NARS Albatross & NARS Orgasm

 photo Fotos7-622.jpg

Wat is het toch een fijn gevoel als je eindelijk iets hebt in je stash waarvan je weet dat het een enorme hype is. En wat nog mooier is: als een product het ook echt waar kan maken. Zo hebben wij sinds kort de geliefde blush NARS Orgasm en gehypte NARS Albatross highlighter in ons bezit. Zijn ze echt zo mooi en bijzonder?

 photo Fotos7-626.jpg

 photo Fotos7-633.jpg

Bij het openmaken van het doosje zagen we het al, die NARS Albatross is serieus de bom. Ik heb gemerkt dat gouden highlighters die een soort van groene waas bevatten vaak toch het mooist zijn. Ze zijn dan zo mooi witgoud van kleur.

De verpakking is altijd mooi strak bij NARS en je kunt er ook niet omheen dat het van NARS is met de logo op de verpakking, op het doosje en nog eens op het cellofaan. Zowel de blush als de highlighter bevatten 4,8 gram en zijn volgens de verpakking 2 jaar houdbaar. Hoewel ik moet zeggen dat ik daar nooit zo naar kijk, ik bekijk eerder hoe de pigmentatie nog is op dat moment en/of het mijn huid irriteert. Vaak kun je dit soort producten veel langer bewaren. Anders zou je om het jaar/de twee jaar de helft van je stash we kunnen gooien.

 photo Fotos7-631.jpg

 photo Fotos7-639.jpg

Van deze twee producten is de NARS highlighter Albatross toch onze grootste favoriet. Wat is ze een partij mooi, zo licht maar tegelijkertijd zo zichtbaar.

 photo Fotos7-646.jpg

 photo Fotos7-652.jpg

Omdat Albatross zo licht lijkt, ben je geneigd om er aardig wat van op te doen. Maar in principe hoeft dat helemaal niet, want hij is heel goed gepigmenteerd. Wees dus zuinig met het mooie witgouden goedje tenzij je gek bent op een flink portie highlighter.

 photo Fotos7-643.jpg

En dan de geliefde NARS Orgasm blush, wat zijn hier veel dupes van. Sleek Rose Gold, Too Faced Who’s Your Poppy, ELF Blushed/Bronzed Contouring Powder en ga zo maar door. Hoewel ze allemaal op elkaar lijken, viel ons toch wel iets op. NARS Orgasm lijkt een stuk meer roze. De meeste dupes hebben toch meer een perzik ondertoon.

 photo Fotos7-654.jpg

Maar dat is vooral in het doosje zo, op de swatch kan ik me voorstellen dat de bovengenoemde dupes er goed op lijken. Want daar zie je wel het roze maar ook de perzik ondertoon in de blush. Het is zeker een prachtige blush en zit bomvol gouden shimmers. Het leuke is, dat je deze heerlijk aan kunt brengen zonder de fout te begaan dat je veel te veel aangebracht hebt. Hij lijkt namelijk vrij subtiel op de wangen en je kunt Orgasm mooi opbouwen. What’s in a name? Haha! Sorry…

 photo fotos13-641.jpg

NARS Albatross en NARS Orgasm

Zonder/Met Orgasm

Orgasm + Albatross

Orgasm + Albatross

Beide producten zijn gewoon ontzettend mooi. Het kost een lieve duit, maar sowieso is NARS Albatross wel één van de mooiste highlighters die ik heb gezien. De blush is ook echt mooi, maar ik kan me voorstellen als je al een goede dupe hebt dat dit niet perse noodzakelijk is om deze ook te hebben. Tenzij je net als ons gewoon heel graag Orgasm wil hebben, spijt krijg je er in ieder geval niet van.

 photo Fotos7-639.jpg

NARS is online te verkrijgen bij HQHair.com en zowel de blush als de highlighter kosten daar €26,89. Aaaauww!

Welke producten van NARS spreken jou aan?

