Look of the Day: Twinkle Twinkle Pink

 photo 6april72.jpg

Vandaag een heerlijke frisse lentemake-up. Met een tintje roze en een vleugje glitter. Want van glitter zijn we nooit vies! De look is gemaakt met fijne budgetproducten en wat duurdere producten. Altijd een goede combinatie. En stiekem heb ik deze look ook gemaakt met het idee van een bruidsmake-up (He?! Wat? Ga je trouwen?! Jep!) in mijn achterhoofd.

 photo 6april53.jpg

 photo 6april34.jpg

Dit is de look. Ik heb hem fris en licht gehouden. Mijn foundation bestaat uit het gewoonlijke recept (zie productenlijstje hieronder). Als blush heb ik NYX Natural gebruikt en ik heb geshaped met Heroine van Illamasqua voor iets meer vorm in mijn gezicht. De highlighter van Inglot in AMC Shine 46 heb ik in deze look veel gebruikt. Naast dat je hem terugvindt in mijn ooglook, heb ik hem namelijk ook gebruikt op mijn cupidoboogje en op mijn jukbeenderen. Wat een prachtige oogschaduw is dat toch!

Op mijn lippen heb ik eerst Hey Nude van Catrice aangebracht. Daarna heb ik mijn lippen een extra portie glitter en roze gegeven met Pink Up Your Life van Catrice. Een mooie combi, al zeg ik het zelf! Haha!

 photo 6april26.jpg

 photo 6april19.jpg

Dan door naar de ogen. Daar heb ik als basis Let’s Skate gebruikt. Dit is een prrrrrachtige Paint Pot van MAC. Deze Paint Pot is eerder uitgebracht in MAC’s Glitter & Ice Holiday Collection (2011) en is sindskort uitgekomen in de vaste collectie van MAC. In Groningen hadden ze ‘m helaas nog niet, maar ik mocht van Janneke (MUA bij MAC) wel wat mee in een testertje. Zo lief! Nu kon ik ‘m dus alvast gebruiken! Maar ik ga de Paint Pot zéker weten aanschaffen. Maar Wil, hoe ziet die er dan uit? Oh ja, dat zou ik bijna vergeten te vertellen in mijn enthousiasme. Het is een heel lichtroze creme met gouden, roze en groene glittertjes. En niet een beetje, nee, een heleboel! Waah, I luv it!

Goed. Daar overheen heb ik in mijn binnenste ooghoek (1/3e van mijn oog) de mooie glitterende oogschaduw van Inglot gedept. Wat een prachtige combinatie is dat! Helaas zie je het niet heel goed op mijn ogen, maar geloof me, het glitterde behoorlijk! Op de rest van mijn ooglid heb ik 341 van Inglot gebruikt (oudroze). In de crease heb ik Buck van Urban Decay aangebracht om mijn oog wat definitie te geven. Boven de crease heb ik weer de oudroze oogschaduw van Inglot aangebracht en op mijn wenkbrauwbot de roze glitterende oogschaduw. MAC Dip Down als eyeliner, een huidskleurig oogpotlood van MAC op de waterlijn en klaar is Kees! P.S. Don’t mind de bijna-spinnenpoten-mascara. Mijn mascara is een beetje uitgedroogd maar ik vind hem zo goed dat ik er stiekem geen afstand wil doen. Ai… Ik zal er nu toch echt aan moeten geloven….

 photo 6april64.jpg

Gezicht

 • Max Factor Face Finity Foundation
 • Catrice Camouflage Cream
 • MAC Prep + Prime Transparant Finish Powder
 • Illamasqua Powder Eyeshadow in Heroine om mee te shapen
 • Inglot Eye Shadow AMC Shine 46 als highlighter
 • NYX Powder Blush in Natural
 • Inglot oogschaduw als wenkbrauwpoeder

Ogen

 • MAC Pro Longwear Paint Pot in Let’s Skate
 • Inglot Eye Shadow Matte 341
 • Inglot Eye Shadow AMC Shine 46
 • MAC Fluidline in Dipdown
 • Urban Decay oogschaduw in Buck
 • MAC Chromagraphic Liner in NW15/NC20
 • MAC Raven Masquara

Lippen

 • Catrice Lipstick in Hey Nude
 • Catrice Lipgloss in Pink Up Your Life

Persoonlijk vind ik dit een heerlijke look. Vooral op de Paint Pot van MAC ben ik verliefd en ook de lip-combi vind ik erg geslaagd!

 photo 6april72.jpg

Wat is jouw look van vandaag?

