Lipstick Queen Sinner Lipsticks: Bright Rose & Pinky Nude

 photo 28-582.jpg

Oh oh oh, soms hadden we deze website beter LiveLifeLipstick kunnen noemen. Ik denk dat ons beautydoel in het leven is om van elk merk ooit een lipstick te hebben. Het lukt ons al aardig moet ik zeggen! Dus toen we laatst bij Skins Cosmetics binnen druppelden, zagen we de lipsticks van het merk Lipstick Queen staan. En die konden we niet laten…staan.

 photo 28-586.jpg

Misschien is dit merk niet heel bekend bij iedereen, dus ik zal vooraf wat leuke informatie geven over Lipstick Queen. Lipstick Queen is een make-upmerk dat alleen maar lip producten verkoopt en niets anders. We like it already! Het merk is opgezet door de Australische Poppy King. Toen Poppy achttien jaar was, was ze op zoek naar dé perfecte lipstick. Ze was teleurgesteld en kon niet vinden wat ze zocht. In plaats van geen lipstick meer te dragen, sloeg ze een andere weg in. Ze ging ze zelf maken! Yeah, wat een ondernemende powervrouw. En nu -een aantal jaren later- is Lipstick Queen uitgegroeid tot een mooie internationale collectie lipsticks en lipgloss. Ik ben het roerend eens met Poppy King haar visie over lipsticks:

FOR ME, NOTHING IS AS GLAMOROUS OR AS EMPOWERING AS LIPSTICK.

It doesn’t just brighten up my face, it fires up my confidence, making me feel like I can take on the world! My mission is to help you feel the same way! Ever since I fell in love with the transformational power of a simple slick of lipstick, I’ve been obsessed with finding the perfect textures and shades to express every facet of a woman’s personality. There’s a lipstick for every mood, every occasion and every outfit and I am devoted to helping you find them.

So stick with me and my lipstick will stick with you!

 photo 28-590.jpg

 photo 28-5100.jpg

We vinden de klassieke lipstick uitstraling heel leuk. Maar ook de kartonnen doosjes zien er heel vrolijk uit met de kleuren aan de zijkant en het logo van Lipstick Queen aan de andere kant. De lipstick zelf voelt zo nostalgisch, alsof je stiekem de lipstick van je moeder hebt gejat! Er zijn twee varianten lipsticks bij Lipstick Queen. De donkerblauwe en de gouden hulzen. De donkerblauwe hulzen zijn de Sinner lipsticks, deze hebben een satin finish en zijn dekkender. De gouden hulzen zijn de Saint lipsticks, deze hebben een sheer finish. Wij houden meer van een satin finish en dus kocht ik de kleur Bright Rose en Willemijn Pinky Nude. Het grappige is dat dezelfde kleuren ook in een Saint finish verkrijgbaar zijn en die heten dus ook Bright Rose en Pinky Nude alleen dan met een gouden huls.

De Saint lipsticks zijn ideaal als je wat kleur op je lippen wilt, maar niet teveel op wilt vallen. Dus een prima collectie voor de beginnende lipsticklovers. Totdat ze ‘queens’ worden en alles aan kunnen! 😉

De website van Lipstick Queen is ook leuk om te bezoeken. Je kunt zelfs bij je horoscoop –klik op Zodiac– kijken wat zogenaamd bij je past qua lipstick/lipgloss. En ik moest echt lachen toen ik zag dat Willemijn (Stier) als aanrader Pinky Nude kreeg aangeraden en ik (Steenbok) kleuren waar ‘rose’ in zit en ik koos voor Bright Rose! Is dat even toeval of staat het echt in de sterren geschreven? Check de swatches!

Lipstick Queen Sinner: Bright Rose. Lipstick Queen Sinner: Pinky Nude.

 photo 28-5308.jpg

Lipstick Queen Sinner: Pinky Nude. Een lichte, dekkende warme kleur met roze ondertoon. Staat prachtig bij Willemijn!

 photo 28-521.jpg

Lipstick Queen Sinner: Bright Rose. Een opvallende framboosrode kleur met een warme ondertoon.

