Givenchy Le Vernis

 photo 26maart142.jpg

Hoewel budget nagellakjes natuurlijk nooit mis zijn, wil het oog zo nu en dan ook wat. En Givenchy is een van die merken die je laat kwijlen als het om de verpakking gaat. Wij hadden de luxe om deze drie nagellakjes van Givenchy uit te testen. Benieuwd wat we er van vinden? Klik dan snel verder!

 photo 26maart151.jpg

 photo 26maart156.jpg

01 Base & Top Coat, 03 Rose Taffetas en 05 Fuchsia Irrésistible

De verpakking. Do we need to say more? Givenchy heeft een prachtige, strakke verpakking met hun initialen gegraveerd in kunstleer op de dop. Ik vind het logo zelf trouwens ook heel kunstig verzonnen door Givenchy. Vooral het kunstleer op de dop van de nagellak doet het ‘m, wauw! Maar wat het ook extra chique maakt, is de verdikte wand van glas. Ik vind het ook leuk dat je bij de Base- en Topcoat van Givenchy de balletjes op de bodem ziet liggen.

En wat nog meer een verrassing was: het kwastje zit niet vast aan de vierkante dop. De vierkante dop is gewoon een omhulsel, want daaronder zit een ronde, kleinere dop.Heel erg fijn, want daardoor hoef je niet zo’n ‘groot’ vierkant beet te houden tijdens het lakken, alleen maar het zwarte dopje. Nice!

 photo 26maart158.jpg

Wij hebben de volgende kleuren uitgeprobeerd: 01 Base & Top Coat, 03 Rose Taffetas en 05 Fuchsia Irrésistible. Hoewel ik sowieso denk dat je topcoat van elk merk ook best als basecoat kunt gebruiken, vind ik het in dit geval wel handig dat wordt vermeld dat dit zowel een  base- als topcoat is. Lekker praktisch!

Eigenlijk zijn dit hele simpele kleuren, geen poespas maar gewoon mooi en geschikt voor elke gelegenheid. Rose Taffetas (03) is een oudroze kleur en Fuchsia Irrésistible -zoals je al kunt raden- een fuchsia kleur. Die is best fel, maar het kan erger want deze is goed draagbaar. Het leuke is ook dat Givenchy bijpassende lipsticks heeft bij deze nagellak kleuren! Dan kun je een leuk setje kopen of zelfs cadeau doen.

 photo 26maart198.jpg

Dit kwastje is echt H-E-M-E-L-S! Het is denk ik veruit het fijnste nagellak kwastje dat ik ooit gebruikt heb. Willemijn en ik hebben niet zulke grote handen en vrij kleine nagels. Als een kwastje dan vrij dik is, kan dat weleens lastig zijn. Maar deze is per-fect! Hij is kort, smal en rond afgesneden en lakt simpelweg fantastisch. Ook de structuur van de nagellak draagt er aan bij dat je dit makkelijk op je nagels krijgt. Het is niet zo enorm vloeibaar maar zeker niet te stroperig. Kwalitatief zeker een beste nagellak!

Want in principe heb je maar een laagje nodig, hij dekt namelijk geweldig. Voor het mooi hebben we echter voor de swatches wel twee laagjes gebruikt (dat is vaker mooier op foto’s) maar het zou niet perse moeten.

 photo 26maart139.jpg

03 Rose Taffetas op Martine haar nagels

 photo 26maart125.jpg

05 Fuchsia Irrésistible op Willemijn haar nagels

 photo 26maart181.jpg

De nagellak van Givenchy blijft zeker 4 á 5 dagen mooi op de nagels. Met de topcoat 5 á 6 dagen, dus daar zit niet heel veel verschil in. De lak zelf is dus kwalitatief al prima zonder topcoat. Het prijskaartje is alleen niet van de lucht maar dat weet je al van tevoren als je de naam Givenchy hoort. Een nagellak van Givenchy kost namelijk €20,50 per stuk, auwie! Maar bij dit soort high-end merken betaal je vaak ook voor de naam en mooie verpakking.

Mede door het kwastje en fijne structuur van de nagellak vind ik dit zeker wel een aanrader. De prijs is jammer, maar dat is dan ook het enige. Deze nagellak van Givenchy is sinds half maart te koop, let alleen wel op want de mooie Fuchsia Irrésistible is limited edition.

Givenchy wordt bij een aantal verkooppunten in Nederland verkocht. Hier zie je in ieder geval bij welke Douglas filialen ze Givenchy verkopen: Almere, Amstelveen, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam (Kalverstraat), Arnhem, Breda, Den Haag, Groningen, Hilversum, Rotterdam (Weissenbruchlaan en Lijnbaan), Ridderkerk, Utrecht (Vredenburg) en Zwolle.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van zulke mooie verpakkingen?

0 reacties

Marnel -

Zo mooi!! :yay:

Ilona -Kleedmeaan.nl -

Ze zijn wel mooi, maar 20 euro voor naggellak vind ik echt te veel

Pauline -

Mooie lakjes!

xoxo

Minke -

:yay: Ziet er leuk uit! Wel een beetje boven mijn budget helaas..

Bianca -

Oeh erg mooie kleurtjes!

Miranda -

Wat een prachtige kleuren 😀

Jana -

Mooie verpakking en prachtige kleur 😀 x

Hester -

Heel mooie lakjes en kleurtjes! Hierbij vind ik het wel logisch dat je zoveel betaalt, de verpakking is echt gewoon heel luxe. Ik heb trouwens ook oude lakjes van L’Oréal die ‘twee doppen’ hebben, handig!

