Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara en Eyeliner

Weer een budget artikel op LiveLifeGorgeous! En we gaan eens een blik werpen op twee producten van Miss Sporty. Over hun Hollywood lipglosjes waren we redelijk enthousiast. Dit keer werp ik een kritische blik op de Pump Up Booster Waterproof Mascara en Eyeliner. De verpakking knalt in ieder geval van het scherm.

Een lekkere dikke mascara, dat valt meteen op. En zo´n verpakking heeft een dikke borstel. Wat ik zie, is dat er niet heel veel mascara op de borstel zit als ik deze eruit haal. Maar goed je weet maar nooit. Vaak werken dikke borstels wel lekker snel alleen vlek je ook sneller door de grootte van het borsteltje.

Het effect is niet heel denderend. Wat zeg ik? Ik heb hier 3 laagjes op om het nog iets te laten lijken. Het oogt vooral heel subtiel zo van voren. Als je er van bovenaf op kijkt, zie  ik best wel mooie wimpers. Het geeft dus wel wat lengte, niet veel maar wel iets. Hij krult de wimpers niet, mijn  eigen wimpers zijn al een beetje gekruld van zichzelf maar ik weet dat er andere mascara’s zijn die mijn wimpers veel meer kunnen krullen zoals: Chanel, Calvin Klein, Max Factor en Givenchy.

Het ziet er heel subtiel uit en is geschikt voor dames/heren die een beetje mascara op willen hebben naar school/werk maar absoluut niet opvallend. En ik ken binnen mijn kring wel een aantal mensen die zo’n effect fijn zouden vinden. Wat de Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara wel heel goed kan, is de wimpers separeren. Dat vind ik wel een goed pluspunt. Ik ga eens kijken of ik mijn ideale mascara routine kan vinden door deze te mixen me Le Volume de Chanel!

Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara: boven niets, onder de mascara.

Is deze waterproof? Ik heb ‘m op gehad tijdens een heftig uurtje Body Attack in de sportschool. Survived? Yes! Daarna heb ik gedoucht zonder in mijn ogen te wrijven. Survived? Yes again! Ja, sporten en douchen houdt deze mascara prima uit en dat is een pluspunt. Als je gaat wrijven, brokkelt het wel langzaam af. En hij is makkelijk te verwijderen met make-up remover. Ik ben zeker niet teleurgesteld. Jammer dat het effect naar mijn smaak zo subtiel is.

De Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara kost € 4,49. Geen geld als je op zoek bent naar een mascara die een subtiel effect geeft, wimpers separeert en ze een klein beetje verlengd + vrij goed waterproof is en een regenbui/duik overleeft.

Dan over naar de Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eyeliner. Weer zo’n leuke verpakking! De eerste indruk? Wat een lang kwastje! De eyeliner loopt in een lichte punt, het is niet echt een spitse punt te noemen. Ik was heel benieuwd, is dit wel wat? Ja, dit is zeker wat! Ik was erg enthousiast, omdat ik in 1x een retestrakke lijn zette. Hij is heel goed gepigmenteerd en brengt erg makkelijk aan. Wat een fijne eyeliner is dit. Ook onderwierp ik deze aan de Body-Attack-en-douche-test.

Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eyeliner zonder mascara

Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eyeliner met mascara

Geslaagd, makkie! Wederom moet je niet wrijven in je ogen. Als je deze er af haalt met remover, komt hij ook in kleine stukjes van je ogen af. Dat is een heel goed teken, want vaak betekent het dat je eyeliner dan heel goed blijft zitten. Deze super eyeliner van Miss Sporty overleeft ook zeker een dikke regenbui of een driedubbel uitgevoerde salto met schroef in het zwembad.

De Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eye Liner kost € 3,49. Een hele goede prijs voor zo’n fijne eyeliner! Zowel de Pump Up Booster Mascara als Eyeliner van Miss Sporty zijn nu te koop bij Etos en DA.

Ga zeker even kijken naar deze producten, maar vooral naar de Pump Up Booster Eyeliner van Miss Sporty! I <3 it!

0 reacties

Tara -

Hmm misschien moet ik deze waterproof liner maar eens proberen! Want degene die ik nu hebt PLAKT steeds aan mn ooglid en wordt vervolgens 1 grote vlek :p

Cynthiiaa -

Goddamn, sounds good! Het effect van de mascara is nogal meh ja, maar waterproof? I like! :) Geldt ook voor de eyeliner die lekker zwart is en mooi dekt op de glanzende oogschaduw. Daar heb ik nogal moeite mee als het gaat om een eyeliner of eyelinerstift. Gelliners daarentegen works like a charm, but this one too!

Ilse. -

Mijn ogen lijken heel veel op jouw ogen Martine!