83 reacties

Anouk -

Ik wil ze ook graag hebben maar wil graag met ideal betalen ik weet tenminste dat dat goed gaat maar kan dat ook met deze website?? Hebben jullie andere ideeen waar ik wel met Ideal kan betalen voor Nars producten??? HELP

Eby -

Aaahw!

Ik ben al dagen opzoek naar een site die verzendt naar Nederland en zonder creditcard! Via ideal ofzo zou ook evt kunnen? Heeft iemand een tip ❓ ?

kim -

Iemand enig idee waar je deze producten kan kopen? Staat namelijk bij hqhair dat ze nars niet buiten de uk verzenden :(

Patricia -

Ik ben een groot fan van Nars Laguna. Er zit helaas een dikke pan in mijn doosje. Eigenlijk tijd voor een nieuwe. Mijn vader heeft ooit een nars trio met laguna, orgasm en albatross mee genomen uit usa maar toen ik die ging swatchen kwam er bijna geen kleur van af! Enorme domper :( Volgens mij helemaal uitgedroogd. In sept. ga ik naar frankrijk en daar zoeken naar een albatross en nieuwe laguna :yay:

Evelien -

Zo mooi! Misschien deze toch ook eens vastnemen…

fleur -

Wow wow wow wat zijn die moooooooi aaaaahh kun je ze ook in de winkel kopen of alleen op Internet ik moet ze ook hebben :heart:

theartismakeup -

ik zit erg tegen de prijs aan te hikken maar die highlighter…die moet ik ooit gewoon hebben 😉

xx_Patries_xx -

wow prachtige producten hoor, alleen toch jammer dat ze best prijzig zijn

Sophie -

Ik heb beide al langere tijd. Albatross heb ik wat vaker uit mijn stash gepakt en ben ik zeer tevreden mee. Maar Orgasm staat mij gewoon weg niet. Misschien komt het door mijn witte huid en rode haar? Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als Oasis! Echt een aanrader!

Marnel -

Die highlighter..WAUW!! Die blush is ook mooi!! :linlove:

Leonie -

Wauw! Wat een prachtige producten! :heart:

Emmaly -

Ik ben verliefd op Nars Orgasm! Ik heb hem twee jaar geleden gekocht maar toen helaas een jaar later vergeten op vakantie. Ik miste hem zo dat ik hem gewoon opnieuw heb gekocht, geen blush die ik ooit heb geprobeerd kan tippen aan deze! :heart:

Kimmetje -

Jaloers!!!! Ik zou ze zo graag alletwee willen hebben en dan ook nog de Laguna bronzer… Ik heb nu de Sleek face form light… Ook tevreden mee, maar eigenlijk…. Haha!

Sofie -

Deze combinatie zorgt echt voor een geweldig mooi effect. Yup, Orgasm heeft z’n naam echt niet gestolen.

Amy -

Orgasm is bij mij ook al jaren favoriet. Albatross en Laguna staan nog op m’n wishlist!

Suzanne -

Wat een prachtige producten!

Tessa -

sh*t , nu wil ik albatros en ik heb geen creditcard.. Kun je hem ergens bestellen met overschrijving?

Willemijn -

Bij HQ Hair hebben we bestemd met paypal. Heb je dat misschien wel?

Danielle -

Ze lijken me beiden echt prachtig!

Eva -

Heel erg mooi! Wauw ik hoor iedereen maar raven hierover, ik wil ze ook!

Kiss & Make-up -

Heel mooi samen! I like NARS :-)

Ashley -

Ik heb zelf Sleek rosé gold en die lijkt super veel op die van Nars vind ik!

Charlotte -

Ze zijn heek erg mooi maar ik vind ze best duur… Zekf hebbik de dupe rose gold van sleek in mijn stash en die werkt ook prima :)

Jana -

Wow prachtig 😀 x

ChantalAngel -

Ik kan alleen maar zeggen gorgeous!!!

Denice -

Whats in a name? Haha! scherp! Ik vind albatross echt heel erg gevaarlijk mooi <3!