0 reacties

Olga -

Mooie sobere frisse look

Cynthiiaa -

Oooh guurl, lovely en subtiel! Een lieflijke look, heel rustig, maar ook gewoon voldoende voor een dagje naar het werk of school. De lipkleur is gorgeous erbij and of course ook de zachte eyeliner. Ik vind het wel wat hebben! Zekah wetah! Op dit moment draag ik een simpele eyeliner met een donkere arcadeboog. :) Pin up! Without the pin on the lips. xD

Miss Mags -

Een hele mooie frisse look.

Bianca -

mooie neutrale ooglook!

Jana -

Mooie subtiele look :) x

Laura -

Wauw, je ooglook vind ik echt supermooi!

Beautyjuf -

Wat een prachtige, subtiele look :-)

Esmay -

Pretty ooglook! 😀

Femke -

Mooie ooglook! De lippen staan er echt perfect bij!

Manon -

Welke oogschaduw of blush van mac is dat op de laatste foto! Mooie look!!

Marnel -

Prachtige look!! 😉

Ann -

pretty pretty pretty!

Joyce -

Hele mooie look! Ik hou wel van dat zachte en frisse.

Lisa -

Hele mooie subtiele look! :heart:

Hester -

Erg mooie look, die blush is ook mooi! Maar je wimpers zijn inderdaad wel een beetje spinnenpoterig, haha.

Sabine -

Mooi, je straalt!

Anna -

Wat een prachtige look, heel mooi natuurlijk!

Sarah -

Prachtig gedaan, het staat heel fris! :)

Sofie -

Natuurlijk, fris en lenteproof: I like it!

Tine -

Love it!! Het is een hele mooie draagbare, lieve look die door de glittertjes toch weer net dat tikkeltje extra heeft, ik ben fan!!

Amanda -

Ik vind hem erg mooi! Ik heb nog geen make up op vandaag. Ik ga zo lekker aan de slag met een look voor de site. Ik denk dat het een look met roze en blauw gaat worden :)

Ilona -Kleedmeaan.nl -

Ziet er mooi en naturel uit.

Meer -

Mooi!! EN je hebt ook echt flink wat van die paintpot in je testertje gekregen!! Lekker wel :). Mooie lipcombo zo!

Charlotte -

Hele mooie look! Past goed hoor als bruidsmake-up!

Amber -

Prachtige look! Zeker geschikt voor een trouwerij, alleen had ik dan persoonlijk bruine mascara gebruikt, of wat de mascara wat minder dik aangebracht.

Liefs

Laura -

Wauw die wing is echt perfect. Deze hele look staat je super :)

Natasja -

Staat je heel mooi Willemijn! Die paintpot klinkt prachtig. :-)

femketje -

echt flawless 😀

Mademoiselle Sophistiqué -

heel erg mooi, je straalt helemaal!

Jorinde -

Mooie zachte look :-)

beautybysandra -

Wauw, wat mooi!

Desirée -

Ik vind het een mooie look, staat je goed! Zo’n zachte look is perfect voor een trouwerij trouwens (geniet van alle voorbereidingen!!!).

Edith -

Hele mooie look, nu alleen nog het zonnetje!

Chantal -

Hele mooie subtiele look is het geworden!

Natasja -

Prachtige look! In mijn ogen absoluut bruiloft-waardig.

Evelien -

Wat een mooie subtiele look!
Zeker geschikt voor een bruidsmake-up! Ik wacht vol spanning af op nog meer looks :)

Ashleey -

heel mooi en subtiel <3

Charile -

Prachtige look!

Kimberly -

Zeker een mooie en geslaagde look!

dita -

Heerlijke lente zomer look!

Lytje -

De mascara is toch van Illamasqua en niet van MAC? Verder een hele mooie look :)

Heleen -

Mooie look! :love:

Diedeke -

Echt een hele leuke Willemijn-look. Beauty!

Martina -

Staat je zeker mooi, zacht maar wel mooi verzorgd!!

Martina -

Staat je zeker mooi, zacht maar wel mooi verzorgd!

Sofie -

Heel mooie en zachte look! :heart:

Bezig Bijtje -

Echt heel mooi! Laat die zon maar schijnen :-)

Laura -

Super leuk! En als bruidsmake-up vind ik het erg geslaagd!

Reageer ook