Sophie -

prachtig!

Anna -

Dat lichtroze kleurtje vind ik echt heel mooi! Beetje jammer van de prijs en bovendien heb ik al zoveel roze lakjes 😉

Miss Y. -

Als hij echt zo geweldig is, dan vind ik de prijs wel te rechtvaardigen! Hoe vaak heb ik niet een Essie of Bourjois nagellak gekocht die echt van slechte kwaliteit was… Dan ben je ook al snel veel geld kwijt als je dat meer dan éé keer overkomt!

beautybysandra -

Ze zijn wel echt mooi, maar die prijs aaaiii..

Kiss & Make-up -

Mooie kleurtjes! Zo’n lakje in een luxeverpakking doet mijn hart ook sneller slaan, ja :-)

Sofie -

Lieve kleurtjes! Alleen niet zo origineel he? :)

Joyce -

Hele mooie kleurtjes!

Sabine -

Prachtig! Maar inderdaad wel erggg duur voor lakjes…

Cindy -

Dat is wel heul veul geld voor een nagellak. Ik zou dan liever ietsjes meer uit geven voor de lippenstift uit dezelfde lijn. Die zijn ook zo bloedmooi maar ik ben een sucker voor luxe lipproducten.

fleur -

Oeeh wauw, maar volgens mij heb ik een DUPE DUPE DUPE gevonden van 03 Rose Taffetas, namelijk een lakje van catrice die hier echt sprekend op lijkt! Naam om ik op terug, zit namelijk nu op de uni haha.

Eline -

Mooie kleuren!

Priscilla -

Ja, ik ben een sucker voor mooie verpakkingen en heb dat extreem erg met de producten van Lancôme, MAC en Too Faced. Deze lakjes van Givenchy zien er prachtig uit maar omdat ik de kleuren niet bijzonder spectaculair vind hou ik de 20 euro’s liever in de portemonnee voor een mooie oogschaduw van Lancôme of lipstick van YSL. :yay:

Just Love Life -

wauw hele mooie kleuren! en de flesjes… :heart:

The Sketched Chef -

Jammer dat ze zo duur zijn, maar ze zien er erg leuk uit :)

Charlotte -

Mooie lakjes! Ook ik vind ze alleen niet bijzonder genoeg voor die prijs.

Mariska -

Hele mooie lakjes om te zien, alleen voor mij is de prijs wat aan de hoge kant

Edith -

Mooie kleurtjes en mooie verpakking :heart:

Myrthe -

Vind ze wel mooi! Maaarrrr.. nogal prijzig! :(

Chantal -

Mooie kleurtjes

Rozemarijn -

Mijn hart gaat zeker kloppen bij mooi verpakte producten. Dat voelt altijd als een soort van cadeautje aan mezelf.

Kimberley -

Wauw, dat leer in de dop is wel heel bijzonder inderdaad. Ik zou zelf nooit €20 voor een nagellak neertellen, omdat er van goedkopere merken ook genoeg leuke kleurtjes zijn die goed blijven zitten… maar ik kan me wel heel goed voorstellen dat het een luxe gevoel heeft om deze te gebruiken :haha:

Selma -

Wat een mooie verpakking, lekker strak!

Mademoiselle Sophistiqué -

wat een prachtige kleurtjes!

Desirée -

Fuchsia Irrésistible vind ik echt prachtig!

Black sheep of beauty -

Dat is mij iets te duur voor een lakje. Essie is net op het randje. Voor dat geld haal ik liever een MAC lipstick.

femketje -

ik vind te net wat te duur!

bowties2jewels.nl -

05 Fuchsia Irrésistible is mijn persoonlijke favoriet! denk als me salaris binnen is dat die wel ga aanschaffen :heart: :heart: :handkiss: :yay:

lin -

Ik vind 03 erg mooi! Maar niet speciaal genoeg om er 20 euro aan uit te geven…

Beautyjuf -

Wat een prachtige flesjes :-) De kleuren vind ik ook erg mooi. Maar, helaas ligt de prijs boven mijn budget…

Martina -

Mooie kleurtjes! Mooie verpakkingen vind ik leuk, maar is nooit de reden dat ik een duur product zou kopen :)

Evelien -

Mooie lakjes! Wel erg duur, jammer.
Ik vind trouwens dat jullie echt steeds beter worden in het swatchen van nagellak! Goed bezig dames! :)

Martine -

Haha, we proberen het 😉

Charile -

Leuke kleurtjes!

Maureen -

Leuk, alleen de prijs minder, want zo bijzonder vind ik ze niet. De kwastjes lijken me wel erg fijn werken!

Kimberly -

Wauw wat zijn ze prachtig! Ze klinken heel erg fijn :)

ChantalAngel -

Erg mooi maar ben het ermee eens dat de prijs jammer is. Ik vind zeker voor die prijs de kleuren wat gewoontjes.

Ashleey -

Heel mooi en ja die verpakkingen te leuk!!! klop klop klop

Diedeke -

Ze zijn leuk, maar niet heel bijzonder! Ik zou ze nooit kopen, vanwege de prijs!

dita -

Ik vind het wel mooi maar niet heel speciaal

Tessa -

mooie lakjes

Sofie -

Mooie tinten! Maar voor de prijs vind ik ze niet bijzonder genoeg. 😉

Reageer ook