Geshopt @ Boozyshop: Sleek

 photo 16-428.jpg

Niets zo fijn als lekker shoppen op internet, het is snel en makkelijk en daar loert ook het gevaar. Maar omdat mijn Sleek stash nog lang niet verbazingwekkend groot is, bestelde ik eens een aantal producten waaronder een lipstick. Als je wilt weten hoe de producten er uit zien, klik dan verder!

 photo 16-434.jpg

 photo 16-439.jpg

In een notendop, wat heb ik gekocht? Ik heb een Blush by 3 Blush Palette gekocht, een lipstick en een aparte blush.

 photo 16-445.jpg

Al een aantal keer zag ik ze voorbij komen: de Blush by 3 Blush Palettes van Sleek. Waarom had ik er eigenlijk nog niet zo een? Ik ging voor de felle blush en bestelde het Pumpkin Palette. Hier zitten drie hele felle rakkers in verscholen. Van links naar rechts zie je de kleuren Lantern, Squash en P Pie. Omdat Squash me zo prachtig fel warmroze leek, bestelde ik het hele palet. Tja, ik kon de kleur niet individueel vinden dus dan maar zo. Een Blush by 3 Blush Palette kost bij Boozyshop €12,95. Ongeveer €4,32 per blush betaal je dan (verzendkosten niet meegerekend).

 photo 16-446.jpg

En ik kocht nog een mono blush. Ik wilde zo graag Kiss hebben van Illamasqua, maar helaas is die er niet meer. Ik zocht dus naar een dupe en kon wel leven met de kleur Flushed van Sleek. Een ‘normale’ blush van Sleek kost €5,95 bij Boozyshop. Het lijkt erop dat je dan net wat goedkoper uit bent als je een Blush by 3 Blush Palette koopt. Ik zal jullie een weergaloze omschrijving geven van de kleuren blush die ik gekocht heb.

  • Lantern: een vurige oranjerode blush met hele subtiele gouden shimmers
  • Squash: een felle, warmroze blush met een roze glans
  • P Pie: een matte, felle oranje blush
  • Flushed: een donkere, bordeaux rode blush die een lichte glans geeft door de hele subtiele gouden shimmers

 photo 16-462.jpg

Flushed, Lantern, Squashed en P Pie

Het meest blij ben ik nog met Squash en Flushed, wat een gave kleuren. Flushed is heel mysterieus maar  geeft wel echt een frisse gloed ondanks dat het een donkere blush is. En Squash is heerlijk zomers, waarschijnlijk ook heel mooi op een sunkissed skin.

In dit artikel laat ik jullie trouwens -even tussendoor- alleen de swatches zien. Ik ga namelijk nog een look maken waarbij ik alle producten ga gebruiken.

 photo 16-461.jpg

En ik had zin een leuk warm roze kleurtje. Hier zie je Baby Doll van Sleek. De lipsticks  van Sleek hebben best een aparte verpakking en dan vooral de vorm. Hij lijkt wat kleiner, dikker en ietsje breder dan ‘normale’ lipsticks. Maar de inhoud is wel gelijk aan andere lipsticks. Deze bevat 3,5 gram en een Illamasqua lipstick bijvoorbeeld 4 gram. Een True Colour Lipstick van Sleek kost €5,95 bij Boozyshop.

 photo 16-463.jpg

Sleek True Colour Lipstick: Baby Doll 

 photo 16-4149.jpg

Voor dit moment zie je de swatch van dichtbij. Het feit was namelijk dat ik al een ooglook had gemaakt waar Baby Doll ontzettend lelijk bij stond en ik wil jullie wel een goed beeld geven van de lipstick. Ik ga nog een keer een FOTD maken waarbij ik deze gebruik. Het is best wel een ‘gevaarlijk’ kleurtje namelijk, net als MAC Viva Glam Nicki 2. Het is zo’n kleur die heel fout kan lijken, maar ik ga proberen jullie te laten zien dat het er ook mooi uit kan zien. In de lipsticks van Sleek zit vitamine E verwerkt en nog een aantal verzorgende eigenschappen en dat kun je wel merken. De lipstick is heel goed gepigmenteerd zoals je ziet, want mijn lippen zijn vrij donker roze. De lipstick voelt zacht en romig aan dus dat is een pluspunt.

Zoals we gewend zijn van de meeste Sleek producten is van alle producten die ik besteld heb de pigmentatie weer heel erg goed. Stay tuned voor wat looks!

Wat heb jij allemaal van Sleek en wat vind jij van de lipsticks?

 

0 reacties

Cherry Bomb -

Zoveel mooie dingetjes! :linlove:

Miss Mags -

erg mooie blushes.

