MAC Viva Glam Nicki 2

 photo 9april191.jpg

Ik ben dol op Nicki Minaj, mede door haar vrolijke (en lekkere sexy) uitstraling! Al die felle kleurtjes: niets is haar te gek. Ook niet wat kapsels betreft. Ikzelf hou ook van experimenteren en beautyproducten die nét iets anders zijn dan anders. Haar MAC Viva Glam Nicki 1 lipstick was een groot succes en die heb ik gelukkig ook in mijn bezit. Het is zo’n vrolijk knallend kleurtje, je t’aime! Maar nu kwam mw. Minaj met een tweede lipstick op de MAC markt en niet zo maar ééntje. Nee, een heuse lichte lavendelkleur die denk ik niet veel mensen staan. Toch kocht ik MAC Viva Glam Nicki 2, omdat ik het zo gewaagd vond. Eerlijk is eerlijk, ik vind het wel spannend om deze te delen met jullie vanwege de gekke kleur.

 photo 9april199.jpg

 photo 9april206.jpg

Maar, ik wil jullie ook graag laten zien hoe je MAC Viva Glam Nicki 2 wél kunt dragen. Zo puur op de lippen zal waarschijnlijk een aantal mensen best staan maar het is toch wel leuk als je hem koopt -en hij blijkt je niet zo fantastisch te staan- dat je Nicki 2 kunt combineren. En je gelooft nooit wat een mooie combinaties eruit kunnen komen als je er een rood/roze lippotlood of een koraal lipstick onder draagt. Ja, koraal! Dat had ik ook nooit gedacht!

 photo 9april275.jpg

MAC Viva Glam Nicki 2: een dekkende, gedurfde lavendelkleur

Mijn nieuwe vriendin in volle glorie!

Janneke en Joël van MAC (Groningen) lieten een aantal voorbeelden zien. Ontzettend handig en in die zin is informatie inwinnen over dit soort vreemde kleuren bij een MAC counter altijd handig. Ik vroeg gewoon hoe ik dit nog meer kon combineren dan alleen puur op de lippen en ziedaar wat voor combinaties zij mij hebben aangeraden.

 photo 9april306.jpg

MAC Viva Glam Nicki 1 en MAC Viva Glam Nicki 2

Heel simpel á la Joël gewoon over MAC Viva Glam Nicki 1 heen. Op die manier krijgt dus Nicki 1 een koele ondertoon en het staat fris! Dit gebeurt ook als je de MAC Viva Glam Nicki 2 Lipglass eroverheen doet. Die heb ik trouwens niet gekocht, omdat ik die niet spannend genoeg vond. Wat je ook kunt doen is hele felle ombre lips maken met Nicki 1 en 2. Nicki 1 breng je aan in de buitenste mondhoeken en op het midden van je boven- en onderlip breng je Nicki 2 aan. Yeah, knallen!

 photo 9april297.jpg

MAC Viva Glam Nicki 2 + Rimmel Apocalypse Stellar

 photo 9april322.jpg

MAC Watch Me Simmer + MAC Viva Glam Nicki 2

De tweede mogelijkheid is om Nicki 2 over een koraalkleurige lipstick heen te doen. De koraalkleur wordt dan veel meer roze door Nicki 2. Dat had ik dus echt niet gedacht maar wel fijn om te weten!

 photo 9april311.jpg

MAC Viva Glam Nicki 2 + Illamasqua Medium Pencil Feisty

 photo 9april313.jpg

Ombre lips met MAC Viva Glam Nicki 2 + Illamasqua Medium Pencil Feisty

De laatste variant is Nicki 2 over een (donker) rood/roze lippotlood te doen. Dit geeft ook een mooi effect. Janneke van MAC maakte trouwens hele mooie ombre lips door het rood/roze lippotlood aan te brengen in de buitenste mondhoeken en Nicki 2 ook op de boven- en onderlip. Dit geeft een heel speciaal en gedurfd effect! En dit is natuurlijk niet de laatste variant. Je kunt met lipstick ook eindeloos combineren. Wie weet hoe Nicki 2 staat over Sleek Peek-a-Bloo of Illamasqua Shoot?

 photo 9april197.jpg

De kwaliteit van Nicki 2 is net als alle MAC lipsticks prima en heel fijn. Ik vind vooral de dekking van zo’n lichte kleur als Nicki 2 echt supergoed. Als je ooit een lichte dekkende lipstick kleur wilt, raad ik je zeker aan om eens te kijken bij MAC. Ik heb wel veel geluiden gehoord over waarom Nicki 2 zo’n rare kleur is en dat niemand die koopt, dus dat is weer zonde voor het goede doel waar het geld heen gaat. Ik snap in principe wel waarom de meesten dat zeggen, aan de andere kant is dit ook gewoon wie Nicki is en vind ik het juist heel stoer omdat je wellicht nu meer gedwongen wordt om deze lipstick te combineren met een andere. Het dwingt bijna creativiteit af, haha!

