MAC Lipstick Swatches

 photo 2april2013198.jpg

Nee, het is nog geen tijd voor het Not So Gorgeous artikel gezien deze foto hierboven, maar voor de MAC-lipstick-swatch-lekkernijen. We hebben een keer een artikel geschreven over de lipstick finishes van MAC die er allemaal zijn, die kun je hier lezen. Dit keer gaan we nog wat uitgebreider kijken en jullie al onze MAC lipsticks bij elkaar laten zien + swatches. En omdat er in de loop van de tijd van sommige lipsticks nooit echt goede full-face foto’s verschenen zijn, doen we er van een aantal ook nog wat full-faces bij!

 photo 2april2013104.jpg

 photo 2april2013109.jpg

Hier zie je al onze MAC lipsticks samen, wat een plaatje om te zien eigenlijk. Ik kan me ook soms niet  voorstellen dat vrouwen aan één lipstick genoeg hebben. Ik bedoel met zoveel verschillende tinten is het toch heerlijk om veel uit te proberen? Trouwens, elkaars MAC lipstick stash bekijken is ook niet echt bevorderlijk voor je portemonnee. Toen we dit artikel aan het maken waren vlogen de ‘oh-had-ik-die-nou-ook-maar-toen-gekocht-met-die-limited-edition’ uitspraken je om de oren!

Hieronder zie je alle swatches per categorie. Als je meer wilt weten over de inhoud van de finishes, lees dan het artikel waar ik in de intro van dit artikel naar gelinkt heb! Dit artikel is een overzicht van al onze MAC lipsticks + swatches en een aantal full-faces van sommige lipsticks die nooit goed aan bod gekomen zijn. Een heerlijk artikel dus voor beauty-/lipstick liefhebbers!

We beginnen met de MAC lipsticks die een Lustre finish hebben. Deze lipsticks zijn allemaal van Willemijn!

 photo 2april2013111.jpg

MAC One of a Kind, MAC Viva Glam Cyndi, MAC Most Popular, MAC Plumful en MAC Freckletone

 photo 2april2013113.jpg

MAC One of a Kind, MAC Viva Glam Cyndi, MAC Most Popular, MAC Plumful en MAC Freckletone

De MAC Lustre Lipsticks lijken wat sheer maar zeker wel met een goed pigment! Maar blijkbaar kan Lustre mij niet bekoren, want ik heb er nog geen een met deze finish. Waar we ook van houden zijn matte finishes. Op naar onze MAC Matte Lipsticks: twee daarvan zijn van mij en een van Willemijn.

 photo 2april2013120.jpg

MAC Charmed I’m Sure, MAC Candy Yum-Yum en MAC Ronnie Red

 photo 2april2013122.jpg

MAC Charmed I’m Sure, MAC Candy Yum-Yum en MAC Ronnie Red

Het zal ongetwijfeld veel mensen ‘pijn’ gedaan hebben dat MAC Candy Yum-Yum er een was uit de limited Quite Cute collectie, maar ge-luk-kig zit dit prachtige felle monstertje nu in het vaste assortiment. Willemijn moest letterlijk (neon)kleur bekennen toen ze de swatch voor de zoveelste keer zag en heeft toch de neiging om ‘m ook te kopen! En jij?

Op naar de MAC Cremesheen Lipsticks. Dit zijn lipsticks die wel wat weghebben van Lustre Finishes maar wel met meer dekking en glans. Willemijn heeft er eentje en ik drie.

 photo 2april2013125.jpg

MAC In a Heartbeat, MAC Crème d’Nude, MAC Innocence, Beware! en MAC Heart to Heart

 photo 2april2013128.jpg

MAC In a Heartbeat, MAC Crème d’Nude, MAC Innocence, Beware! en MAC Heart to Heart

Hoewel MAC Crème d’Nude op een tampon lijkt, is het wel een fijne nude kleur. Toch gebruik ik Innocence, Beware vaker, waarschijnlijk vanwege de roze ondertoon. En tja over In a Heartbeat en Heart to Heart kan ik alleen maar zeggen dat Willemijn en ik meteen op deze twee verliefd werden. Wat een fantastisch leuke kleuren!

