Willemijn's Sieraden Stash & Xenos Sieraden Kast/Spiegel

Ik liet mijn sieradenkast/-spiegel al in een Kletskerk & Van Vlochem video en op Instagram zien. Ik vroeg jullie of jullie in waren voor een sieraden stash video. Maar eigenlijk was de vraag overbodig, ik kon het antwoord raden. Natuurlijk zijn jullie er voor in! En dus vandaag een kijkje in mijn sieradenkast/-spiegel (Xenos).

De kast is van Xenos. Zoals ik al zeg in de video, ik ben er super blij mee! Er past veel in, de kast is mooi en het is zo fijn om je sieraden ergens op te kunnen bergen. Eindelijk geen slingerende armbadjes en zoekgeraakte oorbellen. Yay!

De kast heb ik geocht bij Xenos, hij kostte €79,95.

Hoe berg jij je sieraden op? En wat voor sieraden draag jij graag?

0 reacties

Rosalie -

Hoi Willemijn,

Weet je toevallig nog bij welke verkoper op eBay jij de linkse, en de op één na rechtse ketting hebt gekocht?
Zeg maar die je op de foto ziet voor je het filmpje start.

Liefs Rosalie

Mandy -

Hele mooie sieraden! Leuk opbergsysteem ook!
Ik heb zelf ook best wat sieraden (goedkopere van internet of de kijkshop e.d) en heb sinds pas het perfecte opbergsysteem! Namelijk de “little black dress” die ruimte bied aan echt AL mijn sieraden! Mijn kettingen, armbanden, ringen en oorbellen! Iets wat ik niet had verwacht! Ik kocht deze via groupon voor €1,- maar had hem ook voor de “normale” prijs van rond de €20,- gekocht!
Het ziet er ook erg leuk uit en heb hem ook in het zicht hangen en krijg er altijd leuke opmerkingen over! En eigenlijk het meest belangrijkste: je kan nu nooit meer die “ene” ketting, armband, ring of oorbellen vergeten die je ooit ergens had “verstopt”. Ik ben er erg blij mee! Ook doordat je hem overal kunt aanhangen en daardoor geen “ruimte” inneemt! Nieuwsgierig? Hier een linkje:
http://mandybos.blogspot.nl/2013/11/little-black-dress-sieraden-organizer.html

Joyce de groot -

Beste exnox,

Ik Joyce de groot wil heel graasg deze spiegel van 79,95 voor je sierade in te stoppen kopen.
Kan ik deze opgestuurd krijgen met een acceptgiro .
IK dacht dat deze spiegel bij jysk te koop was ik heb een hele tijd gezocht erna.
Nu kwam ik hem bij jullie op de side tegen .

Vriendelijke groeten
Joyce de Groot
Kosterstuin 101
1689 Kg Zwaag

Sofie -

Die kast vind ik echt prachtig! Ik heb hem al zo vaak zien staan bij de xenos, maar vindt hem toch best wel prijzig!

Wat heb jij mooie statement kettingen, heb je die allemaal van ebay?
En van welke verkoper heb je ze als ik vragen mag?

Megan -

WAUW!!
je hebt echt supermooie sieraden en die kast is prachtig.
ik liet hem aan mijn moeder zien, en weet je wat ze zei?
Zullen we hem dan vanmiddag maar voor je halen? :yay:
JEEE!! dankjee voor dit filmpje!
ga zo door! 😡
xxx

Willemijn -

Aaaah wat lief:)

silvie -

Ik zie deze blog nu pas, mijn sieradenkast van Xenos is volledig ingestort na een half jaar. Hij was goedkoop, maar uiteindelijk zo wel duur. En de verf erop was gevaarlijk, heb ik laten testen, had vaak hoofdpijn…hierdoor dus. Dus take care!

Nikki -

Even een vraagje:

Aan de rechterkant van de kast (dus niet de kant van de deur), tussen de kettingen en het vak met de armbanden,
zit daar een stang waar je armbanden omheen kunt doen?

Ik zie het niet zo duidelijk, ook niet op de website van xenos zelf.

Willemijn -

Nee, dat is een bakje waar je armbanden in kunt leggen. :)

xx_Patries_xx -

jaaa ik heb hem ook :D:D mn oorbellen hangen al haast vol en kettingen :ssst:

F&F -

Zoveel sieraden heb je niet nee. Ach, je compenseert het wel met kleding… Haha. :)
Liefs!