Kimberly -

Orgasm word ooit van mij! Ik vind het zo’n mooie blush! Albatross vind ik trouwens ook heel mooi.. ooh… ik wil een geldboom in de tuin!

Anouk -

I love NARS!!

Cynthiiaa -

Oeh, inderdaad een rib uit je lijf, maar ze zijn het dubbel en dwars waard! Albatross veroverd echt mijn hart, de highlighter is zo ontzettend mooi om te zien, beide trouwens. De pigmentatie ook.. it totally blew my mind!

Fenna -

Jaaaa ze zijn zo mooi! Ik heb zelf Albatross 4 maanden geleden gekocht in Londen en WAUW ik gebruik hem echt nog steeds elke dag, op m’n wangen en onder m’n wenkbrauwen en in m’n ooghoeken. Ik ben er gék op! In Londen heb ik ook de Sleek dupe gekocht en ook nog Mac Dainty dus ik kan wel even genoeg combi’s maken (ik heb al 1000 blushes ongeveer haha zucht..). Maar misschien dat Orgasm er uiteindelijk ook komt.

Moniek -

Prachtig!

Gerrianne -

Orgasm blijft zo mooi intens, een perfect + prachtig kleurtje is ‘t gewoon! :heart:

Noor -

Wow, allebei hele mooie producten! Het liefst zou ik ze gelijk allebei bestellen maar die prijs houd me toch echt wel tegen, haha. :(

lot -

Wow had niet verwacht dat albatross zo mooi zou zijn. Die moet ik hebben. Eerst maar eens de rest van mn highlighters opmaken (Waar ik bijna nooit door heen kom, behalve door ze te laten vallen :music: )

Minke -

Wauwww!! Ik wil ze hebben haha

Priscilla -

Ik vind het beiden prachtige producten en mijn handen jeuken nu enorm. Ik wil de highlighter echt heel graag bestellen maar ik ben net twee dagen terug van vakantie waar ik ook ‘t nodige heb gewinkeld dus ik zal nog even moeten wachten op dit schatje.

Kelly -

Wat zijn ze toch mooi, vooral orgasm vind ik prachtig!

Monique -

Wat zijn ze toch mooi! One day <3

Hester -

Aaaah ze zijn zo prachtig! :heart:

Marieke -

*jawdrop* Heerlijk als je vrij sceptisch dit artikel begint te lezen (ik ben niet zo’n blush/bronzer/highlighter fan) en dan swatches ziet van Albatross. Zooo.. Hebben! De prijzen vind ik trouwens nog meevallen, on vergelijking met bijvoorbeeld Dior/Chanel.

Beautyjuf -

Beiden erg mooie producten :-)

Nena -

Prachtige kleuren! Ik wil vooral de Albatross!

Nynke -

Echt super mooi allebei!

MySimplySpecial -

Heel erg mooi! Deze staan op mijn shoppinglist voor als ik naar Amerika ga!

femketje -

zooo pretteh 😀

Laura -

Ik vind de blush supermooi, nog mooier dan de highlighter. Nee, ik probeer gewoon heel hard te blijven denken dat deze producten overrated zijn. Haha, ik weet het, ontkenningsfase! Je hebt ze trouwens toch ook samen in een duo?

Lytje -

Allebei prachtig! Helaas wel verrrrrr boven mijn budget :(

Eline -

Aaah vind ze zo mooi allebij! :love:

Fashion meets Beauty -

Zou ze beide wel willen hebben, maar ik denk dat als eerste Albatros ga kopen :linlove:

B -

net als wij*

Lieze -

Oeeh, hier droom ik al zo lang van… Jammer dat ze zo high-end zijn!

Joyce -

Beide hele mooie producten!