En dan gaan we kijken naar (ik denk) mijn favoriete finish: MAC Satin Lipsticks. Kuch, slechts vier zijn er van mij en 1 van Willemijn. Bij een van de lipsticks is het sowieso makkelijk te raden door de platheid, haha! Het was dan ook mijn allereerste MAC lipsticks. Snif, sentiment!

 photo 2april2013145.jpg

MAC Toxic Tale, MAC Runaway Red, MAC Red, MAC Viva Glam Nicki 1 en MAC Daddy’s Little Girl

 photo 2april2013146.jpg

MAC Toxic Tale, MAC Runaway Red, MAC Red, MAC Viva Glam Nicki 1 en MAC Daddy’s Little Girl

Mijn topfavorieten zijn zeker Toxic Tale, MAC Viva Glam Nicki 1 (ben heel benieuwd naar de tweede trouwens.. ik ga vandaag waarschijnlijk even kijken bij de MAC Counter of nummertje 2 mij wel staat. Het is een lastige kleur maar wel heel tof!) en Daddy’s Little Girl is ook een superkoele paarse kleur. En nog vrij recent van de MAC Archie’s Girls Collectie!

Dan kijken we naar de MAC Amplified Creme Lipsticks. Willemijn en ik hebben beide Fusion Pink. En dit was ook een gevalletje van ‘die wil ik ook!’. Zij is gek op mijn Watch Me Simmer en ik vind haar Chatterbox toch ook wel errûg mooi!

 photo 2april2013134.jpg

MAC Fusion Pink, MAC Watch Me Simmer en MAC Chatterbox

 photo 4april201348.jpg

MAC Fusion Pink, MAC Watch Me Simmer en MAC Chatterbox

Zoals altijd zijn er ook finishes die je wat minder aan kunnen spreken. Wij hebben dat met de MAC Frost Lipsticks en de MAC Glaze lipsticks. Van de Glaze finishes hebben we er zelfs geen een. Ik heb verder maar een MAC Frost Finish lipstick uit de Marcel Wanders collectie.

 photo 4april201347.jpg

MAC Marcel Wanders: Inez

 photo 2april2013118.jpg

MAC Marcel Wanders: Inez

Ondanks dat de verpakking heel mooi is van Inez, is de lipstick zelf wel oké. Hij is best mooi maar vaak dragen doe ik niet. Kijkend naar al deze swatches denk ik dat onze favoriete finishes de Satin-, Amplified Cremes- en Cremesheen finishes zijn. En Willemijn houdt ook van Lustre Finishes. Ach, wie hou ik voor de gek? Wij houden van alles waar MAC op staat! Nu is het tijd voor wat extra full-face aandacht. Hier komen ze, kijk en geniet!

 photo 2april2013148.jpg

MAC Watch Me Simmer

 photo 2april2013151.jpg

MAC Plumful

 photo 2april2013157.jpg

MAC Toxic Tale

 photo 2april2013165.jpg

MAC In A Heartbeat

 photo 2april2013167.jpg

MAC Viva Glam Nicki 1

 photo 2april2013173.jpg

MAC Chatterbox

 photo 2april2013182.jpg

MAC Daddy’s Little Girl

 photo 2april2013176.jpg

MAC Fusion Pink

 photo 2april2013186.jpg

MAC Candy Yum-Yum

 photo 2april2013189.jpg

MAC Red

 photo 2april2013194.jpg

MAC Red

 photo 2april2013200.jpg

Zo Martien, wat een mooie MAC lipstick op je lippen: welke is dat? Ehm…allemaal, auw!

En dat waren onze MAC lipsticks! De laatste tijd hebben we er niet meer veel bij gekocht, dat komt ook omdat we weinig tijd hebben en geld moeten sparen voor verhuizingen en dergelijke. Maar binnenkort gaan we weer even ons hart ophalen bij ons oh zo geliefde MAC!

Welke MAC lipstick is jouw ultieme favoriet en welke lipstick uit onze stash zou je stiekem mee willen nemen?

 

64 reacties

Imogynn -

Candy yum-yum blijft mijn number one love it en die matt finish maakt het zoooo mooi het is een mooi kleur voor in de zomer maar ook een echte Do in de winter in de sneeuw <3

Elle -

Super tof artikel ik zou chatterbox zo kunnen meenemen hoor 😉

Julie -

Ik heb de in a heartbeat lipstick ook, maar hij smeert helemaal niet uit en laat allemaal vieze strepen achter op mijn lippen. Het ziet er echt niet uit! :no: Hoe krijgen jullie die zo mooi?

