OPI The Bond Girls Liquid Sand Set

 photo 28-5287.jpg

De liquid sand trend, ik kan er persoonlijk geen genoeg van krijgen. Ik ben gek op de mooie schittering van de glitters tussen de matte nagellak. Het zijn net allemaal kleine diamantjes. En als iets succesvol is, moet je er meer doorgaan toch?! OPI vond dat ook en komt nu met The Bond Girls Liquid Sand nagellak. Wij hebben swatches gemaakt van deze leuke mini’s!

 photo 28-5293.jpg

Jinx, Vesper, Pussy Galore en Solitaire

De hele collectie (in groot formaat) bestaat uit zes nagellakken, in de miniversie ontbreken Honey Ryder en Tiffany Case. Ik vind het persoonlijk jammer waarom die er niet bij zitten want het zijn maar twee lakjes meer en dan heb je de hele collectie. Ik heb zelf ook de miniversie van de liquid sand lakken van de Mariah Carey collectie en de mini’s zijn prima. Wie weet maak ik die ook echt eens een keer op! Een groot formaat is soms toch wel een beetje onzin. In het begin dacht ik o jee wat zijn ze klein, maar ik vind ze ook zuinig in gebruik. Het enige nadeel is, is dat het kwastje wat minder goed lakt dan het grote formaat maar er is mee te werken.

 photo 28-5298.jpg

OPI Liquid Sand Jinx

 photo Fotos7-610.jpg

OPI Liquid Sand Jinx (Willemijn)

Dit is Jinx, geïnspireerd op de mooie Halle Berry. Het is een oranjerode lak met gouden liquid sand glitters. Het ziet er prachtig uit, maar toch doet het met denken aan nagellak voor een wat oudere doelgroep. Ik kan het niet uitleggen denk ik, maar die associatie komt vooral omdat mijn moeder dit soort kleuren draagt. Desalniettemin een heel leuk effect!

 photo 28-5300.jpg

OPI Liquid Sand Vesper

 photo Fotos7-619.jpg

OPI Liquid Sand Vesper (Willemijn)

OPI Liquid Sand Vesper is een diep paarse liquid sand, waarbij het lijkt alsof het geen glitters bevat maar kleine glimmende houtskoolsteentjes. Heel apart en net een tikkie anders. Ik heb ook nog andere swatches bekeken en daarbij viel de paarse rand net als in deze foto op. Ik vind dat niet zo heel mooi, het geeft wel iets mysterieus á la Vesper herself maar ik vind het toch wat minder mooi dan ik verwacht had.

 photo 28-5301.jpg

OPI Liquid Sand Pussy Galore

 photo Fotos7-6200.jpg

OPI Liquid Sand Pussy Galore (Martine)

OPI Liquid Sand Pussy Galore is een hele zoetsappige, ik vind deze heel schattig en vrouwelijk. Naarmate de nagellak langer op de nagels zit, worden de roze glitters steeds meer zichtbaar en verdwijnt de metallic finish wat meer naar de achtergrond. Bij deze nagellak en Solitaire heb ik alleen wel 3 laagjes gebruikt, omdat anders de tips nog wat zichtbaar waren. Bij Jinx en Vesper zijn twee laagjes voldoende.

 photo 28-5345.jpg

OPI Liquid Sand Solitaire

 photo 28-5342.jpg

OPI Liquid Sand Solitaire (Martine)

En dan de OPI Liquid Sand Solitaire. Over het algemeen hou ik niet echt van witte nagellak, hoewel het nu wel heel trendy is om te dragen. Maar deze witte nagellak vind ik voor het eerst oprecht mooi. De zilveren glitters zijn net diamantjes die schitteren tussen de witte, matte hemel. Ja, ik hou hier van! Mocht ik ooit gaan trouwen zou ik zeker overwegen om deze te dragen. Prrrachtig! Dit is mijn favoriet van het hele stel.

 photo Fotos7-6219.jpg

Links: Pussy Galore 1 halve dag oud. Rechts: Pussy Galore 3 dagen oud.

Hier kun je goed zien dat de metallic finish steeds minder wordt en de glitters meer naar voren komen. Ik vind het wel jammer want in vergelijking met de ‘versgelakte’ nagels vind ik het effect na 3 dagen wel een stuk minder mooi en levendig. Dat viel me vies tegen. Dit heb ik vooral gezien bij de lichte kleuren van de liquid sand lakjes. Bij de liquid sand lakjes van de Mariah Carey collectie viel dat minder op.

 photo 28-5293.jpg

De miniset met de vier Liquid Sand nagellakken Jinx, Vesper, Pussy Galore en Solitaire kost €18,95. Je kunt de nagellak ook apart kopen in een groter formaat (15 ml in plaats van 3,75 ml) voor €14,25 per stuk. Klik hier om de verkoopadressen te zoeken.

Welke OPI Liquid Sand uit The Bond Girls Collection is jouw favoriet?

44 reacties

esmeralda -

Hoi hoi,

Ik lees in jouw blog over De Liquid Sand lakken van OPI.
Ik ben op zoek naar de kleur Solitaire voor mijn bruiloft maar kan hem echt nergens meer vinden.

heb jij ideen?

Ik hoor het graag van je.

Groetjes,
Esmeralda

Anna -

Wat een mooie lakjes!