Esmé -

Ik had nog een klein cadeautje nodig, dus ik ben gelijk even die eyeliner gaan kopen.

emma -

sorry maar ik vind het zelfs voor dat geld niks! Essence mascara’s zijn 1000x beter, je moet natuurlijk wel eentje uitkiezen die jij fijn vind kwa grootte, maar ze zijn goedkoper en beter, misschien leuk om daar is wat van te testen, ze worden steeds beter met hun producten! vooral limited iditions maar dat is vaak zo met make up merken:)

Anna -

Mooie producten! Ik gebruik zelf altijd een wimperkruller, hoop dat de mascara daarmee + een aantal extra laagjes meer volume geeft…? Dan wil ik ‘m wel eens proberen.

Leonie -

Ik heb deze eyeliner van de week gekocht, mede omdat Vera Camilla er zo enthousiast over was. Hiervoor gebruikte ik al tijden die van Catrice. Ik moet zeggen dat deze ook erg fijn is, al had het puntje van mij iets spitser gemogen (ik draag altijd een wing). Hij blijft gedurende de dag mooi zitten, waar die van Catrice toch vaak een beetje brokkelig wordt. En inderdaad, hij heeft de douchetest (zonder wrijven) overleefd! Ik had ook nog een swatch op mijn hand zitten en die veegde ik er onder de douche wel zo vanaf.

Michelle -

De eyeliner lijkt me erg fijn, hij lijkt best veel op de eyeliner van Catrice!

Esmay -

Ik vind die mascara niet echt “da bomb!!” effect hebben ofzo. Eyeliner ziet er wel prima uit!

Charlotte -

De mascara zelf vind ik niet zo schitterend. Ik zou hem eerder gebruiken voor aan het zwembad…

Hester -

De eyeliner lijkt volgens mij heel veel op de liquid liner van Catrice, die gebruik ik zelf en volgens mij komt het wel op hetzelfde neer! De mascara is mij iets te subtiel.
In de zin ‘… wimpers separeert en ze een klein beetje verlengd + vrij goed waterproof is …’ moet het trouwens ‘verlengt’ zijn.

Kiss & Make-up -

Ziet er goed uit, mooi resultaat!

Linda -

De eyeliner ga ik zeker halen voor de zomervakantie! Wel handig als je eerst een dagje hebt gewinkeld en dan hup met make-up op snel het zwembad in duikt van de hitte (:

Kelly -

Erg mooi!

Miranda -

De eyeliner lijkt mij zo fijn 😀

Kiki -

Lijken me fijn voor zo’n prijsje :heart:

Nena - whatevergivesjoy -

ik wil de eyeliner heel erg graag gaan halen (:

Black Sheep -

Die zien er best gunstig uit!! Ik hou wel van waterproof.
Alleen heb ik laatst al een MAC mascara aangeschaft. Echt een aanrader..

(PSSST!!!) Riri Woo staat net online..

Denice -

”Weer een budget artikel op LiveLifeGorgeous!” ???? Ik heb nog nooit zien staan ”Weer een high end artikel op LLG!” boven een artikel. Het komt over op mij alsof jullie de feedback van meiden die vinden dat er te veel high end verschijnt op de site, niet serieus nemen. Jammer.

Willemijn -

Hm, ik snap niet waarom je dat zo ziet. Dat doen we juist wel! Als we het niet serieus zouden nemen, dan zouden we er niet extra op gelet hebben. En dat is nu juist wat we deze week (en vooral de komende dagen) gedaan hebben. Kun je uitleggen waarom je dat regeltje van Martine zo opvat? Ik denk namelijk dat Martine dat positief bedoelt, zo van ‘Wij houden OOK van budget en daarom vandaag dit artikel’.

Denice -

Omdat dat bij High end artikelen er ook niet bij staat. Ik vind het een beetje hetzelfde als dat er bijvoorbeeld examens gestolen worden en het dan zo gezegd werd: op een islamitische school zijn examens gestolen… blablabla. Als dat op een ‘normale’ school gebeurd word er niet gezegd: Op een openbare school zijn examens gestolen, want dan laten ze die informatie weg.

Ik lees het nu terug en ik moet heel hard lachen om deze a-logische uitleg 😉 Haha
Ik bedoel gewoon dat er meer high end producten op de site staan, en daar zeggen jullie zelf niet over ‘Kijk eens, alweer high end!” en minder budget en dan staat er ineens bij ‘Alweer een budget product!’ Dat vind ik niet logisch en ik vatte het zo op van, ‘Alweer budget! Dus hou allemaal is op met zeuren dat we te weinig budget producten reviewen!’

Hmm. Ik denk dat ik moeilijk doe.