Maxime -

Leuk om te zien! Mooie kast

XO

iamagirl -

Hele leuke kast! Issie denk je nog te koop of heb je hem al een tijdje geleden gekocht? Wil hem na het zien van dit filmpje namelijk ook supergraag hebben! Morgen eens kijken of ik ‘m nog ergens in de winkel zie!

Bo Bea -

het ziet er zo heel netjes uit

C -

Leuk filmpje! Je kan best veel in die kast kwijt zeg, had ik eigenlijk niet verwacht! En leuk dat het ook nog een spiegel is.

Ik heb er al eerder over ‘gezeurd’, maar het geluid in jullie filmpjes is een beetje onprettig (snel en vaak dat het gaat kraken enzo). Misschien kun je op de microfoon instellen dat hij iets minder gevoelig staat? Ik zag dat jullie in januari ergens nog zeiden nog geen goeie microfoon gevonden te hebben. Als dat nog zo is: ik raad de zoom H1 aan. Ik werk niet voor dat merk hoor ;-). Maar ik zing zelf en moet ook voor mijn studie wel eens spraak opnemen… en dat doet ‘ie allebei heel goed. Hij is heel handzaam en je kunt daarop dus ook de gevoeligheid instellen. Misschien een idee!

Willemijn -

Hoi! We hebben deze week net een nieuwe mic gekocht! Dus hopelijk wordt het nu beter. We hebben de Zoom H1 gehad, maar om eerlijk te zijn was het geluid niet al te best daarmee. :( Maar hopelijk wordt de volgende een groter succes.

C -

Ah oke, leuk, ben benieuwd! Wat jammer dat bij jullie de Zoom H1 niet beviel! (en zonde, want hij is niet heel goedkoop ofzo!) :-( Is ie toch niet zo veelzijdig als ik dacht!

W -

Wat een mooie blouse draag je in het filmpje. Waar heb je deze gekocht als ik mag vragen?

Hester -

Superleuke kast, ik zou het echt zo tof vinden om die helemaal in te richten met mijn sieraden! Je hebt ook best een duidelijke stijl qua accessoires zo te zien, leuk :)

Glamourista -

Willemijn houdt van statement kettingen :)

bo -

Heee die heb ik ook haha! :happy:

Nynke -

Super leuk!
Ik vind die kettingen ook erg leuk. Zelf zou ik ze niet zo snel dragen aar bij anderen vind ik ze altijd erg leuk staan!

Charlotte -

Hele mooie sieradenkast Willemijn!

Marinthe -

Wat een onwijs gave kast! Ik heb veeel sieraden dus kan er wel 1 gebruiken. Helaas heb ik niet zoveel plek in mijn kamer.

MySimplySpecial -

Gave spiegel/kast is dat!

Chloe -

Ik ben jaloers! :)

Marnel -

Gaaf idee!!! Ziet er echt lux uit!!! Martine…verkouden?? (hahaha) Ik heb echt heeeeel veel sieraden en ik heb alle kettingen in een bak allemaal per stuk in een zakje verpakt, mijn grove armbanden in een chique toilettas en mijn losse arbandjes (waarvan je er meerdere tegelijk aan doet) weer in een andere bak zitten. Ik heb 9 horloges (neppe ice watch) en die moest ik ook ergens kwijt, ik heb een teezakjesdoos gekocht (xenos, 9 vakjes) en daar zitten ze nu in! Super handig!! :jep: :dance: :handkiss:

eva -

Ik heb hem al maaaanden in de doos zitten, want ik ben aan’t verhuizen. Maar heb die van mij ooit in de aanbieding op de kruidvat site gekocht! hij is dus wel iets anders, maar ook de helft goedkoper!

hopen dat ie net zo mooi is :)

Conny -

ik vindt het ook een hele super kast heb hem ook op me b-day lijst gezet

Kiss & Make-up -

Zo’n mooie statement pieces, leuk!

Layla -

Waar zijn de kettingen van?

Manon -

Bedankt Willemijn! Ik heb dezelfde kast en hij puilt uit van de armbandjes, ringen,kettingen en aanverwanten. Nu weet ik zeker dat ik een probleem heb.. haha!

Nee dat was een grapje, ik vind je kettingen die als eerste liet zien erg mooi! Alleen ben ik nooit van het goud, en zulke kettingen zijn moeilijker te vinden in het zilver, vind ik erg jammer!