Esther - Mango Sorbetto -

Ik vind Jynx juist prachtig!! Heb de grote versie en vind hem echt geweldig. Het is volgens mij bij alle liquid sand lakjes wel zo dat de duidelijke structuur wat vervaagd na een aantal dagen (dat hij ietsje gladder wordt)

Lotte -

Wat een mooie lakjes! Ik vind het liquid sand effect echt mooi!

Olga -

Heb de witte en roze in fullsize gekocht

Manon -

oeeeh :heart: Worden in alle counters ook deze LE verkocht?

Dita -

mooie kleurtjes

Justnailpolishes -

I like!
De paarse lijkt alsof het bessenjam is dan zie je ook zo’ndoorzichtig sap haha

Tara -

Wat is dit toch een prachtige collectie :)

marion -

vind ze wel mooi, denk alleen niet dat ik deze ga halen

Jana -

Ik vind de lakjes erg tof en speciaal :) x

Lytje -

Mooi! De swatches zien er goed uit :)

Linda -

Ik vind deze toch wat tegenvallen..

ChantalAngel -

Heel erg mooi. En de witte is nu wel heel apart ja

Julia -

De OPI lakjes zijn altijd van goede kwaliteit en is het zeker geen verspilling van je geld :-)
Vooral de Jinx vind ik qua kleur heel mooi, een opvallende kleur voor de zomer! Ook de kleine glitters in de nagellak geeft je nagels net iets extra’s.

Laura -

Ja Liquid Sand blijft leuk! Ik draag nu steeds Pink Oasis van ANNY, een knalroze met zandstructuur. ANNY heeft ook een paar sand-lakjes uitgebracht (voor maar 4,95 p/s). Van OPI heb ik de mini’s van de Mariah Carey collectie. Van de bovenstaande vind ik Pussy Galore wel erg mooi. Juist dat die zo zachtroze is en dan met die grovere structuur, maakt het speciaal.

Estbella beauty -

Super leuke lakjes!! :heart:

Eline -

Ik heb zelf pussy galore besteld kan niet wachten tot hij er is!

Bo Bea -

I Love Opi Liquide Sand

Amy -

Ik vind de liquid sand finish meestal echt niks, alleen Jinx zou ik nog wel aanschaffen als ik hem tegenkwam.

xx_Patries_xx -

mooi setje hoor, de roze is wel mijn favoriet

Nena - whatevergivesjoy -

Ik vind eigenlijk geen enkel kleurtje mooi :) My bad 😉

Maxime -

Zag ze al een paar keer voorbij komen, zulke leuke kleuren!

XO

Mariska -

Jinx vind ik echt super mooi!

Tedje -

Jinx vind ik echt prachtig!

Marnel -

Gaaf!!! Ik vind de donkere kleuren het mooist, omdat bij de lichtere kleuren het net lijkt alsof je heel slordig gelakt hebt! (ik bedoel niet dat jij slordig gelakt hebt, maar in het algemeen) Goed dat jullie de lakjes in je hand houden, zo kun je zien hoe groot ze zijn…goed over nagedacht!!! :jep: :dance:

Femke -

Jinx is zo mooi!

Beautyjuf -

Ik vind de kleuren erg mooi, maar ben niet zo’n fan van het zand-effect…

HaveYourOwnStyle -

Weet nog steeds niet wat ik nou van dit soot lakjes vind 😉

Kimberley -

Ik vind het echt een mooi effect! Heb het zelf nog niet geprobeerd maar het lijkt me erg cool. Zeker ook leuk om meteen zo’n setje met verschillende kleuren te kopen :)

Amanda -

Ik heb zelf Jinx, heb hem ook gerievewd. Het zo’n onwijs mooie kleur, echt uniek. N.a.v. dat lakje kochten 3 meisjes uit mijn klas ook een liquid sand nagellak haha. Erg populair dus!

Maaike -

Ik heb zelf Jinx en Vesper full size gekocht. Ik vind de liquid sands lakjes erg mooi maar kijk uit met douchen en afwassen. Mijn Mariah Carey lakje sloeg helemaal wit uit en ik schrok me rok, maar nadat het water opgedroogd was trok dat weer weg. Heel apart.

Laura -

Leuke kleurtjes, en effect natuurlijk!

MySimplySpecial -

Jinx vind ik heel gaaf!

Charlotte -

Jinx blijf ik heel erg mooi vinden!

femketje -

Erg pretty!

Minke -

Ik vind Jinx ech super mooi!

Hester -

Wat zijn ze weer mooi! Ik vind Jinx het mooiste maar ook de twee lichte lakjes hebben wat. Het zou eigenlijk wat handiger zijn als je gewoon zelf vier mini’s kon kiezen die je dan voor de prijs van die set kan kopen, maarja dit is natuurlijk weer marketing denk ik (vier mini’s + twee full size kopen is natuurlijk de bedoeling).

BeautyTIL -

Heel mooi, zeker de pastel kleuren!

Joyce -

Hele mooie lakjes, vooral Jinx!

Diedeke -

Love them!

Sofie -

Wat een mooi setje! :heart:

Jonneke -

op zich wel mooie lakjes maar niet echt heel bijzonder, wel jammer..

Martina -

Solitaire is inderdaad een bijzonder lakje!

Reageer ook