Sleek Glossed en Sleek Ink Pot Gel Eyeliner

Het is niet altijd handig om helemaal in het noorden van ‘t land te wonen, omdat vaak de meer originele merken te koop zijn in het mooie Amsterdam. Hoewel zich dat gelukkig ook steeds meer uit gaat breiden. Behalve Sleek, want dat is nog steeds lastig verkrijgbaar. Maar eindelijk zijn de Grunnegers ook eens in het voordeel, want wij hebben Sleek!

En tot nu toe vinden we alle producten van Sleek heel erg fijn. Ik besloot twee producten te kopen van Sleek bij Skins Cosmetics waar ik wat minder bekend mee was: een lipgloss en een gel eyeliner. Wie weet is dat wel een hele goede dupe van MAC Blacktrack?

Sleek Glossed – Whisper

Deze kleur vond ik er wel mooi uit zien en met een spannende naam! Het eerste wat me opviel was dat de lipgloss vrij klein leek. Er zit dan ook niet heel veel in, namelijk 5 ml. Zelf vind ik dat een aardige hoeveelheid aangezien ik lipgloss toch bijna nooit op maak. De lipgloss heeft geen sponsapplicator maar een kwastje. Ik vind dat helaas wat vervelender werken. Ik krijg het heel moeilijk egaal want het blijft streperig. Ik zit dus heel precies te ‘kwasten’ om het egaal te krijgen en nog zie je het wel een beetje.

Omdat de Pout Paints van Sleek zo goed gepigmenteerd zijn, had ik hier ook hoge verwachtingen van. Een soort roze versie van de Pout Paint Milkshake alleen dan in een lipgloss variant, dat leek me wel wat. En was het ook zo?

Sleek Glossed Whisper geeft zeker een kleurtje aan de lippen maar helaas een wat standaard lipgloss kleurtje vind ik persoonlijk. Mijn lippen zijn wel een stuk lichter en de pigmentatie is redelijk goed maar lijkt niet op de kleur in de huls. Ik had het -aangezien het Sleek is- wat krachtiger verwacht op de lippen zoals de Sleek Pout Paints. Maar oké, dan moet je dus je verwachtingen ook bijstellen. En kijkend naar de belofte van Sleek had ik inderdaad een andere verwachting moeten hebben:

Glossed are non-sticky, super-moisturising, enticingly scented glosses that impart a subtle hint of colour.

Het is een mooie lipgloss die de lippen lichter en rozer maakt, perfect voor bij smokey eyes of voor overdag naar school/werk. Het is geen wonderlipgloss, want het blijft net als de meeste lipgloss hooguit 2 uur zitten. Het is een leuk glosje, maar dat zijn die van Essence ook en die zijn nog nét iets goedkoper. Sleek Glossed kost €4,50.

Sleek Ink Pot Gel Eyeliner – Dominatrix

Het volgende product is een gel eyeliner van Sleek. De Dip-It Eyeliner van Sleek (een vloeibare variant) heb ik destijds helemaal opgemaakt en dat vond ik best een goede budgetvariant. Maar gel eyeliners werken vaak ook fijn en aangezien ik nog geen zwarte kleur heb, was de keuze snel gemaakt. Ik ging voor Dominatrix.

Super long wearing and water resistant, Ink Pot is the ultimate gel eyeliner. The smear and crease proof formula stays on all day, so you can smoulder without smudging.

De verpakking ziet er mooi en strak uit. Het glas is mat en dat geeft op een of andere manier mij een luxe gevoel. Alleen de letters op de dop zijn glanzend. Helemaal zoals Sleek is en je krijgt er een kort kwastje bij met een hele spitse punt. Het is het kleinste en spitste eyeliner kwastje wat ik tot nu toe heb gezien. Ik denk dat dit kwastje perfect is voor dames die ‘last’ hebben van hooded eyes/monolids. Je kunt er een hele dunne lijn mee maken. Alleen het nadeel van zo’n klein kwastje, waar laat je zo’n ding zonder het kwijt te raken of opzuigt met de stofzuiger?

