keer weg zijn. Deze niet! Hij blijft zeker mooi 6 uur zitten (natuurlijk vervaagt ‘ie dan wel een beetje). In die zes uur eet en drink ik van alles.

De verpakking is mooi. Mat zwart rubber met grote witte letters. Strak en chic! Aan de lipstick zit trouwens een heel lichte lavendelgeur. Best wel lekker!

Heat Wave is de perfecte roodtint voor meiden die graag warme kleuren dragen. Je moet wel van de semi-matte finish houden. Het aanbrengen gaat makkelijk door de scherpe punt, maar door de matte finish wel een tikje stroef. Desalniettemin kan ik hem wel netjes vanuit de huls aanbrengen. Altijd teken voor een goede formule als je het mij vraagt.

 photo Fotos7-664.jpg

NARS heeft me niet teleurgesteld. Maar je betaalt er dan ook even wat voor, €21,29 bij HQHair.com. Desalniettemin vind ik hem erg mooi en draag ik hem vaak met veel plezier!

Heb jij de lipsticks van NARS al wel eens geprobeerd?

0 reacties

Selena -

ik mag niks van mijn ouders ook geen make-up. ik ben het echt zat. ik mag niet eens naar albert hein gaan. als ik dan vraag waarom zeggen ze GEWOON.

Maartje -

Ik snap helemaal wat je bedoelt! Ga met je ouders in gesprek, en als ze het afwimpelen moet je doorvragen! Mij tip , hopelijk heb je er wat aan ! 😀

Evelien -

Iets te oranje voor me!

Angelique -

kleur staat je goed!

Olga -

Echte sexy vamp ben je met deze lipstick

Eva -

Heel erg mooi zeg!

Ineke -

Waauuuw deze is wel echt mmoooiiii :linlove: hij staat je ook heeell goed !

Cynthiiaa -

Wow crap, gorgeous! Wow, deja vu ook.. wat lijkt deze op Lady Danger van MAC. Misschien is die net wat feller, die van MAC dan, deze neigt wat meer naar een paprikakleur, maar WAUW. I WANT!

Daniëlle -

Wat een prachtige kleur! Volgens mij staat jou ook alles Willemijn! :-)

Sheela -

woo, mooi kleurtje! x

Jana -

Hij is inderdaad erg mooi 😀 x

Veronique -

Ik heb een soort haat-liefdeverhouding met de kleur rood wat lipproducten betreft. Bij anderen staat het altijd zo mooi maar bij mezelf kan ik er maar niet aan wennen, alsof geen enkel rood echt staat bij mij. :(

Linda -

Wat een gave kleur!

Romy -

De kleur staat je goed :)

Anouk -

De kleur staat je prachtig!

Celia -

Heel mooie kleur rood! Hij staat je ook prachtig, Willemijn! 😉

EliseJoanne -

Wauw, errug gave kleur! Staat je goed Willemijn! Love it! Nars is iets wat ik graag als merk zou willen hebben in mijn stash maar dan wel de highlighter en de blush (Albatross and Orgasm!). Dat eerst maar eens aan mijn stash toevoegen en dan overgaan tot deze prachtige lippenstift(en)!

Charlotte -

Je staat er erg goed mee Willemijn! Voor mij zou de kleur wat te heftig zijn… Maar vind hem wel erg mooi!

Moniek -

Prachtige kleur!

Wendy -

Ik heb een zwakte voor rode lipsticks. 21 euro vind ik toch iets te veel geld.
Hema heeft een mooie budget kleur, Nr 18 in het Moisturising Lipstick vakje.

Marion -

Vindt de kleur je erg mooi staan!

Lisa -

Prachtig kleurtje! NARS is echt een geweldig merk vind ik :)

kitkatje -

heel mooi! alleen, waar blijft de budget.. ;(

Milou -

O meid, ik vind NARS veel te duur! Doe mij maar gewoon Essence, Catrice, Rimmel, Maybelline of Bourjois.. Beter voor m’n portomonnee.

