Mijn Bronzer Stash

 photo fotos13-6443.jpg

Ik hou van bronzers en de zomerse uitstraling die ze je kunnen geven. In de zomer probeer ik dan ook vaak bronzer te gebruiken, maar niet over mijn hele gezicht. Ik gebruik het puur om mijn gezicht wat meer vorm te geven door te shapen en het op die manier iets bruiner te laten lijken. Welke bronzers zitten er in mijn stash?

 photo fotos13-6442.jpg

Ik heb niet heel erg veel bronzers vind ik zelf, ik heb er een aantal van budget tot heel duur.

  • Too Faced Sweet Dreams Palette: Chocolate Soleil
  • Too Faced The Bronzed & The Beautiful: Snow Bunny, Sun Bunny en Pink Leopard
  • ELF Contouring Blush & Bronzing Powder
  • NYC Sun 2 Sun Bronzing Powder Pink Cheeck Glow (723A)
  • MAC Extra Dimension Skin Finish Superb
  • NARS Madly
  • Dior Skin Nude Tan Paradise Duo Coral Glow (002)

 photo fotos13-6439.jpg

Dit zijn al mijn bronzers van Too Faced. Ooit wilde ik dat ene paletje waar drie van die verschillende tijgerprintbronzers/blushes in zaten. Ik heb zo’n spijt dat ik die nooit gekocht heb. Niet eens vanwege de kleuren, maar omdat het er zo superleuk uit zag. De mooiste bronzers van mijn Too Faced stash vind ik Pink Leopard en Chocolate Soleil. Pink Leopard geeft een prachtige perzik/bronzy glow op mijn gezicht en vind ik zelf de mooiste van de drie. Chocolate Soleil is heel mooi licht, ook al lijkt dat hier niet zo. Maar dat is een perfecte bronzer voor de lichte huidjes. Ik weet het niet zeker, maar ik dacht dat ze die ook los verkochten. Mocht je eens een tripje naar Parijs maken, zou ik zeker even kijken bij Sephora.

 photo fotos13-6436.jpg

En van deze hoef je me niet te vragen welke mijn favoriet is. Dat is zonder meer de Dior Skin Nude Tan Paradise Duo in de kleur Coral Glow. Niet alleen om hoe mega mooi het product er uit ziet, maar de kleuren zijn fantastisch. Wederom is het bronzing gedeelte perfect voor de lichtere huidjes en die koraal blush er bij..zucht. Ik ben zó blij met dit product. Het kostte dan wel een lieve duit, maar ik gebruik ‘m wel vaak. Zeker in de zomer. Ook kan ik mooi shapen met deze bronzer, maar zou deze ook geschikt zijn om over het hele gezicht te gebruiken.

Mijn MAC Superb gebruik ik gek genoeg vooral op mijn oogleden. Soms als ik ‘m gebruik als highlighter (waar Superb eigenlijk voor is bedoeld) dan zie je soms toch een bruine streep. Je moet er in ieder geval niet teveel van aanbrengen en het subtiel houden. Bij NARS Madly krijg ik weer warme herinneringen aan mijn tripje naar Londen met Willemijn. Het is meer een blush maar omdat hij bruin van kleur is met roze/witte glitters lijkt het toch wel meer op een bronzer. Ach, ik gebruik het voor zowel bronzer als blush als oogschaduw.

Als ik eerlijk ben gebruik ik NYC en ELF niet zo heel veel. Ik weet niet waarom, het trekt me denk ik niet zo en ik verkies andere producten boven ELF en NYC. Als ik op vakantie ga neem ik ook zeker mijn Dior Coral Glow mee en The Bronzed & The Beautiful van Too Faced. Laat die zomer maar komen!

Welke bronzers heb jij allemaal en welke gebruik je het meest?

0 reacties

Nel -

Leuk artikel! Zelf ben ik fan van de Stila sweetheart bronzer. Heel mooie kleuren! Heb wel een vraagje, welke kwast zouden jullie aanraden om bronzer en blush aan te brengen?

Willemijn -

Ik zou een fluffy, niet te grote kwast gebruiken. Een ‘angled blush brush’ bijvoorbeeld (google maar eens als je niet weet wat ik bedoel). Maar in principe kun je brozner aanbrengen met bijna iedere gezichtskwast.

Julie -

Echt veel bronzers 😉

Charile -

Hele mooie stash!

