NARS Turkish Delight Lipgloss

 photo Fotos7-6105.jpg

Ik kon niet wachten om de producten van NARS uit te proberen. Ik was al heel blij met mijn blushes Madly en Angelika dus dat beloofde veel goeds. Ik bestelde de NARS Turkish Delight Lipgloss, een van de favoriete lipglosjes van Kim Kardashian..naar het schijnt! De huls en kleur zagen er al prachtig uit…is dat ook zo?

 

 photo Fotos7-6106.jpg

De uitstraling vind ik heel mooi. Het is basic, maar je kunt wel zien dat het niet goedkoop is. De verpakking is mat, voelt zacht aan -heel gek maar het is zo- en heeft een mooi logo. De lipgloss heeft geen kwastje, maar een sponsapplicator. Daar maak je mij heel blij mee! Niet perse omdat een sponsapplicator nu beter is, maar omdat ik het zelf fijner vind werken en vaak minder streperig over komt op mijn lippen.

 photo Fotos7-6107.jpg

 photo Fotos7-6110.jpg

De kleur leek me zo mooi en met pijn in mijn hart moet ik bekennen..dat deze letterlijk en figuurlijk niet zo goed uit de verf komt. Ik ben een beetje teleurgesteld. Van wat ik hier op mijn arm zag, dacht ik nog dat het heel mooi kon zijn. De lipgloss is ook zeker gepigmenteerd maar geeft niet de kleur af die je ziet in de huls op de lippen. Ook niet met concealer op mijn lippen. Wat zeg ik? Dat zag er in dit geval nog lelijker uit.

 photo Fotos7-6177.jpg

NARS Turkish Delight. Dat ziet er mooi uit.

 photo Fotos7-6178.jpg

Hmm, het benadrukt wel de lijntjes.

Op mijn lippen is het gewoon een transparant kleurtje met wat roze in zich. Ook zie je van dichtbij de streepjes in mijn lippen. Niet erg boeiend voor de prijs van €21,89 exclusief verzendkosten. Ik vind Turkish Delight wel mooi, maar niet bijzonder genoeg voor die prijs. Daarvoor kun je in principe net zo goed een lipgloss van Essence kopen. Ik vind Turkish Delight ook wel iets weg hebben van Sleek Whisper, die ik stiekem persoonlijk zelfs mooier vind.

 photo fotos13-673.jpg

NARS Turkish Delight. Zonder iets er onder. Dit is de pure swatch om het zo maar te noemen. Tja…

 photo fotos13-681.jpg

NARS Turkish Delight over Catrice Hey Nude! heen. Stukken mooier en egaler.

Turkish Delight is mooi om te gebruiken als glanzend extraatje over een nude lipstick heen. Zo vind ik Turkish Delight stukken mooier als ik ‘m gebruik over Catrice Hey Nude! lipstick heen zoals in deze look waar ik NARS Turkish Delight heb aangebracht over Catrice Hey Nude! lipstick. Maar, dan is vooral Catrice degene die het product mooier maakt. En daarvoor koop je geen dure lipgloss. De lipgloss an sich is ook geen wondermiddel, want net als ieder ander blijft hij maximaal 1,5 á 2 uur op de lippen zitten.

 photo Fotos7-6182.jpg

Hier zie je Sleek Whisper lipgloss. Als ik zou zeggen dat dit een ander kleurtje van NARS is, zou je het zo kunnen geloven in vergelijking met de eerste full face swatch hierboven. En deze is dan zelfs veel mooier en egaler. Om het nog gekker te maken: Sleek Whisper heeft een kwastje en geen sponsapplicator terwijl ik een applicator altijd beter vind werken. Mijn advies? Ga niet voor Turkish Delight van NARS maar koop liever Whisper van Sleek of een leuke lipgloss van Essence of Catrice.

 photo Fotos7-6113.jpg

Ik snap de hype rondom deze lipgloss niet, het is weer hetzelfde liedje. Koppel er een celebrity aan vast door te vermelden dat het product een favoriet is van die en die en ziedaar: stijgende verkoopcijfers. Nope, ik vind Turkish Delight  niet het geld waard.

NARS kun je onder andere online bestellen bij HQ Hair.

Wat vind jij van NARS Turkish Delight en snap jij de hype rondom deze kleur?