Zoe -

Ik heb altijd het gevoel alsof martine met de lipstick net over haar liplijn heen gaat. Ik weet niet.

Martine -

Nee dat doe ik niet, ik heb een natuurlijke donkere liplijn van mezelf waardoor dat al snel zo lijkt dat ik buiten die randjes ga.

Zoe -

Oh oke, dan begrijp ik het. Ik vroeg het me al een tijdje af. Maar het was niet aanvallend bedoeld hoor, ik vind jullie blog echt leuk en kijk jullie filmpjes altijd.

belle -

oh candy jum jum vind ik echt om op te eten!
hoe duur zijn de mac lipsticks?
liefs belle

Ruth -

Die roze heeft de hebben hebben factor 😀
x

Eline -

Martine je hebt mooie nagellak op, en je kunt echt veel kleuren roze hebben, vooral candy yum yum vind ik heel gaaf staan :) en bij willemijn staat rood weer heel mooi!

Anna -

Wauw, wat een mooie lipsticks! Ik vind de nude kleurtjes echt zo mooi…

Ilona -

Ik vind de nicki 1 zooo mooi!

Natasja -

Chatterbox en Fusion Pink staan nu ook mijn wishlist…verdorie! Haha. Fijn om zo’n overzichtje te zien meiden. :)

Olga -

Die 2 candy roze exemplaren zijn mijn doetjes

Just Love Life -

wauw mac candy yum-yum, geweldige knal kleur :heart:

Anja -

Leuk artikel! Mijn eerste MAC lipstick was Viva Glam Nicki.
Wilde Candy Yum-Yum al heel lang hebben maar goed hij was niet meer verkrijgbaar… De eerste dag dat -ie in de Pro store in Amsterdam lag heb ik hem gekocht.
Verder draag ik Ruby Woo erg vaak, da’s inmiddels één van mijn favorieten.

Black sheep of beauty -

Ik ben zo blij dat je hem eindelijk heb. We hebben het héél lang in de gaten gehouden. En super lief dat je hem van je vriend heb gekregen. Zo lief!

Jorinde -

Chatterbox vind ik super mooi!

Layla -

Martine je hebt zulke mooie ogen, ik verbaas me er steeds weer over haha en wat hebben jullie veel mac lipsticks!

Linda -

wat een geweldige pigmentatie hebben de lippenstiften van MAC toch! Ik heb er 1tje, maar gebruik hem nooit omdat ik niet van lippenstift houd… Maar als ik dit artikel zie vind ik het toch wel leuk 😀

Esther - Mango Sorbetto -

Wat een heerlijk artikel! Ik zie ook weer allemaal kleurtjes waarvan ik denk; die wil ik ook! En bij Watch me simmer dacht ik meteen dat ik die weer eens moet dragen. Nu ik La Favorite van Chanel heb, kies ik vaker voor die als ik koraal wil. Maar Watch me simmer is ook zo mooi!

Cynthiiaa -

Ik kan er niets aan doen, maar Candy Yum-Yum blijft mijn favoriet! Van de roze tinten dan en ook die van Nicki Minaj. :) Zelf heb ik alleen Lady Danger, neon oranje. Echt verdomd intens en mat! Maar die is rood en ik heb eigenlijk geen roze lipstick, dus ga ik voor Candy Yum-Yum, maar Plumful vind ik ook wat hebben.. damn. Dit bedoel ik.. MAC maakt te mooie producten, dus moet ik ze allebei nemen. :”D

Selma -

Wauw, wat hebben jullie er veel zeg! Er zitten hele mooie kleurtjes tussen!

Ashleey -

Prachtige kleuren, prachtige Mac lippies <3

Maureen -

Oeh, ik houd van MAC producten, leuke stash!

Gayana -

oeeh zaten mooie kleuren tussen! MAC Watch Me Simmer :heart: :heart:

Sofie -

Viva Glam 1 is mijn favoriet uit de geswatchte lipsticks. Al staat ‘Crème de nude’ voorlopig wel op m’n wishlist :)

Jana -

Wow zoveel en heel mooi 😀 x

Ann -

Wauw ik ben verliefd op watch me simmer! Alleen is die er niet meer op de macsite….

Gatton -

Als je van Toxic Tale houdt zou ik uitkijken naar Ablaze van de nieuwe Fashion Sets collectie die volgende maand uitkomt! En als je van Chatterbox, Viva Glam Nicki en CYY houdt zou ik zeker weten even Silly uit dezelfde collectie bekijken. Een lichtroze neon kleur! BAM!