Marnel -

Mooie bronzers!! Je hebt er niet zo veel, maar de gene die je hebt daar heb je veel aan! Ik heb een vraagje..die bronzer van NYC, wanneer en hoe kun je die nou het best gebruiken? Ik bedoel, met al die kleurtjes..hoe moet je daar je kwast in doen? Ik heb dat al vaker gezien, maar ik wist niet hoe je het kon gebruiken. :jep:

Anna -

Wat een prachtige bronzers. Ik gebruik bijna nooit bronzer, ben zo slecht in het aanbrengen ervan haha.

Noor -

Mooi bronzer collectie! Vooral die van mac lijkt me heel mooi. <3

MySimplySpecial -

Wat een mooie zitten er tussen!

Eva -

Wauw zeg, wat lekker veel! Ik heb geen enkele bronzer :p x

Joyce -

Mooie collectie heb je!

Ashleey -

Wat een pareltjes <3

Cynthiiaa -

Aaaah, heerlijke collectie om te zien! Ik vind vooral die van MAC mooi, maar als je een bruine streep op het gezicht houdt.. eh.. herkenbaar met verschillende highlighters. :p Alhoewel ik steeds vaker oogschaduws als highlighters gebruik.. Joke, altijd al gedaan. :/ Silk Teddy was een oogschaduw.. damn. xD De bronzers van Too Faced.. amen!

Sheela -

Je hebt veel zeg maar wel heel mooi allemaal :)

Beautyjuf -

Wauw, wat een prachtige stash! :-)

Nena -

Leuk artikel!

Céline -

Mooie bronzer stash! :)

Bella -

Geen Nars Laguna? Mijn Holy Grail, zelfs beter dan de terracotta 4 seasons van Guerlain. En Madly is een best wel roze blush, geen bronzer.
Ik heb ook de Dior Coral Glow, heel erg mooi.

Bianca -

Ik vind het wel veel! Ik gebruik vaak altijd hetzelfde, als iets me bevalt kan ik moeilijk overstappen als het nog niet op is.

xx_Patries_xx -

mooie stash hoor, heb ik heb zelf helemaal geen bronzer

Romy -

Mooie stash, vooral dat too faced palette met die luipaardprint bronzer ziet er prachtig uit :handkiss:

Iris -

Hoi lieve Martine en willemijn zouden jullie in de volgende kkvv video mijn zus een fijne verjaardag willen wensen zij is namelijk groot fan van jullie
XOXO iris :heart:

Kim -

Wat een mooie bronzers allemaal! Ik heb er zelf maar eentje.. :)

Monique -

Zitten prachtige bronzers tussen, leuk om te zien en prachtige foto’s weer :)

jana -

Wat een mooie bronzers 😀 x

Kelly -

Mooie collectie!

Jorinde -

Die bronzers van too faced zien er zo mooi uit :-)

Eline -

Wauw wat een stash om te kwijlen! :linlove: ik heb maar 2 bronzers :)

Tara -

Hele mooie collectie 😀

paulien -

ik heb alleen gosh bronzer waarmee ik shape maar die vind ik niet zo fijn. als deze op is koop ik denk ik die van rimmel.

F&F -

Ik vind het nog best veel, haha!
x

Black Sheep -

Mijn huid word in de zomer amper bruin. Ik doe er ook niet m’n best voor. Bronzer staat dus eigenlijk een beetje belachelijk. Ik heb er 2 van Catrice. En 1 pareltje van MAC.

Anouk -

jammer geen filmpje

Minke -

Die met het luipaardenpatroon ziet er zo leuk uit!

femketje -

zulke mooie producten 😀 mooie stash!

Maureen -

Ik ben erg benieuwd naar de bronzer van EYESLIPSFACE. Ik zoek al een tijdje naar een goede bronzer, maar elke die mij aantrekt heeft een shimmer, maar ik zoek echt een matte bronzer. Je hebt wel heel mooie allemaal! :jummie:

Sofie -

Wat een mooie bronzers heb je :heart:

Martina -

Echt mooi!! Ik ben sinds kort ook into verschillende bronzers! Maar zoveel heb ik er niet hoor 😉

Martina -

Echt mooi! Ik ben sinds kort ook into verschillende bronzers! Maar zoveel heb ik er niet hoor 😉

Lytje -

Ik heb nog geen goede bronzer!

Laura -

o wauw, dat pallette van too faced! ik heb meer met blushes dan met bronzers dus heb er maar 2 geloof ik..

Make-up Manual -

Aahh.. wat een mooie bronzers allemaal. Ik heb maar 3 bronzers, maar wel mooie high-end. Binnenkort weer eens aanvullen.

Laura -

Leuk om te zien! Ik heb maar 2 bronzers! 😉

Reageer ook