ArankA -

Is het een idee om zilveren knopjes te dragen voor een tijdje? Het materiaal waarvan de meeste oorbellen gemaakt zijn is namelijk inderdaad niet echt lekker voor je oren. Zilver werkte voor mij, maar nog beter is titanium. Daarvoor zou je dan wel naar een piercingshop moeten, maar daar kunnen ze je ontzettend goed helpen en uitleg geven als je verteld dat je wel gaatjes hebt, maar ze steeds ontsteken als je gewone oorbellen draagt. Succes!

marion -

ahhh, wat heb jij een mooie sieraden. En die kast is echt zo mooi. Het is dat ik er geen ruimte voor heb in mijn kamer maar anders. Ik bewaar mijn sieraden beneden in de logeerkamer. Heb namelijk daar mijn kledingkast. Heb het is een hartje van de action en heb zelf iets gemaakt met kopjes en schoteltjes waar mijn sieraden op liggen.

Miss Y. -

Ooooh pretty pretty! Ik heb echt zo’n sieradendoos en zo’n sieradenboom maar die beginnen al te vol te worden. Heb geen grote spiegel dus die spiegel van de Xenos zou eigenlijk echt superhandig zijn!

Jet -

Mijn oorbellen bewaar ik in zo’n vakjesbak voor schroeven enzo. Niet echt girly (donkergrijs), maar wel handig. Mijn kettingen heb ik in een mooie doos. De kettingen zitten per stuk in een druk en sluit zakje. Zo raken ze niet in de war. Die kast van jou vind ik erg mooi.

Moniek -

Ik vind het een erg gave kast!

Charlotte -

Hele handige manier van opbergen! Love de statement kettingen! <3

laura -

wauw wat een leuke kast!! en mooie kettingen 😉

Joyce -

Heel leuk om te zien!

Mayelle -

Wauw,wat een mooie kettingen. Via welke verkoper op Ebay is dat? X :yay:

Karin -

Hoihoi,

Zou je in die ringenvakjes ook oorstekers kunnen bewaren?
Ik draag zelf namelijk heel veel knopjes en dat is ook zo’n probleem qua bewaren en terugvinden 😉

xx
Karin

Willemijn -

Ja denk het wel! :)

Manon -

Bij het ”oorbellen deel” Zie je dat er ook gaatjes door het hout zit, waardoor je ook stekers makkelijk kunt opbergen!:)

Charile -

Mooie sieraden!

dita -

Super mooi!

Caro -

Leuk om te zien! Ik ben zef helemaal op op oorbellen, het liefst zo groot en opvallend mogelijk hihi! Maar het werden er zoveel dat ik een oorbellenrek heb aangeschraft, daar kan ik er meer dan 100 aanhangen! Heel handig en het ziet er ook nog is heel leuk uit!

femketje -

super gave statement kettingen 😀

Joyce -

ik vind jouw kettingen zo mooi, prachtig!

Martina -

Leuk om te zien, mooi ingedeeld allemaal :)

Kimberly -

Die spiegel wil ik hebben!! Ik vind hem zo zo gaaf 😀 Altijd als ik bij de Xenos loop gaat mijn hartje sneller kloppen hihi

Just Love Life -

zo’n kast is echt leuk! en mooie sieraden :) ik heb zelf allemaal aparte bakjes voor mn ringen, armbanden en kettingen enzo

Paola -

Ik heb de kast ook en ben er super blij mee! Je hebt een mooie en bescheiden stash. Zelf krijg ik de kast helaas niet meer dicht doordat ik er zoveel in heb! 😉

beautybysandra -

Echt leuk dat je het zo opgeborgen hebt!

Ashleey -

Aaaw onwijs leuk om te zien!

Kimberley -

Echt leuk die kast, het is net alsof je je eigen sieradenwinkeltje hebt :love: Cool dat je veel gekleurde sieraden hebt, daar kan je je outfit altijd mee opfleuren!

Marloes -

Wat een mooie kettingen heb je, en die kast/spiegel is wel erg handig zeg! :dance:

MySuperSweetLife -

Mooie kast, je statement kettingen zijn zooo mooi!
Liefs

Laura -

Ik ben benieuwd! Ik ga het filmpje vanmiddag kijken, want ik moet naar school… :(

Sofie -

Wat een prachtige sieraden heb je! Leuk om te zien :heart:

Reageer ook