Killer Legs met de Braun Silk Épil 5

– Advertorial –


De zomer komt er weer aan, echt waar! En als wij vrouwen iets belangrijk vinden, dan zijn het wel gladde (bruine) benen. Maar ja, scheren… dat is nu niet bepaald onze favoriete bezigheid en daarnaast heb je de volgende dag alweer stoppels op je benen staan. Daarom gaan wij graag voor een methode die de haartjes voor lange re tijd vaarwel zegt: epileren! Nu is er de Braun Silk Épil 5 en met deze limited edition krijg je er ook nog een Braun Bikinitrimmer bij, dat is mooi meegenomen! En alsof dat nog niet genoeg is krijg je bij Wehkamp zelfs 30% korting op de set! Lees verder als je meer over dit effectieve apparaatje wilt lezen!

Silk Épil 5 ideaal is voor vrouwen die voor het eerst epileren. Hij is uitgerust met Close-Grip technologie met 40 pincetjes die zelfs de kortste en fijnste haartjes verwijderen. Hij is tevens uitgerust met een flexibele kop die tot 15 graden voor- en achteruit kan bewegen. Ook heeft de Braun Silk Épil 5 een comfortsysteem met massagerollers die de huid stimuleren, plus een verkoelende handschoen om de huid na het epileren te kalmeren. Je kunt kiezen uit twee snelheden, een voor mild epileren en een voor het grondige werk!

Of je nu een ervaren epileerder of een newbie op dit gebied bent, de Braun Silk Épil 5 is voor iedere vrouw geschikt: effectief, mild én roze! De Braun Silk Épil 5 limited edition met Braun Bikinitrimmer koop je met maar liefst 30% korting bij Wehkamp.nl!

0 reacties

Lisa -

Hmm, dan blijf ik toch maar scheren denk ik. Ik ben namelijk helemaal geen fan van epileren! Bah, als ik er al aan denk .. Haha. Maar wel een leuke actie.

Lisanne -

Ik ben momenteel de Silk Epil 7 Legs aan het testen en wil nooit meer anders! Super fijn!

Tine -

Ik heb sinds 2 jaar een epilator en vind het een heel handig ding! Het duurt wel eventjes als je het goed wil doen (lees: als je alle haren weg wil hebben na je benen een hele winter te hebben verstopt), maar het is het wel waard! Bij de eerste stoppeltjes, die echt wel een tijdje wegblijven trouwens, gebruik ik een scheermesje omdat het sneller is. Het is wel nogal pijnlijk, dus oksels of bikinilijn?? No thanks :)

mirjam -

Oh nee, doet mij teveel pijn!

Kiss & Make-up -

Ik zou het zeer graag eens proberen… Maar ik ben zo bang dat ik er veel geld tegenaan gooi, en dan teleurgesteld ben in de resultaten.

Miss Mags -

Ik vind ze ook niet echt fijn in gebruik die epilators, maar goed wil ik echt super gladde benen hebben dan heb ik het er wel voor over.

Marnel -

Roze..Jeeej!!! Handig!! :jep:

Cella's Budget Beauty Blog -

ik heb de nieuwe veet nog om uit te proberen!

Brechtje -

Handig! of toch niet? Lijkt me bovenal heel pijnlijk!

Marieke -

Ik leen mijn moeders epilady, volgens mij ook een Braun en die doet het al 25 jaar fantastisch! Maar ‘met opzetstuk voor bikinilijn’..? Rillingen over mijn rug, ik hou het toch liever bij alleen mijn benen 😛

Marloes -

Leuk artikel, maareh… Er staat een foutje in; bij de laatste alinea staat bruin in plaats van braun!! 😉

Kimberley -

Ik heb 1x een epilator gebruikt maar ik vond het niks, duurde heel lang voordat mijn benen haarvrij waren en ze kwamen alsnog best wel snel terug. De pijn viel wel mee, trouwens :) Maar ik ga toch liever snel onder de douche met een scheermesje over mn benen!

Heleen -

… En bij de bikinitrimmer zitten ook stickers bij, voor de crea bea’s die een hartje, een poesje (haha) of sleutelgat willen figuurscheren!
Even zonder dollen: heb sinds gister de silk-epil 7 (en de bikinilijntrimmer) en die bevalt erg goed! Het deed minder pijn dan verwacht.

Najat -

Sleutelgat?!?!?!?! Whuhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!

Martine -

Echt waar? Haha hilarisch! Daar is ehm..over nagedacht 😉 !!

Amy -

Ik ben niet echt zo’n fan van epileren, geef mij maar good old scheermesjes! 😉

martina -

ik denk eigenlijk dat ik liever hars, maar
dit wil ik ook nog wel eens proberen!

Sofie -

Klinkt goed! :heart:

beautybysandra -

Hij lijkt me echt heel erg fijn, ik epileer al jaren. Ik heb echt niet het geduld om elke dag mijn benen te scheren om het een beetje glad te houden.

femketje -

ik ben zelf echt een benenscheerder, zo’n apparaat heeft me nog niet kunnen overtuigen XD

Estbella beauty -

Heb het ooit is gedaan met een nog ouderwedse van Braun. Ik begon aan één been en dacht bij de andere die doe ik morgen wel haha. Ik zou het graag willen proberen maar denk dat ik gewoon blijf bij mijn schoonheidsspecialiste die het voor mij kan harsen ;).

Anneloes -

Brrr, ik hou echt niet van epilators, want het doet bij mij altijd erg veel pijn helaas :( ik sla deze toch maar over…

Reageer ook