0 reacties

xx_Patries_xx -

jammer van je 21,-

Esther - Mango Sorbetto -

oef hij is wel heel licht! Jammer!

lovethatmakeup -

Wauw wat een prachtige kleur! Ik heb Orgasm en die is ook prachtig 😀

Rose -

Kun je een tutorial maken van je eerste ooglook? Ge-wel-dig!

Martine -

Daar heeft gisteren een tutorial van online gestaan :) dankjewel!

Lisanne -

Ai. zonde van je geld….

Kelly -

Hm, niet zo geweldig nee!

Lizzy (Beautiefull.nl) -

Nee sorry, ik vind het ook echt niet zo mooi. Beetje flets.

Jana -

Hmm..Voor die prijs kies ik voor die van Sleek :) x

PinkFairy -

Ik vind vooral de geur van deze lipgloss verschrikkelijk. het ruikt naar klei of zo! Heb zowel een fullsize als een mini uit een of andere set, de kleur is idd niet zo heel bijzonder, maar op zich wel ok.

Anna -

Jammer zeg, maar gewoon te licht voor je lippen helaas. Misschien heeft iemand anders met lichtere lippen er nog iets aan! Wel echt jammer, de kleur zag er zo mooi uit…

Kimberly -

Ik vind hem niet zo heel mooi! Jammer, want hij ziet er zo mooi uit!

Allissa -

Zo jammer dat ie niet zo dekt zoals op de handswatch.

Cynthiiaa -

Jammer dat het een tegenvallertje is, want de kleur is wel supercute! :) Ik vind hem ook mooi staan bij de donkere look, het maakt het net iets zachter allemaal. Hahaha, so true! Zeg dat Kim K. dit droeg toen ze haar kind uitscheet, helloooo Turkish Delight! xD

Selena -

Ik vind het een lief kleurtje!

Kiani -

Ik vind het wel een leuk kleurtje, maar niet bijzonder.

Michelle -

Wat zonde van het geld zeg, maar wel een fijne review! :) De sleek optie lijkt me inderdaad een goede om te onthouden!

Sophie -

Jammer! De verpakking en zelfs de swatch zagen er ontzettend veelbelovend uit! Maar helaas, fijne review (:

Evelien -

fijn zo’n eerlijke review! Ik vind hem ook niet heel geweldig, ooh die marketingtrucs toch …..

Bo Bea -

ziet er inderdaad niet zo heel bijzonder uit

Charlotte -

Wel heel fijn dat je zo eerlijk bent. Nou moet ik zeggen dat ik zelf geen 20 euro aan een lipgloss zou uitgeven, met name omdat ik lipsticks fijner vind, dus deze was sowieso aan mij voorbij gegaan.

Amber -

Ik vind hem ook niet zo. Goed dat er mensen zoals jullie bestaan, zo geef ik minder snel geld uit aan een duur product en bekijk ik eerst een review.

Marnel -

Mooi kleurtje, maar niet voor dat geld!! Hij doet me inderdaad een beetje denken aan “my favorite milkshake” van Essence! :jep:

Minke -

Ik denk dat zo’n kleur mij sowieo nooit zal staan, daar ben ik net iets te donker voor..

Miranda -

Och wat ontzettend jammer. Hij zag er zo ontzettend mooi uit in de huls :(

Sofie -

Deze kleur is ech prachtig! Ik vind het wat zonde dat hij in België (en Nederland) zo moeilijk te krijgen is…. Ik zag op Temptalia wel enkele leuke dupes, maar die zijn voor mij al even moeilijk te vinden…
Maar de kleur op zich: prachtig!

Kiss & Make-up -

Vreselijke kleur vind ik.

Miss Y. -

Wat jammer zeg. Zonde dat ze er zoveel voor vragen, je kan hetzelfde kleurtje waarschijnlijk nog beter krijgen bij Essence of Catrice :-/

Laura -

Ah jammer, maar je hebt helemaal gelijk. Thanks voor deze review!

Danielle -

Hele mooie kleur, maar niet het geld waard vind ik. Vooral in lipgloss zie je weinig verschil. In oogschaduw snap ik dat je een duurder merk wilt voor betere kwaliteit.

Marieke -

Zet de NARS gloss ergens neer om naar te kijken en gooi die van Sleek in je handtas 😉

robin -

awh jammer dat die tegenvalt >< en ik denk dat met concealer je zo'n dood effect krijgt lol

imfashionstoned -

super mooi kleurtje zeg!!