Kiss & Make-up -

Wat een fantastische lipstick! Ik heb het tegenwoordig erg voor matte finishes :-)

Marnel -

Staat je goed!!! Ik vind hem super!! Hij doet me een beetje denken aan de rode lipsticks die ze vaak dragen in het etos krantje (mooi heet dat krantje) Ik vind die altijd zo leuk opvallend, nu heb jij er ook zo een…Leuk!! :linlove:

Jorinde -

Hij staat je erg mooi!

Joyce -

leuk kleurtje zeg!

femketje -

die kleur staat je gorgeous 😀

MySimplySpecial -

Wat een lekker fel kleurtje!

Miss Y. -

Oooh heel erg mooi! Het is inderdaad eens iets anders dan de koraal/koraal nude/paarsig/roze die je meestal draagt, maar het is een leuke afwisseling, staat je goed 😉

Vera -

Wow, wat een geweldige kleur!

Nena -

Ik vind de kleur erg mooi! :)

Roos -

De kleur staat je heel erg mooi! Vooral het matte geeft een gaaf effect

Esmay -

Wat een gave lipstick! Ik vind dat ie matte is ook een mooi effect geven!

Anna -

Wat een prachtige kleur, staat je super!

Dionne -

Het staat je heel goed!

What's with Wendy? -

Wat een mooie kleur. Staat je onwijs goed!

Simone -

Doet me een beetje denken aan Lobster Love van Catrice!

Ashleey -

STaat je echt super mooi!

Yara -

Wauw, de lipstick staat je echt prachtig!

kiki -

wauw wat een prachtige kleur!

Hester -

Hij is weer echt praaachtig! Rood, maar wel lekker fris rood. En wat grappig van die lavendelgeur, sowieso vind ik lavendel/lila altijd wel mooi bij oranje staan. Jup, ik ben een beetje visueel ingesteld haha 😉 6 uur blijven zitten is ook echt lang!

Lotte -

Wat een heerlijke kleur! Ik hou van roodtinten met warme ondertoon. Hij staat je prachtig! Zelf hou ik wel van semi-matte lipsticks, dan blijft het tenminste lekker lang zitten.

Desirée -

De kleur spreekt me niet zo aan, maar ik ben zeker benieuwd geworden naar de formule van deze lipsticks!

Charile -

Staat je prachtig 😀

Lytje -

Best mooi kleurtje! Zelf zou ik hem niet dragen, wel fijn dat de kwaliteit erg goed is.

lovethatmakeup -

WAUW! Looking hot :) De kleur staat je echt prachtig!

Amber -

Wat een beauty! Die kleur staat je erg mooi.

Dita -

Wauw, mooie kleur!

Mademoiselle Sophistiqué -

wat een prachtige kleur! ik ben gek op nars maar om de een of andere reden kijk ik – ondanks mijn lipstickverslaving – nooit naar hun lipsticks.. zeker toch eens doen dus :p

Kimberley -

Wauw, wat een felle kleur! Helemaal leuk voor de zomer :)

Sofie -

Lekker knallend kleurtje! Staat je mooi :love:

Marjolein -

Tof kleurtje, lekker opvallend! En ik vind de verpakking ook erg mooi :)

Kimberly -

Die kleur is echt mooi! I like 😀

Caro -

Wauw wat een knal kleur, staat je heel goed! :-)

Beautydagboek -

Ik ken de NARS lipsticks nog niet, maar de formule spreekt me wel aan! Jammer dat er een lavendelgeurtje aan zit, want dat vind ik absoluut niet lekker :(.

Martina -

Prachtig luxe product! Ik heb nog een mooi draagbaar roze kleurtje van nars op mijn lijstje staan, echt mooi!

Sprtershigh -

Rood staat je prachtig!

Laura -

Heel erg mooi kleurtje! Hij staat je prachtig! En wat grappig dat er een licht geurtje aan zit! 😉

Reageer ook