De eyeliner droogt mat op en is vrij goed gepigmenteerd. Ik vind Dominatrix wel wat minder goed qua pigmentatie in vergelijking tot MAC Blacktrack. Voor een dekkende zwarte eyeliner moet ik wel her en der een tweede laagje aanbrengen. Tenminste, als ik een dun lijntje wil zetten. Bij een dik lijntje pak ik meer product en gaat het wat sneller. Maar bij de eerste keer aanbrengen was ik wel positief. Sleek Dominatrix is heel romig en qua substantie is het net MAC Blacktrack.

Maar smudge-/creaseproof vind ik deze eyeliner niet. Doordat de eyeliner wel een zachte substantie heeft kan ik het nog makkelijk smudgen. Wel handig voor smokey eyes dus. Als je geen oogschaduwbasis/oogschaduw op doet ga je de eyeliner zeker terug zien in de arcadeboog. Ik breng mijn eyeliner vaak aan tot in de binnenste ooghoek en daarbij merk ik dat het daar ook wel wat gaat vlekken. Dat komt ook doordat mijn ogen wat meer eiwit aan maken dan het gemiddelde oog. Dus daar moet ik extra mee oppassen. Maar door oogschaduwbasis te gebruiken houdt Dominatrix het wel heel erg goed uit. En het eraf halen is rasecht boenwerk, allemachtig.

Ik vind Sleek Ink Pot Gel Eyeliner Dominatrix zeker het proberen waard. De prijs? €6,99! Kijk, daar doen we het voor!

Sleek Glossed Whisper en Sleek Ink Pot Gel Eyeliner Dominatrix

Ik ben vooral meer onder de indruk van de Ink Pot en de lipgloss vind ik niet heel bijzonder. Maar Sleek blijft toch wel een heel fijn budgetmerk. Althans, ik vind het redelijk budget! Het is wel iets duurder dan Essence of Catrice maar nog wel betaalbaar. Ik heb hier trouwens vrij veel budgetproducten gebruikt. Ik heb de BB Foundation Cream van Catrice op in 020 Rosy Beige + de Camouflage Cream in 030 Rosy Beige. Afgepoederd met MAC, dat dan weer wel. De look op mijn ogen is gemaakt met het Sleek Sunset Palette en dan weer mijn geliefde Chanel mascara. Ach ja, ik hou van de budget/high-end mix!

Wat vind jij van deze producten van Sleek?

 

0 reacties

Everdiena -

jammer van de lipgloss, mij leek hij in de huls ook wel mooi. de eyeliner vind ik wel leuk, alleen dat kleine kwastje lijkt me vervelend. ik heb een gewoon drink glas gekocht om me kwasten in te doen, maar als ik dat kleine kwastje er in moet doen… waarom geen grote stok? een groot stokje is toch misschien ook leuk bij een klein kwastje, sleek?

Bo Bea -

mooie look heb je ermee gemaakt

Esther - Mango Sorbetto -

Vind het mooi dat de gelliner mat opdroogt!

Sofie -

de gloss vind ik eigenlijk wel mooi. Oké, heel standaard, maar wel mooi :)

Jana -

Ik vind de Ink Pot Gel Eyeliner mooi 😀 x

Lytje -

Ik wil ZO graag nog eens iets van Sleek bestellen! Ik vind de stijl en de producten zo leuk :heart:

Kiani -

Lijken me echt leuke productjes!

Maxime -

Ik vind de verpakking van de lipgloss zo leuk

XO

Kimberley -

De lipgloss staat je ook mooi! Ik heb vorige week mijn eerste Sleek producten gekocht, moet ze nog testen.. maar ik werd al blij van hoe ze er in de verpakking uitzagen haha :heart:

anniek -

Wauw, prachtige ooglook heb je hier op!

Charlotte -

De paintpot ziet er wel heel erg goed uit!

Rosanne -

mooie producten!

HaveYourOwnStyle -

De producten zien er goed uit!

femketje -

lovely glossje 😀

Anna -

Mooie producten, vind ze beide erg leuk! En ik vind het echt baas dat Sleek in Groningen te koop is haha.