Charlotte -

Over Catrice Hey Nude vind ik het wel mooi, maar aangezien Sleek een gelijke heeft zou ik het wel weten. Ik vind de look met dat lichtroze en dat blauw trouwens echt heel mooi! Komt vast een artikel over?! :yay:

Sarah -

Ik snap ook al niet waarom iedereen deze gloss zo geweldig vind, speciaal is het niet te noemen. Maar het is wel een mooi kleurtje om over een lipstick te dragen maar alsnog ben ik er niet weg van. 😉

MySimplySpecial -

Jammer dat deze tegen valt!

ChantalAngel -

Zonde. Hij zag er in de huls echt super mooi uit en de swatch ook nog wel maar nee ik zou hem niet aanschaffen doordat hij zo in de lijntjes trekt.

Simone -

Jammer zeg!

Joyce -

Wat zonde zeg! Maar mooi dat je daar wel eerlijk over bent!

Milou/ LounaBeauty -

Ik vind het wel een mooie gloss, maar inderdaad….. een budget variant is inderdaad ook een goede optie. Volgens mij is het inderdaad de hele hype eromheen! :) haha

femketje -

super pretty kleurtje 😀

Caro -

Ik wil ook zoo graag iets van Nars! Maar deze lipgloss zou ik inderdaad overslaan!

Lenneke -

Ik vind het een mooie gloss, maar voor dat geld…

lot -

Ik vind hem ook te licht voor je. Jammer want in de verpakking ziet het er mooi uit. Heeft Willemijn hem ook al geprobeerd?
Ik vind Sleek Whisper idd een stuk mooier. Net even wat rozer.

Anouk -

Jammer dat hij niet helemaal goed uitpakt! Die van Sleek is dan nog mooier.

Hester -

Ah wat balen, ik vind hem ook helemaal niet zo mooi en vind je lippen ook juist heel erg wegvallen als je hem zo ‘los’ op hebt. De verpakking is wel erg mooi, en dat dat mat zacht is heb je ook met matte nagels! Haha :)

Maxime -

Vind ‘m toch wat minder dan ik had gehoopt

XO

Kimberley -

Ik vind hem wel mooi staan hoor! Maar die van Sleek inderdaad nog mooier… Jammer!

xxTessie -

Wauwie! Mooie lipgloss.
Zou je misschien een tutorial willen maken met die donkere (eerste) look die je op hebt?
Ik vind hem namelijk echt heel mooi, maar zelf ben ik totaal niet goed met hele donkere kleuren. Het is of te donker, of te licht. Ik hoop dat je dat wilt doen 😉

lot -

Die staat er al op. Is het artikel van gisteren.

Joyce -

balen dat ‘ie tegenvalt!

Tugce -

Jammer zeg! Hij ziet er namelijk zo leuk uit. Vervelend als producten waar je veel geld voor hebt betaald tegenvallen :(

Nena - whatevergivesjoy -

Op zichzelf is hij niet veel waard… Jammer!

Charile -

Ai, wat jammer zeg!

lin -

Meh, wat zonde zeg! Dit zijn idd niet de producten waarvoor je naar duurdere merken gaat. Dikke bummer.

Tara -

Wat jammer dat hij zo tegenvalt!

Mademoiselle Sophistiqué -

ik wil ‘m al lang heel graag proberen, maar nu ben ik toch niet meer zo overtuigd :p

Martina -

Het is een mooie gloss, maar zonder basis is hij een stuk minder!

Diedeke -

Wat stom dat hij zo slecht werkt! Neh, dit is niks voor mij!

Kelly Caresse -

Wauw ik vind deze prachtig! Staat je echt super moou martine!

lotte -

ik vind hem niet zo mooi bij je staan

Tessa -

Zonde dan van die prijs dan koop ik toch liever een catrice of essence lipgloss

Laura -

Jammer, ik vind het nog best een mooi kleurtje.

Zelal -

Ik vind hem egt mooi en martine is je je foundation te donker?

Maud -

Wat een leuk kleurtje! Hij staat je ook echt heel erg mooi wauw

Sofie -

Mooi kleurtje! :heart:

Sannah -

Jammer ! Hij zag er wel heel mooi uit .

X

Marijke -

Oei, zonde van je geld!

Reageer ook