Liefs Miss Mags

Leighonee -

jkjgslgsdj, ik wil een blush palette!
Jammer genoeg is er in elk palette wel een kleur die ik niet hoef. Zonde, want sleek heeft zulke mooie blushes. Kon je je eigen palette maar samenstellen.

Anna -

Wat een mooie producten! Ben heel benieuwd naar de blushes, die kleur lipstick staat mij toch niet haha!

Karlijn -

Leuk!!
Ik heb zelf de flamingo blush en wil nog de rose gold! Ga denk ik nu naar de winkel rennen ;-).

Alette -

Leuk! Ik hou van sleek! Ik heb een losse blush, 4 paletten en het face form palette. Prachtig allemaal!! Ik wil eigenlijk ook nog graag een lipstick van sleek. Weet alleen nog niet welke kleur haha

Ilona -Kleedmeaan.nl -

Mooie kleuren hoor! Zo’n lichte lipstick staat mij ook echt niet helaas :(

Ashleey -

Die blushes zijn echt prachtig! Sleek is een super merk! Heb er laatst ook twee palettes van gekocht 😀

Evelien -

Omg, ik heb serieus vandaag nog zitten Googlen op de kleur ‘baby doll’ van Sleek. Ik vond hem ‘mwah’ maar nu ik jou swatch zie.. denk ik.. JA! :heart: :yay:

Bianca -

Wow, die lipstick! Erg apart kleurtje maar oh zo mooi :)

Joliefie -

Heerlijke producten. sleek is en blijft mijn favoriete merk :-)

Liefs,
Joliefie

Beauty and the Blondie -

Mooie producten. Ik hou van de blushes van Sleek!

Edith -

Wauw prachtige producten!

Bianca -

mooie producten!

Beautytalk -

Ik gebruik momenteel de “rose gold” blush van Sleek! Zalig!
Eefje

Kelly -

I love Sleek! Mijn hart maakte een sprongetje toen ik zag dat je vandaag Sleek reviewde haha! Ik heb pas Sleek Rose Gold blush gekocht en het Respect & Oh so Special palette! Vooral het respect palette en de blush hebben mijn hart gestolen! Lovely!! Kan niet wachten tot ik weer iets kan bestellen haha! Nog ff doorbijten tot payday maar ;)!! Xx

Sofie -

Ik ben wel benieuwd naar de lipstick in full face, maar zo vind ik hem eigenlijk al mooi :)

Natasja -

Wat een prachtige blushes! Ik ben echt gek op de blushes van Sleek en ik wil zo graag de Rose Gold blush hebben. De lipstick is ook erg mooi, staat je erg goed!

Sophie -

wauuuuw liefduh.

Melanie -

Ik vind Sleek een topmerk, maar deze producten laat ik aan mij voorbij gaan 😉

Moniek -

Prachtige blushes!

Just Love Life -

wat een mooie producten heeft sleek toch :) zeker dat palette en de losse blush..
ik heb zelf twee palettes van sleek (oh so special en storm) en de blush rose gold :heart:

Maureen -

Ik heb nog niets van Sleek maar ik wil het heel graag, ik wil graag binnenkort beginnen met een oogschaduw-palette. :yay:

Charlotte -

Mooie blushes!

Amy -

De blushes zijn niet echt mijn ding maar wauw die lipstick: die MOET ik gewoon hebben. Ik hou van milky nude/roze kleuren dus dit is echt wel een musthave.

Kimberly -

LOVE de blushes!

Diedeke -

Leuk leuk!

Femke -

Leuke producten! Het blush pallette is echt prachtig!

Esmay -

Die Blush By 3 heb ik ook, so lovelyyyy. Gebruik ‘m nog steeds supervaak, echt een goede aankoop!

Kiss & Make-up -

Mooie aankopen! Sleek rocks :-) Ik heb gisteren ook nog een bestelling bij Boozyshop geplaatst.

Jorinde -

Mooie producten. De pimentatie ziet er super uit!

The Sketched Chef -

Mooi hoor, jammer dat ik zelf nooit dit soort kleuren kan hebben.
Ik heb namelijk doffig bruin haar, met een doffe geel/grijze ondertoon bij mijn huid en groene ogen. Ook ben ik vrij bleek. Bleek zijn is niet lelijk, maar bij mijn huidskleur ziet het er wel erg lelijk uit.
Daarom draag ik vaak cherry kleurtjes op mijn lippen, maar kan ik dit ook variëren ?
Telkens als ik een lipkleur swatch in de winkel, lijkt het prachtig. Maar blijkt het achteraf gezien toch een miskoop te zijn..

