MAC Soft Ochre Paint Pot

 photo 6april197.jpg

Een van de leukste make-upjes voor op mijn ogen vind ik creme oogschaduws. Ik vind het heerlijk werken en ze geven vaak prachtige effecten. De Infaillable Eye Shadows van L’oreal en Liquid Metals van Illamasqua zijn fijne voorbeelden. Ook MAC heeft creme oogschaduws, genaamd Paint Pots. Vandaag laat ik je over nieuwe aanwinst zien: Soft Ochre.

 photo 6april179.jpg

Tot nu toe had ik altijd een haat-liefde verhouding ermee gehad. Het zijn mooie kleurtjes en je zou ze als oogschadwsbasis moeten kunnen gebruiken. Maar dat laatste gaat voor mij eigenlijk nooit op, want bij mij creasen Paint Pots altijd enorm. Ik dacht dan ook dat dit een mwoah-review ging worden. Althans… dat was het geval, tot vanochtend. Volgens mij heb ik de oplossing! Ik bracht Paint Pots altijd aan met mijn vinger. Daaroverheen bracht ik oogschaduw aan. Na een paar uur begon mijn ooglook al te creasen. Maar toen ik het laatst met een fluffy kwast aanbracht (zonder Shadow Insurance eronder) was mijn ooglook na 3 uur nog mooi. Na 5 uur ook nog. En na 8 uur ook! Yes! Dat was het dus!

Goed, dan nu door naar kiekjes van Soft Ochre!

 photo 6april178.jpg

Soft Ochre is een warme, huidskleurige Paint Pot. Waar Painterly meer roze is, is Soft Ochre meer geel. Perfect voor kleurtypes als ik! Soft Ochre egaliseert de kleur van mijn ooglid en laat een mooi egaal ‘canvas’ achter. Een goede basis voor een mooie ooglook.

 photo 6april193.jpg

Mijn favoriete combinaties met Soft Ochre zijn lichte, bruine en beige tinten. Maar ook goud- en koraaltinten versterkt Soft Ochre geweldig! Ik snap helemaal waarom Nikkie van NikkieTutorials hier fan van is!

Gebruik jij Paint Pots van MAC? Wat vind jij ervan?

0 reacties

Mieke -

Mijn favoriete oogschaduwbasis! 😀

Tessa -

hmz ik denk dat painterly beter bij jou zou zijn

miranda -

Ik ben ook fan!

Madelaine -

Yeah, mijn ultieme holy grail. Alleen vertelde de MAC make up artist dat je er zo min mogelijk van moet gebruiken en goed moet blenden! Ik doe echt een mini dipje op mijn ringvinger.

Jana -

Ik denk dat ik deze ook eens op mijn wishlist ga zetten ze geven je look net dat tikkeltje extra vind ik 😀 xx

Lotte -

Ziet er goed uit! Mooie foto’s ook!

Cynthiiaa -

Ik had er ooit een sample van gekocht, meteen verliefd! Oké, niet meteen. Ik moest heel er wennen hoe je ermee moest werken, hoe het nou juist blenden, maar toen ik het onder de knie had was hij bijna op.. Maar oh my god, geweldig product! De gele ondertoon erin is ook goddelijk, tenminste een kleur die bij mij past. ;’D

Vera -

Dat ziet er goed uit! Lijkt me super als basis :)

Milou/ LounaBeauty -

Oeee wat een fijn product zeg!! :) Maar je bedoelt dat je de oogschaduw met een fluffy kwast aanbrengt of juist dit product? Neem aan de oogschaduw??? hihi.

Tugce -

Moet deze ook hebben! Lijkt me echt een super fijne basis.

Marie -

Leuk artikel! <3

Selina -

Ik wil je heeel veel beterschap wensen.
Ik keek net jullie filmpje op kkvv.
Succes nog even met verbouwen ik ben hartstikke benieuwd naar het eindresultaat.
Groetjes 😉

Shari -

Ik heb de painterly paint pot en dat creast bij mij ook snel. Ik had het nochtans speciaal gekocht als oogschaduwbasis en de verkoper verzekerde me dat dit echt ging helpen. Hij vond het zelfs het beste product van de hele winkel, zei hij. Ik zal het ook eens proberen met een fluffy kwast, want nu doe ik het ook met mijn vingers en dat werkt niet goed.. Misschien kun je een foto van zo’n kwast posten of een link? Zou me wel helpen :)

Edith -

Ziet er heel mooi uit!