Ik snap daarom ook nooit zo goed waarom een lipstick altijd maar draagbaar moet zijn…Weet je wat ik vind? Je moet het zelf draagbaar maken en dan kun je alles aan! Ik hoop dat ik een aantal van jullie heb geïnspireerd hoe je zo’n lastige lipkleur als MAC Viva Glam Nicki 2 toch kunt dragen met dank aan onze lieve Grunningse MAC MUA’s!

Wat vind jij van MAC Viva Glam Nicki 2 en welke combinatie spreekt jou aan?

0 reacties

Sara -

Die ombre lippen zijn echt heel heel heel leuk ! 😡

Allissa -

Wauw Martine!
Vond deze lipstick echt afschuwelijk bij alles en iedereen, maar jij krijgt het weer voor elkaar om het er prachtig uit te laten zien. Staat je geweldig met die blouse en lilablauwe ogen!

Cella's Budget Beauty Blog -

Ik heb m ook en vind m geweldig, maar mn vriend vind m verschrikkelijk en zegt dat ik op barbie lijk..

Kiani -

Wow, dat ombre effect is echt mooi!

Kiss & Make-up -

Woah cool gedaan!

Janneke -

Aaaaah, wat een vreselijke lelijke kleur!
Maar wat een leuk artikel! En dat is wel heel lullig van jou Martine!
Want doordat je er zo’n leuk artikel van maakt, met mooie foto’s zou ik hem bijna kopen.
En dan loop ik mooi voor lul met die lelijke Glam 2. Nah. 😀

Amber -

Wat zijn jullie toch lekker jezelf en origineel met reviews etc. Zeker een gewaagde kleur en hij zou mij helaas ook niet staan. Vind hem jou daarentegen erg gaaf staan, maar moet toch eerlijk bekennen dat ik hem in combinatie met andere producten het mooist vind en dat vind ik eigenlijk dan toch weer zonde! vind hem met alle andere prodducten mooi, de ombre lips zijn goed gelukt!

Jana -

Ombre lippen zijn zo mooi! :) x

Nina -

Die ombre, geweldig 😀

beautybysandra -

gecombineerd vind ik hem echt prachtig!

Anja -

Ik heb Nicki 1 en ik vind de combinatie met 2 onwijs mooi!
Nooit in me opgekomen dat je ‘t natuurlijk ook kunt combineren.
Ik vind de kleur op zichzelf van 2 echt vreselijk en niet draagbaar, maar zo samen zijn ze supermooi.
Nu moét ik 2 ook hebben. 😀

Klarieke -

Die ooglook is geweldig!

Kelly -

Wat een heerlijke review weer. Die ombre lippen heb je ook erg mooi gemaakt, staat je op alle manieren goed!

Eva -

Wat een leuke ombre lippen! x

Joyce -

die ombre lippen – super! je hebt er talent voor 😉

emma -

wow, wow, wow, die ombre lippen super mooi gedaan!

Sophie -

geweldig die ombre lips!

Anna -

Ik vind de kleur echt niet mooi… Ombre is wel leuk, maar niet met deze kleuren, ik weet niet. Ik heb er gewoon niks mee.

Marnel -

Dankje!! Goede raad! Handige tips!!

Danique -

ik denk dat hij ook heel mooi is als je hem over nude lipstick heen dept…

Nelina -

Wauw die ombre staat je goed!!!! 😀

Kimberly -

Als ombre vind ik het kleurtje heel leuk!

B -

Pretty!

Eliza -

Wauw martine, ik vind de gemengde kleurtjes erg mooi, maar je kan de lila kleur zo ook ontzettend goed hebben! loooove it!

