Max Factor Gloss Finity Nagellak

 photo 9april228.jpg

Wij houden van nagellak en als het niet zoveel tijd en precisie zou kosten, hadden we elke dag een ander kleurtje op onze nagels. Max Factor voegt dit voorjaar 19 nieuwe kleuren toe aan hun Gloss Finity nagellak collectie. De belofte is dat alle kleuren een glans bieden die tot wel zeven dagen blijft zitten. Blijven deze rakkers een beetje shiny?De kleuren zijn geïnspireerd op de lente en hebben zowel lieve, zachte lentekleurtjes als meer mysterieuze kleurtjes voor die zwoele lente-/zomeravonden. Een nagellak uit de Gloss Finity lijn bevat 11 ml. De nagellak flesjes van Max Factor vind ik er altijd wel schattig uit zien, ze zijn zo lekker compact en klein. Wij laten jullie 6 kleuren zien.

 photo 9april216.jpg

Cute Coral, Disco Pink en Cerise

De lakjes uit de Max Factor Gloss Finity Lijn hebben een vrij lang kwastje dat niet afgerond is. In het begin leek me dit echt geen fijn kwastje, maar het lakt verrassend fijn. De lak is vrij dik wat ik fijn vind, de dekking is in een laag goed en door de dikke structuur gaat de nagellak bij mij ook niet ophopen aan de zijkanten van mijn nagels. Fijn, want dit gebeurt bij mijn nagels vrij snel en bij deze heb ik dat niet.

 photo 9april268.jpg

Cute Coral

 photo 9april303.jpg

Disco Pink

 photo 9april308.jpg

Cerise

Wauw, wat is Disco Pink een gaaf kleurtje! Daar val je zeker wel mee op op de dansvloer. Daarentegen is Cute Coral juist weer heel mooi zacht, perfect voor die lente picknick en Cerise is juist weer vlammend! Wat een kleur. Op de nagels zie je telkens een laagje nagellak. Met twee zou bijvoorbeeld Cerise nog beter dekken maar zoals je kunt zien, doet een laagje het al prima.

 photo 9april218.jpg

Lilac Lace, Marshmallow en Noisette

 photo 9april316.jpg

Lilac Lace

 photo 9april262.jpg

Marshmallow

 photo 9april325.jpg

Noisette

Mijn grootste favoriet van deze zes kleuren is de speciaal blauw/paarse koele tint Lilac Lace. Deze vind ik zo tof! Maar ook Marshmallow mag er zeker zijn. Noisette is een kleur die ik zelf niet snel zou kopen, maar ik vind de paars/blauwe shimmers erin de lak wel weer speciaal maken.

 photo 9april253.jpg

Maar blijft de nagellak 7 dagen goed en glanzend? Nou, dat laat helaas te wensen over. Qua kwaliteit kan ik niet zeggen dat ik ze heel goed vind als het gaat om de houdbaarheid. De eerstvolgende dag zag ik bij mij al tipwear en ze blijven dan ook zeker niet 7 dagen mooi zitten. Dat stelt me wel teleur. Dit kun je wel verhelpen door een goede topcoat erover heen te doen, maar goed dat houdt wel in dat Max Factor de belofte niet nakomt. Ik raad je dus aan om topcoat te gebruiken, de houdbaarheid is het enige nadeel. Verder vind ik de kleuren Disco Pink, Lilac Lace en Marshmallow wel heel snoeperig en knallend voor komend voorjaar!

Max Factor Glossfinity is verkrijgbaar vanaf mei 2013 bij Kruidvat. De nagellak kost € 8,99 per stuk.

Wat vind jij de leukste kleur van deze lakjes uit de Max Factor Gloss Finity lijn?

0 reacties

Marisa -

Cute Coral ga ik kopen! Zoek ik al een tijd naar. ~ Wat vinden jullie de beste base en topcoat? ~
Wel fijn als je niet om de 2 dagen hoeft te lakken (-!

Femmie -

Cute coral ga ik meteen kopen als die in de winkel ligt!

Olga -

Mooi maar niet lang houdbaar.. Dan kies ik liever voor budgets zoals essence of catrice

Marieke -

Ik wil niet vervelend doen, maar ik vind echt dat jullie wél mooi lakken! Ik wou dat mij dat zo lukte *kijkt naar nagels en zucht*

Cella's Budget Beauty Blog -

Disco pink is echt n beauty!!

Bianca -

Mooie lakjes! Het is dat ik al erg veel kleurtjes heb, anders had ik er zeker eentje geprobeerd :)

Liz -

Mooie kleurtjes, maar spijtig dat ze niet lang blijven zitten voor die prijs. Tof artike! xx 😉

Cynthiiaa -

Love nagellakkleuren, maar goddamn.. Cerise is like heaven! Love de felle intensieve finish, gewoon uhmaaazing.

Alexandra -

Meiden, de swatches gaan vooruit! Dat moet gezegd worden.

