Givenchy Noir Couture Waterproof Mascara: Purple Velvet

 photo 16-5156.jpg

Het merk Givenchy komt met een hele bijzondere mascara, namelijk een paarse! Deze mascara is een product uit de Givenchy Croisière 2013 collectie en samen met nog een aantal andere zomerse producten zou dit een letterlijke eyecatcher moeten zijn…Benieuwd? De verpakking, die valt natuurlijk meteen op. Het straalt luxe uit en daardoor weet je meteen dat dit geen budgettopper is. Nee nee nee, het kost maar liefst €32. Een flinke prijs voor een mascara en niet zomaar een mascara. Deze paarse knaller doe je waarschijnlijk niet zo snel op naar school of je werk. Tenzij je een goed cijfer/promotie wilt krijgen bij die ene persoon van wie jij weet dat zijn/haar lievelingskleur paars is!

Maar de verpakking is prachtig zo zilver met het welbekende Givenchy logo. Waar ook aandacht aan besteed is, is dat het langwerpige ‘kruis’ op de mascara altijd op deze manier zichtbaar is omdat je de mascara alleen op die manier goed dicht kunt draaien. Je zit dus nooit met het irritante feit dat soms de verpakking dan ‘niet klopt’.

 photo 16-5158.jpg

 photo 16-5160.jpg

De Givenchy Noir Couture Waterproof Mascara is verkrijgbaar in twee kleuren: Black Velvet en Purple Velvet. Mocht je toch niet voor zo’n gekke kleur willen gaan is er dus gelukkig ook een optie om een zwarte kleur te kopen. Wat is de belofte van Givenchy?

Couture voor uw wimpers, met verbluffend resultaat en extra lang draagplezier dankzij de waterproof-formule.
Givenchy Noir Couture mascara geeft uw wimpers direct volume, een fantastische krul en verbluffende lengte. Dankzij de innovatieve borstel en de nieuwe formule krijgen uw wimpers een perfect silhouet. Daarnaast worden uw wimpers langdurig verzorgd met het exclusieve Lash Booster Complex, dat de haartjes regenereert, versterkt, voedt en beschermt.

 photo 16-5163.jpg

Deze drie melige balletjes, ik weet het niet hoor. Ik snap niet helemaal wat daar nu precies het (ergonomisch) nut van is. Ik vind het maar een raar ding zo’n semi-Barbapapa borstel. Tijdens het aanbrengen merk ik er ook niet veel speciaals aan. Geef mij maar lekker een recht en rond kammetje á la Le Volume de Chanel.

De naam Purple Velvet is goed gekozen, want de formule heeft ook wel iets ‘diks’ en een gevoel dat het fluweel lijkt net als flocking powder voor je nagels. Of het ook echt zo verzorgend is kan ik niet inschatten maar toen ik de mascara van mijn ogen af haalde, verloor ik vrij veel wimpers. Raar vond ik het maar!

 photo LiveLifeGorgeous-001-3.jpg

Ik moest mijn best doen om alles netjes te separeren en lengte te creëren. Wat je wel goed kunt zien op de laatste foto is dat de mascara wel een vette krul geeft! Wow en ik heb geen krultang gebruikt! Ik heb hier trouwens ongeveer 3 lagen mascara op, anders was er amper sprake van lengte en was het effect wel erg subtiel. Maar doordat het daardoor wat dikker werd, kreeg ik moeite met separeren. Voor de krul krijgt Givenchy zeker een dikke pluim, nu het separeren en lengte geven nog.

De paarse kleur kun je zo van dichtbij best wel goed zien, maar persoonlijk zou ik liever een witte basis er bij zien zoals vroegâh. Ik had destijds zo’n mascara van Bourjois (Coup de Theathre ofzo) waarbij je een hele mooie plumkleur mascara had. Deze had tenminste aan de ene kant een wit borsteltje waardoor je de kleur wel een stuk beter zag. Tja, als je het doet doe het dan goed zou ik zeggen!

 photo 16-5164.jpg

Wat betreft de waterproof belofte kan ik zeggen dat de Noir Couture Waterproof Mascara van Givenchy zeker tegen water bestand is. Tijdens het sporten vlekt de mascara een heel klein beetje maar hij doet het goed moet ik zeggen! Zou ik deze mascara aanraden voor €32? Nee, dat niet. Als hij nu lengte zou geven, wat meer separatie en een (optionele) extra witte basis vond ik het zeker wel een aanrader. Voor nu vind ik het gewoon een grappig kleurtje en ga ik het waarschijnlijk soms gebruiken bij een (gekke) look, want ik hou wel van kleurige mascara! Ik heb ook nooit zo goed begrepen waarom er altijd zo’n ophef was over blauwe mascara. Ik hou van kleur, come to mama!

Pluspunten voor de verpakking en de krul maar ook nog een aantal verbeterpunten. Wat vind jij van de gekleurde mascara trend?

0 reacties

Maxime -

Mooooi!

