Chanel: Le Volume de Chanel Mascara

 photo 7-5147.jpg

Na de tester uitgebreid geprobeerd te hebben en nog net niet het laatste restje er met een satéprikker uit te klauwen, besloten wij (ja, niet alleen ik maar Willemijn ook) de fullsize versie te kopen. De beslissing was gemaakt: de mascara was goed, het loon was gestort en we moest het letterlijk onder ogen zien.

 photo 7-5156.jpg

Na even een snelle kortingsvergelijking gedaan te hebben tussen ICI Paris en Douglas liepen we de ICI Paris in waar je bij aankoop van twee producten 25% korting kreeg. Normaal gesproken hou ik niet zo van de ICI Paris maar ik vond dit keer het personeel niet zo opdringerig en behulpzaam.  Gelukkig! Want dat maakt het voor mij persoonlijk nóg leuker om een duur product aan te schaffen.

We renden zowat naar het schap toe en daar stond ze. Onze zwarte zwaan Le Volume de Chanel mascara. Ik liet hem al in de This Months Favorites van april zien (de tester) en dit is voor het eerst dat ik naar aanleiding van een tester een product aanschaf. Dat wil zeker wat zeggen!

Eerst maar eens kijken wat Chanel zelf zegt

De onmiddellijke schok van volume, kleur en stijl. Onmiddellijk volume en intense krul: de wimpers lijken zich te vermenigvuldigen en zijn voller. Omhuld door een rijke kleur, openen de wimpers de blik. Een schokkend resultaat, veroorzaakt door de perfecte samenwerking tussen borsteltje en product. Het borsteltje met sneeuwvlokvorm vormt het volume dankzij het bijzondere ontwerp van dicht op elkaar staande en schuingeplaatste schijfjes. De vloeibare samenstelling droogt snel op en maakt ieder gewenst volume mogelijk. Uw blik geeft uitdrukking aan een zinderende persoonlijkheid. De golf van verleiding zet zich voort…

Op de site van Chanel kun je een mooie, rustige make-up tutorial zien waar je de mascara in actie ziet. Bekijk zeker die video even (application vidéo), want je kunt het borsteltje heel mooi zien. Het is een borstel met korte haren, waardoor je in één keer vrij veel mascara smeert op de wimpers. Door de vrij vloeibare substantie heb je al snel in een keer volume. Dat is een heel groot voordeel…

Kijk dan! Volume!

Zelfs bij deze mooie zwaar aangezette eyeliner look torent Le Volume de Chanel er nog bovenuit!

DSC 0002 MAC Temperature Rising Collectie

De finishing touch voor elke ooglook!

…maar een sterk punt kan soms juist ook een zwak punt zijn. Het enige waar je rekening mee moet houden is (+ dat je nu alvast een plan bedenkt hoe je zoveel mogelijk geld gaat verdienen met je accordeon bij de Appie) dat je er ook spinnenpoten van kunt krijgen. Je moet goed een aantal keer heen en weer bewegen met de borstel om zoveel mogelijk de substantie te separeren en te verdelen maar je hebt het snel door.

Willemijn over Le Volume de Chanel: “Oh boy…. Martine had gelijk! Wat een ge-wel-di-ge mascara is dit! Ik vervloek en bedank haar tegelijkertijd dat ze me (ons) verteld heeft over deze mascara. Door haar ben ik nu verpest en wil ik niets anders meer dan deze perfecte, heerlijke mascara! Le Volume creëert écht volume en tevens lengte. Hij maakt mijn wimpers vele malen beter. Wel moet ik echt oppassen voor spinnenpoten, voorzichtig dus. Wat ik trouwens ook gemerkt heb, is dat de mascara heel zuinig is (dat mag ook wel voor die kuch-dertig-kuch-euro!)! Met één keer het borsteltje uit de huls halen heb ik genoeg voor beide ogen. Ook zitten er nauwelijks klodders aan het einde, waardoor je niet zo’n vieze smeerboel hebt bovenaan de mascara. Ai…. Hallo nieuwe liefde!”

Ik zag laatst een foto van Willemijn voorbij komen en zag het echt direct: ze heeft Le Volume de Chanel op! Geen twijfel over mogelijk. Ik vind zowel bij haar als bij mezelf het effect heel duidelijk zichtbaar. Ik kan niets anders zeggen dat dit mijn beste mascara ever is (spijtig genoeg) en de rest in mijn mascara laatje verslaat..zelfs de Max Factor False Lash Effect. Martine heeft gesproken: Le Volume de Chanel is fan-tas-tisch!