Martiniii -

haha props voor Willemijn

Linda B -

Oe duur

Maureen -

Ziet er goed uit, wat een leuke lakjes! Helaas dat ze niet zo lang blijven zitten, de rest is verder wel goed! :zzz:

Anne Solveig -

Leuke kleurtjes! :)

Diedeke -

Ziet er heeeeel goed uit! 😉

Bianca -

Wauw erg mooie lakjes!

Edith -

Wauw wat een mooie lakjes, vooral Lilac Lace vind ik erg mooi!

Amy -

Lilac Lace en Disco Pink zijn zo mooi, ik kan niet wachten tot ik ze in huis heb ! :heart:

Dita -

Wauw, wat een mooie kleuren!

Jana -

Mooie kleurtjes zijn dit 😀 x

Keytothefuture -

Lilac Lace is echt wel super mooi!

ChantalAngel -

Disco pink …. wauwie love it

Joséphine -

WANT Lilac Lace WANT :jep:

Jasmine -

Gatsie dat ze niet eens twee dagen zonder enige iets bleven zitten. Marshmallow en Cute Coral zijn wel mooie kleuren!

Kimberley -

Ik heb nog nooit een lakje van Max Factor geprobeers eigenlijk. Ik vind de kleuren er mooi uitzien en dat zelfs al met 1 laagje! Wel jammer dat ze de belofte qua houdbaarheid niet kunnen waarmaken. Maarja dat soort beloftes neem ik toch al vaak met een korreltje zout :p

Myrthe -

Mijn favorieten zijn Disco Pink en Lilac Lace, mooie lakjes!

Natasja -

Lilac Lace en Noisette vind ik wel heel erg gaaf!

Myrthe -

Leuke lakjes!! 😀

Martine -

Drogen de lakjes snel?

roos -

Marshmallow is echt een lief kleurtje! Noisette vind ik ook mooi, maar ik heb er al een van Catrice die er precies hetzelfde uitziet.

Eline -

Zitten zeker leuke kleurtjes bij, vooral cute coral :)

Kiss & Make-up -

De eerste is erg mooi!

Joyce -

Hele mooie lakjes!

Marieke -

Die lilac blauwe paarse is echt best wel gaaf! De andere kleuren vind ik wat standaard…

Martina -

Wauw veel mooie kleuren!!!

Black sheep of beauty -

Ik lak dagelijks omdat geen enkele lak het uithoud met mijn werk..

Even over andere merken.
BOL Heeft een aanbieding!! 40% korting als je 4 producten van L’Oréal of Essie besteld. Lakjes zijn dan rond de 6 euro.
En het Youth code serum ( Lancome dupe) is geen 24,38 maar 14,64. Geld besparen is altijd leuk!

Anna -

Cute Coral en Marshmellow zijn echt heel erg mooi, wauw! Wat een schattige, mooie zomerkleurtjes :love:

Hester -

Goede dekking en leuke kleurtjes! Vooral Disco Pink, Cerise, Lilac Lace & Marshmallow, wat mij betreft. Wel jammer van de kwaliteit, voor €9 zou dat toch wel in orde moeten zijn.

Charlotte -

Lekker vrolijk. Ik moet echt is een keer een peachy kleurtje kopen

selma -

super leuk en super mooi ik vind ze allemaal prachtig

Miss Y. -

Ooooh Marsmallow, Cerise en Disco Pink! Ik moet wel zeggen dat ik ze toch vrij duur vind hoor voor zo’n kleine flesjes :-/

Just Love Life -

wauw stuk voor stuk prachtige kleuren :heart:

Sophie -

wat een mooie, vrolijke kleurtjes (:

Miranda -

Wat een mooie kleuren.

Beautyjuf -

Cute Coral ziet er erg cute uit 😉 Hele mooie lakjes!

Simone -

Oeh, Marsmallow!

Tedje -

Ik vind ze stuk voor stuk even mooi!

Desirée -

Ik vind het zelf heel fijne lakjes en er zitten mooie kleurtjes tussen, maar 4 dagen is toch wel de max voor er echt tipwear komt (met base- en topcoat). Ach, er staat ook ‘tot’ 7 dagen natuurlijk, ruim begrip 😉

Miss Sentinelli -

Mooie kleurtjes!

femketje -

ik vind ze allemaal wel mooi 😀

Evelien -

Wat een mooie kleuren! Vooral de creamlakjes vind ik erg mooi!

Sofie -

Prachtige kleuren! Vooral Cute Coral vind ik mooi :)

Kimberly -

Noisette vind ik heel mooi! Jammer dat de belofte niet waar wordt :(

Julie -

Echt heel mooi!

Ik heb een vraag wat is de beste budget foundation?

Laura -

Super leuke kleurtjes alleen jammer dat ze geen 7 dagen blijven zitten. Ook al is dat bijna uitzonderlijk. Trouwens mooi gelakt hoor!

Miladylike -

Wauw, wat een kleuren! Ik vind vooral Marshmallow erg mooi. Wat jammer dat de belofte niet goed waargemaakt word..

Reageer ook