Toen ik in het begin Bright Rose op had in de winkel zal ik je eerlijk vertellen dat ik een beetje twijfelde toen ik ‘m kocht. In de winkel leek deze op mijn lippen veel meer oranje/rood en stond het absoluut niet bij de kleren die ik op die dag droeg. Ik was aan het betwijfelen of ik geen miskoop had gedaan wat betreft de kleur. Toch besloot ik Bright Rose mee te nemen. En -Willemijn zei het ook- het is net een kameleon. Hij lijkt wel te veranderen naar gelang wat je aan hebt, heel raar. Maar over het algemeen is Bright Rose echt een framboos rood/roze lipstick die soms wat meer neigt naar roze en soms naar oranje/rood. Maar achteraf ben ik erg blij dat ik voor Bright Rose gegaan ben.

En Pinky Nude vind ik prachtig staan bij Willemijn. Het is een subtielere kleur maar zeker wel aanwezig en hij versmelt mooi met haar huidskleur. Het is een kleurige, warme nude versie die een frisse en mooie, zachte uitstraling heeft.

 photo 28-5103.jpg

De Sinner lipsticks van Lipstick Queen smeren vrij romig uit en zijn makkelijk aan te brengen. Ook zitten ze stevig in de huls (t.o.v. Illamasqua bijvoorbeeld). Qua houdbaarheid vind ik ze redelijk goed. Ze blijven ongeveer 3 uur mooi, na een maaltijd is het wel mooier om de lipstick bij te werken. Waarschijnlijk omdat de formule zo romig en glanzend is. Ik vind dat op zich niet erg, bij zo’n licht aanvoelende lipstick had ik dat wel verwacht. Yves Saint Laurent is bijvoorbeeld ook heel romig en glanzend maar die voelt veel ‘voller’  aan om het zo maar te zeggen en de kleur staint behoorlijk. Lipstick Queen voelt alsof je niets op je lippen hebt, behalve een flinterdun laagje lippenbalsem..lekker! Ik ben enthousiast, wat een mooie kleuren!

Ik wil stiekem meer en kijk deze eens, hoe gaaf met zo’n oranje huls en die kleur zo op de afbeelding lijkt me fantastisch voor de zomer! De Lipstick Queen Sinner lipsticks kosten rond de €20 per stuk, vergelijkbaar met MAC. Geen budgettopper helaas, maar kwalitatief wel een mooie en klassieke lipstick! Lipstick Queen is te koop bij Skins Cosmetics.

Kende jij het merk Lipstick Queen al en wat vind je van Pinky Nude en Bright Rose?

0 reacties

Ronja -

Nu ook bij de Bijenkorf :)

Bo Bea -

wow pachtige kleurtjes

Lisa -

Wat een leuke verpakkingen! :)

Nicole -

Wat een toffe en strakke verpakking zeg! Hele mooie kleurtjes ook :) Liefs!

Maxime -

Mooie kleuren en verpakkingen ook

XO

Charile -

Prachtige tinten!

Lytje -

Leuk artikel, mooie kleuren!!!

Cynthiiaa -

Woa, ik vind de lipsticks echt zo’n enorm gave verpakking hebben! Toen ik ze zag .. liefde op het eerste gezicht en toen had ik de swatches nog niet eens gezien. Geweldige pigmentatie, zo heerlijk intens, maar ook de kleuren. :) Love them.

Marnel -

Mooi!! Leuk merk!!! :love:

Minke -

Ziet er mooi uit!

Jana -

Hele mooie tinten zijn dit 😀 x

Jorinde -

Mooie lipsticks!

Iris -

Wauw, wat een mooie lipsticks! Ik vind de kleur van Willemijn erg mooi.

Hester -

Wat een leuk merk! Pinky Nude is echt de perfecte nude kleur en Bright Rose is ook gewoon mooi :) Ik blijf lipstick toch wel een van de leukste dingen vinden!