Nena - whatevergivesjoy -

mooi licht lipglossje!

Hester -

Mooie look heb je gemaakt! Ik vind beide producten wel leuk :)

Marieke -

Dat glossje is leuk, ik kocht ‘m zelf ook in Grunn. Op mijn gepigmenteerde lippen dekt deze wel beter dan een Essence lipgloss…

Estbella Beauty -

Sleek is echt super fijn!! Wij kunnen hier wel Sleek kopen maar hebben niet alles! Wat echt super fijn van Sleek is zijn die pout polish potjes!! Xoxo

Miranda -

Wat een mooie producten. De lipgloss vind ik persoonlijk ook erg mooi, lekker basic 😀 De eyeliner ziet er ook goed uit:D

Patty -

Wat een mooie kleur lipgloss zeg! En de eyeliner ziet er ook erg mooi uit!
Super leuk :dance:

Minke -

Ik vind de oogschaduwpaletten van Sleek echt ontzettend mooi!

Kiss & Make-up -

De gloss vind ik echt niet mooi, maar de eyeliner ziet er goed uit!

Olga -

Ik heb nog niets van dit merk!

MySimplySpecial -

Die ink pot ziet er prima uit!

Evelien -

Ik ben ook grote fan van Sleek! Je make-up vind ik trouwens heel erg mooi op deze foto.
Nog een complimentje: ik zooo blij dat jullie de swatches ook altijd op de lippen laten zien! Te veel beautyblogs doen dit niet, terwijl al hun andere swatches wel in orde zijn.. Echt gek!

Heb je trouwens nog tips om vloeibare eyeliner te zetten? Ik ben daar verschrikkelijk slecht in!

Marnel -

MOOI…de lipgloss lijkt inderdaad een beetje op die van Essence, maar wel een leuk kleurtje! Leuk dat die Ink pot goed werkt!! :yay:

marion -

Wateen mooie lipgloss kleur. Ziet er allemaal goed uit!!

Diedeke -

De gloss is zeker mooi!

Joyce -

Producten zien er goed uit!

Joyce -

Die eyeliner ziet er erg mooi uit. Ik vergeet elke keer weer als ik in de stad ben om daar heen te gaan. Toch maar een keer doen.

Lieze -

Die eyeliner lijkt me heel fijn!

Maureen -

Lijken me fijne producten, ik heb helaas nog niets van sleek!

Roxanne -

Ik vind vooral de gel eyeliner erg mooi! Mooi zwart ook! De lipgloss zou ik skippen, maar ik ben sowieso niet zo’n fan van lipgloss.

Just Love Life -

weer leuke producten! en die verpakking van de lipgloss is zo leuk 😀

dita -

Mooi hoor!

Charile -

Heel mooi!

Mademoiselle Sophistiqué -

heel lief glossje! ik heb nog nooit iets van sleek geprobeerd

F&F -

Ik vind die lipgloss wel errug mooi! Wel een beetje basic, dat moet ik toegeven.
En het uiterlijk van die eyelinerpot! Wauw!
Liefs!

Natasja -

Ik vind de producten er erg goed uit zien, Whisper is een mooi subtiel kleurtje en van Dominatrix denk ik dat je voor zo’n prijs ook niet hetzelfde resultaat kan verwachten als van een product van MAC.

BeautybySunseeree -

:) Ik ben vooral fan van de Sleek palettes maar voor de rest.. hmmmzz valt wel mee

Martina -

Ik vind de gloss een mooie basic kleur, maar de blushes en bv de pout paints trekken me meer dan deze producten :)

Laura -

Mooie producten, maar vooral de look vind ik erg mooi. Het sunset palet gaat op mijn wishlist. Ook al gaat het er in dit artikel er niet om.

Tara -

De eyeliner ziet er op zich wel prima uit!

Sofie -

Ze zien er beide mooi uit! Liefde voor Sleek :heart:

Beautyjuf -

Wauw, wat een mooie gloss :-) Prachtige roze kleur!

Kimberly -

Die gloss is mooi! :) Ik heb eigenlijk nog geen producten van Sleek..

Reageer ook