Lancaster Wet Skin Sun Sport

 photo fotos13-6446.jpg

Het zonnetje op je bolletje is heerlijk maar verbranden echter niet. Ik verbrand altijd een keer in het voorjaar, omdat ik dan de fout maak dat de zon heus nog niet zo warm is. Vervolgens gebruik ik een te lage SPF factor en leer ik meteen weer waarom ik me goed in moet smeren. Daarna doe ik dat wel trouw hoor! Omdat ik een gevoelige huid heb, moet ik goed opletten. Ik verbrand snel in mijn gezicht en op mijn borst, dat zijn mijn gevarenzones. Helpt de Wet Skin Sun Sport SPF 50 van Lancaster me de zomer door?

 photo fotos13-6448.jpg

Lancaster komt met een mist die je kunt sprayen op zowel de droge als de natte huid. Het gaat natuurlijk vooral om de natte huid. Door de speciale samenstelling zorgt Lancaster Wet Skin Sun Sport dat je geen rare strepen of druppels op je lichaam hebt als je dit sprayt op een natte huid. Het vermengt juist met de huid en laat een licht laagje achter. Er zijn drie varianten: SPF 15, SPF 30 en SPF 50. Ik heb die laatste. Wat zegt Lancaster over hun product?

Dankzij hun texturen die op de natte huid kunnen worden aangebracht en die onzichtbaar zijn na het aanbrengen, ‘verwijderen’ de Sun Sport Mists het water van het huidoppervlak en zijn ze volmaakt verwant met de huid. Tot nu leidde het aanbrengen van een zonproduct op de natte huid gewoonlijk tot witte strepen op het lichaam of druppeltjes die zich uitbreidden, zodra ze in contact kwamen met water, vocht of transpiratie.

Maar met de Wet Skin Application begint een heel nieuw tijdperk van zonbescherming. Zodra de frisse nevel op de huid gesprayd is, verdwijnt deze en laat het slechts een transparant laagje achter op het huidoppervlak. De Sun Sport Mists bieden optimale bescherming tegen UVA-, UVB en infraroodstralen en zijn verrijkt met het Tan Activator Complex – het legendarische ingrediënt van Lancaster waarmee u sneller bruin wordt.

 photo fotos13-6460.jpg

Ik vind de verpakking er heel cool uit zien, lekker knallend! Ik moet zeggen dat een spray makkelijk werkt. Het is snel en je kunt zelfs je eigen rug doen. Maar het nadeel vind ik toch dat je niet kunt zien of je elk plekje van het lichaam hebt gehad en dan ben ik toch bang dat ik verbrand op plekken waar ik de spray per ongeluk niet aangebracht heb. De Lancaster Wet Skin Sun Sport is ook niet één van de goedkoopste, dus ik durf ook niet heel veel te sprayen, want dat vind ik weer zonde.

Ik ben nog niet verbrand toen ik Lancaster gebruikte, ik merkte echter niet dat ik bruiner werd dan normaal zoals het product belooft. Dat is ook bijna onmogelijk denk ik, zeker met mijn witte TL-balkbenen die toch nooit bruin worden. En net als Willemijn heb ik daar maar gewoon sch… aan.

 photo fotos13-6457.jpg

Ik vind het een fijne spray en het lijkt inderdaad prima te werken op de natte huid. Zou ik deze zelf kopen? Nee toch niet, want ik ben te gierig om het product royaal te durven gebruiken en ik heb toch het gevoel dat ik plekken vergeet omdat de spray transparant is. Ik ga deze wel meenemen op vakantie en opmaken, maar ik denk dat ik toch liever voor de oude vertrouwde zonnebrandmelk ga voor extra veiligheid.

Lancaster Wet Skin Sun Sport kost ongeveer €30 voor 125 ml en is te koop bij parfumerieën zoals Douglas en ICI Paris XL.

Heb jij weleens een zonnebrand product van Lancaster gebruikt?

27 reacties

Suzanne -

HIer krijg je echt vlekken van in je kleding helaas, ik ben nu aan het proberen om mijn kleding te redden :(

Lou -

Deze heb ik gekocht – jaja d’r loopt zo’n nutcase rond die er geld voor heeft betaald :sunglasses: – en hij bevalt 10x beter dan de andere sprays die ik gebruikt heb. De substantie voelt echt heel fijn aan (niet zo zwaar als andere zonnebrandcrèmes en -sprays). En bij mij is het echt wel duidelijk waar ik gesmeerd heb hoor (je huid glimt veel meer).. Met name voor mensen die erg gaan transpireren (lees: bewegen/sporten) in de zon, is dit echt een aanrader!

Suzanne -

Lijkt me erg fijn! :)

Marjolein -

Heb hem zelf ook,maar gezien de prijs zou ik hem ook niet zo snel opnieuw kopen. Maar toch is hij wel erg fijn!

B -

Prijzig en totaal niet Jetskeproof. 😛

Jana -

Hmm..Ook niet echt iets voor mij :) x

Anna -

Klinkt wel fijn, maar ik vind ‘m echt te duur. Vooral omdat je inderdaad niet zuinig moet zijn met bescherming.

MySimplySpecial -

Ik vind dit soort sprays heel handig, maar dan wel een goedkopere variant!

Marnel -

Inderdaad coole verpakking! Gave foto met dat sprayen, moet je maar kunnen! :jep:

Willemijn -

Dat was inderdaad een lucky shot! 😉

Sheela -

Ziet er goed uit :) x

Joyce -

Klinkt erg fijn!

beautybysandra -

Hij lijkt me fijn alleen vind ik hem echt veel te prijzig voor een zonnebrand.

Madelon -

Mijn vriendin had deze bij zich op vakantie maar hij ging bij haar heel erg rullen! En hij loste d’r nagellak op, dus volgens mij is ‘ie redelijk chemisch 😛

Amy -

Ik heb deze en gebruik hem altijd als ik ga joggen, andere zonnebrand durft er wel eens af te zweten! Maar om gewoon zo op te doen is hij inderdaad een beetje prijzig, dan kun je beter een andere zonnebrand proberen indeed!

Dita -

Klinkt fijn maar zou het zelf niet kopen nee..

femketje -

deze lijkt me wel erg fijn 😀

Make-up Manual -

De producten van lancaster zijn fijn, maar ik smeer liever. Ik houd niet zo van sprays.

Jorinde -

Ja, momenteel gebruik ik de lancaster soothing milk spf 50. Deze lijkt me erg fijn :)

Black Sheep -

Ik heb nog een tube SPF 50 van Paula’s Choice liggen. Die van Lancaster klinkt geweldig. Al denk ik eerder dat ik die van Paula opnieuw zo kopen als deze op is. Zonder smeren ben ik binnen 20/30 minuten verbrand. Met Paula en 1x smeren heeft mijn huid het een hele dag volgehouden. Nu alleen de zwemtest nog.

Kimberley -

Klinkt handig, maar wel vrij duur. Ik gebruik meestal gewoon Nivea of L’Oreal :)

Eline -

lijkt me wel handig dat je hem ook op de natte huid kunt gebruiken!

Martina -

Fijn product, wel wat aan de prijs! Vraag me altijd af of een dure factor echt beter is dan bijvoorbeeld eentje van garnier of nivea…

Sofie -

Ik snap het helemaal! Zou zelf ook niet zo’n dure spray aanschaffen :)

Laura -

Nee, beetje duur en ik wil ook gewoon lekker kunnen smeren, zodat ik zeker weet dat ik alles gehad heb wat ik in wil smeren. :(

Reageer ook