Rozemarijn -

Vooral het ombre effect is gaaf! Wat leuk gedaan zeg

Miranda -

Wat zijn de combinaties leuk, zo zijn ze ook weer wat draagbaarder 😀

Evi -

Wat zijn je ogen hier mooi! Kun je daar een tutorial voor maken?

Moniek -

Ik vind de kleur los niet zo!

lot -

Die combinaties vind ik heel mooi geworden, het zijn nu mooie kleuren roze.
Alleen ik vind het zelf niet helemaal de bedoeling dat ik 2 kleuren moet gaan combineren. Ik doe dat namelijk al wel eens, maar vaak is het dan omdat de lippenstift een miskoop is. En door er met een andere kleur erover heen te gaan wordt het vaak wel mooi qua kleur, alleen dik. En dan krijg je dat het sneller over je lipranden heen gaat etc. Dan heb ik liever in 1 keer de goede kleur te pakken.

Amber -

Dat heb ik ook vaak! Dan koop ik hem toch liever niet.

Mirjam -

Hahahaha heel leuk geprobeerd, twee hele dure lipstics kopen ipv eentje in een kleur die wel staat. Not dus ! Maar veren voor de getoonde inspanning 😀

Miss Y. -

Ik vind ‘m een beetje duur voor een lippenstift die er op zichzelf eigenlijk niet uitziet ❓

Heb ‘m al bij verschillende beauty bloggers gezien en het staat eigenlijk niemand, ik vermoed ook dat de kleur je tanden gelig laat lijken.

Maar ik vind het wel heel leuk om te zien wat je ermee kan doen en dat je gewoon het lef ervoor hebt!

Tamara -

ooh WAUW! die ombre is heeeeel mooi!

EliseJoanne -

Super leuk artikel! Toffe opties heb je gemaakt! En je hebt helemaal gelijk, maak het zelf draagbaar! En trouwens vrouwen die deze lippenstift mooi vinden moeten het lekker op doen! Hij staat jou prachtig! Ik ben zelf dol op de eerste Nicki lippenstift alleen ik kan hem nergens vinden!!

Eline -

Aah die ombre lips zijn pretty :heart:

Hanna -

Het staat je super!

Annelien -

Ombre lips!! O.O die zijn echt supergoed geluk! Echt heel mooi!

Sofie -

Ik ben gek op deze kleur! De lipstick breng ik deppend aan, zodat hij iets minder ‘in your face is’ en wel degelijk draagbaar. Op de gloss ben ik gewoonweg verliefd :)

Claudia -

Gaaf! Ik vind hem los ook mooi bij je staan hoor (hoewel het met die ooglook en bloesje wel paars overkill is voor mij (=niet zo’n paars fan) xD). Ik vind hem erg mooi bij je icm Watch me Simmer!

Marieke -

Wow, hij staat jou wel! En leuk, zo wat tips van de MUA’s erbij :)

Suzanne -

Joel is ook zo’n topper! Ik ga ook graag naar hem toe (ook alleen naar MAC als Joel er is!) MAC Viva Glam Nicki 2 + Illamasqua Medium Pencil Feisty is echt een perfecte combinatie echt super mooi! Ik heb laatst een combinatie op gehad met een lippotlood (inkleuren) de lipstick en daarna nog de gloss echt zo vet!

femketje -

oeh gorgeous die ombre lippen!

Charlotte -

Wow wat handig dat je ze gewoon over elkaar kunt doen en dan zulke mooie kleurencombinaties kunt maken. Nooit eigenlijk echt over nagedacht.

Melissoe -

Staat je echt heel goed!, alle manieren wel eigenlijk 😉

Olga -

Mooie combinaties!!

Mieke -

Gave kleur hoor! En jij kunt het zeker hebben! Ik vind de combi MAC Viva Glam Nicki 2 + Illamasqua Medium Pencil Feisty echt ge-wel-dig!

Ina -

Leuk, ziet er allemaal leuk uit!

lin -

De combinaties zijn wel tof! De lipstick op zich vind ik echt helemaal niks…

Laura -

Ik vind de kleuren apart helemaal niet mooi, maar zo gecombineerd ziet t er supergaaf uit :)

Joyce -

Ik snap deze kleur dus echt niet. Ik heb nog niemand gezien waarbij ik het mooi vind staan, bij jou ook niet, sorry.

Amanda -

Die ombre lips zijn gaaf!

Sabine -

Wauw, bijzonder die ombre versie!