Mademoiselle Sophistiqué -

haha dat zal wel wat werk gekost hebben, maar erg mooie swatches en lipsticks!

Eva -

Ik heb nog geen enkele :(

Joyce -

Plumful vind ik echt prachtig staan willemijn!

Martina -

Viva glam nicki 1 vind ik mooi!!! Die wil ik nog steeds graag hebben:)

Maud -

leuk om alle MAC lipsticks zo bij elkaar te zien in één artikel. De Satin finish vind ik het mooiste

Miss Y. -

Mijn allereerste Mac lipstick was Ladybug. Ook een heel speciaal moment toen ik hem kocht en het was een prachtige dag.

Nu ik dit schrijf begin ik te overwegen om er nog eentje te kopen 😀

Verder heb ik een sheen supreme in de kleur full speed (neon roze!).

Annemiek -

Haha, Ladybug was ook mijn eerste MAC lipstick. Ik
Durfde hem eerst niet te dragen maar het is nu echt mijn favoriet!

Angelique -

Candy yum-yum zou ik zo graag willen! Prachtig kleurtje

Miranda -

Oh wat een leuk artikel. Erg leuk om alle lipsticks zo te zien. Ik heb zelf nog geen mac lipsticks, maar er zitten echt prachtige exemplaren tussen ;D

Ina -

Mooie kleurtjes!

Diedeke -

Wat een super leuk artikelen!!! Er komen vast nog heel veel mac-lipsticks bij:)

Charile -

Prachtige kleuren!

Bianca -

wauw mooie kleurtjes!

Jill -

Volgende keer dat ik weer naar Mac ga neem ik Candy yum yum zeker mee!

Alette -

Ah, super leuk artikel! :) En wat een mooie kleurtjes! Ik ben ook dol op Mac lipsticks! Mijn portemonnee echter wat minder…

dita -

Prachtige sticks

Black sheep of beauty -

Op dit artikel heb ik zitten wachten! Mijn favoriet is rebel.

Black sheep of beauty -

De mineralize rich lipstick zijn trouwens ook prachtig. All out gorgeous en lush life zijn mijn favorieten. Dit zijn de donkerste kleuren uit de collectie. Ze voeden je lippen en maken ze super zacht.

Edith -

Mooie kleurtjes, maar Candy Yum-Yum is wel erg mooi! :love:

beautybysandra -

Wauw, wat een prachtige lipsticks!

Marnel -

Super leuke kleuren!! :jep: :yay:

Charlotte -

Wat een mooie lipsticks zitten er toch tussen!

Marianne -

Wauw mooie kleurtjes, MAC lipsticks zijn toch echt wel erg mooi!

Keytothefuture -

Bij jullie staat lipstick altijd zo mooi! Zelfs de meest felle kleuren.

Jessica -

Wow, wat heb je toch mooie lippen Martin!

Denice -

En ik bllijjjf maar jullie site refreshen voor de review van de kruidvatkwasten… haha. Ik heb hier het geduld niet voor!

femketje -

candy yum-yum is zo mooi!

Beautyjuf -

Een artikel om bij weg te kwijlen 😉 Oh, geweldig om jullie MAC-lipstick stash te zien :-) Wat een pareltjes zitter er tussen! Mooi om te zien dat jullie een diversiteit aan kleuren hebben.

Hester -

Wat een prachtige kleuren allemaal <3 En Candy Yum-Yum is écht fel zeg, haha!

Elise -

Erg leuk artikel, en ook orgineel!

Laura -

Haha, die foto bij MAC Red! Leuk om al die swatches te zien!

Jennifer -

Ah, supertof zo’n overzicht! Ik heb geen enkele MAC lipstick, hihi. Maar ik heb er wel al een aantal op m’n wishlist!

Miladylike -

Wat een handig artikel, hier ging vast een hoop werk in zitten haha. Ik heb nog een aantal lipsticks op mijn wishlist staan, snel maar eens naar de Bijenkorf toe. Giftcards branden altijd zo in mijn zak, haha.

Joyce -

Mooie kleurtjes allemaal! Ik denk dat ik de satin en matte finishes toch wel het mooist vind.

Rosa -

Jeeej! op dit artikel zat ik al te wachten :)

Reageer ook