FOTD: Sunkissed met Bourjois

Ik hou  van nieuwe dingen uitproberen, vooral de sunkissed eyes look leek me een leuke trend om eens op m’n ogen te kwasten. En dus ging ik aan de slag met deze nieuwe producten van Bourjois. Niet alleen een FOTD, maar ook een mini review van drie producten.

Een mooie kleur in de zomer is vaak brons/koper. Goud trouwens ook! Ach, wat lul ik nou? Alles wat glimt en bronzig is, is fantastisch in de zomer! In de eerste instantie vond ik dit niet een hele boeiende kleur van Bourjois. Ik dacht ‘tja, gewoon weer zo bruinig/brons’. Maar het blijkt precies de kleur te zijn die rond mijn pupil zit waardoor dat gedeelte van mijn iris extra naar voren komt. Dit was wel degelijk een mooie kleur! En ik weet nu zeker dat dit een kleur is die bij elke kleur ogen straalt! Vooral lichte ogen knallen er uit, maar voor donkere ogen is deze ook ontzettend mooi. Ik bracht alleen maar deze kleur aan rondom mijn oog en in de arcadeboog. Met NARS Albatross lichtte ik mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek op. Voor wat extra intensiteit bracht ik Hot Chocolate Eyepencil van Essence aan in de waterlijn. Wat Le Volume de Chanel mascara en klaar zijn de sunkissed eyes!

Op mijn wangen heb ik geshaped met de bronzer van Dior Nude Skin Tan Paradise Duo: Coral Glow. Ook heb ik de blush van Dior uit dat palet gebruikt. Als highighter..hoe kan het ook anders. Weer NARS Albatross! Het wordt wel eentonig hè?

23 Grenade In

En dit heb ik afgekeken van MAC Baking Beauties collectie, daar had het model ook sunkissed eyes en een dekkende lichtroze lipstick op met roze wangetjes. Dit vond ik zo ontzettend mooi, dat ik besloot voor wat fellere fuchsia lippen te gaan met deze twee lipsticks uit de Bourjois Rouge Edition Shine lijn. Ik heb nummer 22 Famous Fuchsia en 23 Grenade In. Omdat de nummers elkaar opvolgen zijn ze niet heel verschillend. 22 Famous Fuchsia is een tikkie feller, leuk voor overdag of lekker opvallend met uitgaan. Nummer 23 Grenade In is dus ietsje donkerder, geschikt voor avondje uit eten of een chique feestje.

22 Famous Fuchsia

Je kunt de Bourjois Rouge Edition Shine lipsticks heel erg vergelijken met de L’Oréal Rouge Caresse lipsticks. Ze smeren romig en glad uit, ze verzorgen/hydrateren je lippen en laten een mooie waas van kleur achter. Nummer 22 en 23 zijn sowieso goed gepigmenteerd. Als de lipstick na een uurtje of 2 er af is, zie je het bitten lip effect. Niets zo mooi subtiel als een roze stain op je lippen. Het zijn prima lipsticks en juist geschikt voor dames die niet heel graag lipstick dragen omdat ze meer de finish van een gloss hebben. De Bourjois Edition Shine Lipsticks kosten €12,99 per stuk. Niet heel goedkoop maar nog wel goed te betalen.

Hou jij ook van de sunkissed eyes met een mooi lipkleurtje?

0 reacties

MissDoke -

Moooi! Staat goed bij groene ogen :). Bij mijn blauwe ogen en lichte huid ziet het er helaas al gauw uit alsof ik ontstoken ogen heb ofzo :S Ik had wel een wat minder opvallende lipstick gekozen, dan knallen de ogen nog meer.

MySimplySpecial -

Wat een mooie lipkleur!

Charile -

mooie look!

Miss Y. -

Heel mooie ooglook! Je ogen knallen er echt uit, zo blauw!

De lippenstift ziet er ook wel fijn uit trouwens!

Renée -

Ik vind de ooglook echt prachtig, dat oranje staat inderdaad supermooi bij de kleur van je ogen! Ik weet niet of ik daar dan zelf roze lippenstift bij zou hebben gedaan, maar dat is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak! Want de lippenstift zelf is wel heel mooi van kleur. Bourjois is echt een superfijn merk, ziet er altijd goed uit.

Melanie -

Suuper leuk!!

Eva -

Ik heb “Famous fushia” ook en ik kreeg nog 30% korting op alle lipsticks die ik kocht.