Chantal -

Mooie combinaties!

Esmay -

Hij staat je echt wel goed Martine hoor! Echt. Ik heb nog niemand gezien so far die hem zo goed kon hebben als jij 😉

Edith -

Ik vind de 1e mooier, maar met deze combinaties is 2 ook erg mooi!

Caro -

Die lavendel kleur op zichzelf vind ik niet mooi, maar hoe je hem erna hebt aangebracht over het lippotlood vind ik wel gaaf!

Dita -

Wow, mooie ombre lips!

Tamara -

complimenten voor die ombre lippies! Dat staat echt mooi!
en je ooglook is ook top! Ik hou er van dat jullie een warm en koel type zijn, zo is er steeds voor ieder wat wils. Ik ben zelf ook een koel type (donker haar en donkere ogen) en I like de ooglook die je hier op hebt! Tutorial???

Jorinde -

Wat een mooie combinaties zeg!

Kelly -

Die ombre lips… PRACHTIG!! I looooove it maar ik zou t zelf niet durven denk ik… Kun je er een tutorial over maken? Ik wil t wel eens proberen eigenlijk =)! :love:

Xx

Mademoiselle Sophistiqué -

ik vind de andere nick veel mooier, deze is echt m’n ding niet, maar je hebt er wel leuke combinaties mee gemaakt!

Lisa -

mooi! vooral bij jou! dat ombre is ook echt coool

ChantalAngel -

Oe samen met nicky 1 is hij heel gaaf en bij de apocalypse ook super gaaf.

Esther -

mmm neh…niet mijn kleuren.

Gr Esther

Marielle -

Ik vind alle combinaties echt heel tof.
Maar zelf zou ik het niet zo gauw dragen!

Ilona -Kleedmeaan.nl -

Heel fijn dat je er inderdaad ook andere combinaties mee kan maken!
Alleen lila is voor mij iets te heftig 😉

Martina -

Wat een goede combi’s zeg!! Maakt dit artikel weer superleuk :)

Milou -

Nee, niet mijn ding. Helemaal niet zelfs! Dat ombre ziet er dan weer wel tof uit :-)

Hester -

Whoa, die ombrelips zijn echt heel erg leuk! Nicki 2 in haar eentje vind ik niet zo heel mooi staan bij jou, maar in combinatie met andere lipsticks is ‘ie wel mooi.

Desirée -

Leuk om mee te spelen met andere kleurtjes etc., maar het is echt niet mijn kleur :/

Chantal -

De ombre lips zijn gaaf, zeg! Verder vind ik de nieuwe kleur heel eerlijk gezegd niet zo geslaagd, zou mij iig niet staan.

Maureen -

De ombre lips vind ik nog steeds heel gaaf. Viva glam 1 vind ik wel mooier dan 2, ik vind dit kleurtje zoveel minder draagbaar.

Charile -

Mooie combinaties!

Beautyjuf -

Wauw, die ombre lippen: mooi!! :-) Erg leuk dat je laat zien welke combi’s je ermee kunt maken.

Beautydagboek -

Ik vind het zelf geen mooie lipstick maar de combi die je er mee gemaakt heb is erg mooi!

anniek -

Zo word het inderdaad een stuk draagbaarder. en wat heb je mooie ooglook, echt prachtig!

Laura -

Zo. Weer wat geleerd! De ombre lips zijn echt gaaf, maar daar zie je mij niet snel me lopen. De combinatie tussen twee lipproducten over elkaar vind ik zelf het meest draagbaar. Gaaf kleurtje voor in je collectie!

Eda -

Weet je waarom ik jullie zo leuk vind? Jullie reviewen niet alleen het product maar doen er altijd nog iets leuks extra bij:D

Evelien -

inderdaad! Jullie brengen het altijd net even wat anders, wat het superleuk maakt! Ik vind dit artikel ook superleuk 😀 eerst vond ik de lipstick te apart, maar nu zie ik hoe leuk hij eigenlijk kan zijn! top!

Diedeke -

Je kan echt ontzettend veel met deze lipstick, vooral het ombre-effect is erg gaaf.

Sofie -

Tof kleurtje! De ombre lippen zijn echt prachtig :heart:

Macblogster -

Precies! Deze lipstick is echt amazing qua hetgeen je ermee kunt doen. Ik ben fan.

Reageer ook