XO

Angelique -

wauw wat een intense kleur, vind het best gaaf!

Sophie -

Balen dat ‘ie niet separeert, maar de kleur is wel tof! Helaas is €32 wel een hoop geld voor zo’n mascara…

Hannelore -

Ik ben helemaal fan van de paarse mascara ^^

~ Hannelore

Eva -

Heel mooi!

Natasja -

Ik heb deze mascara al een paar keer voorbij zien komen en ik vind het er zo ontzettend gaaf uit zien! Echt heel mooi.

Dita -

Mooi maar helaas best duur

Jana -

Best duur voor zo een minimaal resultaat :) x

Louise -

Het staat wel echt leuk! Alleen een paarse mascara voor 32 euro… Nee dankje..

Hester -

Ik vind de gekleurde mascaratrend echt heel leuk, al zie je het niet altijd even goed van veraf. €32 zou ik ook echt niet aan deze mascara uitgeven, doe dan maar Le Volume de Chanel 😉

M -

Ik heb vorige week een paarse mascara van Sleek gekocht! Leukkkk!

Beautyjuf -

Paars, mijn lievelingskleur :-) Al zou ik niet dagelijks met paarse wimpers willen rondlopen 😉 Leuk voor een feestje, avondje stappen, maar that’s it.

Kimberley -

Ik denk dat budgetmerken ook wel zullen meegaan met deze trend, dan lijkt het me leuk om een keer te proberen. De krul in je wimpers ziet er inderdaad indrukwekkend uit!

Kelsey -

Ik heb van Bourjois afgelopen week een paarse en groene mascara gehaald (bij Etos, 10 euro voor een “mini” mascara – zo noemen ze dat – MET een oogpotlood erbij!) . Werken echt fantastisch! Effect is wel subtiel (de kleuren zijn best donker) maar zoo gaaf in combi met een zelfde kleur eyeliner er bij. Dan springt het er echt uit. Paars is mn favoriet 😀

Esmay -

Het is inderdaad niet “de perfecte mascara” – maar hey welke mascara is dat wél? – , maar de kleur vind ik zó tof!

femketje -

ik vind gekleurde mascara’s wel gaaf 😀

Minke -

Heel mooi!

Marnel -

Wel grappig! Heb zelf ook een paarse mascara van essence, nog niet zo vaak gebruikt…moet ik eens wat mee gaan proberen! :yay:

Mademoiselle Sophistiqué -

ik vind dit echt een superfijne mascara! al heb ik wel de zwarte variant geprobeerd

Allissa -

32euries voor een mascara die ik voor de leuk zou gebruiken is inderdaad wel iets teveel van het goede. de verpakking is wel prrretty!

Kimberly -

Dat paars is wel heel gaaf!! Ik wacht op de budget merken :)

Lisa -

Ik zou hier geen €32,- voor betalen. Toch handig die reviews! Je hebt alleen bij die zonder/met-mascara-foto’s de onderste twee per ongeluk omgedraaid! Bedankt voor de review!

Anna -

Wat een toffe kleur, alleen zou ik er niet zoveel geld voor uitgeven.

Nora -

Ik vind gekleurde mascara superleuk! Deze van Givenchy zou ik nooit kopen om de prijs, maar oh die huls…

Joyce -

ik hou het toch bij zwart, al vind ik het wel tof!

Sannah -

Hmm, het is niet lelijk,maar ik besteed dan liever 32 euro aan en nog veel fijnere zwarte mascara !

X

beautybysandra -

Wauw, hij is wcht prachtig!

Joyce -

Ziet er nog best goed en leuk uit!

Laura -

Heel gaaf, paars! Zelf zou ik het best kunnen dragen! Alleen jammer van de verbeterpuntjes.

Diedeke -

Hij is leuk, maar voor 32 euro véél te duur!

Eline -

Echt heel gaaf deze paarse mascara, ik denk dat het ook wel mooi staat bij mijn groene ogen, ik wacht nog even op een goedkopere dupe :)

Tara -

Mwah, voor een leuk voor een keer kleurtje zou ik niet zoveel geld neertellen… Ik zou dan toch voor zwart gaat!

Kiss & Make-up -

Ik hou meestal niet van gekleurde mascara, maar deze is vrij donker van kleur, en ik vind het dus wel leuk :-)

Just Love Life -

de mascara is mooi, maar doe mij toch maar zwart 😉

Sofie -

Ziet er prima uit, alleen ik hou het liever bij zwart :)

martina -

als ik voor zo’n dure mascara zou gaan, zou ik zeker voor een neutrale kleur gaan. Daar zou ik veel meer plezier van hebben. Naast dat ik de gekleurde mascara trend liever aan mij voorbij laat gaan 😉

Estbella beauty -

Paars is niet helemaal ons ding toch liever zwart. De mascara borstels van Givenchy zijn vaak wel wat apart!! Maar voor die prijs zouden we toch liever een andere proberen.

Reageer ook