Deze mascara is verkrijgbaar in drie kleuren: 10 Noir (zwart), 20 Bleu (blauw) en 30 Prune (donkerpaars). Le Volume de Chanel mascara kost rond de €30 en is te koop bij parfumerieën zoals Douglas en ICI Paris.

Heb jij Le Volume de Chanel al uitgeprobeerd?

75 reacties

Tirza -

Deze week bij ici paris 18 euries nog maar ❤️ Must love

Jantine -

Haha ja dit is echt de beste mascara ever. Ik heb vanmiddag mijn tweede gehaald, niks kan deze mascara ooit verslaan!!

Suus -

De essence Multi Action mascara heeft precies hetzelfde effect. En die kost nog geen 3 euro. Plus dat hij niet klontert of een spinnenpoten effect geeft. Zoveel geld uitgeven aan een mascara is echt niet nodig of je moet allergie gevoelig zijn.

nadine -

Ik vind hem mooi maar ik zou liever niet al mijn spaargeld uit mijn spaar pot halen als ik bij de kruitvat de missmanga kan kopen voor 10 euro of ene van catrice of essence… maar voor de rest wel mooie mascara xxx :pc:

Paula - We Call It Beauty -

Ik wil deze ook heel graag! Sparen dus! :) :yay:

Rianne -

Ik denk dat als ik hem op heb mn wimpers tot over nn wenkbrauwen komen. Met de meest afgeraden mascara komen mn wimpers al tot mn wenkbrauwen

Annemiek -

Whaaa! Ik heb hem zojuist besteld, morgen komt ie, ben erg benieuwd! :cadeau:

Yvonne -

Vanaf vandaag een week lang 40% korting op mascara’s bij Ici-Paris. Dus ook de Chanel!!!!

Willemijn -

Yessss! Bedankt voor dit bericht! Heb het gelijk getweet!

Theresa -

Ik vind hem heeeeel mooi! maar ik ga geen 30,- uitgeven aan een mascara, ik zou eerder een blush van chanel kopen :)

Anna -

Heel erg mooi resultaat!

Mirjam -

Wauw, wat een mooi resultaat! Voor mij te duur, maar het staat jullie prachtig.

xx_Patries_xx -

oei best prijsje, maar hij ziet er wel erg gaaf uit!

Joyce -

Ziet er goed uit!

I scream beauty -

Wauw, ziet er heel erg mooi uit!

Veerle -

Grappig. Ik vind juist dat het personeel bij de Douglas meer opdringeriger is dan bij Ici Paris.
Elke keer als ik naar een Douglas ga zijn ze heel opdringerig en dat heb ik niet bij de Ici Paris.
Ik denk dat het ook per filiaal ligt. Waar ik woon hebben we niet zo’n leuke Douglas, ze kijken me ook altijd zo raar
aan en dan voel ik me altijd zo gekleineerd.

Martine -

Ja dat verschilt inderdaad per filiaal. Over het algemeen zouden ze in elke winkel gewoon niet te opdringerig moeten doen 😉 maar tja: ze moeten zo nu en dan ook hun targets halen. De ene werknemer zal daar ook wat beter mee om kunnen gaan dan de ander. Maar voor een klant is dat niet altijd even leuk.

Esther - Mango Sorbetto -

En de full size is dus net zo goed als de tester? Ik heb nog een fashion cheque en een douglas bon dus ik zit er ook zwaar over te denken om hem te kopen. Ik heb de tester zoveel mogelijk gebruikt tot er echt niks meer af kwam 😉

Martine -

Ja de tester en echte zijn gewoon identiek :) ooh heerlijk zoveel bonnen!

lovethatmakeup -

Wauw wat een effect! Ik heb de Doll Eyes van Lancome en daar moet je ook mee uitkijken dat je geen spinnenpoten krijgt, dus ik snap wat je bedoelt. :jep:

Beautycase.nl -

Wauw :heart: nu moet ik ‘m wel halen!

Rianne -

hee meiden,

dit gaat niet over dit artikel hoor! Maar zou dit iets leuks zijn voor op de site! ??
Het gaat over je haar krullend maken m.b.v. rietjes!

http://www.youtube.com/watch?v=ct77dgSZZpg

Groetjes ! :)

Lot -

Martine wat sta je prachtig op die ene foto!