Mademoiselle Sophistiqué -

ik heb ze ook allebei, prachtig!

victoria -

waauw wat een juweeltjes! En ze staan je ook echt prachtig! Denk dat ik dit jaar of volgend jaar ook maar eens iets moet aanschaffen als ik in Londen ben :) xxxx

Knijster -

Ik vind de blushes stuk voor stuk juweeltjes, daar zou ik er nog wel een of twee van willen.. Maar nu nog niet want ik heb net eentje van estee lauder aan mn kleine stash toe mogen voegen! Maar een blush van nars staat zeker op mn verlanglijstje, al weet ik nog niet of ik perse orgasm wil… Je hebt er zo veel mooie kleuren in :heart:

Anna -

Wauw, wat een prachtige producten. Ik vind ze beide mooi, maar met Sleek Rose Gold bijvoorbeeld zou ik inderdaad ook genoegen nemen.

rozemarijn -

Aaahhh…..pretttyyy..moooi. en nu moet ik ze hebben. Jullie schuld! Hihi

Charlotte -

Leuke review! Komt ook goed uit want ik ga volgende week op vakantie naar Frankrijk en daar moet in een Sephora wel Nars te vinden zijn :) Ik mag van mezelf albatross en een blush. Iemand tips voor een blush, behalve orgasm?

Nora -

NEE Martine NEE! Ik had vorige week 20% korting bij Sephora en ik twijfelde al zo of ik Orgasm zou kopen of niet (in Italie verkopen ze ook NARS), nu heb ik zo’n spijt! Zucht. Prachtig.

HaveYourOwnStyle -

Wat een mooierds!

Céline -

Wauw! Wat een prachtjes!

dita -

Erg mooi! :-)

Miranda -

Oh wauw wat een pareltjes;D

Nele -

Heel erg mooi zeg! Ik gebruik sinds kort de MAC mineralize Skinfinish in Soft and Gentle :)

Lenneke -

Jaaaaa, ze zijn echt zo mooi en bijzonder!

Marjolein -

Oeh wauw, allebei de producten geven zo’n mooie glow! De dupes va orgasm vind ik bij mezelf vaak niet zo mooi, al ben ik wel benieuwd of de echte beter staat omdat hij niet zo oranje is :)

Just Love Life -

allebei heel erg mooi! :heart:

Rachel -

Hij zit al in me winkelmandje samen met urban decay naked palette. Nu nog op afrekenen klikken :( :S 😀

Caro -

Echt prachtig!! Ik wil ze ook, jammer dat nars zo moeilijk verkrijgbaar is..:-(

Charile -

Heel mooi 😀

Floor -

Waaauuw zo mooi!
Leuke review! Maar het is HET logo en niet de.
Ik bedoel het niet als een aanval, maar tis zonde van die goede review, toch?

Groetjes

Beautydagboek -

ik heb zelf Albatross ook en hij is zooooo mooi!

Macblogster -

Ik heb nog geen enkel product van Nars in mijn make-up stash. Grotendeels omdat ik niet weer waar ik het in levende lijve kan kopen. Ik hoor veel goede verhalen over Nars, minder enthousiaste reactie over de prijzen :-)

Maaike -

Nars is in Nederland niet in winkels te koop helaas! Alleen online

Ashleey -

Wauweeeee ik vind ze echt zo prachtig! En jullie zijn er steeds zo enthousiast over leuk!

xxTessie -

Die highlighter ziet er zo mooi uit!! :linlove:

Milou/ LounaBeauty -

Ohhhhh wat mooi! Ik wil ze echt zooooo graag allebei! Ze zijn echt prachtig. haha! :heart:

Sofie -

Ze zijn zo pretty! :heart:

Martina -

Ik heb beide ook, ontzettend blij mee :)

Laura -

Wauw, prachtige blush en highlighter! I want! 😉

Karin -

Ik heb alleen NARS albatross en gebruik hem elke dag, maar de blush vind ik ook super alleen nog even sparen… :shopping:

Kelly Caresse -

Wat is albatross mooi zeg! Zelf heb ik nars orgasm en deep throat in mijn bezit, echte beautys!

Reageer ook