Natasja -

Dat ziet er prachtig uit! Mooi product.

Miranda -

Wauw ziet er erg goed uit:D

Lotte -

Wauw, ziet er mooi uit! xxxx

Minke -

Ik ga ook op zoek naar een paintpot van MAC! Dat lijkt me echt goed werken om alle adertjes enzo op je oogleden te bedekken, want ik gebruik nu foundation, maar dat gaat creasen halverwege de dag..

Joyce -

Lijkt me erg mooi en fijn!

Janneke -

Klinkt goed! :)

femketje -

lijkt me fijn spul 😀

Allissa -

Mooooi! Ik heb Bare Study, maar gebruik m niet altijd meer… best zonde haha.

Charile -

Klinkt fijn 😀

BeautyLiner -

Ik hen nog nooit producten van Mac gehad, ik ben meer van de goedkopere dingen, haha.

Kiss & Make-up -

Deze heb ik ook. Ik beschouw ‘m als een echt basisstuk in mijn stash :-)

elizbeth -

willen jullie een keertje een stashflash van jullie creme oogschaduws doen ? :)

juut -

Hier ook de soft ochre en die bevalt heel goed.

Black Sheep -

Ik gebruik Pro long concealer van MAC als basis. Dat blijft ook prachtig zitten.

Floor -

Leuke review :yay: helaas valt Mac buiten mijn budget :S

:heart: Floor :heart:

Mademoiselle Sophistiqué -

ik heb bare study, en moss scape maar deze wil ik ook nog heel erg graag!

Joyce -

lijkt me een fijn product:)

Danique -

Ik heb bare study en painterly, ik gebruik niet anders meer :heart:

Sharon -

ik ben GEK op paintpots! Painterly is favoriet maar deze zou ik ook nog wel erg graag aan mijn collectie toevoegen :)

Ashleey -

Klinkt erg goed!! 😀

Fashion meets Beauty -

Paint pots gebruik ik niet, maar ik dacht dat ze enorm creasen, maar ligt dus aan de manier van opbrengen 😉

Stefanie -

Wellke kwast gebruik je voor t opbrengen?

Eva -

Supertof! Volgensmij werken paint pots echt super, misschien moet ik maar eens eentje aanschaffen ^^

Chantal -

Klinkt erg goed

Tara -

Ziet er op zich mooi uit, maar misschien niet als oogschaduwbasis..

Diedeke -

Ziet er goed uit!

Just Love Life -

fijn dat je er tevreden over bent :) ik heb ze zelf niet, vind ze een beetje prijzig en denk niet dat het een product voor mij is :)

Evelien -

De paintpots zij erg mooi en prettig in gebruik. Ik heb ook Soft Ochre :)
Wel creast deze bij mij, dus ik moet er echt een oogschaduwbasis onder gebruiken.

Kimberly -

Ik wil de Bare study van de paint pots :)

Laura -

Lijkt me een super fijn product en is erg mooi! Zelf zou ik het eigenlijk alleen voor de prijs niet kopen. MAC is gewoon te duur voor mij.

Martina -

Ik heb 2 paint pits, maar gebruik deze bijna dagelijks!

Martina -

*pots 😉

Sofie -

Klinkt heel fijn, maar voor die prijs zal ik het niet zo snel kopen. :)

Gatton -

Hm, ik ben zelf nog niet overtuigd. Vorige week bij een workshop van MAC aangebracht met een oogschaduwkwast en een donkere paint pot, en rond half 6 waren ze al gecreased terwijl ik ze rond 4 uur had aangebracht… Toch te vettige oogleden, ben ik bang.

Marlies -

Deze wil ik zo graag nog aan mijn collectie toevoegen, super mooi!

Reageer ook