Esmay -

Wel een prima resultaat maar ik ben niet blown away. Dat resultaat krijg ik ook wel met goedkopere mascara!

Marijke -

Geeft echt wel een mooi resultaat!

Kelly -

Wauw prachtig! Ik vind het toch handig om zo nu en dan een mascara tester te krijgen bij parfums! Ik heb al meerdere malen daardoor een high-end mascara daardoor gekocht!

Kiss & Make-up -

Oh waauw, hij doet het inderdaad héél goed zo te zien!

Jana -

Wow wat een prachtige mascara en mooi resultaat :) x

Cynthiiaa -

Wow, als hij zelfs die van Max Factor verslaat.. Damn gurl, sounds good! Ik ben trouwens ook heel tevreden over de mascara van Chanel. Ooit kreeg ik een sample mascara mee en echt.. Ik was blown away! I was thiiiiis close om er eentje te gaan aanschaffen. Helaas hield de prijs mij tegen, maar deze vind ik ook net een tikkeltje mooier. Beide wimpers gaan sky high!

Bianca -

Wauw ziet er mooi uit!

Sylvia -

Sinds ik le volume gebruik wil ik geen andere meer! Het kost wat maar je hebt er ook wat voor;-)) 😉

Danielle -

Ik heb nu ook de tester variant en vind hem super. Zodra deze leeg raakt, komt er zeker een fullsize. Ik heb redelijk volle wimpers, maar vrij kort. Ookal heet ie ‘le volume’, hij geeft bij mij ook veel lengte en krul. Dat doet de Max Factor bij mij ook, en de l’oreal lash architect, die maar de helft kosten, maar met minder moeite. En nog belangrijker: le volume wordt niet hard en zo zijn mijn eigen wimpers er beter uit gaan zien: vallen minder snel uit en breken minder snel, waardoor het effect van de mascara nog beter is! Ik wil geen andere meer!

Marnel -

OMG!!!!! Wat een effect!! WAUW!! Ik speel accordeon……misschien een idee!! :jep: :dance:

Lisa's Beautybabbels -

Oehh wat een fantastische mascara! Wanneer er een actie/korting is zal ik deze mascara zeker eens aanschaffen, een perfecte mascara is altijd welkom 😉

Tessa -

wauw lijkt me erg fijne mascara alleen beetje budget haha maar ben ook erg blij me de mascara die ik nu heb die doet zijn werk ook goed!

Shana -

Jammer dat hij zo duur is.

Melanie -

Mooie mascara, jammer van de prijs alleen. Ik denk dat je voor een leuker prijsje een net zo mooie mascara bij de drogist kunt kopen!

Kimberly -

Deze geeft echt een prachtig resultaat, wauw zeg!!!!

Sophie -

Looks beautiful! Alleen die prijs… Huilen ):

Black Sheep -

Ik ben nog steeds erg blij met mijn Hypnose drama. Al is hij al meer dan 3 maanden oud. Aan het einde van de maand staat er een tripje naar de MAC in de planning. Ik denk dat ik me dan een nieuwe aan laat smeren.

Charlotte -

Hij geeft wel echt een heel mooi resultaat! Oh noo.. *Kijkt in portemonnee*.

BeautyLiner -

Oeh, die vind ik erg mooi! Zelf vind ik de NYC Big Bold mascara erg fijn, blijft een favorietje!

Caro -

Ik ben helaas helemaal niet enthousiast over deze mascara. Hij gaf inderdaad volume, maar hoe voorzichtig ik ook deed de mascara kwam altijd op mijn ooglid. Zo gek! Bij andere mascara’s heb ik dat niet. Dus ik zou ‘m niet opnieuw kopen.. :-(

Laura Louise - Fablouise.nl -

Ik heb hem ook vind hem fijn maar heb het zelfde effect ook met wat budget varianten. Ik vind de uitstraling van Chanel alleen al zo mooi en een reden om het te kopen! haha niet echt budgetvriendelijk!

ITGIRLKYM -

Ik ben zelf HEEL erg moeilijk met mascara’s !! Maar deze review is zéér overtuigend. Nu moet ik ‘m ook. Mijn excuus voor de vriend: research voor de blog! *wink wink

Meer -

Haha wat een enthousiasme! Leuk om te lezen ;). Vind persoonlijk als ik de foto’s zie de mascara helemaal niks 😉 maar dat is juist fijn want dan hoef ik ‘m ook niet te kopen en bespaar ik centen om andere makeup te kopen :yay: haha!