Heartshapedrosepetals -

De lipstick is echt heel cool! Vooral nu in de zomer.

Roos -

Martine wat heb je toch prachtige ogen! :linlove:

Hester -

Wauw, wat een mooie lipstickkleurtjes! Verder ook een mooie look, ik ben niet zo van het oranje op mijn ogen eigenlijk maar het heeft ook wel weer wat. Ik denk dat ik het iets meer zou uitblenden als ik ook roze lipstick op zou hebben, maar dat is persoonlijke smaak. Ik vind het trouwens helemaal niet buiten je liplijn gestift hoor! En ik dacht eerst dat die oogschaduw een crème blush was, maar ik gok dat die verpakkingen gewoon op elkaar lijken 😉

Yvonne -

Staat je erg mooi die oogschaduw, je ogen lijken nu nog blauwer! De lipsticks staan absoluut op mijn verlanglijstje, mooie kleurtjes! 😉

Selena -

Ik mag echt niks van mijn ouders, ook geen make up. ik moet de hele dag binnen zitten. ik mag niet eens naar albert hein om wat te kopen

Kimberley -

Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van oranje oogschaduw, maar de lipsticks vind ik prachtig! :heart:

Vera -

Wow, wat een prachtige lipkleuren!

Joyce -

echt géweldig, door ooglook is zo leuk!

Marnel -

WAUW!!!!!! Wat mooi!!!! LEUK!!!! Die lipkleur….ook al zo mooit!! :linlove:

Anna -

Wat een mooie, zomerse look!

Cynthiiaa -

Awesomeness, weer een totaal anders iets! Ik houd van de lichte kleur in de binnenste ooghoeken en dan zo’n POW-in-your-face-oogschaduw. En die lipkleur.. gedurfde combo, maar gurl.. you NAILED it!

Dionne -

Heel mooi!

Marion -

Vind de look erg mooi! Vindt je lippen erg mooi gestift de kleur vind ik ook erg mooi!!

Pippy -

Lieve Martine je bent echt een hele mooie meid alleen waarom doe je die lipstick zo ver van je lippen het is gewoon zonde verder superlook

Pippy -

Sorry voor dat goedoe over je liplijn

W. -

Vind de combinatie van de ogen en lippen niet zo mooi, maar de producten zien er wel echt prachtig uit!

Llucinxo -

Mooie kleurtjes en een mooie zomerlook zo bij elkaar. xxx

Marije -

Mooie look, ik vind het alleen jammer dat je je lipstick altijd zo buiten je lip lijn doet. Zo krijg je een beetje een clowns mond.

Martine -

Het zit niet buiten mijn liplijn..het is prima binnen de lijntjes gestift.

Wieteke -

Wauw wat een mooie look, lippen en ogen passen heel goed bij elkaar! X

Kiki -

Hele mooie look! Ik vind de lipstick echt mooi.

Floor -

ik heb zoals ik al vaker heb gezegt weer t idee dat je lippen stift tien kilometer om je lippen heen zit , is hier een rede voor ?? xfloor 😀

Martine -

Voor de zoveelste keer: dit is gewoon mijn lipvorm. En het zit helemaal niet over mijn lippen heen. Ik snap niet waarom men daar zo’n issue over maakt. Ik word er een beetje simpel van.

Marnel -

Ik vind het altijd mooi bij jou…van die volle lippen!! Ik vind het een mooie eigenschap dat je van die volle lippen hebt!! :love:

SisiLady -

Wees blij met zulke lippen, heel mooi juist! Typisch Hollands, altijd binnen de lijntjes denken….

Nanda -

Miauw!

Goh een wat professioneler antwoord zou je sieren.

Martine -

Een wat aardiger gestelde vraag zou ook zo’n antwoord verdienen.

ChantalAngel -

Mooie look en de oogschaduw vind ik prachtig. De L’Oreál caresse lipsticks vind ik ook heel fijn. Toch eens naar deze van Bourjois kijken.

Amy -

Leuke look! Die Rouge Shines hebben zo’n mooie finish, ik word er echt hebberig van. :heart:

Eline -

Mooie look! ik maak in de zomer vaak vergelijkebare ooglooks, lekker bronzy en zomers :heart:

Celia -

Wauw, mooie lipsticks!

femketje -

LOVE de lipkleur 😀 zo pretty!

Lytje -

Heel mooi!

Martina -

Gave look! Weer eens wat anders dan anders :)

sarah -

Leuk

Reageer ook