Llucinxo -

Nee, ik kende het merk nog niet, maar de kwaliteit ziet er goed uit (ook de verpakking eromheen is mooi gedaan, van de lipstick zelf wat minder, maar ach). Een kijkje wagen kan nooit kwaad denk ik (zeg ik als lipstickverslaafde, dus who am I kidding here anyway?) xxx

Kiss & Make-up -

Mooooi, vooral Bright Rose!

Miranda -

Wauw ziet er erg goed uit:D Mooie lipsticks

Sannah -

Wat een supermooie lipsticks !
X

Lisa -

Bright Rose is prachtig !

Allissa -

Moooooi! Vooral die roodroze.

Miss Y. -

De lipsticks zijn mooi, maar ik vind niet dat ze spectaculair zijn, ik zou het verschil niet kunnen zien met jullie geliefde Catrice lippenstiften, en dat vind ik wel jammer voor die prijs!

Karlijn -

Leuk verpakking inderdaad! De kleuren zijn alleen niet zo mijn ding.

Sofie -

LiveLifeLipstick klinkt ook niet zo slecht 😀
Prachtige kleurtjes!

HaveYourOwnStyle -

Mooie kleurtjes!

Shana -

Mooie kleurtjes :)

Charlotte -

Wauwie! Beide lipsticks zijn echt prachtig!

Hanna -

Oh de kleur van Willemijn lijkt me ideaal voor een dagelijkse make-up look!

Melissa -

Supermooie lipsticks!

Silke -

Prachtige lipsticks, staan jullie beide erg mooi :).

Nena - whatevergivesjoy -

Ik vind ze beiden heel erg mooi!

Sophie -

Helaas van de prijs, dan ga ik liever van m’n MAC hihi (:

Tine -

Wat een mooie kleuren!

Joyce -

Hele mooie kleurtjes!

Diedeke -

Ze zijn moooooi :jep:

Joyce -

ik vind ze allebei prachtig!

Eline -

bright rose vind ik werkelijk prachtig :heart:

Marieke -

Oh ik heb bij Skins ook mijn hele hand vol geswatcht! Mooie lipsticks, maar wel wat prijzig.

femketje -

echt super gave tinten 😀

xxTessie -

Die lipsticks zijn echt mooi, vooral dat nudekleurtje is echt supermooi! :heart:
Maar van het merk had ik echt geen weet :jep:

Tara -

Ik had hier nog nooit van gehoord, maar ze zien er fantastisch uit!

Kimberley -

Ik vind de kleur van Martine het mooist! :love: Leuk om eens over dit merk te lezen. Ik ben nog nooit bij Skins Cosmetics geweest maar volgens mij verkopen ze er echt een hoop fijne producten!

dita -

Wauw, erg mooi!

Martina -

Jaaaaa wat mooi!
Toffe lipsticks, mooie kleuren!
Ik denk dat lipsticks samen met blush mijn grootste liefdes zijn als het gaat om make up… Kan er niet genoeg van hebben!

Beautydagboek -

Oh wat een geweldige kleuren!

Just Love Life -

ik kende t merk nog niet, maar ben er nu erg enthousiast over 😀

Milou/ LounaBeauty -

Wauw! Inderdaad prachtige kleuren.. heel gaaf! :) Super!

Beautyuf -

Wat een gave verpakkingen..! De lipsticks (kleuren) vind ik ook erg mooi :-) Alleen ietwat aan de prijzige kant …

beautybysandra -

Wauw, ze zijn echt prachtig!

MySuperSweetLife -

Oeh Pinky nude is mooi! Hele mooie lipsticks!
Liefs

Kimberly -

Zezijn echt prachtig!!! :love:

Kelly Caresse -

Wat een prachtige lipsticks, vooral de felroze is helemaal mijn kleur! Wel wat prijzig idd

Ashleey -

Geweldige lipsticks, alleen de prijzen pf

Natasja -

Wat een geweldige lipsticks! De verpakking alleen al ziet er super uit een de kleinen zijn ook nog eens super!

Laura -

Heel erg mooi! Ik had alleen gehoopt dat ze iets goedkoper waren. 😉

Sofie -

Wat een mooie tinten! Jammer dat ze vrij prijzig zijn :love:

Reageer ook