Redhotjillypeppers -

Mooi resultaat ! Mascara’s kunnen duur zijn maar sommige zijn het gewoon waard

Joyce -

Wat een mooi resultaat zeg!

Minke -

Mooie mascara!

Hester -

Zo… Mooi… !

EliseJoanne -

Prachtig! Nu hebben ze 25% korting bij de Douglas op mascara’s en van alle high-end merken denk ik toch dat deze hem voor mij wordt! Super mooi resultaat. En soms mag het gewoon!

Willemijn -

Aah goede tip!!

123 -

Kan niks vinden op de Douglas website…

femketje -

ik heb deze ook 😀 vind ‘m best fijn!

Mademoiselle Sophistiqué -

ziet er inderdaad mooi uit!

Tara -

Een mooi resultaat geeft ie zeg! Ik weet alleen niet of het dat geld nou écht waard is.

Martine -

Voor ons wel haha, maar wij zijn dan ook een stel make-up gekken!

B -

Bij welke winkel kreeg je de mascara als tester bij je aankopen? De mascara ziet er op jullie wimpers geweldig uit, maar ik heb nogal lastige wimpers en zou graag eerst willen testen… 😛

Monique -

Ik heb ook de tester gebruikt, maar bij mij klontert hij verschikkelijk erg en plakt hij alle wimpers tegen elkaar aan.
Komt door het borsteltje denk ik, wel jammer. Vooral als ik zie wat hij bij jullie bijvoorbeeld doet!

Suzanne -

Ik heb precies hetzelfde, naar mijn gevoel komt er veel te veel mascara mee uit de huls. Jammer maar wel goed voor mijn portemonnee!

Kimberley -

Ik heb zelf de tester ook geprobeerd, ik vond hem fijn maar niet heel bijzonder. Ik zou zelf eerder gaan voor een mooie Chanel blush of lipstick, in plaats van een mascara. Ik vind vooral bij Martine het effect wel extra mooi! :)

Eline -

Best mooi resultaat maar ik vind mijn essence extreme volume mascara minstens zo goed :love:

martina -

een fijne mascara kan mij, heel stom, echt super blij maken! gelukkig heb ik geen lastige wimpers
dus komt het vaak wel goed met een fijne budget topper,..
Maar ik moet zeggen dat mijn dior mascara die ik in een ver verleden heb gebruikt echt geweldig was!

hannah -

Jaaa dior! :yay: Ik moet eerlijk zeggen dat ik juist minder geld uitgeef aan mascara sinds ik de voor mij perfecte (dior) mascara heb gevonden. Vroeger probeerde ik van alles uit, omdat er altijd wel iets op mijn mascara aan te merken was (dat vond ik tenminste met mijn kritische blik ;)). Nu maak ik mijn oude mascara helemaal op voordat ik weer een nieuwe (dior!)mascara koop.

Desirée -

Wow, die ziet er goed uit. Toch eens gaan proberen :)

Just Love Life -

Mooi product! :)
En wat een mooie foto Willemijn!

Denice -

Mooi… Maar ik blijf erbij: ik mis jullie budget-productjes! Misschien is dit bewust, want zo spreek je natuurlijk ook een andere doelgroep aan, maar toch mis ik het catrice-gehalte op llg! ❓

Willemijn -

Niet getreurd! Van het weekend komt er een review van Essence, er zijn een aantal ELF reviews geweest (http://www.livelifegorgeous.nl/tag/elf/) en er komt nog wat van HEMA aan. We blijven altijd van budget houden hoor, geen zorgen 😉 Maar van Catrice, eh, daar hebben we inmiddels bijna alles van gereviewed! Hahah! Ze moeten weer hun assortiment vernieuwen 😉

Het is trouwens niet bewust, gewoon meer toeval. We hebben veel duurdere dingetjes geshopt de laatste tijd (oeps!) en die willen we ook graag met jullie delen. :)

Denice -

Oke dan! Ik dacht misschien is het bewust, dat jullie een andere doelgroep willen aanspreken en meer high end gaan :) Fun! Wat een first world problems.. alles gereviewed hebben 😀 haha

Keep on sharing! Jullie blijven leuk (:

Marnel -

JEEEEJ!!! HEMA en Essence!!!!! :yay:

Sofie -

Wat een prachtige mascara! :heart:

Rosa -

Ja hij ziet er echt goed uit, maar auw.. Die prijs niet!

Quinty -

Wauw super mooie mascara!

Reageer ook