Willemijn -

Ik snap je redenatie maar het is denk ik niet zo bedoeld door Martine. Het is maar met welk idee je het leest. Hoe jij het leest is een manier van lezen die uitgaat van het gemene, alsof we een steek onder water willen doen naar de mensen die vroegen om meer budget. En dat zouden we nooit doen! Jullie zijn onze lezers, die nemen we altijd serieus. (En ik denk dat we iets dergelijks ook vaak bij de high end producten zeggen, bijvoorbeeld ‘Oh jongens, we hebben weer wat duurs gekocht!’) :)

Martine -

Grappig dat je dat denkt terwijl ik het helemaal niet zo bedoelde en er geen achterliggende bedoelingen mee had haha! Ik had het meer zo van: kijk wat fijn, alweer een budgetproduct. Het is maar net er na of je -op het moment dat je het leest- het glas halfvol of half leeg ziet 😉 in ieder geval: ik bedoelde er helemaal niets mee 😀

Sarah -

Wat goed dat ze echt waterproof zijn maar alsnog vind ik de mascara een beetje ‘mehh’ het effect is maar subtiel.

Caro -

Ben benieuwd of deze eyeliner mijn favoriet an Catrice kan overtreffen! Ik ga het is proberen! :-)

Esther - Mango Sorbetto -

Ziet er goed uit! Ik kan alleen echt niet douchen of zwemmen zonder daarna in mijn ogen te wrijven.. ik durf mn ogen altijd pas open te doen als ik het water eruit gewreven heb.

Lenneke -

Ben niet erg enthousiast over het effect van de mascara, maar de eyeliner ziet er goed uit!

Eline -

Klinkt goed!

Joyce -

De eyeliner ziet er erg goed uit! De mascara ook wel, al had die van mij iets meer effect mogen hebben, wat voller/langer.

Lieze -

Lijken me fijn!

Esther -

mmm toch die maar een keer proberen.
ziet er goed uit die mascara

Gr esther

Milou/ LounaBeauty -

Mooie producten,, jammer van de mascara! Ik heb ze hier nog liggen om te proberen, maar ik ben nu wel heel benieuwd geworden :) !!

Marieke -

Mooie strakke eyeliner hoor!

Mademoiselle Sophistiqué -

ik vind het effect van de mascara wel mooi!

MySimplySpecial -

Mooie eyeliner!

Marnel -

Super gave verpakking!! Lijken me fijne producten!! :jep:

Danielle -

Ik wil die eyeliner! :)

Minke -

Handige review! Eyeliner klinkt heel goed :)

Anouk -

Hmm de eyeliner lijkt mij wel wat! Ben niet zo’n held in strakke lijntjes zetten dus wie weet is dit een oplossing!

stacey -

ziet er heel goed uit

Kimberly -

Die eyeliner wil ik hebben! 😀

Joyce -

De foto’s zien er weer super uit!

Willemijn -

Dankjewel, da’s goed om te horen! :)

Nina -

Meestal draag ik geen makeup als ik ga zwemmen of sporten, dan hoef ik daar ook niet over te stressen. Maar ik heb deze ook gekocht. Ik had al meer positieve reviews gelezen ervover dus ik was heel benieuwd.
Ik zweet met dit weer nogal veel in mn gezicht, en als er dan ook nog af en toe regen komt of ik ga onverwachts naar het strand, dan doe ik deze mascara op!

Karina -

Leuke review! Ik wil echt heeeeeeel graag weten welke oogschaduw je hier op hebt? Zou je dat willen zeggen? Ik hoop het!!

Nina -

jaa die ogenschaduw is echt prachtig! Hopelijk een budget one! hihi

Martine -

Hoi Karina, dat is een oogschaduw (een roze/goud kleurige) uit het Sleek Sunset palette, echt een heel mooi palet!

Beautydagboek -

De mascara is naar mijn smaak iets te subtiel, maar de eyeliner is goed!

Charile -

Klinkt super!

Kimberley -

Ziet er goed uit, fijn dat ze écht waterproof zijn :)

Angela -

Dat lijkt me een hele fijne eyeliner, inderdaad! :)

Kelly Caresse -

Klinkt wel als een fijne eyeliner en mascara, zeker voor die prijsjes

femketje -

de liner lijkt me wel wat 😀

Ashleey -

Heel fijn dit! 😀

Barthe -

De eyeliner ziet er mooi uit, maar de mascara lijkt mij 3x niks!

ChantalAngel -

De mascara vind ik te weinig doen. Maar de eyeliner is wel heel mooi. Het nadeel van vloeibare eyeliner is bij mij vaak dat ik mijn van zich zelf al vrij lange wimpers raak en dan mijn mascara er niet meer mooi op krijg. Dus ik sla deze even over.

lin -

Ik zat gisteren mijn hersens te kraken over welke eyeliner ik nou ook al weer wilde proberen. Deze was het! Thanx 😀
Ik lees er alleen maar goede dingen over, dus ik ben er erg nieuwsgierig naar.

martina -

ik vind de eyeliner erg fijn!

Sofie -

Wat ziet de eyeliner er goed uit! Ik ga zeker van de week even naar de Etos om hem te scoren :heart:

Laura -

De eyeliner lijkt mij erg fijn! Hij lijkt een beetje op die van Max Factor, welke ik nu gebruik en erg fijn vind!

Reageer ook