Joyce -

erg mooie producten, wauw!

Chantal -

Mooie producten! Nu begin ik toch wel spijt te krijgen dat me lipstick van Sleek gesneuveld is :(

kitkatje -

de blushes lijken me prachtig! Ik heb zelf Rose Gold van Sleek en ben er helemaal happy mee!

Tedje -

Wat een pretty producten allemaal!

Sofie -

De blush is zo’n beauty :heart:

Renate -

Mooie producten. Ik twijfel al heel lang om de blush flushed te bestellen en wat een mooie blush <3.

Nola -

Kunnen jullie de sleek pout paints eens mixen met pigmenten? Die blauwe of witte pp van sleek met een roze pigment? bijv dan he haha

Hester -

Ik heb nog niets van Sleek, maar het lijkt me wel een heel erg fijn merk! De blushes zijn mooi en de lipstick ook, al is die wel een tikkeltje apart. Onder de blushswatches heb je trouwens ‘Squashed’ geschreven, maar volgens mij is het gewoon ‘Squash’.

Catootje -

Mooie producten! Ikzelf ben niet kapot van de kleur lipstick maar jou staat hij wel!!!
Wat ik heb van Sleek: oh so special palette, ultimate matte palette, blush by 3 palette in lace, mono blush in life’s a peach, mono blush in rose gold, volume mascara, wenkbrauw palette, face form palette en ik ben vast nog iets vergeten.
Wat een klein prijsje en wat een super kwaliteit! Waarom bakken geld uitgeven aan highend producten al Sleek bestaat!!

Charile -

Mooie blushes!

Joyce -

Mooie producten! Ik wil binnenkort ook echt eens wat meer van sleek bestellen.

Marnel -

Super leuke blushes!! Ik heb zelf niks van Sleek, toch misschien maar eens proberen! :jep:

Ann -

wow, heftige blushes! Ik vind de swatch van de lipstick wel mooi, maar op de lippen niet zo, gek!

Dita -

Ik ben zo dol op Sleek!

beautybysandra -

Wat een mooie producten!

Claudia -

Ik zie je al met 1 look met alle 4 de blushes! ;D Ik ben benieuwd naar de lipstick tips, zulke kleurtjes heb ik per ongeluk ook nog liggen (ik schat mijn huidskleur altijd lichter in ofzo..?!).

martina -

wat is sleek toch een super merk! ik wil ook eens lipsticks proberen!

Mademoiselle Sophistiqué -

ik wil echt heel graag iets van sleek proberen, nog nooit getest en iedereen is er steeds zo enthousiast over! bij mijn volgende shopping trip naar londen toch eens iets meenemen.

Beautyjuf -

wat een prachtige make-up producten :-)

Linda -

Die blushes zien er echt prachtig uit. Ik kan zulke lipkleuren ooit dragen, maar bij jou staat de lippenstift wel erg mooi. Ik heb een oogschaduw palette van Sleek en een lippenbalsem, maar ik heb geen idee waar ik ze gelaten heb. Zal ze in het weekend eens even gaan zoeken 😉

femketje -

gorgeous blushes 😀

Miss Y. -

De blushers zien er echt prachtig uit, de meer oranje kleurtjes vind ik anders ook mooi! De lipstick is minder m’n ding, beetje te barbie 😉

Eline -

Leuke dingen heb je geshopt! ik vind sleek echt een fijn merk, ga binnenkort weer wat dingen bestellen :)

EliseJoanne -

Leukleukleuk! ik ben dol op Sleek, dus altijd leuk om deze artikeltjes te lezen! Ben héél benieuwd naar de Blush Flushed! Heftige kleur! De lippenstift is inderdaad vrij “gevaarlijk” en kan snel ondraagbaar zijn maar ik denk dat je het wel kan hebben! Leuk artikel Martine!

Miladylike -

Wauw, wat zien de swatches er goed uit! Ik wil zelf ook echt nog eens iets van Sleek gaan proberen. De Pixie Pink blush is zeker een aanrader als je van felle blush houd.

Esther -

Ik vind het zo gaaf dat je altijd zo makkelijk weg komt met die koele, lichte lipsticks. Ik wil ooook. Vind de blush echt pretteh :dance:

Laura -

Haha dat denk ik ook elke keer :p ik moet zo’n kleur lipstick ECHT niet opdoen!

Martine -

nouuuuu dan had je Baby Doll eens fullface moeten zien haha, gevaarlijk hoor 😛

Rosa -

Ik heb dus nog nooit iets geprobeerd van sleek.. en dat voor een beautylover.. moet ik echt eens gaan doen!

Reageer ook